Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Brabant.

2186 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Brabant:

woensdag 8 juli 2020

Warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3.

nieuwbouwproject met een inhoud van ca 1100 m3. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
woensdag 8 juli 2020

Verlengen van een rookkanaal

Ik heb een mexicaanse buitenkachel, die nog aangesloten moet worden in een bestaande aansluiting in de terrasoverkapping, er ontbreekt dus alleen een pijp tussen de kachel en de dak aansluiting
dinsdag 7 juli 2020

Het dakcoufles vervangen

Aan de voorkant van het huis lekt het dakcoufles bij de aanhechting met het huis. Graag ontvang ik een offerte om dit te laten repareren. Het is een dak coufles zal iets van 140 cm zijn, om een idee te geven van de grootte.
maandag 6 juli 2020

Whirlpool-bad vervangen voor Villeroy & Boch-bad met dezelfde afmeting

Vervangen en verwijderen van de huidige Whirlpool door een normaal ligbad met dezelfde afmetingen van Villeroy & Boch (zie bijgaande offerte) en gebruik makende van de huidige aansluitingen op watertoevoer lees kranen en vervolgens afkitten. Er hoeven geen bouwtechnische wijzigingen te worden aangebracht. Het betreft werkzaamheden in een badkamer op de begane grond.
zondag 5 juli 2020

WC stopkraan en inhoud reservoir vervangen

Van de WC in de badkamer moet de vlotter en membraan worden vervangen. Er zit ook geen stopkraan tussen dus deze willen we ook graag laten plaatsen. Het liefst z.s.m.
zondag 5 juli 2020

Leidingen verleggen en elektra aanpassen in de keuken

30 juli ontvangen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Begin sept komt een nieuwe keuken met kook eiland. Elektra zal morgen worden aangelegd naar het kookeiland. Ivm gelijmde bestaande vloer en vloerverwarming zoeken wij een bekwam vakman die ons kan adviseren voor de beste oplossing en dit kan uitvoeren. Daarnaast moet ook de waterleiding verlegd worden.
donderdag 2 juli 2020

Onderhoud aan een fasto geizer

Wil de geizer laten nakijken en als het nodig deze ontkalken geizer is nu los hij wordt gebruikt op camping
woensdag 1 juli 2020

Renovate toilet

I want to renovate my toilet whose size is 3sq.m. The old standing toilet needs to be replaced by hanging one. The old washbasin needs to be replaced by new one. The floor and wall tiles needs to be replaced with new one.
dinsdag 30 juni 2020

Nieuwe bovengoot van zonnepaneel op dak monteren

Ik heb op het dak een zonnecollector van HRSolar waarbij de bovengoot verloren is geraakt bij een storm. Deze bovengoot heb ik zelf nieuw kunnen bestellen en nu zoek ik een installateur om deze bovengoot te plaatsen. Ik weet niet of het daarbij noodzakelijk is dat het paneel wordt losgenomen.
zondag 28 juni 2020

Dakgoot vervangen

Er hangt nu een gegalvaniseerde goot maar die is aan vervanging toe. Totale lengte ca. 20 m. Met 2 hoeken van 90 graden en 2x hemelwaterafvoer
zaterdag 27 juni 2020

Verwarmingsinstallatie garage

Ik wil graag in mijn garage (6,5x3x2,5) een verwarmingsinstallatie hebben om de temperatuur op minimaal 12 graden te houden. Ik twijfel tussen een gasleiding laten leggen, elektrische verwarming of een warmtepomp. Ik wil ook graag mijn stalen kanteldeur laten vervangen door een dubbele houten deur met kozijn voor betere isolatie. Het gaat om een renovatieproject in een vrijstaand gebouw.
vrijdag 26 juni 2020

HR CV Ketel vervangen

Remeha Tzerra ACE 28 CW4 Dakdoorvoer vervangen Expansievatbeugel Afstand CV-ketel tot leidingen minder dan 1 meter
vrijdag 26 juni 2020

