Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verwarmingsinstallatie aanleggen :

Verwarmingsinstallatie aanleggen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We willen een bijgebouw in gebruik nemen als B&B. De ruimte is 54 m2 maar wordt gesplitst in 2 units. Het gebouw is voorzien van vloer-, spouw- en dakisolatie. Voor ingebruikname zullen de ramen deuren van geisoleerd HR glas zijn. Het bijgebouw heeft geen gasaansluiting, wel electriciteit. Het is een optie om vloerverwarming aan te leggen, of alternatief luchtverwarming (wat is het beste ?)
Onze klant uit Boxtel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsinstallatie aanleggen uit heel Nederland:

Nieuwe elektrische verwarmingsinstallatie aanleggen

* Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. * Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie. * Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik woon in een pand met 2 woonhuizen en een café. Nu stoken we op gas met 1 CV voor alles. Van het café worden nu 2 appartementen gemaakt en nu moet iedereen een eigen CV gaan installeren. Ik heb zelf geen gas in huis. Mijn appartement ligt op de eerste verdieping. Ik moet tevens warm water hebben. In alle ruimtes zijn radiatoren aanwezig, het leiding systeem zit gekoppeld en niemand weet hoe dat zit, er is geen tekening van. Heb overal dubbelglas, ik moet nog wel mijn zolder isoleren. Het totale oppervlak is 120 m2. Huis bestaat uit een woonkamer, keuken, 1 grote en 2 kleine slaapkamers, waar nooit de kachel aan is, een badkamer en wc en een trappenhuis met lange gang.

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: in augustus gaan wij de keuken verbouwen. De bestaande radiator (circa 2,5 meter, aangesloten op de CV-installatie via een verdeler in de trapkast) wordt verwijderd (andere keukenindeling). Is het mogelijk om een vloerverwarming (in te frezen) op de bestaande verwarmingsinstallatie aan te sluiten?

Hybride verwarmingsinstallatie aanbrengen

Het gaat om een hybride verwarmingsinstallatie aanleggen in een gerenoveerd rijksmonument met een plat dak. De gehele woning (2e verdieping) is voorzien van vloerverwarming en is geïsoleerd (2016 opgeleverd). De woning is voorzien van een intergas HReco Cv installatie ( op de eerste verdieping. Ik heb ook interesse in extra zonnepanelen. Er liggen er momenteel twee op het platte dak, hier zou ook eventueel de warmte unit op geplaatst kunnen worden.

Aanschaffen verwarmingssysteem

We zijn bezig met de aanschaf van een nieuwe woning van 3 etages (129 m2). Hier moet een volledig nieuwe verwarmingsinstallatie worden aangelegd. Op dit moment zijn er 7 radiatoren in de woning aangesloten op de CV ketel. Wij zouden graag een ander soort verwarmingsinstallatie willen met thermostaat. De huidige gas voorziening moet volledig elektrisch. We willen vloerverwarming aanleggen, deze zou dan moeten worden aangesloten op het verwarmingssysteem. Graag uw goede advies over de aanschaf en aanleg.

Verwarmingsinstallatie aanleggen

Aanleg van een complete verwarmingsinstallatie. We hebben nu een pelletkachel, maar dit is te koud. Er moet een cv ketel komen en radiatoren in onder andere; de woonkamer, slaapkamer, keuken en op zolder.

Verwarmingsinstallatie aanleggen

Er is nog geen CV systeem. Deze moet aangelegd door het hele huis.

Nieuwe verwarmingsinstallatie aanleggen

Ik wil graag een nieuwe CV aanleggen met verwarmingsinstallatie. Het gaat om een appartement van ongeveer 75 m2.

Compleet nieuwe verwarmingsinstallatie aanleggen

Het is een klein 100 jaar oud rijtjeshuisje (arbeiderswoning) met beneden woonkamer, keuken, douche, toilet en boven 2 kleine slaapkamers. Er is nog geen cv aangelegd maar dat wil ik wel. Er is nu nog een gevelkachel en een geiser. De woning 3.60 x 12 meter minus een plaatsje, circa 40 m2 aan oppervlakte. Graag wil ik eerst weten wat de kosten zouden zijn.

Centrale verwarmingsinstallatie aanleggen

Er werden bij inschrijving voormalige huurwoningen te koop aangeboden. Ik heb toen deze woning gekocht en wil die op korte termijn aan mijn kleinzoon gaan verhuren. De woning is helemaal leeg en de gaskachels zijn er uit gehaald. Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een cv installatie in de hele woning. Het gaat om een gang, woonkamer en keuken beneden en om drie slaapkamers op de bovenverdieping.

Standaard installatiewerk nieuwbouwhuis

Het aanleggen van: - elektrische installatie - centrale verwarmingsinstallatie - loodgieterswerk - zink- en bitumenwerken - mechanische ventilatie Het gaat om een nieuwbouwhuis, twee onder 1 kap.