Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Venlo of directe omgeving.

426 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Venlo:

Radiatorverdeler vervangen

Na 20 jaar moet onze 5 groeps radiator verdeler vervangen worden (geplaatst in de de bijkeuken) inclusief alle aansluitkoppelingen. Ook willen we onze mechanische ventilatie (deze is geplaats op zolder) Rucon 7 vervangen voor en een Orcon Mvs-15rhbp vochtsensor, afstandsbediening, perilex. We hebben nog niets van bovenstaande gekocht, graag zouden wij een offerte willen ontvangen.

Haard plaatsen

Haard plaatsen

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen 5kw schoorsteen is al aanwezig. Ik wet niet of het schoorsteen / rookkanaal in orde is. Het open haard op het eerste verdieping werkt goed! Alsjeblieft een prijs inclusive BTW

Houthaard plaatsen

Een houthaard plaatsen. Alleen op de eerste verdieping is een rookafvoerkanaal. Op de tweede en derde verdieping moet het kanaal verder aangelegd worden. De materialen hiervoor dient u te verzorgen. De kachel koop ik bij Gamma.

Ventilatiesysteem maken in kelder

De kelder muur is waterdicht gemaakt nu moet er nog een ventilatie systeem gemaakt worden zodat het kan worden geventileerd.

Douchekraan repareren of vervangen

Klant wil de douchekraan laten nakijken of deze kapot is, en als dat zo is deze laten verwijderen. Daarna zal ze een nieuwe kraan halen zodat deze geïnstalleerd kan worden. Let op! Engelstalige klant

RVS rookkanaal plaatsen en houtkachel aansluiten

Bestaande rookkanaal van woonkamer tot schouw buiten nazien (camera) ongeveer 9 meter. Dan moet er aan de buitenkant een nieuw dubbelwandig RVS rookkanaal aangesloten worden van serre ongeveer 4 meter.

Knoppen radiatoren vervangen

Op de 11 radiatoren in mijn woning wil ik thermostatische radiator knoppen plaatsen.

Gasleiding aanleggen in patio

Aanleggen van gasleiding in patio. Er is reeds een gaskraan aanwezig, maar deze zit niet meer op de juiste plaats. Als bijlage 2 foto´s ingesloten. Ik wil graag weten wat wel en niet kan.

Vloerverwarming infrezen

Wij willen graag de vloerverwarming laten infrezen in de woonkamer van ongeveer 40-50 vierkante meter.

CV-radiator verplaatsen

Ik wil een designradiator, 200 x 40 cm, in de woonkamer verplaatsen naar de andere zijde van de doorgang naar de aanbouw. In de kruipruimte moet de cv-leiding circa 3 meter verlengd worden om een voormalige convectorput heen. Daardoor erg beperkte werkruimte. De uitvoering zie ik het liefst zo spoedig mogelijk maar uiterlijk eind februari.

Leidingwerk aanpassen voor een nieuwe keuken

Ik wil graag een nieuwe keuken plaatsen. Daarvoor moet het leidingwerk worden aangepast: Gasleiding verplaatsen, afvoer van de vaatwasser. Verplaatsen/plaatsen van 5 stopcontacten. Er is een leidingplan beschikbaar.

Gotland houtkachel plaatsen

We hebben al een kachel, deze is aangesloten op een bestaand kanaal waar vroeger een gaskachel op aangesloten was. Deze gaat weg. Ik zou graag een Gotland houtkachel op deze plaats neerzetten. Hiervoor moet er een nieuw gat van 150 mm gemaakt worden. Buizen netjes op maakt gezaagd en gemonteerd worden. De kachel kan op een metalen grondplaat komen te staan. Ik hoor graag wat dat zou kosten.

Livin Flame Halland kachel plaatsen

Houtkachel plaatsen.

Radiatoren plaatsen en nieuwe thermostaten monteren

Ik wil 2 radiatoren laten plaatsen (hal en keuken). Aan de andere bestaande radiatoren (5 stuks) nieuwe thermostaten (digitaal) aan laten brengen.

Radiatoren plaatsen

Er moeten 2 of 3 eenvoudige, conventionele radiatoren geplaatst worden. Het oude systeem met dikke buizen is voorhanden. Er moet dus nieuw schroefdraad of iets dergelijks aangebracht worden. Wie kan mij helpen?

Buitenkraan installeren

Ik wil graag een buitenkraan aan laten leggen aan de voorkant van de woning.

Airco laten plaatsen

Klussers, kunt u een airco plaatsen? Het gaat om een split-unit airco. Ik heb de airco al in bezit. Er wordt hier verbouwd, nu moet de huidige airco eraf en later weer teruggehangen worden. In verband met gas durf ik dit niet zelf te doen. En wat zijn hier de kosten voor?

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag mijn wasmachine verhuizen. Er moeten dus leidingen omgelegd worden en er moet, denk ik, een nieuwe kraan komen. Precies weet ik het niet?

Wastafelkraan monteren

Een wastafelkraan opnieuw monteren. Er zit een kraan van drie jaar oud, die gaat steeds stroever open en dicht. Graag nakijken en repareren als dat nodig is. Maar eerst wil ik weten wat de kosten zijn. Bij voorkeur per mail.

Bediening OLI inbouw reservoir laten maken

Het betreft een inbouwtoilet. De vlotter geeft niet genoeg water vrij. Te weinig doorspoeling, problemen met zuiger en bediening en luchtdichtheid het is een oudere OLI doorspoel installatie.

Split airco laten bijvullen

Split airco van het merk Maiko 12. 000 btu bijvullen.

Maiko split airco bijvullen

Split airco van het merk Maiko 12. 000 btu bijvullen.

Rookkanaal voor een pelletkachel aanleggen

Graag zou ik een offerte willen voor het aanleggen van een rookkanaal, inclusief het aansluiten van de kachel.

Douchecabine en wastafel installeren

Ik wil graag een douchecabine en wastafel met spiegel en kastjes laten plaatsen in mijn badkamer. Er hoeft niets verwijderd te worden. Ik schaf de benodigdheden zelf aan.