Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor mechanische luchtafvoer installeren:

Mechanische luchtafvoer installeren

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? 2 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil in mijn toilet en badkamer afzuiging laten plaatsen.
Onze klant uit Valkenburg (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mechanische luchtafvoer installeren uit heel Nederland:

Mechanische luchtafvoer in een woning installeren

Wat is de functie van het gebouw? Woning. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een mechanisch ventilatiesysteem voor een nieuwbouwwoning van 900 m3.

Mechanische luchtafvoer installeren in appartementen

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie. Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? 2 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken. Ik wil voor 16 appartementen de bestaande ventilator-unit vervangen door een nieuwe unit en de bestaande kanalen reinigen.

Diverse klussen in huis

Ik wil een afzuig-/blaaskap in de keuken laten verwijderen. Ik wil een stopcontact en een aan- en uit schakelaar aanleggen in de keuken en twee lampen ophangen. De aan/uit knop mechanische luchtafvoer op nieuw ophangen Ik wil een schilderij ophangen. In de badkamer moeten een kastje uit elkaar gehaald worden, spiegel deurtjes moeten afgeschroefd worden. Ik heb nog niets in huis maar woon vlak bij Gamma Nieuwe Hemweg. Kan nog snel heen en weer gaan omdat niet duidelijk is wat er aangeschaft moet worden.

Vochtbestrijding

Mijn woning heeft een bijna geheel ondergrondse ruimte, verdeeld over 5 kamers. Totaal oppervlakte is plusminus 125 m2. Ik heb daar last van vocht. Er is een vrij hoge luchtvochtigheid en de muren zijn niet overal droog. Ik heb al een mechanische luchtafvoer aangebracht maar de werking daarvan is onvoldoende. Vandaar dat ik zoek naar een verdere mogelijkheid van vochtbestrijding.

Originele badkamer strippen en geheel ...

Originele badkamer strippen en geheel nieuwe badkamer realiseren met vloerverwarming, bad, douche, badkamermeubel en inbouwwc. 60 bij 60 grondtegels en 30/60 wandtegels tot plafond, douchemuur met glazen deur en waarschijnlijk glaswandconstructie. Mechanische luchtafvoer... Gewenste datum vanaf maandag 7 juni 2010 in ieder geval voor 1 juli uitvoering vloeropp. 2x3.

douchecabine plaatsen badkamermeubel ...

douchecabine plaatsen badkamermeubel plaatsen wanden en vloer betegelen mechanische luchtafvoer

1. Gat in de buitenmuur tbv badgeiser ...

1. Gat in de buitenmuur tbv badgeiser (voorheen) dient aangepast te worden voor een mechanische luchtafvoer. 2. Huidig tegelwerk, bad, toilet, wastafel, cv-radiator slopen 3. Gedeelte van beschadigde binnenwand (gipskarton) herstellen 4. Nieuw bad, toilet en wastafel op andere plaatsten. Nieuwe radiator plaatsen 5. Water toe- en afvoer aanpassen. 6. Nieuw tegelwerk, waterdicht afwerken

Oefenruimte voor tai chi. Oppervlakte ...

Oefenruimte voor tai chi. Oppervlakte 200 m2. Glazen ruiten rondom, geen ramen of roosters. Plat dak. Wij denken aan aanvoer van lucht via roosters in ramen in combinatie met mechanische luchtafvoer door het dak. Graag snel advies.