Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Brabant.

2186 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Brabant:

maandag 18 juni 2018

Stacaravan aansluiten op gas water en elektra

Het aansluiten van een nieuwe chalet op de bestaande nutsvoorziening op een resort in Schijndel(gas,water,stroom en riool) De nieuwe chalet komt op dezelfde plaats van een oude chalet te staan. Alle voorzieningen zijn dus aanwezig en zitten redelijk op de juiste plaatsen. Graag zou ik de kosten hiervan weten. Het moet wel zo kort mogelijk na 19 juli gebeuren, anders hoeft er niet gereageerd te worden
zondag 17 juni 2018

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het huis is 3 jaar oud en voorzien van CV met vloerverwarming op de begane grond, tevens is de woning voorzien van een ventilatie systeem met warmte terug winning (Brink renovent excellent 300) de inhoud van het huis is ongeveer 550 m².
zondag 17 juni 2018

Nieuwe ketel installeren

Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wil nieuwe hoog rendement ketel plaatsen /met de energiebespaarlening samen met zonnepanelen.
donderdag 14 juni 2018

Warmtepomp aansluiten

Ik wil een 30 kw warmtepomp aan laten sluiten met warm water koeling. De woning is ongeveer 400 m2.
dinsdag 12 juni 2018

Meterkasten verplaatsen

Huidige meterkast elektriciteit, water, cai en stadsverwarmingsunit enige meters naar een plaats in de garage verplaatsten.
dinsdag 12 juni 2018

Warmtepomp plaatsen

Graag wil ik de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een warmtepomp bij een appartement op de eerste en tweede verdieping. De pomp wil ik dan gebruiken voor het verwarmen van de woning en van het sanitair water. De woonoppervlakte is 160 m2 totaal.
maandag 11 juni 2018

Vloerverwarming installeren

Ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen van vloerverwarming in mijn eengezinswoning. De vloeroppervlakte is 74 m2 . Het zou gaan om het leveren, plaatsen en aansluiten op een 8-groepsverdeler.
maandag 11 juni 2018

Airco installeren

Ik wil graag een airconditioning split unit laten installeren.
maandag 11 juni 2018

Rookkanaal en schoorsteen met asbest vervangen

Wij hebben recent vernomen dat er asbest in/om het rookkanaal in de schoorsteen zit. Wij zijn op zoek naar een partij die hier advies over kan geven en daar waar nodig aanpassingen kan maken/asbest afvoeren.
zondag 10 juni 2018

Houtkachel in de serre installeren

Ik wil graag een houtkachel laten installeren in de serre. Er liggen dichte platen op het dak. Hier doorheen zou het rookkanaal moeten komen.
donderdag 7 juni 2018

Meterkast en gasleiding aansluiten

Ik zoek een partij die een nieuwe meterkast kan plaatsen in mijn woning. Daarnaast moeten er leidingen gelegd worden naar de keuken en naar zolder. Er is een kruipruimte aanwezig en de woning is goed bereikbaar.
donderdag 7 juni 2018

Tussenmeter plaatsen voor gas, water en elektra

Ik wil graag tussenmeters voor gas/water/elektra laten plaatsen in mijn woning. Ik heb zelf alle tussenmeters en ben op zoek naar de juiste vakman die ze kan plaatsen. Dit moet plaatsvinden op de eerste verdieping.
woensdag 6 juni 2018

Houtkachel laten plaatsen

Plaatsen van een houtkachel, deze schaffen wij zelf aan. Er is al een rookkanaal aanwezig en deze is ook al geïnspecteerd en geveegd.
woensdag 6 juni 2018

Verwarmingssysteem aanpassen

Ik heb reeds lage temperatuur vloerverwarming en zonnepanelen met overcapaciteit. Gebruik nu 3000 kuub gas per jaar. En wil in de zomer naast warm water ook de mogelijkheden gebruiken om mijn zwembad bij te verwarmen (5 x 10 meter). Ik zou graag willen dat de werkzaamheden voor de winter uitgevoerd kunnen worden.
woensdag 6 juni 2018

Airco installatie

Ik wil een split airco unit laten monteren in een chalet op camping "De Hoge Waard" in Andel. Het gaat om een Tristar AC5406.
woensdag 6 juni 2018

Waterleiding naar de slaapkamer aanleggen

Ik wil van een slaapkamer een schoonheidssalon maken. Hiervoor heb ik een wasbak nodig. Daarom wil ik graag een waterleiding en afvoer laten aanleggen. Er is op de bovenverdieping al een toilet aanwezig.
woensdag 6 juni 2018

Boiler lekkage repareren

Op welke brandstof werkt de ketel? Gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De boiler lekt. Ik wil deze laten repareren.
woensdag 6 juni 2018

Zonneboiler plaatsen

Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water, verwarming woning Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Dakpannen Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid-oost Verwarming is op zolder waar ook plaats is voor het plaatsen van een zonneboiler. Dit is dichtbij het stuk dak waar de panelen op geplaatst kunnen worden. Betreft een 4 persoonshuishouden en we verbruiken zo'n 2400 m3 gas per jaar aan verwarming, warm water en koken.
woensdag 6 juni 2018

Warmtepomp en zonnecollectoren installeren

Betreft een woonboerderij met bijgebouw. Ik heb interesse in een warmtepomp en zonnecollectoren.
dinsdag 5 juni 2018

Airco met buiten unit plaatsen

Ik zoek een airco voor de bovenverdieping. De buitenunit dient of op het dak geplaatst te worden of met beugels aan de muur. Of een airco zonder buitenunit. Ik weet niet wat er zoal mogelijk is. Materialen ook leveren graag.
maandag 4 juni 2018

Warmtepomp plaatsen

Warmtepomp kan mogelijk aangesloten worden op mechanisch afzuigsysteem. We hebben al 18 zonnepanelen op ons dak voor de energievoorziening. Het moet in de plaats komen voor de CV-combiketel.
maandag 4 juni 2018

Keukenkraan monteren

Ik wil een keukenkraan laten monteren welke ik bij de Praxis aangeschaft heb. Vaste prijs volgens de bouwmarkt is €65.00.
maandag 4 juni 2018

Vloerverwarming leggen

Ik wil graag op zolder in een betonvloer vloerverwarming infrezen. Ik wil weten of dit de beste oplossing is voor het probleem dat ik heb. Het gaat om ongeveer 40 m2.
maandag 4 juni 2018

Flexibel rookkanaal van RVS plaatsen

Graag wil ik een flexibel dubbelwandige afvoerkanaal laten installeren. Plafond tot dak (schoorsteen) is ongeveer 6 meter. Aansluiting plafond door middel van een afdekplaat. het afvoerkanaal heeft een doorsneden van 80 mm. De woning is goed bereikbaar.
maandag 4 juni 2018

Buiten een kraan aanleggen

Tegen de achtergevel wil ik graag een buitenkruin laten aanleggen. De leiding zal vanaf de meterkast bij de voorgevel doorgetrokken worden. Dit is ongeveer 10 meter en kan via de kruipruimte aangelegd worden.

Partners

Partners van Casius