Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Weert of directe omgeving.

387 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, installeren van warmtepomp op bestaande vloerverwarming, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Weert:

Verwarming bungalow

Het betreft een begane grond bungalow met gasgestookte (Nefit) vloerverwarming. We hebben géén energiebronnen zoals zonnepanelen. Prioriteit heeft de badkamer: deze is 3.00 x 2.75 meter en wordt niet voldoende warm, we denken hier aan een plafond infraroodpaneel op een plek waar nu een inbouw plafondspot zit. De slaapkamers hebben ook vloerverwarming, maar wij hebben in de slaapkamers de temperatuur laag ingesteld (15/16 graden) , we willen namelijk in koele kamers slapen, echter we hebben in deze kamers af en toe voor korte duur (snel) warmte nodig. Kamer 1 heeft een afmeting van 4.40 x 5.20 mtr. In deze kamer wordt af en toe een uurtje TV gekeken. Kamer 2 heeft een afmeting van 4.40 x 2.70 mtr. In deze kamer wordt af en toe een uurtje achter de computer doorgebracht. We hebben eventueel zelf een ervaren verwarmingsmonteur beschikbaar voor de aanleg. In dit geval graag uw advies welke panelen U ons zou adviseren. Als U nog vragen heeft verneem ik het graag.

Infraroodverwarming

Bestaand huis met normale verwarming. Ik wil in januari in ieder geval beginnen met 1 paneel en daarna uitbreiden. Mijn huis is 6 bij 6 meter.

Warmtepomp realiseren

Momenteel lever ik meer stroom op dan ik gebruik. Hier zou ik graag mee willen verwarmen en/of koelen. Wat zijn de mogelijkheden en bijbehorende kosten? Per jaar brengen de huidige panelen ruim 6000 KwH op verbruik is ongeveer 4000 per jaar. gasverbruik momenteel(met gashaard) is 2000m3 graag hoor ik van jullie omtrent de mogelijkheden. Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4 Momenteel zit ik nog in een oriënterende fase, er is nog geen persoonlijk plan en ik ben nog aan het kijken of het mogelijk is.

Gaskookplaat aansluiten en keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen en de gaskookplaat. Beiden heb ik al gekocht. Aansluitmateriaal is aanwezig. De oude gasplaat haal ik zelf weg de nieuwe moet wel aangesloten worden

Riool, water en gas doortrekken naar mantelzorgwoning

Ik wil riool, water en gas doortrekken naar een mantelzorgwoning. De mantelzorgwoning staat op ca. 30m afstand van de hoofdwoning.

Vloerverwarming leggen

Het aanleggen van vloerverwarming (helemaal compleet) met egaliseren, gaat om een rijtjes woning 130 m. Graag ontvang ik een offerte voor het totaalplaatje beginnen medio Januari 2020. Helaas heb ik eerst de verkeerde berekening doorgegeven van de woning. (Zie bijlage voor de juiste afmeting), mijn excuses!

Complete CV installatie plaatsen

Voor een renovatieproject zijn we op zoek naar de aanleg van een complete cv (is nog niet aanwezig in het pand). Wat zijn hiervan de mogelijkheden en kosten? Ik hoor het graag.

Gasgeiser vervangen door een doorstromer of een elektrische boiler

Wil de gasgeiser vervangen door een doorstromer of een elektrische boiler. Sta ook open voor andere opties. Wil graag over op een duurzaam alternatief (geen gas). Twee kranen en een douche die 2 x per jaar wordt gebruikt.

Zonneboiler installeren

Ik zoek een CV-installateur die een zonneboiler kan installeren. Wij hebben 12 zonnepanelen en willen nu warm water en vloerverwarming aanpakken. Het gaat om een woning uit 2000 welk vrijstaand is. Daarnaast wil ik veel in overleg doen met de vakman. Huis is van 2000 m2 vrijstaand.

Warmtepomp installeren en advies geven

Ik zoek een CV-installateur die een warmtepomp kan installeren ten behoeve van het verwarmen van CV- en sanitair water. De pomp moet een twee-onder-een-kap-woning kunnen verwarmen met een woonoppervlakte van ongeveer 200 m2.

