Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Brabant.

2187 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, advies en mogelijk installatie water-water warmtepomp in kelder, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, 2 vloerverwarmingen leggen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, riolering in huis laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Brabant:

maandag 22 april 2019

Anti-vries buitenkraan laten plaatsen

Ik wil graag een anti-vries buitenkraan laten plaatsen.
maandag 22 april 2019

Een wastafel verwijderen uit slaapkamer

Wasbak van de muur halen, leidingen afdoppen in de muur. Wasbak afvoeren. Zie bijgevoegde foto voor leidingen.
donderdag 18 april 2019

2 vloerverwarmingen leggen

Ik wil vloerverwarmingen laten leggen. Huis is half vrijstaand, bouwjaar 1948. In gestripte staat op t moment. Gaat om 40m2 benedenverdieping en 20m2 bovenverdieping. Boven ligt er een houten vloer, beneden een betonnen vloer. Er moet ook een extra elektra groep gerealiseerd worden. Graag een gesplitste offerte met alle werkzaamheden, inclusief voorwerk.
woensdag 17 april 2019

Vervangen dakgoot en bekisting

Ik zoek een dakdekker/gevelspecialist die beide mijn dakgoten inclusief bekisting kan vervangen. Het gaat om zinken dakgoten. In totaal gaat het om 20-25 strekkende meter. De dakgoten bevinden zich op ongeveer 3 meter hoogte. Het gaat om een vrijstaande woning. Daarnaast moeten de windveren ook nagekeken worden.
woensdag 17 april 2019

Warmtepomp aansluiten

Wij hebben een rijtjeswoning van 1978, woonoppervlak 125 m2. De vloer en dak zijn na geïsoleerd. De spouw wordt binnenkort na geïsoleerd. Volgend jaar komt vloerverwarming erin en dan of later, ivm kosten, een warmtepomp. Idealiter een water/water warmtepomp maar gezien de liggen van het huis niet mogelijk of erg duur. Ben momenteel ook aan het kijken om al vast een warmtepompboiler te plaatsen, maar deze kan overbodig worden indien er een warmtepomp voor huisverwarming komt. Vandaar dat ik nu al informatie probeer in te winnen
maandag 15 april 2019

Vervanging CV ketel

Mijn 20 jaar oude AWB Thermomaster 2HR moet vervangen worden door een CW5 ketel.
maandag 15 april 2019

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Bij een woning die wij gaan bouwen willen wij een combinatie van zonnepanelen, warmtepomp en kachel/openhaard realiseren. In de zomer gaat het om het koelen van de woning en het verwarmen van zwembad/jaccuzi/heet water. In de winter gaat het om het verwarmen van de woning. De wooninhoud zal 750 m3 gaan worden.
zaterdag 13 april 2019

Advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp

Ik wil advies over een installatie van een LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om hoeveel ruimtes gaat het? 1 ruimte Om welk type gebouw gaat het? 2-onder-1 kap
vrijdag 12 april 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een warmtepomp voor mij kan plaatsen voor 2 ruimtes 5 KW en 2,5 KW. Ik hoor graag van u.
woensdag 10 april 2019

Replacing the existing boiler

Ik zoek een CV-installateur die mijn bestaande boiler kan vervangen. Daarnaast moeten de radiatoren worden gerenoveerd met thermostaat. De rest bespreek ik graag met de vakman. De boiler moet op gas werken.
dinsdag 9 april 2019

Verplaatsen van cv ketel naar eerste verdieping

Onze cv ketel hangt nu in de keuken en die willen we naar de eerste verdieping verplaatsen. We horen graag of dit mogelijk is.
dinsdag 9 april 2019

Vloerverwarming realiseren

Vloerverwarming als hoofdverwarming in de woonkamer, in combinatie met een nieuw te (laten) leggen PVC vloer. Kamer heeft geen hoeken of U- of L-vorm. Het betreft 28 m2.
zondag 7 april 2019

Convector dichtmaken en vloerverwarming aanbrengen

Op zoek naar een vakman, die een vloerverwarming wil leggen in een bestaande cement dekvloer. Er is een convectorput aanwezig, die dan weg moet en 2 radiatoren die weg kunnen. De vloerverwarming moet als hoofdverwarming gaan dienen. Graag een all-in prijs voor al het bovenstaande werk, het gaat om zo'n 50 m2 in woonkamer, keuken en gang.
zaterdag 6 april 2019

