Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Baarle Nassau te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Baarle Nassau heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Baarle Nassau u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Baarle Nassau of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Baarle Nassau bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Baarle Nassau staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Baarle Nassau:

Geiser en stoppenkast vervangen

Onze geiser van 6 liter en de stoppenkast dienen te vervangen worden. Graag al het materiaal opnemen in de offerte.

Butaan geiser plaatsen in de stacaravan

Wij willen de geiser ( reeds aangeschaft ) laten monteren / installeren

Vloerverwarming plaatsen in de badkamer

Wij willen de badkamer renoveren. We willen de vloerverwarming vooral gebruiken als comfortverwarming. (=geen matjes meer in de badkamer). Er hangt een cv-radiator. De ruimte is ca 9 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m²

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Ik heb een recreatiewoning met een cv ketel precies in het midden van het pand. Dat is in de woonkamer. Ik wil hem eigenlijk om de hoek installeren in het halletje naast de wasmachine. Daar is elektra voorradig. De afstand van de huidige plek naar de nieuwe plek is 3 meter.

Werkplaats verwarmen met warmtepomp

Het gaat om het verwarmen van een werkplaats. Met de afmeting 15 x 25 meter. De hoogte varieërt van 4 tot 7 meter. Momenteel is er nog geen verwarming. De betonvloer moet nog gestort worden. Hier zou eventueel vloerverwarming aangelegd kunnen worden. Maar dit overleg ik graag eerst met u. Een grote lucht-warmtelpomp is prima, maar het mogen ook een aantal losse units zijn met minder vermogen.

Geiser vervangen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een nieuwe butaan geiser in een vakantiehuisje.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Houtkachel in uitsparing bestaande openhaard plaatsen en aansluiten. Ik wil graag een houtkachel laten aansluiten. Wij hebben al een kanaal. Het gaat om een gemetseld kanaal met een "openhaardbak". Ik wil de kachel er ongeveer voor de helft in. Het kanaal is gekeurd, dus klaar voor gebruik.

Wasmachineaansluiting verplaatsen

De aansluiting van de wasmachine bevindt zich in badkamer, willen deze verplaatsen naar ruimte achter slaapkamer, aan de andere kant van de verdieping, wel gelijkvloers. Overbrugging badkamer tot slaapkamer is circa 10 meter of via een overbrugging van keuken tot slaapkamer die is circa 5 meter. Wat zouden hier de kosten van zijn?