Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Brabant.

2192 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van de woning en plaatsen van zonnepanelen en een houtkachel, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, de CV-ketel vervangen voor een hybride systeem, dijkwoning voorzien van gas en cv leidingen, inclusief installeren van radiatoren en combiketel, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, elektrisch verwarmen van vakantiewoning, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Brabant:

donderdag 14 februari 2019

W.C. zwevend demonteren en monteren

Onze W.C. in de badkamer is afgebroken. Wat zou het kosten als ik de oude w.c. met name water toevoer afsluiten en voor de nieuwe toilet op het water aansluiten. Vastzetten nieuwframe en ombouw + opnieuw tegelen doe ik zelf. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
woensdag 13 februari 2019

Accumulatiekachel plaatsen

Ik wil een accumulatie kachel voor aanvulling op de cv hebben en vraag me af hoeveel dit zou kosten. Ik wil deze in de woonkamer laten plaatsen zodat het gasverbruik wordt verminderd.
woensdag 13 februari 2019

Vloerverwarming plaatsen

In de woonkamer willen we een vloerverwarming laten plaatsen in de 2e week van april. Het is ongeveer 70m2. Er zit een kruipruimte met daarop een betonvloer.
woensdag 13 februari 2019

Brink heteluchtinstallatie vervangen

Het gaat om het vervangen oude ketel van 33 jaar oud plus de afvoer van de oude ketel. Het gaat om een Brink heteluchtinstallatie.
dinsdag 12 februari 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil onder de parketvloer(40 m2) en stenen keukenvloer(10 m2) vloerverwarming. (droge) Parketvloer ligt op een balklaag 15 of 20 cm) die weer op een cementvloer ligt. De keukenvloer ligt op een cementvloer. De hoofdverwarming is hete luchtverwarming in het hele huis. Dus alleen een vertrek behandelen. Graag advies van kundige vakman.
dinsdag 12 februari 2019

Radiator vervangen voor een nieuwe, oude aan andere zijde plaatsen

Ik heb een radiator aan de voorzijde, van 160 cm (3 platen). Deze wil ik vervangen voor een nieuwe baan 120 cm, is reeds aanwezig. De oude van 160 cm wil ik graag achter hebben daar hangt er momenteel een van 180 cm (die weg mag).
dinsdag 12 februari 2019

Warmtepomp informatie

Ik zou graag informatie willen over een grond-water warmtepomp voor een huis met een oppervlak van ongeveer 120 m2. Het huis is niet geïsoleerd maar het is de bedoeling dat dat gerenoveerd gaat worden. Het is een oud huis van 1960.
maandag 11 februari 2019

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming wordt aangelegd in de berging, in de keuken en in de woonkamer. Totaal bedragen de vierkante meters ongeveer 68 m2. Op dit moment liggen er tegels in de berging en in de keuken. In de woonkamer ligt momenteel een houten eiken vloer. Deze vloeren komen allen niet terug en worden vervangen door een gietvloer in alle drie de ruimtes. Ik zorg zelf voor het verwijderen van de vloeren.
zondag 10 februari 2019

CV aanleggen in stacaravan chalet

Ik wil een cv laten aanleggen in onze chalet. Het chalet is ongeveer 40 m2, heeft een woonkamer/keuken (1 ruimte) met 2 ramen. Verder 1 slaapkamer en een heel kleine badkamer. De leidingen kunnen op de vloer of onder het chalet, wat het goedkoopst/makkelijkste is.
zaterdag 9 februari 2019

Pelletkachel aansluiten

Ik wil graag de pelletkachel livin flame Liland aan laten sluiten. Ik draag zelf de zorg voor de kachel en bijbehorende materialen. Stopcontact is aanwezig.
zaterdag 9 februari 2019

Pomp van de vloerverwarming vervangen

Ik wil graag de pomp van mijn vloerverwarming vervangen door energiezuinige pomp in verband met een te hoog energieverbruik.
zaterdag 9 februari 2019

Lekkage aanrechtkastje na aansluiten vaatwasser herstellen

na aansluiten vaatwasser lekt het nu in het aanrechtkastje
dinsdag 5 februari 2019

Vloerverwarming plaatsen

Wij willen mogelijkheden vloerverwarming bekijken in onze woonkamer op de begane grond. We hebben daar een vol vlak verlijmd merbau vloer. Daaronder ligt de cement dekvloer. Het idee is om te frezen en leidingen te plaatsen en afwerken met cement gietvloer.
zaterdag 2 februari 2019

Nieuwe geiser plaatsen

Ik zoek een CV-installateur die mijn oude geiser kan vervangen door een nieuwe propaan geiser in ons chalet. De geiser de chalet van warm sanitair- en CV-water kunnen voorzien. Verdere specificaties graag in onderling overleg.
zaterdag 2 februari 2019

