Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Brabant.

2083 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Brabant:

vrijdag 24 november 2017

Waterreservoir toilet in de badkamer vervangen

Waterreservoir/stortbak van het toilet in de badkamer is aan vervanging toe. Het lekt en de vulkraan heeft ook lekkage (misschien kwestie van een leertje ). Het reservoir wordt zelf aangeleverd.
donderdag 23 november 2017

Houthaard inbouwen

Houthaard inbouwen
woensdag 22 november 2017

Haard plaatsen, afvoerkanaal aanwezig

Haard plaatsen. Afvoerkanaal wel aanwezig maar plafond is dichtgemaakt. Offertes alleen via email. Geen telefoon
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

Het betreft een houtkachel plaatsen in een overkapte (plat dak) buiten veranda. Heeft een houten vloer. Hier kan ik betontegels leggen als fundering voor de kachel. Afvoer voor rookgas aanleggen door plat dak (voorkeur)of door achterwand. Plat dak is bekleed met een kunststof dakbedekking (licht grijs). Vanaf de vloer tot aan het dak is ongeveer 2,60 meter.
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen, dubbelwandige afvoerpijp maken door houten plat dak begane grond,kunststof dakbedekking.
dinsdag 21 november 2017

Gat voor het riool laten boren

Voor nieuwe riolering zoek ik iemand die door 5 muren heen kan boren. 3 ervan zijn fundering van circa 30 cm breed. Wat zijn hier de geschatte kosten voor?
dinsdag 21 november 2017

Keukenkraan vervangen

Ik wil de keukenkraan vervangen door een nieuwe kraan. De huidige kraan is voorzien van 2 afsluitkraantjes en een geschikte koppeling voor een nieuwe kraan.
dinsdag 21 november 2017

Verwarmingselementen plaatsen op zolder

Er is al centrale verwarming aanwezig in het huis en de aansluitpunten voor radiatoren zijn ook al aanwezig op de zolder. Het is wel een vrij grote zolder van 72 m2 en een vrij hoog plafond.
dinsdag 21 november 2017

Vloerverwarming in de betonvloer frezen

Wij willen graag ongeveer 20 vierkante meter vloerverwarming in frezen in en tegel of cementdekvloer als hoofdverwarming.
maandag 20 november 2017

Houtkachel plaatsen

De haard kan geplaatst worden tegen een buitenmuur aan. Er is echter nog geen rookafvoerkanaal aanwezig.
maandag 20 november 2017

Houtkachel installeren in een garage

Ik wil een houtkachel gaan plaatsen in een grote garage/schuur. Die garage heeft een schuin dak met dakpannen. Er moet een doorvoer worden gemaakt en een rookgasafvoerkanaal worden geplaatst. Ik schat dat de lengte ongeveer 5 meter bedraagt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken. Ik ontvang graag uw advies en een prijsindicatie.
maandag 20 november 2017

Aansluiting van een houtkachel verbeteren

Ik wil onze houtkachel opnieuw laten aansluiten. Als de haard aan is komt er vocht langs de muur lopen. De aansluiting op het dak en de schoorsteen zijn in orde. Ze zijn reeds aangepast en niet de oorzaak van het vochtprobleem. De afvoerpijp is bij het plafond aangesloten op een groter gemetseld rookkanaal. We vermoeden dat het probleem bij deze overgang zit. We laten dat hier graag even beoordelen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en offerte voor het herstelwerk.
maandag 20 november 2017

WC-pot met stortbak installeren

Mijn duo wc/stortbak moet gevangen worden. Compleet nieuw pakket is in huis. Wie kan deze vervangen/installeren? Eventueel met afvoeren van de oude.
zaterdag 18 november 2017

Airco met drie units installeren

Wat zou het kosten om een airco systeem op te laten hangen met 3 split units? Ik heb de airco al.
zaterdag 18 november 2017

Verwarmingen monteren

Als het mogelijk is brugman standaard radiatoren met hier aangegeven ongeveer de wattage Zie aansluitingen op de foto . En evt in overleg benden een vloerverwarming. In zijn geheel monteren en nalopen of de verwarming het doet. De hal Rads CLD 11 600*600 595W Keuken RADS CLD 22 600*600 1504WRADS CLD 11 900*900 1229w 1 ste ver RADS CLD 22 600*W RADS CLD 11 600*1950 1934w 2 de ver RADS CLD 11 400*1350 952wRADScld 11 400*2250 1586w 3 e RADS CLD 11 400*12001481w
vrijdag 17 november 2017

Klep in de schoorsteen plaatsen

De klep in mijn gemetselde open haard is verdwenen en wij willen een nieuwe. De globale afmetingen is 20 x 30 cm. De open haard is gevestigd in het midden van de woonkamer. Het afvoeren van het afval kan, maar moet eerst worden overlegd worden.
donderdag 16 november 2017

Flexibele pijp plaatsen in bestaande schoorsteen

Ik wil een flexibele pijp van ongeveer 12 meter lang, plaatsen in bestaande stenen schoorsteen. Aansluiten op ingebouwde houtkachel. Op schoorsteen hoedje plaatsen voor regen inloop.
donderdag 16 november 2017

Plaatsen van een badkamer meubel

Het plaatsen van een badkamer meubel (wastafel), met toebehoren. Merk van Praxis: Fiesta. 85 cm breed.
woensdag 15 november 2017

CV-leiding doortrekken naar de garage

CV leiding doortrekken naar de garage en daar 2 radiatoren (2000 Watt elk) aanleggen met thermostaatknop. CV ketel staat op de beneden verdieping direct naast garage op 5 meter afstand van de garage. Ketel heeft voldoende capaciteit.
woensdag 15 november 2017

Nieuwe ketel leveren en plaatsen

Graag een gedetailleerde offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel, CW5. Afvoer is aanwezig. Oude ketel afvoeren.
woensdag 15 november 2017

Zonneboilers en zonnepanelen installeren

Ik wil zonnepanelen plaatsen om elektriciteit te besparen maar ik wil vooral gas besparen met mijn vloerverwarming want daar valt financieel het meeste te besparen, ik lees nu dat dit kan met zonneboilers kan (bevriezen deze dan niet).
dinsdag 14 november 2017

Houtkachel plaatsen onder veranda door plat dak

Ik wil een complete rookgasafvoer voor een houtkachel door het plat dak geplaatst hebben. Alleen de kachel zelf ga ik aansluiten. De rest wil ik allemaal door de vakman gedaan hebben. Het afvoerkanaal moet ongeveer 3,75 meter worden en dubbelwandig.
dinsdag 14 november 2017

Wasmachine aansluiten

De wasmachine staan nu beneden in de schuur. Graag zou ik deze willen verplaatsen naar een kast in de slaapkamer. Aan de andere zijde van de wand is de badkamer met de afvoer. Deze zal dus door getrokken moeten worden.
dinsdag 14 november 2017

Gaskachel Pelgrim Bambino 70T installeren/controleren

Ik heb ter vervanging van een kleinere kachel een Pelgrim Bambino 70T gekocht die ik wil aansluiten, maar vooral laten controleren. Hij is uit een huis gekomen waar "hij" als hoofdverwarming gebruikt werd. Hij ziet er goed uit maar ik weet niet wanneer hij voor het laatst is nagekeken. Dus het gaat om het veilig aansluiten en nakijken van de kachel zegt de klant.
dinsdag 14 november 2017

Nieuwe CV ketel installeren

Ik wil graag een nieuwe CV ketel geïnstalleerd hebben. Ook wil ik graag weten of service en onderhoud mogelijk is.

Partners

Partners van Casius