Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Venlo of directe omgeving.

443 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van de woning en plaatsen van zonnepanelen en een houtkachel, warmtepomp installeren, cV installatie aanleggen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, brink heteluchtinstallatie vervangen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, de CV-ketel vervangen voor een hybride systeem, dijkwoning voorzien van gas en cv leidingen, inclusief installeren van radiatoren en combiketel, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, vloerverwarming infrezen, zonneboiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Venlo:

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Ik zoek een partij die mijn vloerverwarming kan doorspoelen. De vloerverwarming is als bij-verwarming aangelegd en bestaat uit een verdeelunit met 4 groepen. 3 groepen functioneren prima, de 4e word nauwelijks warm.

Warmtepomp vervangen

Op de zolder heb ik mijn bestaande cv ketel hangen. Ik heb mij al eerder hebben laten informeren dat de cv ketel vervangen moet gaan worden en dooreen hybride systeem met op het garagedak een buitenunit. De begane grond (70m2) is voorzien van vloerverwarming, convectorput en nog 3 radiotors. Verder heb ik de tweede- en zolder verdieping een aantal radiators hangen, echter die staan nooit aan. Op de badkamer hangt wel een designradiotor welke dagelijks even aan staat, althans in winterperiode.

Kachel plaatsen

Het gaat om een kachel welke geplaatst dient te worden in een werkplaats van 3,5 meter hoog, alle ruimte om met de auto naast de locatie te komen. De woning is deels boven de loods gebouwd , afstand is dan 3,5 meter. Rook gaskanaal kan door het plat dak. Totaal woning geschat 400 m3 inhoud In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Houtkachel aansluiten

Heer, mevrouw, Wij hebben een huis gekocht met daarin een bestaande schouw. Ook hebben we een oude houtkachel gekocht. Met het aansluiten van de kachel wilden we eigenlijk wachten, maar we hebben de schouw laten stucen en nu blijkt dat door het rookkanaal wat vocht komt als het regent. Volgens een bekende komt dit omdat de kachel niet aangesloten is op het kanaal. Kan dit kloppen? Indien dit het geval is wensen wij de houtkachel nu toch aan te sluiten. Graag ontvangen wij van u een offerte. Met vriendelijke groet,

Vloerverwarming en radiatoren plaatsen

Ik zoek een partij die de verwarming in mijn woning kan renoveren. Het gaat om het leggen van vloerverwarming op de begane grond, dit betreft 100 m2. Daarnaast moeten er op de eerste verdieping radiatoren geplaatst worden. De radiatoren moeten ongeveer 60 m2 kunnen verwarming. De woning is goed bereikbaar.

Split airco plaatsen

Ik zoek een installateur die een split airco op zolder kan plaatsen. De buitenunit moet daarbij op het dakkapel geplaatst worden. De slangen moeten waarschijnlijk door het dak. De woning is goed bereikbaar.

Vloerverwarming plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen de bestaande betonvloer voorzien van vloerverwarming en afwerken met een nieuwe gietvloer.

Tussenmeters voor gas, elektra en water plaatsen

Het betreft een winkelpand met bovenwoning. Deze wordt apart verhuurd, dus wil ik graag tussenmeters plaatsen. Ook moet er een elektra kast in de gang van bovenwoning komen.

Volledig verwarmingssysteem plaatsen

Het betreft een woning uit 1937 van 950 m3 inhoud. Deze moet volledig gerenoveerd worden. Onderverdeling betreft 145 vierkante meter. Er komen nieuwe ramen in, de gevel wordt geïsoleerd, eveneens het dak. Er moet ook vloerverwarming worden aangelegd en een lage temperatuurverwarming voor de 1e verdieping. Tevens zonnepanelen casu quo collectoren in combinatie met zonneboiler, indien mogelijk.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een vrijstaande woning te Venlo (deel Hout-Blerick) begane grond VV vloerverwarming en 1e verdieping Radiatoren. Woning is 25 jaar oud energielabel B.