Elektrische ketel plaatsen

I currently have HR combi boiler and have insulation in roof, wall cavity, double glazing glass. I would like to know all cost to buy and installation for an electric boiler or gas boiler with combination heat pump.
donderdag 25 juni 2020

Verdeler van de vloerverwarming vervangen

De verdeler van de vloerverwarming roest behoorlijk. Ik zou deze graag willen laten vervangen voor een nieuwe met A klasse pomp.
donderdag 25 juni 2020

D LET airco KF 25GW HB controle onderhoudsbeurt

De airco lijkt niet goed meer te koelen, dus zou ik die graag na willen laten kijken en onderhouden
woensdag 24 juni 2020

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag de wasmachine die momenteel in de badkamer staat, verplaatsen naar de kamer er naast. De aansluitingen moeten dus ongeveer 2 meter plaatst worden naar de andere muur. (De roze stip in de badkamer op het plan is waar de aansluiting nu is en de stip in de slaapkamer is waar deze moet komen)
woensdag 24 juni 2020

Electrische verwarming plaatsen magzijn

Kantoorruimte van 4x4 redelijk geïsoleerd in een (onverwarmde) magazijnloods. Er hangt nu een keramische elektrische convector kachel van 2000 W (Eurom wall design) die voor 32 m2 zou moeten zijn, maar die krijgt het niet warm genoeg. Ik zoek een elektrische kachel die dit goed aan moet kunnen. Er is een aparte groep voor verwarming. Ik denk dat ik een kachel nodig heb van zo'n 3500 W.
woensdag 24 juni 2020

Airco installeren ter vervanging van defect installatie

nieuwe airco ophangen en aansluiten, oude airo verwijderen en afvoeren
woensdag 24 juni 2020

Airco - aansluiten Qlima airco (koppelen)

Beste medewerker, Reeds een Qlima SC5225 aangeschaft. (Praxis aanbieding) Daarbij wordt vermeld dat je 95% van de werkzaamheden zelf mag en kan uitvoeren, dit hebben we gedaan. Om garantie te krijgen via Qlima moet de laatste 5% gedaan worden door een STEK-gecertificeerd persoon/bedrijf. Dit komt neer op het bevestigen van een aantal draden en het werken met F-gassen (snelkoppeling bevestigen en nameten leiding) Dit is nog geen 30 minuten werk Voor meer vragen mag je me bellen.
maandag 22 juni 2020

Buitenkraan aansluiten

Ik wil graag een buitenkraan laten installeren aan de voorzijde van mijn huis Toilet zit aan de voorzijde van mn huis ook. Dus volgens mij makkelijk door te trekken vanaf daar
maandag 22 juni 2020

Infraroodverwarming plaatsen

Het gaat om een werkruimte apart van het woonhuis waar nu een gevelkachel (gas) (verwijderen optioneel) de ruimte verwarmd. de kamer is 6,5 x 3,5 x 2,5 meter. er is een deur naar de tuin en een naar de garage. Bovendien is er een trap naar een zolderruimte die met een luik wordt afgesloten. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor het plafond Interesse in infraroodverwarming zonder lichtverandering. Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? 1 ruimte Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
maandag 22 juni 2020

Lucht warmtepomp plaatsen

Graag offerte voor een lucht-lucht warmtepomp . Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Appartement Gezinssamenstelling bestaat uit twee personen
zondag 21 juni 2020

Vloerverwarming leggen

Het betreft een bestaande woning met een betonnen vloer in de woonkamer en een tegelvloer in de keuken het is nog niet bekend hoe dik de vloer in de kamer is. De ketel bevind zich op de begaande grond in de berging. Het gaat om totaal 30 m2.
zondag 21 juni 2020

Airco verplaatsen

Momenteel hangt bij ons aan de buitenmuur de buitenunit van de airco. Wij hebben twee binnenunits, woon- en slaapkamer. De buitenunit hangt grofweg 2,5 meter boven de grond. Deze moet verplaatst worden naar de grond en vacuüm worden gezogen. Ik verneem graag uw reactie. Het gaat om een LG airco uit 2020.
zaterdag 20 juni 2020

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen voor en achterzijde van de woning

Partners

Partners van Casius