Douchekraan verwijderen

Ik zoek een loodgieter die een douchekraan kan verwijderen en eventueel kan vervangen door een nieuwe.

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Ik zoek een installateur die een lucht-lucht warmtepomp, voor het verwarmen en koelen van een verbouwde garage van 55 m2, kan installeren. De garage is goed bereikbaar.

Einhell airco plaatsen en bijvullen

Ik heb een einhell airco ska 2500 aangeschaft . Tweede hands. Deze moet bijgevuld worden . En nog geplaatst worden . Kan ik hem eerst laten bijvullen en dan plaatsen . Of moet ik hem eerst bevestigen en dan iemand laten komen om hem te vullen . Of kan ik het beste iemand laten komen die hem plaatst en bijvult ?

Airco verplaatsen naar nieuwe woning

Airco uit vorige huis meegenomen maar moet opnieuw aangesloten worden.

Warmtepomp bij een nieuwbouw plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw.

Warmtepomp voor zwembad aanleggen

De warmtepomp is bedoeld voor het verwarmen van een zwembad. Afmetingen 4 x 7 x 1,25 meter en de inhoud 37,5 m3. Naast het binnenzwembad ligt een kelder waarin de waterbuizen van het zwembad voor de huidige gasverwarming en de filters zich bevinden. Aan de buitenzijde kan de warmtepomp gesitueerd worden van waar de leidingen naar de kelder gemaakt kunnen worden.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Twee-onder-een-kap-woning. Onder verdieping van circa 90 m² heeft vloerverwarming de bovenverdieping heeft radiators. De hele woning is voorzien van spouwisolatie en dubbele beglazing.

Accumulatoren aanbrengen ter vervanging van heteluchtverwarming

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil bestaande heteluchtverwarming vervangen door (mogelijk) accumulatieverwarming. Oppervlakte kamer/keuken plm. 40 m2. Grootste hoogte 3. 50 meter. Circa 120 m3. Graag info via email. Daarna pas telefonisch!

Rookkanaal voor houtkachel maken

Houtkachel plaatsen en rookkanaal maken. Kachel komt op de begane grond waarbij het rookkanaal via een knik door de spouwmuur moet, verdieping omhoog en dan met een knik naar binnen. Vervolgens op de zolderverdieping nog zo'n 2 meter omhoog.

Centrale verwarming aanleggen

Bij een huis met 2 verdiepingen willen we graag nieuwe elektra. Totaal gaat het om 11 radiatoren, waarvan 3 op de bovenverdieping en 8 op de onderverdieping. In totaal huis is 150m2. CV ketel worden verplaatst en vervangen maar komt dicht bij de gasaansluiting. Wat kost dit?

WTW-installatie reinigen

Ik ben op zoek naar iemand voor het onderhoud (en reiniging) van mijn WHR 930. Deze is geplaatst in een nieuwbouw woning in 2009. Ik heb echter geen indicatie gehad dat de vorige bewoner deze heeft laten onderhouden in de afgelopen jaren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten, voorkeur voor contact via de mail.

Vervanging Chromoflex klokthermostaat

Mijn klokthermostaat van vloerverwarming in de badkamer werkt niet meer en moet vervangen worden. Thermaflex electro made by Theben. Offerte inclusief materialen.

Convectorput en -deksel renoveren

Ik heb twee convector putten in de woonkamer. Van een is de deksel beschadigd. Er is al een keer een stoelpoot doorheen gegaan waardoor het verwarmingselement misschien ook beschadigd is. Aanschafjaar 1998.

Reparatie van vloerverwarming in de badkamer

Bij sloopwerkzaamheden in de badkamer is de slang van de vloerverwarming beschadigd. De slang is vrijgemaakt in de vloer en we willen deze graag laten repareren.

Verwarmingsketel repareren

Mijn HR 3 ketel valt voortdurend uit, en geeft F4 als melding