Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, verwarming realiseren voor gehele woning + advies, warmtepomp realiseren bij ons nieuwbouw project, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bergen op Zoom:

CV installatie uitbreiden door het hele huis

We willen de CV installatie uitbreiden naar de woonkamer en de bovenverdieping. Deze worden nu nog verwarmd met gaskachels. De CV is al aanwezig in keuken en slaapkamers beneden. De gaskachel boven willen we verwijderd en afgevoerd. Beneden mag hij blijven. Er moeten in de woonkamer, in drie slaapkamers en een badkamer radiatoren komen. De CV ketel staat in de bijkeuken op de begane grond. Graag ontvang ik een offerte.

Elektrische verwarming

Ik heb interesse in een grond-water warmtepomp en benieuwd naar de kosten. We hebben nu gas, maar deze willen we weg hebben en overgaan op elektrisch, vanwege de zonnepanelen die we sinds kort hebben. Het huis is 700 kuub. We hebben geen persoonlijke berekening. We zijn met zijn 4-en. Graag warmtepomp installeren, maar als er een reparatie moet gebeuren, graag hiervoor een service net als het onderhoud aan de pomp als dit nodig is.

Stalen gasleiding afdoppen

Ik wil een oude stalen gasleiding laten afdoppen.

Het realiseren van vloerverwarming op de begane grond

Ik zoek een CV-installateur die de begane grond van mijn woning kan voorzien van vloerverwarming. Het betreft een woning met een begane grond oppervlak van circa 45 m2. Momenteel is de vloer afgewerkt met plavuizen. Of de vloerverwarming elektrisch moet zijn of moet worden aangesloten op de CV-ketel bespreek ik graag met de vakman.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft hier een semi bungalow van 1975. Het gaat volledig gerenoveerd worden. Ik ben voornemen de chapvloer te verwijderen. Het wordt de hoofdverwarming van de woning. De vloer is ruim 100 m2.

Vernieuwen leidingwerk CV

Ik zoek een CV-installateur voor het vervangen en wegwerken van alle CV-leidingen. Een groot deel moet worden weggewerkt in de muren. Dit moet voornamelijk op de eerste verdieping gebeuren. Het gaat om een tussenwoning bestaande uit de begane grond en eerste verdieping.

Een CV-ketel vervangen door een zonneboiler

Ik zoek een CV-installateur die mijn bestaande CV-ketel kan vervangen door een zonneboiler. Zwembad wordt op dit moment verwarmd door een CV ketel op gas. Deze willen we vervangen. De ketel staat in een aparte ruimte op de begane grond naast het inpandige zwembad en heeft een plat bitumen dak. De zonneboiler moet een zwembad van 70 m3 kunnen verwarmen.

Warmtepomp laten plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. Betreft een appartement. Plaatsing unit: bij voorkeur binnen naast bestaande CV. Boiler leveren. Pand is van 1997. Gasverbruik nu: 550 M3. We koken op elektra. Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning

Radiator vervangen voor een nieuwe, oude aan andere zijde plaatsen

Ik heb een radiator aan de voorzijde, van 160 cm (3 platen). Deze wil ik vervangen voor een nieuwe baan 120 cm, is reeds aanwezig. De oude van 160 cm wil ik graag achter hebben daar hangt er momenteel een van 180 cm (die weg mag).

Moederhaard schoonmaken en nakijken

Betreft een moederhaard van het merk Faber Type Selecta Antraciet. Ik mis op dit moment ook een flexibel stuk pijp van de moederhaard/de schacht in.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een warmtepomp laten plaatsen in mijn woning. Het is een rijtjeshuis gebouwd in 1938. Huis is geheel geïsoleerd en heeft een energielabel C. Vloeroppervlakte is ongeveer 50m2. Het heeft een verdiepingsvloer en een goed geïsoleerde zolder.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil in mijn huis een warmtepomp laten plaatsen omdat ik geen gas meer wil. Ik heb een woning van 9 bij 6 meter vloeroppervlak waar ook vloerverwarming in zit.

Warmtepomp installeren

Ik zoek een CV-installateur die ten behoeve van het verwarmen van mijn woning een lucht-water-warmtepomp kan installeren. De pomp moet een hoekhuis met een woonoppervlakte van 170 m2 kunnen verwarmen.

Houtkachel opnieuw aansluiten

Het gaat om het opnieuw aansluiten van een houtkachel op een bruine afvoerpijp, rookkanaal. Afvoerbuis van de kachel is in de bruine buis geschoven en toen met “veter” afgedicht. Na het stoken komt er vocht langs de afvoer naar beneden, die spat op de kachel, daardoor bruine vlekjes op de muur. Afvoer van de kachel moet om de bruine buis heen of anders worden aangesloten. Verkoper van de kachel wil dit niet verhelpen.

