Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming:

Leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming

Ik zoek een specialist die een water-water-warmtepomp (verticale bron) kan aanleggen voor mijn nieuwbouw woning. De pomp/put moet een woning van 160 m2 van sanitaire verwarming, passief koelen en CV-verwarming kunnen voorzien.
Onze klant uit Bakel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming uit heel Nederland:

Een split airco leveren en installeren

Split airco leveren en installeren. slaapkamer en woonkamer moeten voorzien worden van airco

Spoelbak rvs vervangen

Graag willen wij onze spoelbak RVS vervangen. Het is er een die in een granieten aanrechtblad geinstaleerd is. Graag een partij die hem kan verwijderen en een nieuwe kan leveren en installeren.

Een airco leveren en installeren voor de woonkamer

Ik zoek een installateur die een airco kan leveren en installeren. De airco moet de woonkamer kunnen koelen in de zomer. De woonkamer is ongeveer 50 m2 groot.

Badkamer verbouwen: leidingwerk, plaatsen bad en douche, tegel- en stucwerk

Wij willen graag onze hele badkamer renoveren van ons nieuwe huis waarvan we 1 juli de sleutel krijgen. Wij willen van 1 douch naar een douch en een bad. Leidingen moeten waarschijnlijk worden omgelegd. Daarnaast graag betegelen van wanden en vloer, stucen plafond en installeren wc/douch/bad en badkamer meubel. Wie het sloopwerk uitvoert, ligt aan de kosten. Zou u deze kosten kunnen specificeren op de offerte?. De badkamer is 2.48 bij 2.64 m bij ongeveer 2.20 m hoog. Tegels, meubel en kraan leveren wij aan. Spullen zoals pijpen etc. graag door u. Het liefste zouden wij 2 juli willen beginnen met de klus, als dat mogelijk is. Zouden wij vooraf van de offerte een kleine indicatie kunnen ontvangen? Op funda staat een 360 graden foto waar u de badkamer al een beetje kunt bekijken. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is. Wij zijn opzoek naar een realistische prijs.

CV ketel vervangen

Een nieuwe HR-ketel leveren en installeren. Voor een 2 onder 1 kap. Gezin 4 personen. Normaal CW5

Kattenluik in glas plaatsen

Ik ben geïnteresseerd in het maken van een kattenluik in de tuindeur. Het onderste glaspaneel is (530x790mm HR++) de kozijnen zijn gemaakt van staal kunt u een offerte op maat maken, leveren & installeren en uw actuele levertijden?

Lucht-lucht-warmtepomp leveren en installeren

Ik zoek een specialist die mijn woning (meerdere ruimtes) kan voorzien van een lucht-lucht-warmtepomp/airco met verschillende binnen- en één buiten-unit. De woning is +-191m3. Woonkamer is 10x7 m en 3 slaapkamers 1ste verdieping 3x4 m koelen Met de mogelijkheid om te bij verwarmen in de winter Huis heeft vloer verwarming onder Buiten unit kan gewoon op een bestande beton plaat bevestigd.

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Het betreft een bedrijfsgebouw (nieuwbouw), de kantoorruimte opp 74m2, hoogte +/- 3m dient te worden voorzien van verwarming / koeling. Ruimte word als 1 gehele ruimte gebruikt. Niet iedere dag is er iemand aanwezig in dit kantoor. Er zijn reeds dakdoorvoeren meegenomen in de bouw. Ik had zelf een lucht-lucht-warmtepomp in gedachten.

Een zonneboiler leveren en installeren

Ik zoek een specialist die een zonneboiler kan leveren en installeren. Ik zat zelf te denken aan een heatpijp-systeem, met dubbelspiraal en 2 tanks van 400 liter. Dit moet een vrijstaande woning kunnen voorzien.

Een grondwater warmtepomp installeren

Ik zoek een specialist die een grondwater-warmtepomp kan leveren en installeren. Het zou gaan om de achtertuin. Die is ongeveer 80 m2 groot. De grond bestaat hier voornamelijk uit klei. Ons huis is van 2015 hebben een a label voor isolatiewaarde. We hebben door het gehele huis vloerverwarming. Onze cv staat op zolder. Ik zou graag willen weten wat het me gaat kosten. Ik dacht zelf aan een verticaal systeem. De woning is 130 m2. De pomp moet dat kunnen verwarmen.

Partners

Partners van Casius