Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Voerendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Voerendaal heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Voerendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Voerendaal of directe omgeving.

72 klanten uit Voerendaal bevelen een bij Casius in Voerendaal aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Voerendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen, verticale warmtepomp installatie, bodem- warmtepomp plaatsen, warmtepomp aanleggen, warmtesysteem vervangen, advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen, grondwaterwarmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van een warmtepomp, warmtepomp Nefit Enviline plaatsen, warmtepomp plaatsen, aardwarmte plaatsen, woning "all- electric" maken, grondwaterwarmtepompsysteem of Lucht- waterpomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Voerendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Voerendaal:

Vloerverwarming en betonvloer plaatsen

Wij willen graag op de begane grond van een bestaande woning vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. Mijn voorkeur heeft het om de vloerverwarming in te frezen, maar ik laat mij hier graag over adviseren. Bovenop de vloerverwarming moet een betonvloer komen. Indien u daarin gespecialiseerd bent, mag u dit ook meenemen in de offerte.

WTW onderhoud en kanaalreiniging

Ik wil een groot onderhoudsbeurt voor mijn WTW installatie. Het gaat om het reinigen van de unit en kanalen en het afstellen van de installatie.

Afvoerkanaal voor de houtkachel maken

Een nieuw gat voor rookgasafvoerkanaal maken boven bestaande gat, alsmede afdichten bestaande gat. Eventueel inclusief aansluiten pijp op nieuw gemaakte gat. Door een binnenmuur, niet dragend maar wel dik. Alleen het gat maken en de andere dichten.

Waterleidingen laten ontkalken

We hebben momenteel onze leidingen vol kalk zitten waardoor het water niet meer heet genoeg wordt. Dit willen we graag laten ontkalken dus graag uw offerte hiervoor.

Hetelucht verwarmings ketel verplaatsen

Ivm vaste trap naar zolder moet de hetelucht verwarmingsketel verplaatst worden.

Luchtverwarming op olie laten vernieuwen

Ik wil mijn luchtverwarming laten vernieuwen na 19 jaar. Er is alleen olie als brandstof. Vermogen 35000 (staat op het huis). Kunt u een nieuwe leveren en installeren? En wat zijn de kosten daarvan?

Oliekachel met afvoer installeren

Wij willen onze chalet verwarmen door middel van een oliekachel/propaan. Er ligt geen gasleiding, alleen water en elektriciteit. Het gaat om een chalet van ongeveer 60 m3.

Installatie van een designradiator en fonteintje

Ik heb een nieuwe designradiator gekocht van 170 x 45 cm voor in mijn keuken. Ook heb ik een fonteintje met kraan en sifon gekocht voor in de toiletruimte. Graag laat ik de oude radiator en fontein verwijderen en de nieuwe aansluiten. Ik ontvang hiervoor graag vooraf een prijsopgave.

Rookkanaal aanleggen

Rookkanaal aanleggen Wij hebben in een jaren 30 huis een houtkachel laten plaatsen. Er zit een rookkanaal (schoorsteen) rechtstreeks naar het dak, deze is van baksteen. Nu willen wij graag een enkel/dubbelwandigge pijp laten plaatsen door het bestaande rookkanaal heen of langs de zijkant van het huis.

Warmwaterleiding ontkalken

De douche geeft onvoldoende warm water. Voorheen werd douche wel voldoende warm. Ik denk dat de leiding ontkalkt moet worden maar weet het niet zeker. CV ketel.

Aquamass stoomcabine repareren

Betreft een stoomcabine van 12 jaar oud, merk/type: Aquamass-Tintacabine, die een storing heeft in het bedieningspaneel. Deze dient gerepareerd dan wel vervangen te worden.

Afvoerleiding in kruipruimte vervangen

Keukenafvoer leiding van 50 mm vervangen in kruipruimte met ophangbeugels i.v.m. verstopping (meerdere keren) lengte totaal ongeveer 12 meter met haakse bocht. Kijken of er de mogelijkheid is dat de haakse bocht vermeden kan worden, die veroorzaakt waarschijnlijk iedere keer de verstopping.

CV installatie aanleggen

Appartement (1953) heeft nu electro-kachels. Gasleiding aanwezig. Opdracht is het installeren van een CV-ketel met warmwatervoorziening in keuken en badkamer alsmede het plaatsen van een 4-tal radiatoren (Keuken, badkamer, kamer-1 en kamer-2.

Slecht lopende afvoer

Onze afvoer in de keuken loopt niet helemaal goed door. We hebben al geprobeerd te ontstoppen, maar zonder overtuigend resultaat. Nu is er in het verleden van alles afgeklust aan ons leidingwerk. De vraag is dan ook wat de verstopping veroorzaakt en of het nodig is een en ander aan het leidingwerk te verbeteren. Het probleem zou in de kruipruimte kunnen zitten.

Vervangen van Brink heteluchtinstallatie ...

Vervangen van Brink heteluchtinstallatie door nieuwe cv-installatie met HR-ketel (combi). Plaatsen van radiatoren en aanleggen van leidingen in het gehele huis. Voor de hoofdleidingen kan gebruik worden gemaakt van de heteluchtschacht. Huiskamer en bovenverdieping houten vloeren, hal, keuken en eerste verdieping betonnen vloer. Design radiatoren Brugman piano-line voor keuken, hal en woonkamer, overige radson kos radiatoren. Upgrade van huidige heteluchtinstallatie lijkt ons nutteloos door buizen en bakken niet afsluitbaar zijn en de ketel bij een thermostaatstand van 20 graden gemiddeld 6 kub gas er per uur doorheen jaagt. Type huis vrijstaand, bwj 1982 inhoud: rond de 600 kubieke meter