Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Brabant.

2194 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Brabant:

woensdag 16 oktober 2019

Elektrische verwarming

Ik heb interesse in een grond-water warmtepomp en benieuwd naar de kosten. We hebben nu gas, maar deze willen we weg hebben en overgaan op elektrisch, vanwege de zonnepanelen die we sinds kort hebben. Het huis is 700 kuub. We hebben geen persoonlijke berekening. We zijn met zijn 4en. Graag warmtepomp installeren, maar als er een reparatie moet gebeuren, graag hiervoor een service net als het onderhoud aan de pomp als dit nodig is.
woensdag 16 oktober 2019

Grundfos pomp van de vloerverwarming vervangen

Graag laat ik de pomp vervangen van mijn vloerverwarming. Ik woon alleen in een tussenwoning. De oude pomp kan ik zelf afvoeren. Welke kuub het huis heeft weet ik niet. Er is als het goed is geen op maat gemaakte berekening. Wat kost dit inclusief voorrijden en btw?
maandag 14 oktober 2019

Advies en installatie warmtepomp boiler

Momenteel beschik ik over stadsverwarming, maar gezien de maandelijkse hoge kosten zoek ik naar een geschikt alternatief. Ik zou graag meer informatie, adviezen en eventueel offerten van verschillende oplossingen willen zien. Het huishouden bestaat over twee volwassenen en twee kinderen, maar met de toekomst in het achterhoofd is het verstandig om toekomstig gebruik van de kinderen mee te nemen in de aangeboden oplossing. Ik vermoed dat de warmtepompboiler de beste oplossing is voor mij, maar ik hoor dat natuurlijk liever van een specialist. Over de isolatie durf ik niet veel te zeggen, maar ik vermoed dat muur en dak isolatie wel aanwezig is (bouwjaar 1992). Dubbelglas is enigszins aanwezig (zijn twee enkel raampjes die je ieder open en dicht dient te doen). Ik hoor het graag!
maandag 14 oktober 2019

CV radiatoren installeren

werk: installeren van cv radiatoren 6 stuks 600 x 600 x 22, 2200 x 600 x 11, 1800 x 600 x 11, 1800 x 500 x 11, 800 x 500 x 22, en 1600 x 500 x 11 incl. radiatorkranen, voetventielen en hulpmaterialen. Oude radiatoren( 5 stuks) dienen eerst nog verwijderd te worden. De aanvoerleidingen komen vanuit de vloer. Locatie: geschakelde bungalow, alles begane grond.
maandag 14 oktober 2019

Woonkamer en hal voorzien van vloerverwarming

Na renovatie van de keuken willen we de keuken, woonkamer en hal voorzien van vloerverwarming. We hebben een betonnen ondervloer die waarschijnlijk ingefrezen moet worden. Rond de 40 m2
maandag 14 oktober 2019

Warmtepomp plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een warmtepompboiler eventueel in combinatie met een cv ketel.
maandag 14 oktober 2019

Pelletkachel aansluiten

Ik wil een pelletkachel aan sluiten er is geen rookkanaal dus gaat langs buiten als het kan. Gaat om een Qlima pelletkachel Viola 85SL Black 7,6kW
zaterdag 12 oktober 2019

Vloerverwarming nakijken

Nieuw huis gekocht waar vloerverwarming aanwezig is. Wil het laten nakijken of het optimaal werkt of niet. Hoeveel kost dat ongeveer? Graag mailen voor antwoord omdat ik doof ben.
vrijdag 11 oktober 2019

Installatie atag cv ketel

Gevraagd: cv monteur voor installatie van Atag i28 cz ketel incl in bedrijf nemen en aansluitmateriaal. Huidige ketel kan ik zelf verwijderen.
donderdag 10 oktober 2019

Warmtepomp plaatsen

Nieuwbouw van een rijtjeswoning. Afstudeeronderzoek naar de meest effectieve en efficiënte manier om een woning duurzaam te ontwikkelen. Bij voorkeur offerte voor vier typen woningen, klein appartement (20 tot 50 m2), groot appartement (75 m2 tot 100 m2), kleine woning (75 tot 100 m2) en grote woning (100 tot 150 m2).
dinsdag 8 oktober 2019

Verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex

Voor een appartementen complex die wij willen bouwen, willen wij graag weten wat er mogelijk is om te verwarmen. Wij willen een appartementen complex bouwen voor verstandelijk beperkten. Aantal 14 ongeveer van 26 m2 per stuk. In 3 woonlagen, met eigen douche en kleine keukentje. Er komen 2 gezamenlijke leefruimtes en een centrale keuken en een kantoortje en een nachtruimte voor personeel. ook wordt er een badkamer gebouwd met ligbad, het gebouw word voorzien van een lift. Graag zou ik een offerte willen voor het gebouw wat ik wil verwarmen en wil voorzien van warm water. Ik heb al een offerte van een warmtepomp, maar deze vinden wij erg hoog, en zijn daarom opzoek naar alternatieven. Ik dacht misschien aan elektrisch. Er komen ongeveer 17 mensen te wonen. De kuub inhoud durf ik niet te zeggen. De appartementen worden 26 m2 en 2,5 meter hoog. De leefruimtes is in totaal ongeveer 75 m2. Graag ontvang ik advies wat het geschiktst is.
dinsdag 8 oktober 2019

Pelletkachel installeren

Ik zoek iemand voor het volledig installeren van een pelletkachel. Openhaard en afvoerkanaal aanwezig. In eerste instantie advies of het mogelijk is.
vrijdag 4 oktober 2019

Installatie pelletkachel(s)

Een pelletkachel moet geinstalleerd worden. Evt. 2de op ander adres, wel in hetzelfde dorp. Graag reactie per mail.
donderdag 3 oktober 2019

radiator bekleding installeren

Ik wil radiatorbekleding laten installeren kunt u contact met mij opnemen.
woensdag 2 oktober 2019

