Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Brabant.

2187 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Brabant:

vrijdag 27 maart 2020

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Ik zoek een installateur voor het leveren en installeren van een lucht-lucht warmtepomp. De woning is uit eind jaren 70 en heeft een B/C energielabel. Plusminus 600m3 inhoud. Plaatsing bij voorkeur voor de zomer. Aanvullend advies over huidige CV ook gewenst.
vrijdag 27 maart 2020

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Het gaat om een wasmachine aansluiting verplaatsen naar zolder. Daar zit de cv ketel. Graag wil ik hier mijn wasmachine met afvoer op aan laten sluiten. Ik krijg 1 april as de sleutel en de planning is om 15 april as te verhuizen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Vriendelijke groet.
donderdag 26 maart 2020

Buitenkraan plaatsen zonder kruipruimte

Ik wil graag een buitenkraan laten plaatsen maar heb geen kruipruimte. Wat zijn de kosten om toch een buitenstaan te kunnen plaatsen. Afstand is ong. 7 meter.
donderdag 26 maart 2020

Buitenkraan aanleggen en monteren

Ik wil een buitenkraan tegen de buitengevel of logische plek om de tuin te kunnen sproeien. Er moet een leiding worden gemaakt vanaf het dichtst bijzijnde waterpunt. Dit zit bij de keuken.
zondag 22 maart 2020

4 Airco's solderen en in bedrijfstellen

Ik heb 4 Nieuwe split units op een plat dak geplaatst, alle leidingen gelegd, schakelbare stopcontacten geplaatst. De buitenunits zijn zeer toegankelijk, ruimte genoeg op het platte dak. 2 buitenunits staan op muurbeugels en daarvoor staan de 2 andere buitenunits. Bij de binnenunits liggen de leidingen over elkaar heen, dus overlengte. Ik zoek iemand die de leidingen binnen en buiten wil solderen, airco's in bedrijf stellen.
vrijdag 20 maart 2020

CV ketel vervangen

Mijn installatie is 26 jaar oud. Tijd om te vervangen. Het gaat om een CV ketel en een boiler. Deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en daarna wil ik nieuwe laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 19 maart 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 55 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het is een betonnen ondervloer, en er komt lamelparket op te liggen. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 17 maart 2020

Keramische wastafel vervangen en aansluiten

Defecte keramische wastafel demonteren en nieuwe keramische wastafel monteren (exclusief leveren nieuwe wastafel, ik heb al een nieuwe wastafel in bezit). Kraan van defecte wastafel overzetten op nieuwe wastafel en aansluiten op de waterleidingen (warm en koud), inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal. Nieuwe wastafel aansluiten op riolering, inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal.
zaterdag 14 maart 2020

Waterput slaan voor weide besproeiing

Voor 5.000 m2 weiland willen we een veewater put laten slaan. Het weiland zit direct aan de zijkant van de weg. Ik heb geen idee hoe diep de put moet worden geslagen. We hebben zandgrond. De pomp willen we op benzine, is het mogelijk de kosten hiervan apart op de offerte te zetten?
vrijdag 13 maart 2020

Moederhaard en geiser vervangen door een cv ketel

op 1 e etage, souterrain direct onder appartement om ketel evt t installeren. dikte leidingen weet ik niet.
vrijdag 13 maart 2020

Keukenkraan demonteren en nieuwe installeren

Keukenkraan demonteren en nieuwe installeren.
vrijdag 13 maart 2020

Gas kraan verplaatsen van de keuken naar de kelder

Onze gaskraan zit midden in het huis. Deze willen we graag in de kelder hebben. Graag laten wij een vakman langskomen om dit te bekijken en een offerte hiervoor ontvangen.
donderdag 12 maart 2020

Daalderop close in boiler vervangen

Ik wil de close-in boiler in de keuken (5 l Daalderop plint boiler) laten vervangen, de huidige maakt kortsluiting, waarschijnlijk verwarmingselement dus stuk. Alle leidingen zijn aanwezig. Het is ook de bedoeling dat u de boiler levert. Graag ook de aansluitset vervangen.
dinsdag 10 maart 2020

Wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren

Betreft een huiskamer plus keuken plus werkkamer waar nu een leisteen vloer in ligt. De leistenen vloer is 15 mm dik. Voorkeur gaat uit naar een bedrijf die zowel de leistenen vloer eruit kan slopen als de vloerverwarming kan plaatsen. 70m2. Het gaat om een Droogbouw vloerverwarming, graag ontvangen wij ook meer informatie over droogbouw instalaties.
dinsdag 10 maart 2020

