Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Venray te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Venray heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Venray u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Venray of directe omgeving.

140 klanten uit Venray bevelen een bij Casius in Venray aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Venray bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Venray staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Venray:

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten leveren en plaatsen. Deze kan via de kruipruimte geplaatst worden. De afstand tussen de meterkast en de kraan bedraagt maximaal 10 meter.

Vloerverwarming aanleggen als hoofdverwarming

Ik wil graag vloerverwarming frezen in een bestaande tegelvloer met een oppervlakte van 45 m2. Graag als hoofdverwarming. Ik ontvang graag een offerte.

Accumulatie verwarming plaatsen

Ik wil graag accumulatie verwarming laten plaatsen. Het gaat om een nieuwe woning. Oppervlakte 9x5 = 45 m2. Er liggen al loze leidingen.

Verwarming op zolder plaatsen

Ik wil graag een verwarming op zolder laten plaatsen. De de zolder is ongeveer 7 meter lang bij 5 meter breed. Via de CV ketel kan de leiding worden doorgetrokken, ongeveer 1 meter, en de radiator geplaatst.

Leidingen in de keuken verleggen

In verband met het vervangen van een (kleine) keuken dienen er enkele leidingen (water en elektra) verlegd en in de muur weggewerkt te worden. Waterleidingen (warm en koud) moeten ongeveer 50 cm naar links verplaatst worden (in dezelfde muur). Elektra aansluitingen (3 in totaal) verschillen qua afstand: 2 komen boven elkaar, eentje op plinthoogte en ander op ongeveer 2m. Andere komt bij de wateraansluitingen voor de vaatwasser. Vanwege een strakke planning dient dit te gebeuren op donderdag 6 (voorkeur) of vrijdag 7 september.

Airco reparatie

Onze airco werkt niet meer en is in deze warme tijd niet misbaar. Hij functioneert verder nog prima, alleen blaast de airco geen koude lucht meer. Kan het zijn dat het gas op is ?

CV ketel vervangen

Ik wil de CV ketel vervangen. De oude ketel is 18 jaar oud en geeft niet meer zoveel warm water als voorheen. De temperatuur wordt steeds lager.

Opbouw ventilatiesysteem installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het huis kent een centrale afzuiging met mechanische ventilator. In de badkamer is sprake geweest van schimmel. De badkamer is nieuw en nagenoeg klaar. Er moet een directe afzuiging naar buiten komen, elektra ter plaatse is aanwezig: ofwel in muur of boven vast raam.

Aansluiting in de badkamer voor de wasmachine

Ik wil mijn wasmachine verplaatsen naar de badkamer. Hier zit nog geen wasmachineaansluiting. Wat kost het om deze te laten maken? Er zit een wasbak waar eventueel de afvoer vandaan gehaald kan worden.

Koudwaterleiding aanleggen

Graag in verband met budget aanvraag een globale prijs indicatie voor leggen van waterleiding 25 meter 22 mm met 10 knie, doorgaan met T-stuk naar 17 meter 15 mm met 15 knie. Geen verdere aansluiting. Boren in harde muur wordt in eigen beheer gedaan.

Houtkachel plaatsen en installeren

Wij hebben een houtkachel die we graag laten installeren. Er was hier in het verleden een houtkachel aangesloten op een schoorsteenkanaal. Het kanaal is op de begane grond toen weggehaald en de doorvoeropening in het plafond is dichtgemaakt. Ik maak graag een afspraak om het kanaal te laten inspecteren en ons te adviseren. Ik ontvang graag uw offerte.

Lekkende wandmengkraan vervangen

Vervangen lekkende wandmengkraan.

Qlima Fiorina 74S pelletkachel plaatsen

Ik heb bij Praxis online onlangs een Qlima Fiorina 74S pelletkachel gekocht. Deze wil ik door jullie laten plaatsen. Kan rechtstreeks door de muur of eerst omhoog ong. 2.50 m en dan door de buitenmuur. Graag advies van de vakman.

Vaatwasser Bosch repareren

Vaatwasser Bosch Logixx krijgt geen water. Werkt wel programma af. Kraan is in orde.

Raar lawaai uit de CV-ketel

De CV ketel maakt een raar lawaai.

Nieuwe groep plaatsen in meterkast en leidingwerk aanpassen

Wij willen een nieuwe keuken laten plaatsen en willen van gas overstappen naar inductie. Daarvoor hebben we hoogst waarschijnlijk een nieuwe groep nodig in onze meterkast. Daarnaast moeten ook alle leiding verlegd worden, aangesloten en afgesloten. De tekeningen voor de leidingen van de nieuwe keuken zijn bij ons aanwezig.

Loodgietersklussen in huis

Wij hebben een paar kleine klussen: - wasbak verwijderen op een slaapkamer en leidingen wegwerken. - buitenkraan aanleggen (inclusief leidingwerk). - kraan van de wasmachine maken/vervangen (sluit niet meer). - alle leidingen doorspoelen (er zijn geen verstoppingen maar als preventie). Zou u een offerte op kunnen maken of mogelijke een keer langs komen om het een en ander door te spreken (als het kan op een dinsdag, woensdag of vrijdag).

Zonneboiler installeren

Ik wil graag een zonneboiler laten plaatsen. Het dak is hellend. Ik wil graag de zonneboiler kunnen aansluiten op 20 bestaande zonnepanelen, ook wil ik de zonneboiler graag aansluiten op de vloerverwarming.

Verwarmingselement van de Boretti oven vervangen

Boretti VFPNR 94 M bovenste verwarmingselement vd kleine oven vervangen. Is kromgetrokken en open gescheurd! Betreft art. PD90FNMP

Mechanische ventilatie repareren

De mechanische ventilatie op zolder maakt een enorm lawaai. Het betreft een type Stork Air / CML. Graag laat ik een vakman de ventilatie controleren en repareren.

Ventilatoren voor koeling installeren

Wil graag van u een offerte krijgen voor 2 x 1 dubbele ventilator (Sencys) dan 4x ventilator (Honeywell QuietSet)en 1x plafon ventilator.

Thermostaat kraan in de badkamer

Het water in de badkamer van de douche en bad word niet meer warm. Als ik de thermostaat kraan hoger zet word het water niet warmer. Dit graag nakijken. Ik weet namelijk niet precies wat er moet gebeuren. Tevens drie nieuwe kranen op de douche en bad plaatsen, er hoeven geen leidingen verplaatst te worden.

Airco plaatsen

Ik wil een split unit airconditioning van de Gamma laten plaatsen. Op het dak van mijn huis. Er zal een gat door de buitenmuur gemaakt moeten worden. Wat zijn de kosten? Graag een offerte.

Radiatoren verwijderen

Verwarming verwijderen zonder dat het water er af kan

Mechanische ventilatie in een woonhuis vervangen

Graag wil ik offertes ontvangen voor het vervangen van onze mechanische installatie in ons woonhuis en het reinigen van de afzuigkanalen naar de nu kapotte ventilatie unit. Ik ben het beste te bereiken per email.