Close in keukenboiler vervangen

Het vervangen van een in de keuken geïnstalleerde Daalderop close-in-boiler 10 liter door een nieuwe van hetzelfde merk en met dezelfde inhoud van 10 liter. De oude is kapot. Graag zo spoedig mogelijk omdat ik geen warm water heb in de keuken op het moment.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een bestaand huis, waar per 1 november gestart kan worden met klussen. We wensen vloerverwarming te plaatsen. De bestaande vloer is circa 100 m2 marmoleum. De nieuwe vloer moet een gietvloer van 80 m2 worden. De vloerverwarming zal met een cv ketel worden verwarmd.

Wateraansluiting aftappunt voor en achter

Offerte wateraansluiting/-aftappunten voorzijde en achterzijde woning, incl. Aanleg vorstbestendige, roestbestendige, duurzame waterleiding vanaf meterkast, via de kruipruimte naar de buitenmuur (ca. 1m omlaag, 2 m en 10 m vanaf meterkast naar buitenzijden). Materialen kraantjes voor- en achterzijde woning bij voorkeur van duurzaam RVS of chroom. Leiding kruipruimte degelijk, praktisch en goed bereikbaar monteren met duurzame materialen, rekening houdende met mogelijkheid tot individuele waterafsluiting vanuit meterkast. Kraantjes moeten mogelijkheid bieden tot aansluiting standaard tuinslang. N.b. : er dient rekening te worden gehouden met een op handen zijnde zand-/schelp ophoging van de kruipruimte met minimaal 30cm!

Leggen van vloerverwarming

Er zal eind oktober flink worden gerenoveerd aan mijn woning. Nieuw elektriciteitsnetwerk, dak en muurisolatie. Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het aan laten leggen van vloerverwarming ( circa 70 m2) eventueel in combinatie met een warmtepomp.

CV ketel verplaatsen naar zolder

Wij willen de cv ketel (nieuwe hr ketel) verplaatsen van de bijkeuken naar de zolder. Op een later tijdstip worden de radiatoren in de keuken en bijkeuken vervangen door vloerverwarming. Het dak bestaat uit een franse kap die is nageisoleerd. De twee zijwanden zijn recht. Er is een radiator (en dus neem ik aan het nodige leidingwerk voor de cv ketel) aanwezig op zolder.

Airco leveren en installeren

Ik wil een airco voor de slaapkamer met een schuin dak laten plaatsen en ik zou de mogelijkheden willen weten.

Wateraftappunt(en) plaatsen

Ten behoeve van de voor- en achterzijde van de woning dienen koud water aftappunten (kranen) te worden geplaatst, waarop moet gemakkelijk een tuinslang op kan worden aangesloten. De montage dient netjes en degelijk te worden uitgevoerd en afgewerkt. Eventueel gebruikte plastic onderdelen niet in het zicht. De waterleiding zal vanaf de meterkast moeten gaan lopen via de kruipruimte. Bij montage rekening houden met onder andere vorstbescherming, praktische aftapmogelijkheid, goede en overzichtelijke bereikbaarheid (bij lekkage), roestbestendigheid, stootbestendigheid. Met evt. Waterslag dient rekening te worden gehouden ter voorkoming hiervan. De te gebruiken materialen moeten voldoen aan (voldoende) hoge duurzaamheids en kwaliteitseisen. De opdracht bij voorkeur uit te voeren tussen half augustus en half september.

Lucht lucht warmtepomp installeren

Ik wil een lucht-lucht warmtepomp single split unit voor het verwarmen van 300 m3. De inhoud van de locatie moet opgewarmd worden tot 19 graden. Het gaat om de FDUM125ZMX-S Single split inverter.

Airco installeren

Slaapkamer(s). Wellicht in 2 slaapkamers afhankelijk van het verschil in prijs voor de installatie. Grootte van de ruimtes. 35 m3 en 30 m3. Voor de ruimte van 35 m3 moet het sowieso gebeuren aangezien dit aan de zonnige kant van ons huis is en de slaapkamer van onze kleine is. Installatie zo spoedig mogelijk.

WC-pot en stortbak vervangen

Er zit een gat in mijn zwevend toilet en ik wil deze laten vervangen voor een ander. Ook de stortbak moet vervangen worden.

Water- en elektraleiding trekken naar achtertuin

Ik ben op zoek naar een vakman die vanuit de meterkast een waterleiding en elektriciteit kabel via de kruipruimte naar de achtertuin kan leggen. Het gaat om een afstand van ongeveer 10 meter, de kruipruimte heeft een krappe inkom. Er zit al een gat in de meterkast en in de buitengevel voor een elektriciteitskabel. Ik ben heel erg benieuwd naar de mogelijkheden/werkzaamheden die gedaan moeten worden en een inschatting van het kostenplaatje hiervan.