Vloerverwarming doorspoelen

Mijn vloerverwarming verwarmt mijn woning niet meer goed, en ik zou dit graag door willen spoelen. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 6 april 2019

CV ketel en randapparatuur verplaatsen

Wij willen onze CV ketel en aanhangende apparatuur (e.g. vloerverwarming) verplaatsen. Idealiter een verdieping omlaag (leidingwerk is goed toegankelijk vanwege systeemplafond) maar indien onmogelijk 90 graden gedraaid tegen een aanliggende muur. De klus zou vóór 11/6 geklaard moeten zijn, indien mogelijk. Alvast dank!
zaterdag 6 april 2019

Definitief verwijderen radiator met afdoppen onder de vloer

Definitief verwijderen van een radiator met afdoppen onder vloer.
donderdag 4 april 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik heb een huis met een plat dak. De oude cv ketel zit onder dak, aansluiten vergt niet veel problemen denk ik! Staat ook een airco unit op het dak. Zonnepanelen zijn nog een optie. Rijtjeswoning.
donderdag 4 april 2019

Zonneboiler plaatsen

Wil in eerste instantie een boiler om de gasprijs te verlagen. Gebruik voor vloerverwarming en sanitair (douche/bad). Dakpannen.
donderdag 4 april 2019

Een zonneboiler installeren en advies rondom

Ik zoek een CV-installateur voor het installeren van een warmtapwaterinstallatie met een zonneboiler. Het liefst een variant met vlakkeplaat collectoren, en een variant met vacuümbuiscollectoren. Het betreft een warmtapwaterinstallatie voor een sportcomplex. Het gebouw moet nog worden gebouwd. Uitgangspunt is een warmwaterverbruik van 550 liter per uur, gedurende 14 uur. In totaal dus 7700 liter warm water @65°C per dag. Het systeem moet elke week gespoeld kunnen worden met water van minimaal 70°C. De rest bespreek ik met de vakman.
maandag 1 april 2019

Scan van muur maken om lekkage te decteren

Bij het verwijderen van de vloer bleek de ondervloer erg nat te zijn. De loodgieter vermoedde dat dit om een oud lek gaat maar sluit niet uit dat er een kleine lekkage in de muur zit van de aangrenzende badkamer. Graag willen we, voordat de nieuwe vloer gelegd wordt, zeker weten dat er geen lekkage is. Gezien de watermeter is het geen groot lek, Dus willen we graag een "scan" van een muur om bepalen of er geen (klein) lek zit.
maandag 1 april 2019

Radiatoren vervangen

Mijn huidige verwarming is lek onder de vloer, dit is niet te repareren, wij willen de radiatoren vervangen door elektrische radiatoren. In de vloer ligt nog wel een bruikbare vloerverwarming die middels een warmtewisselaar is aangesloten op de ketel. De te verwarmen inhoud is ongeveer 110 m³
zondag 31 maart 2019

Keukenkraan monteren

Het betreft het monteren van een door Praxis geleverde Grohe keuken-mengkraan op 30 Maart.
zondag 31 maart 2019

Vloerverwarming plaatsen

Werkzaamheden pas in juli-augustus 2020 36 vierkante meter, later er 24 erbij. Min mogelijke vloer hoogte. Plus mogelijke sloopwerk. Huidige vloer is niet geïsoleerd plus er tussen een fundering Graag weten hoeveel hoger hij word ,later word er een tegel vloer gelegd. Ook ben ik op zoek naar iemand die mijn woonkamer van 9 bij 4 kan stucen. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag.
zaterdag 30 maart 2019

Kraan en leidingen vervangen in waterput

Ik heb een lekkende kraan in de waterput bij voordeur. Deze dient vervangen te worden. Ik kijk graag samen met de vakman de huidige situatie na, want het eea zal vervangen moeten worden qua leidingen etc.
woensdag 27 maart 2019

Warmtepomp installeren

Ik heb nu volterapanelen 16 stuks met hybride warmte pomp en heb reeds ook laag rendement radiatoren aangelegd. Maar dit is niet voldoende om winter in het hele huis te verwarmen en wil tevens een hottub maken of aanschaffen. Voor in de tuin. Heb nóg een revisolsysteem met boiler 150 liter die ook wil her gebruiken indien mogelijk. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen.

Partners

Partners van Casius