Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming droog systeem:

Vloerverwarming droog systeem

Betreft 2 verdiepingen met op iedere verdieping 1 appartement met houten verdiepingsvloeren. 1 appartement van ongeveer 40 m2 en het andere is ongeveer 55 m2. Dit appartement heeft een stukje aanbouw waar wel een cementvloer ligt. Graag een droog vloerverwarmingssysteem. Ik heb de omgevingsvergunning al ingediend bij de gemeente.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming droog systeem uit heel Nederland:

PS renovatievloer (droog) laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een renovatievloer droog en vloerverwarming op de begane grond van mijn huis. Totale oppervlakte is 70m2. Woonkamer, gang, keuken en eetkamer. De houten vloer en balken zal ik zelf verwijderen.

Betonvloer verven

Het gaat om een aantal ruimtes in een souterrain waar een betonnen vloer met vloerverwarming is aangebracht (de vloer is uitgehard). Het pand is recent gerenoveerd, het vloeroppervlak is behoorlijk glad, de enkele oneffenheidjes zijn achtergebleven betondruppels, die zal ik zelf vooraf zoveel mogelijk proberen te verwijderen. Kuiltjes ben ik niet tegengekomen. Het gaat om een voorkamer van 20.6 m2, een gang van 9.2 m2, een slaapkamer van 13.6 m2 en een slaapkamer van 12.2 m2. Omdat het souterrain niet al te hoog is (ik schat 2.60 a 2.80 meter) wil ik een lichte kleur gebruiken. Op welke kleur dit exact moet worden, kom ik graag nog terug. Ik wil op zaterdag 11 juli de woning betrekken dus dan moeten de vloeren droog zijn. Verhuurder Stadsherstel is akkoord met het gebruik van betonverf, mits de juiste primer en verftype worden gebruikt.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming (semi droog)

Ik wil graag 80 m2 houten vloer laten vervangen door VBI renovatievloer (semi droog). Het betreft 3 ruimtes: 1 van 50 m2 1 van 18 m2 1 van 12 m2 De oude vloer zal ik zelf verwijderen. Ik wil een RC waarde van minimaal 5 bereiken, indien mogelijk hoger.

45 a 46 m2 Vloerverwarming begane grond tussenwoning

Graag via huisbezoek. Het gaat om het aanbrengen van vloerverwarming als hoofdverwarming in woonkamer met betonnen vloer en deze aansluiten op bestaande C.V. Graag overleg over infrezen of opbouw droog systeem. Graag info over de grootte van de bedieningsunit. Ook graag advies over mogelijke alternatieven zoals infra-rood elektrische vloerverwarming en over hoe de vloer geïsoleerd wordt. het betreft circa 45 a 46 m2 op de begane grond van een tussenwoning.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog

Ik wil graag een nieuwe vloer in huis. Op de begane grond wil ik de woonkamer helemaal voorzien van een nieuwe VBI vloer semi-droog. Het gaat om 27 m2. Ik wil in de keuken (2,6 x 3,4) tegels aanleggen. Datzelfde geldt voor de hal (2,4 x 4,6 meter). In de woonkamer (27 m2) wil ik PVC vloer. Keuken, hal en toilet zijn betonnen broodjes, daar vloerverwarming infrezen. Op de VBI-vloer op de lewis platen ook graag vloerverwarming. Positie rood kruis is verdeler. Vloer is er al uit. Graag ook een nieuwe ondervloer aanleggen in de woonkamer. In de keuken is er al een betonnen ondervloer aanwezig.

Vloerverwarming plaatsen begane vloer

Wij willen vloerverwarming laten plaatsen in onze woning. We hebben een huis uit 1915 met een parketvloer in woonkamer (20m2). Die parketvloer willen we graag vervangen voor vloerverwarming met keramisch parket. Het gaat om vloerverwarming op basis van een droog systeem zijn. Het project zal op de begane grond plaatsvinden.

VBI renovatievloer plaatsen

Ik heb een huis van bouwjaar rond 1900. De houten vloer in de woonkamer is 5.80 lang en 4.20 breed en in zeer slechte staat. Ik zou graag de vloer vervangen door een droogbouw lichtgewicht systeem. Waar ik later een droog bouw vloerverwarming systeem op kan monteren die al aan geschaft is. Kunt u mij een offerte sturen voor het plaatsen van een droogbouw lichtgewicht systeem.

Vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV

Graag laat ik een vloerverwarming, droogbouw, realiseren op de begane grond. Ik heb een houten ondervloer. Gaat om 50 m2. De huidige vloer haal ik zelf weg. Daarna dient er eventueel PVC klicklaminaat gelegd te worden. Opbouwhoogte is belangrijk waar mogelijk een systeem zonder tussenvloer. CV ketel dient ook te worden verplaats en vervangen. Nu heb ik een Nefit 31, dit moet vervangen worden voor een moderne ketel en aangepast op vloerverwarming. Ik heb een schets van de situatie, deze kan ik naar jou doormailen.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog leggen

Ik wil de houten vloer in mijn woonkamer en gang verwijderen en hier een renovatievloer met vloerverwarming geplaatst hebben (ongeveer 36 m2). De keuken is al beton, daar wil ik echter ook vloerverwarming. Oude vloerbedekking halen we zelf weg. OVer het soort vloerverwarming willen we advies, maar het moet wel op de cv aangesloten kunnen worden. Graag zou ik ook de kosten van de vloerverwarming incl. plaatsen apart vermeld zien.

VBI renovatievloer droog

We willen een VBI renovatievloer (droog) laten plaatsen in onze jaren 60 woning in Bilthoven. Gaat om ~110 m2. Liefst ook met vloerverwarming. De oude vloer halen we er zelf uit, dus u kunt gelijk aan de slag.

Partners

Partners van Casius