Nieuwe zinken goten

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde van een rijtjeswoning. Beide goten zijn 610 cm lang. De goten bevinden zich boven de eerste verdieping.
vrijdag 1 februari 2019

Geiser in stacaravan vervangen

Ik wil een nieuwe geiser voor mijn stacaravan in Bruinisse en deze gelijk laten installeren. Ik zit op het stacaravanpark in Bruinisse. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?
donderdag 31 januari 2019

Advies over warmtepomp

Bij mijn vrijstaand woonhuis (bouwjaar 1992) heb ik een grote tuin die ik geschikt kan maken voor een horizontaal slang netwerk. Ik heb momenteel radiatoren als bijverwarming en het grootste gedeelte heeft vloerverwarming. Ik wens de warmtepomp te gebruiken voor zowel sanitair als verwarming waarbij deze dient aangesloten te worden op de bestaande radiatoren en op de bestaande vloerverwarming.
woensdag 30 januari 2019

Vloerverwarming plaatsen

Wij willen zowel boven als beneden vloerverwarming laten plaatsen en dit gebruiken als hoofdverwarming en dit laten regelen per kamer. Wij zijn in het bezit van een bouwkavel en starten naar alle waarschijnlijkheid maart 2019 met de bouw. Het betreft een oppervlakte begane grond van 135 m2 en een verdiepingsoppervlakte van ongeveer 135 m2, beide in beton. Graag zouden wij zowel boven als beneden vloerverwarming willen aansluiten als hoofdverwarming. Indien mogelijk wil ik graag een 'reserve' zodat als wanneer de vloerverwarming stuk gaat, ik niet de gehele vloer hoef open te breken.
woensdag 30 januari 2019

De huidige aardgasboiler vervangen door een goed alternatief

Ik zoek een CV-installateur die mijn huidige aardgasboiler (150 liter) kan vervangen door een goed alternatief. Ik heb mijn zinnen gezet op een warmtepompboiler. De vervanging moet 200 liter water kunnen verwarmen ten behoeve van sanitaire voorzieningen in de woning. Aan en afvoer lucht naar buiten onder carport. Afstand tot de muur +/- 1. 3 meter. Verdere specificaties graag in onderling overleg.
maandag 28 januari 2019

Mengkraan repareren

Mijn mengkraan lekt. Ik zou deze willen repareren of vervangen.
maandag 28 januari 2019

Vloerverwarming aanleggen en infrezen in travertin vloer

Woonkamer: infrezen in travertin vloer +/-33 m2. Vloerverwarming aanleggen. Keuken(aanbouw bestaand):Tegelvloer verwijderen. Vloerverwarming aanleggen 15m2 Hal: infrezen in travertin vloer +/-5m2. Vloerverwarming aanleggen. Plaatsen nieuwe ketel en aanleggen vloerverwarming totaal +/- 53m2. Woning is een twee onder een kap woning te Beek en Donk. Aanleg vloerverwarming als bijverwarming of hoofdverwarming. (graag advies en prijsverschil. ) Welke aanpassingen moeten gebeuren? Verwarmingsketel vervangen, vloerverwarming plaatsen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
zondag 27 januari 2019

Vervangen zinken dakgoot

Ik wil graag mijn dakgoot vervangen. Betreft zinken dakgoot welke in een houten omlijsting is verwerkt. De dakgoot is ongeveer 23 meter lang en daarvan moet 18 meter vervangen worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
zondag 27 januari 2019

Houtkachel installeren

Praxis Panadero Java Eco design 6.7 kw plaatsen in woonkamer aan buitenmuur en door buitenmuur pijp en dan circa 8 meter hoog schoorsteenpijp plaatsen.
vrijdag 25 januari 2019

Pelletkachel aansluiten

Ik heb een pelletkachel en wil deze aansluiten. Graag wil ik ook in aanmerking komen voor subsidie dus wil dat hij juist wordt aangesloten. Het liefst gaat de doorvoer via de gevel maar als dat niet kan dan door het dak. Het afvoerkanaal zal 80 mm zijn en ongeveer 2 meter omhoog als het de eerste variant wordt, en 6 meter als het de tweede variant wordt.
dinsdag 22 januari 2019

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Op een bestaand balkon moet de buitenunit geplaatst worden de leiding naar de binnenunit kan via de sponning van het grote balkon raam naar de woonkamer gelegd worden welke grenst aan het balkon dus de leiding kan zo kort mogelijk zijn tussen buiten en binnen unit. De woning is 8 bij 4.50 meter groot en 2.50 meter hoog. De pomp zal gebruikt worden voor het verwarmen en koelen van de woning.

Partners

Partners van Casius