Wasmachine aansluiting in de keuken maken

Ik wil graag een aansluiting voor een wasmachine in onze keuken laten installeren. Momenteel heeft de vorige bewoner de wasmachine op de 1e verdieping in de badkamer gehad. Aan de ene kant van de keuken zit de gootsteen met een kleine keuken en zouden graag de wasmachine er tegenover hebben. Wij zullen in de loop van volgende week kunnen gaan verhuizen rond de 16e maart. Wij hebben op dit moment nog geen mogelijkheid om een foto van de huidige situatie te uploaden maar het betreft een vrij standaard kleine keuken.
dinsdag 10 maart 2020

Buitenkraan zonder kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan in de achtertuin van ons nieuwbouwhuis. Het huis heeft geen kruipruimte. De afstand naar de achtergevel en meterkast is circa 7 meter. de woning is voorzien van vloerverwarming dus vloer openbreken is geen optie. Zou graag een vorst vrije kraan willen hebben
zondag 8 maart 2020

Gas boiler vervangen door een elektrische

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een gasgestookte boiler door een elektrische boiler van 120 of 150 liter.
donderdag 5 maart 2020

Het realiseren van 1 stralingspaneel infraroodverwarming

Wij willen 1 plaat als bijverwarming in de kamer (zithoek). We denken aan een plaats tussen 2 houten balken en een plaats van 60 bij 120 zou dan kunnen. Het gaat om een een situatie waar wij iets meer warmte willen realiseren als het koud wordt savonds.
dinsdag 3 maart 2020

Verwarming plaatsen in badkamer

Betreft douche ruimte van 1.40 bij 1.60, zit mogelijk ook aan plafondverwarming te denken indien mogelijk. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor het plafond Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? 1 ruimte Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
maandag 2 maart 2020

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een benedenwoning (met voor- en achtertuin) waar we voor circa 80 m2 vloerverwarming willen plaatsen. De vloerverwarming moet in zones (badkamer, 2 slaapkamers, woonkamer/keuken, entree/toilet) ingedeeld worden.
maandag 2 maart 2020

Airco's plaatsen

Ik wil 2 qlima split airco units laten plaatsem van 2,6 kw resp 3,2 of vergelijkbaar. Beide vanaf de begane grond bereikbaar. Buitenunits kunnen op platdak geplaatst worden. De afstand tussen binnen en buiten unit is maximaal 5 meter. Natuurlijk afloop condenswater mogelijk. Gevraagd wordt een offerte voor montage met de daarbij horende installatie materialen inclusief in bedrijfstelling
maandag 2 maart 2020

Duoblok vervangen en aansluiten op sanibroyeur

Duoblok afvoeren en een nieuwe plaatsen. Deze moet aangesloten worden op een sanibroyeur.
maandag 2 maart 2020

Vloerverwarming nat systeem

We gaan de bestaande vloer compleet verwijderen tot op het zand en deze opbouwen vanaf niets. Daarna wil ik door een vakman een vloerverwarming laten aanleggen, type nat systeem. Graag hierover informatie hoe en wat te doen. Totale vloeroppervlak voor vloerverwarming is net geen 50 m2 en deze zal als hoofdverwarming gebruikt gaan worden.
vrijdag 28 februari 2020

Oorzaak van hoog gasverbruik achterhalen

Wij (tweepersoonshuishouden) hebben een grote vrijstaande woning, maar we proberen wel het energieverbruik te verminderen. Wij gebruiken per jaar ca. 3000 kubieke meter gas en hoewel we proberen dat te verminderen lijkt het er op dat het juist hoger wordt. Ik wil graag weten of mijn gasverbruik wel correct gemeten wordt (slimme meter Toon) en als meten correct is weten waar hoge gasverbruik door veroorzaakt wordt.
donderdag 27 februari 2020

Asbest buis verwijderen

Ik heb een asbest rioolbuis van ongeveer 5 meter, en deze wil ik verwijderen en vervangen door PVC. Buis ligt goed toegankelijk in de tuin maar wel onder een oprit (plusminus 2 meter breed) van gestort beton door. Buis ligt op een diepte van ongeveer 60 cm en de PVC buis moet tweezijdig worden aangesloten. Een kant op bestaand PVC en aan de andere kant op de put van de gemeente.

Partners

Partners van Casius