Palletkachel aansluiten

We zouden graag een palletkachel in de woonkamer willen. Zoeken iemand die hem zou willen aansluiten plus het rookkanaal maken. Op aanvraag kan ik wel foto’s sturen van de woonkamer.
dinsdag 1 oktober 2019

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Om een vaste trap naar de zolder te kunnen maken moeten leidingen verplaatst worden, en de ketel ook.
dinsdag 1 oktober 2019

Vloerverwarming deels vervangen

Bestaande elektrische vloer (100 m2) is voor een deel kapot. Kan dit deels vervangen worden of vervanging vloer voor gasvloerverwarming? Ik hoor het graag.
dinsdag 1 oktober 2019

Waterslagdemper plaatsen bij de watermeter

Ik zoek een monteur die een waterslagdemper bij mijn watermeter wil plaatsen en weet wat de beste demper is. De demper mag mee berekend worden in de kosten. Ik heb last van terugslag in de leidingen van de keuken, het toilet, de wasmachine en in de badkamer.
maandag 30 september 2019

Boeiboord en dakgoot repareren of vervangen

We hebben voor en achter houten boeiboorden met zinken dakgoten. De dakgoot is vorig jaar nog geïnspecteerd, waaruit naar voren kwam dat het zink nog goed is, echter de beugels zijn versleten waardoor het geheel is door gaan hangen. We willen graag voor de start van het voorjaar de boeiboorden (en waar nodig) de dakgoot vervangen. We hebben foto's toegevoegd waarop zowel onze dakgoot als deze van de buren is opgenomen. We willen de dakgoot/ boeiboorden gelijk maken aan die van de buren. Voor de boeiboorden willen we daarom overstappen naar Trespa/ Keralit als een meer onderhoudsvrije variant. Mogelijk dat we ook de oversteek aan de zijkant ook hiermee willen dichtmaken (zie bijgevoegde foto). We willen graag offertes ontvangen met een open calculatie. Materialen en uurloon moet apart worden gespecificeerd. Graag ook apart vermelden wat de kosten voor het afdekken van de zij oversteek zou kosten (per meter). Vakman levert zelf de materialen en toebehoren en voert ook oude materialen af. We willen voor aangezicht en onderzijde van hetzelfde materiaal. Lengte is circa 2 x 8 meter.
maandag 30 september 2019

Keukenkraan door een mengkraan vervangen

Ik wil de kraan die in het aanrechtblad in de keuken gemonteerd zit laten vervangen. De koppeling klopt niet, waardoor we zonder warm water zitten. De huidige (te vervangen) kraan is de Lanesto 250351 Old Fashion mengkraan. De nieuwe kraan kan ik zelf kopen, maar als u diverse kranen zelf hebt, hoor ik dat graag. De aansluit- of koppelstukken graag leveren door de loodgieter. Er hoeft geen leidingwerk aangepast te worden. Graag een offerte met prijzen inclusief levering van een nieuwe mengkraan en zonder levering van een nieuwe mengkraan. De oude kraan ook graag afvoeren.
maandag 30 september 2019

Elektrische verwarming realiseren

Graag zouden wij elektrische verwarming willen. Het is een woonhuis, twee-onder-een kap van 550 kuub met zolder. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers/badkamer. Begane grond: woonkamer/keuken/garage. Wij hebben beneden radiatoren en op de bovenverdiepingen vloerverwarming. Hier willen we vanaf. We willen kijken of we deels of helemaal elektrisch kunnen verwarmen. We zijn met 2 personen. Er is geloof ik een persoonlijke berekening aanwezig. Radiatoren willen we graag afvoeren. De vloerverwarming graag afkoppelen. Graag iemand die gespecialiseerd is in elektrische verwarming.
zondag 29 september 2019

Koeling in bungalow

Het betreft een volledig gerenoveerde bungalow, waarbij in de woonkamer met name koeling gewenst is. In de lange gang naar de slaapgang ontbreekt de vloerverwarming en zijn geen radiatoren. Hier is ook het verwarmen van belang. Bovendien hopen we door 1 inbouw unit in het plafond in deze gang ook de slaapkamers mee te kunnen laten profiteren van het koelen in de zomer.
vrijdag 27 september 2019

Accumulatie verwarming

Ik wil graag accumulatie verwarming voor een ruimte van +- 30 m²
donderdag 26 september 2019

Warmte pomp realiseren in een bungalow woning

Aanvraag voor een warmtepomp is ten behoeve van een nog te bouwen begane grond bungalow met plat dak. De leven- bestendige woning heeft een EPC waarde van maximaal 0,4. Deze woning gaat bestaan uit: slaapkamer 1,17 m2, badkamer 8 m2, kamer/keuken 42 m2, berging/techn. ruimte 15 m2, slaapkamer 2. 10 m2 en de hal met toillet 8 m2. Totale netto oppervlak 100 m2 bij een plafond hoogte van 2,65 meter. Beoogde bouw start medio eind 2019 begin 2020. Opgave inclusief het voorzien van de grondwater voorzieningen. Geschatte diepte circa 85 meter. En inclusief de zonnepanelen voor een energie neutrale woning. Het is voor twee personen. het geldt voor het verwarmen en voor sanitair water verwarmen. Persoonlijke berekening hebben we niet, maar we vermoeden dat het niet nodig is. Het huis heeft een kuub inhoud van 260.
donderdag 26 september 2019

Gasgestookte kachel vervangen

Ik heb een gasgestookte centrale verwarming kachel als die kapot gaat wil ik die vervangen door een elektrische verwarmings kachel. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden

Partners

Partners van Casius