Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bavel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bavel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bavel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bavel of directe omgeving.

104 klanten uit Bavel bevelen een bij Casius in Bavel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bavel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, warmtepomp aanschaffen en plaatsen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler, cv installaties vervangen, warmte pomp boiler voor warm tap water verzorgen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Bavel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bavel:

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Graag willen wij onze bijkeuken opnieuw inrichten. We willen de wasmachine op een andere plaats zetten waarvoor de aanvoer en afvoer moeten worden verplaatst. Hiervoor wil ik graag de hulp van een loodgieter inhuren.

Warmtepomp realiseren voor een vrijstaande woning

Er ligt een nieuwe vloerverwarming boven en beneden. Wij willen graag een grondwaterpomp en willen weten wat de kosten zijn van boringen, hoeveel boringen wij nodig hebben, kosten aanschaf pomp, kosten aanschaf installatie. Het huis heeft een inhoud van 1054 m3 en is een vrijstaande woning. Er is nog geen persoonlijk ontwerp gemaakt maar er zijn wel recente bouwtekeningen aangezien het een nieuwbouw woning is.

Zonneboiler plaatsen en vloerverwarming hier op aansluiten

Ik heb een bestaande vloerverwarming als bijverwarming (er hangen ook conventionele radiatoren). Om stookkosten te besparen wil ik de vloerverwarming middels zonneboiler laten werken. De huidige cv ketel is remeha c40.

Infrarood vloerverwarming aanleggen bij pedicure salon

De ruimte is een pedicure salon van ongeveer 3x4 meter. Er word een isolatievloer aangebracht met fermacell platen. Daarop zal de infrarood verwarming geplaatst moeten worden. Dit alles moet plaats vinden begin juni.

Boiler en waterontharder laten installeren

Leveren, plaatsen en installeren van een boiler en waterontharder in een nieuwbouwwoning. Is helemaal nieuw, dus kan zo aangesloten worden.

Ventilatiesysteem aanleggen

Het betreft een jaren '50 huis. Twee onder één kap. De bovenverdieping heeft een vocht probleem op 2 slaapkamers en in de badkamer. Ook de zolder heeft een ventilatie probleem. Uiteraard speelt ook eventuele isolatie (het ontbreken daarvan) en vochtdoorslag een zeer negatieve rol in het geheel. Ik wil graag snel een juiste diagnose en prijsstelling om het daarna te verhelpen!

Houtkachel aansluiten en rookgasafvoerkanaal aanleggen

Wij wonen in een tussenwoning met zadeldak en betonnen vloer en plafonds. We hebben de wens om daar een houtkachel te gaan plaatsen. Er is nog geen rookgasafvoerkanaal aanwezig. We willen graag een offerte ontvangen voor alle aanlegkosten.

Houtkachel en rookkanaal installeren

Ik wil graag een offerte voor de aanleg van een compleet nieuw rookkanaal voor een houtkachel. Het rookkanaal moet door twee betonnen vloeren heen. De aanleg moet met KOMO gecertificeerd materiaal. Ook dient er een vonkenvanger op dak geplaatst te worden. Hoogte van de kamer op de begane grond is 2.30 meter, de hoogte van de eerste verdieping is 2.30 meter en de hoogte van de zolder is 2.60 meter.

Gasleiding aanleggen in een schuur / bijgebouw

Wij willen in onze schuur/bijgebouw een gasleiding laten aanleggen. De afstand tussen de schuur en de meterkast in de woning is ongeveer 45 meter. Het grootste gedeelte hiervan is bestraat.

Kanalen van MV-installatie reinigen

Reiniging van de kanalen van de MV-installatie + reinigen van MV-box.

Radiator op zolder plaatsen

Graag wil ik een radiator plaatsen op zolder. Er lopen wel verwarmingsbuizen, maar er is nog geen bestaande aansluiting. De capaciteit voor de ruimte waar nu een kamer gemaakt is heeft een lengte van circa 10 meter en is 3 meter breed. Er is geen plafond. De schuine wand loopt door tot aan de nok. Ook een stopcontact moet vastgezet worden, komt telkens los omdat de ondergrond wat poreus is. Op het stopcontact zit de CV-ketel aangesloten.

Airco met buitenunit installeren

Op zolder de airco installeren; de buitenunit zal tegen de dakkapel aankomen, de binnenunit op een rechte muur op ca. 2-3 meter van de buitenunit. De dakkapel is van hout. Hiertoe: 1) gat in zijkant dakkapel zagen; 2) buitenunit aan buitenzijde monteren; 3) binnenunit op vlakke wand monteren, en deze aansluiten op stroom (stopcontact dichtbij) en draad middels en gootje afwerken en vervolgens de twee units d.m.v. de afvoerslang met elkaar monteren. Geen haast, fijn als het snel kan.

Airconditioning plaatsen, trio

1 Airco buitenunit met 3 binnenunits. Moeten kleine en stille binnenunits zijn. Plaatsing buitenunit op carport. Binnenunit op dichtstbijzijnde slaapkamers. Het betreft het leveren en het monteren van de units.

Buitenkraan aanleggen

Vanuit droge kruipruimte of vanuit de keuken door de buitenmuur heen, een leiding voor een buitenkraantje in achtertuin aanleggen en buitenkraan monteren. Vanuit dezelfde kruipruimte leiding voor een buitenkraantje in voortuin aanleggen en buitenkraan monteren.

Verwarming plaatsen

Graag ontvang ik offertes van monteurs die een verwarming willen plaatsen en verwarmingsbuizen willen verleggen/wegwerken. Verwarming aanwezig.

installatie cv-houthaard

Wij willen in onze bestaande open haard een houtkachel plaatsen en die aansluiten op de cv. Kachel is aanwezig, aansluitmaterialen zijn niet aanwezig. We willen de kachel zelf inbouwen maar hebben hulp nodig bij de aansluiting op de schoorsteen en op de cv en de aanschaf van materialen.