Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bakel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bakel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bakel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bakel of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bakel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Bakel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bakel:

Leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming

Ik zoek een specialist die een water-water-warmtepomp (verticale bron) kan aanleggen voor mijn nieuwbouw woning. De pomp/put moet een woning van 160 m2 van sanitaire verwarming, passief koelen en CV-verwarming kunnen voorzien.

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

Whr 90 ventilatoren werken niet, er staan rare codes op de display. Display geeft geen reactie op drukknoppen. Ervaren monteur van deze Bergschenhoek whr 90 met onderdelen bij zich en opnieuw systeem inlezen. Monteur MOET onderdelen als display en besturing/printplaat bij zich hebben om indien nodig te vervangen. Dit is denk ik noodzakelijk. Het apparaat is van 2002/2003.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

We willen op korte termijn zelf een nieuwe houtkachel kopen voor in onze woonkamer. Het gehele plaatsen van het rookkanaal en alle bijkomende werkzaamheden op het dak willen we uit handen geven. Wat dient er allemaal te gebeuren en wat willen we in overleg nog aanschaffen : Zwarte enkelwandige pijp tot het plafond in de woonkamer. Het boren van het gat in het betonnen plafond. Plaatsen van een rozet en eventuele vertrekplaat. Na het plafond dient er een dubbelwandige RVS pijp door een inbouwkast te gaan lopen. Deze inbouw kledingkast wordt uiteraard voor aanvang van alle werkzaamheden volledig leeg gemaakt en de vloerbedekking en schappen worden verwijderd. In de inbouwkast zelf dient de pijp brandwerend afgewerkt te worden. Nadien dient de dubbelwandige schoorsteenpijp door het dak gevoerd te worden. Dakdoorvoer, regenkraag, trekkap, daksteun en eventuele tuibeugel(s) en tuidraad dient gebruikt te worden. Alle werkzaamheden dienen op uiterst professionele wijze te gebeuren door een vakman met veel ervaring in dergelijke werkzaamheden. Uiteraard kunnen we u diverse foto's sturen of bent u van harte welkom om vooraf een kijkje te komen nemen. De werkzaamheden willen we bij voorkeur in de week van 13 - 17 februari laten uitvoeren.

keuringsrapport voor aansluitingen bad en radiator

Ik heb een loodgieter die het bad plus aansluitingen gaat plaatsen (en het aansluiten ervan). Hij zal ook de verwarming verplaatsen. Ik zou daar graag een keuringsrapport van willen laten maken om het rapport aan de woonstichting te overleggen zodat deze ziet dat alles goed en volgens de normen is aangesloten en dat het goedgekeurd is. Wat kost het laten opmaken van een keuringsrapport?

Dubbelwandig rookkanaal plaatsen voor een kachel

Wij hebben een houtkachel gekocht van het merk Neston Martin C13. Wij wonen op de bovenste verdieping en hebben een plat dak. Graag laten wij een rookkanaal aanleggen. De woonkamer is 240 cm hoog. Er moet daar een doorvoer door het platte dak worden gemaakt. Graag ontvangen wij een offerte voor de levering van alle materialen en de arbeidskosten.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming in de woonkamer aanleggen, ongeveer 60 m2. Er ligt nu laminaat op de vloer. Wat eronder ligt is niet duidelijk. Het is een huis van ongeveer 25 jaar oud. Graag willen we informatie over de verschillende systemen en de kosten daarbij.

Aansluiten nieuwe gasleiding op oude gasleiding

In ons huis ligt een oude gegalvaniseerde gasleiding 28 mm, deze moet aangesloten worden op een nieuwe 15 mm leiding. In verband met een nieuwe keuken moet er een aftakking komen. Gaat om ongeveer 6 meter.

Verwarmings ketel vervangen

Vervangen van cv ketel (vr) met hr ketel. Leveren en plaatsen van de ketel.

Het betreft een nieuw huis dat moet ...

Het betreft een nieuw huis dat moet worden voorzien van gas, instalatie is door mij aangelegd en moet nog worden gekeurt