Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Venlo of directe omgeving.

437 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, herbouwen van woning en warmwaterboiler plaatsen, warmtepomp installeren, nieuwe warmtepomp installeren, keuken, badkamer en elektrawerk installeren, warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming aanleggen, plaatsen van een boiler en warmtepomp, mazout ketel vervangen voor een pellet ketel, lucht-water warmtepompinstallatie plaatsen, water-waterwarmtepomp installeren, energieneutraal verwarmingssysteem installeren, warmtepomp installeren, grond/water warmtepomp installeren, warmtepomp grondwater installeren, warmtepompboiler op zolder installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Venlo:

Tussenmeters voor gas, elektra en water plaatsen

Het betreft een winkelpand met bovenwoning. Deze wordt apart verhuurd, dus wil ik graag tussenmeters plaatsen. Ook moet er een elektra kast in de gang van bovenwoning komen.

Volledig verwarmingssysteem plaatsen

Het betreft een woning uit 1937 van 950 m3 inhoud. Deze moet volledig gerenoveerd worden. Onderverdeling betreft 145 vierkante meter. Er komen nieuwe ramen in, de gevel wordt geïsoleerd, eveneens het dak. Er moet ook vloerverwarming worden aangelegd en een lage temperatuurverwarming voor de 1e verdieping. Tevens zonnepanelen casu quo collectoren in combinatie met zonneboiler, indien mogelijk.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een vrijstaande woning te Venlo (deel Hout-Blerick) begane grond VV vloerverwarming en 1e verdieping Radiatoren. Woning is 25 jaar oud energielabel B.

Douchemengkraan monteren

Ik wil een douchemengkraan in een bestaande douchecabine aansluiten. Deze graag aansluiten op de waterleidingen die op de muur geplaatst moeten worden. Er moeten dus gaatjes worden geboord in de douchecabine.

Lucht - Lucht warmtepomp

Wij willen de kosten in ons huis, 5 ruimtes verder reduceren. Momenteel maken we gebruik van aardgas en 12 zonnepanelen. Nu willen we kijken naar de mogelijkheden van een combinatie met een lucht/ lucht warmtepomp voor de verwarming van ons huis, douche en badkosten.

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vervanging van huidige CV ketel van 21 jaar oud voor een zuiniger model. De woning is 75 m2/180 m3.

Radiatorverdeler vervangen

Na 20 jaar moet onze 5 groeps radiator verdeler vervangen worden (geplaatst in de de bijkeuken) inclusief alle aansluitkoppelingen. Ook willen we onze mechanische ventilatie (deze is geplaats op zolder) Rucon 7 vervangen voor en een Orcon Mvs-15rhbp vochtsensor, afstandsbediening, perilex. We hebben nog niets van bovenstaande gekocht, graag zouden wij een offerte willen ontvangen.

Haard plaatsen

Haard plaatsen

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen 5kw schoorsteen is al aanwezig. Ik wet niet of het schoorsteen / rookkanaal in orde is. Het open haard op het eerste verdieping werkt goed! Alsjeblieft een prijs inclusive BTW

Houthaard plaatsen

Een houthaard plaatsen. Alleen op de eerste verdieping is een rookafvoerkanaal. Op de tweede en derde verdieping moet het kanaal verder aangelegd worden. De materialen hiervoor dient u te verzorgen. De kachel koop ik bij Gamma.

Ventilatiesysteem maken in kelder

De kelder muur is waterdicht gemaakt nu moet er nog een ventilatie systeem gemaakt worden zodat het kan worden geventileerd.

Douchekraan repareren of vervangen

Klant wil de douchekraan laten nakijken of deze kapot is, en als dat zo is deze laten verwijderen. Daarna zal ze een nieuwe kraan halen zodat deze geïnstalleerd kan worden. Let op! Engelstalige klant

RVS rookkanaal plaatsen en houtkachel aansluiten

Bestaande rookkanaal van woonkamer tot schouw buiten nazien (camera) ongeveer 9 meter. Dan moet er aan de buitenkant een nieuw dubbelwandig RVS rookkanaal aangesloten worden van serre ongeveer 4 meter.

Knoppen radiatoren vervangen

Op de 11 radiatoren in mijn woning wil ik thermostatische radiator knoppen plaatsen.

Gasleiding aanleggen in patio

Aanleggen van gasleiding in patio. Er is reeds een gaskraan aanwezig, maar deze zit niet meer op de juiste plaats. Als bijlage 2 foto´s ingesloten. Ik wil graag weten wat wel en niet kan.

Vloerverwarming infrezen

Wij willen graag de vloerverwarming laten infrezen in de woonkamer van ongeveer 40-50 vierkante meter.

CV-radiator verplaatsen

Ik wil een designradiator, 200 x 40 cm, in de woonkamer verplaatsen naar de andere zijde van de doorgang naar de aanbouw. In de kruipruimte moet de cv-leiding circa 3 meter verlengd worden om een voormalige convectorput heen. Daardoor erg beperkte werkruimte. De uitvoering zie ik het liefst zo spoedig mogelijk maar uiterlijk eind februari.

Leidingwerk aanpassen voor een nieuwe keuken

Ik wil graag een nieuwe keuken plaatsen. Daarvoor moet het leidingwerk worden aangepast: Gasleiding verplaatsen, afvoer van de vaatwasser. Verplaatsen/plaatsen van 5 stopcontacten. Er is een leidingplan beschikbaar.

Gotland houtkachel plaatsen

We hebben al een kachel, deze is aangesloten op een bestaand kanaal waar vroeger een gaskachel op aangesloten was. Deze gaat weg. Ik zou graag een Gotland houtkachel op deze plaats neerzetten. Hiervoor moet er een nieuw gat van 150 mm gemaakt worden. Buizen netjes op maakt gezaagd en gemonteerd worden. De kachel kan op een metalen grondplaat komen te staan. Ik hoor graag wat dat zou kosten.

Livin Flame Halland kachel plaatsen

Houtkachel plaatsen.

Radiatoren plaatsen

Er moeten 2 of 3 eenvoudige, conventionele radiatoren geplaatst worden. Het oude systeem met dikke buizen is voorhanden. Er moet dus nieuw schroefdraad of iets dergelijks aangebracht worden. Wie kan mij helpen?

Buitenkraan installeren

Ik wil graag een buitenkraan aan laten leggen aan de voorkant van de woning.

Airco laten plaatsen

Klussers, kunt u een airco plaatsen? Het gaat om een split-unit airco. Ik heb de airco al in bezit. Er wordt hier verbouwd, nu moet de huidige airco eraf en later weer teruggehangen worden. In verband met gas durf ik dit niet zelf te doen. En wat zijn hier de kosten voor?

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag mijn wasmachine verhuizen. Er moeten dus leidingen omgelegd worden en er moet, denk ik, een nieuwe kraan komen. Precies weet ik het niet?

Wastafelkraan monteren

Een wastafelkraan opnieuw monteren. Er zit een kraan van drie jaar oud, die gaat steeds stroever open en dicht. Graag nakijken en repareren als dat nodig is. Maar eerst wil ik weten wat de kosten zijn. Bij voorkeur per mail.