Douchemengkraan monteren

Ik wil een douchemengkraan in een bestaande douchecabine aansluiten. Deze graag aansluiten op de waterleidingen die op de muur geplaatst moeten worden. Er moeten dus gaatjes worden geboord in de douchecabine.

Lucht - Lucht warmtepomp

Wij willen de kosten in ons huis, 5 ruimtes verder reduceren. Momenteel maken we gebruik van aardgas en 12 zonnepanelen. Nu willen we kijken naar de mogelijkheden van een combinatie met een lucht/ lucht warmtepomp voor de verwarming van ons huis, douche en badkosten.

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vervanging van huidige CV ketel van 21 jaar oud voor een zuiniger model. De woning is 75 m2/180 m3.

Radiatorverdeler vervangen

Na 20 jaar moet onze 5 groeps radiator verdeler vervangen worden (geplaatst in de de bijkeuken) inclusief alle aansluitkoppelingen. Ook willen we onze mechanische ventilatie (deze is geplaats op zolder) Rucon 7 vervangen voor en een Orcon Mvs-15rhbp vochtsensor, afstandsbediening, perilex. We hebben nog niets van bovenstaande gekocht, graag zouden wij een offerte willen ontvangen.

Haard plaatsen

Haard plaatsen

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen 5kw schoorsteen is al aanwezig. Ik wet niet of het schoorsteen / rookkanaal in orde is. Het open haard op het eerste verdieping werkt goed! Alsjeblieft een prijs inclusive BTW

Houthaard plaatsen

Een houthaard plaatsen. Alleen op de eerste verdieping is een rookafvoerkanaal. Op de tweede en derde verdieping moet het kanaal verder aangelegd worden. De materialen hiervoor dient u te verzorgen. De kachel koop ik bij Gamma.

Ventilatiesysteem maken in kelder

De kelder muur is waterdicht gemaakt nu moet er nog een ventilatie systeem gemaakt worden zodat het kan worden geventileerd.

Douchekraan repareren of vervangen

Klant wil de douchekraan laten nakijken of deze kapot is, en als dat zo is deze laten verwijderen. Daarna zal ze een nieuwe kraan halen zodat deze geïnstalleerd kan worden. Let op! Engelstalige klant

RVS rookkanaal plaatsen en houtkachel aansluiten

Bestaande rookkanaal van woonkamer tot schouw buiten nazien (camera) ongeveer 9 meter. Dan moet er aan de buitenkant een nieuw dubbelwandig RVS rookkanaal aangesloten worden van serre ongeveer 4 meter.

Knoppen radiatoren vervangen

Op de 11 radiatoren in mijn woning wil ik thermostatische radiator knoppen plaatsen.

Gasleiding aanleggen in patio

Aanleggen van gasleiding in patio. Er is reeds een gaskraan aanwezig, maar deze zit niet meer op de juiste plaats. Als bijlage 2 foto´s ingesloten. Ik wil graag weten wat wel en niet kan.

Vloerverwarming infrezen

Wij willen graag de vloerverwarming laten infrezen in de woonkamer van ongeveer 40-50 vierkante meter.

CV-radiator verplaatsen

Ik wil een designradiator, 200 x 40 cm, in de woonkamer verplaatsen naar de andere zijde van de doorgang naar de aanbouw. In de kruipruimte moet de cv-leiding circa 3 meter verlengd worden om een voormalige convectorput heen. Daardoor erg beperkte werkruimte. De uitvoering zie ik het liefst zo spoedig mogelijk maar uiterlijk eind februari.

Leidingwerk aanpassen voor een nieuwe keuken

Ik wil graag een nieuwe keuken plaatsen. Daarvoor moet het leidingwerk worden aangepast: Gasleiding verplaatsen, afvoer van de vaatwasser. Verplaatsen/plaatsen van 5 stopcontacten. Er is een leidingplan beschikbaar.