Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenboiler plaatsen:

Keukenboiler plaatsen

Ik heb nu warm water in de keuken vanuit de combiketel op zolder. Wil energie besparen en keukenboiler Plieger 2000 W, 10 liter (139,= euro) aankopen en onder de gootsteen in het kastje geplaatst hebben. De plaatsing kan na half september.
Onze klant uit Swalmen (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenboiler plaatsen uit heel Nederland:

Keukenboiler plaatsen (close in)

Onze keukenboiler is kapot. De aansluitingen zijn aanwezig. We willen graag een 10 liter boiler met een zo hoog mogelijk energielabel.

Daalderop close-in keukenboiler plaatsen

Mijn keukenboiler geeft geen warm water is ouder dan 10 jaar en is aan vervanging toe. Graag wil ik de keukenboiler Daalderop close-in 10 ltr inclusief installatie. Al anderhalve week beneden zonder warm water

Daalderop boiler plaatsen

Het vervangen van oude keukenboiler en nieuwe reeds in mijn bezit merk Daalderop in keukenkastje. Ook slangenstelsel inclusief drukregelaar dient vervangen te worden. Die moet nog aangeschaft worden. Enige spoed vereist. Mijn vrouw komt morgen uit ziekenhuis en is afhankelijk warm water op benedenverdieping.

Warmtepomp bij rijtjeshuis plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Standaard jaren 50-60 rijtjeshuis Verbruik op dit moment: - 764 m3 gas (ook voor gasfornuis) - 2284 kWh stroom (keukenboiler) - houtkachel geïnstalleerd (backup / redundantie). - Piekverbruik dmv. Een douche met warmteterugwinning (voor wat het waard is), kan indien nodig verbeterd worden (normale douchekop). Verdere isolatie is mogelijk, dus bij kantelpunt beide opties aanbieden. Installatie mogelijk op diverse posities (hoger/lager - voor/achter): Technisch fraaiste is de trapkast zodat verticale leidingen (horizontaal te weinig oppervlak) vanaf de weg aangelegd kunnen worden. Uiteindelijk uitvoering zoals mij het voor staat (mits haalbaar): - Aanleggen grondleidingen (vanaf weg, zie Google streetview) - Aanleggen warmtepomp (voormuur, kruipkelder 3 meter tot aan kelderkast) - Aansluiten naar CV-leidingen (lopen via de voormuur, net langs de voordeur) - Beetje sloop en hakwerk geen probleem.

Keukenboiler plaatsen met spoed

Ik wil mijn lekkende keukenboiler (10 liter) laten vervangen en een nieuwe door u laten monteren. Spoed!! Kan het vandaag of morgen?

Keukenboiler aansluiten

Ik wil graag een boiler laten plaatsen in de ruimte onder de gootsteen. De klant wil graag overleggen met de vakman over wie van de 2 de boiler aanschaft. De oude boiler hoeft niet worden verwijderd.

Keukenboiler laten plaatsen

Het gaat hier om het plaatsen van een keukenboiler. De klant gaat zelf de boiler aanschaffen.

Keukenboiler plaatsen

Wij willen graag een keukenboiler van 15 liter hebben.

Elektrische keukenboiler leveren en plaatsen

Mijn huidige keukenboiler lekt en deze wil ik op zeer korte termijn vervangen. Het gaat om een 10 liter keukenboiler die rechtop in het keukenkastje komt te staan. Ik wil graag dat een bedrijf deze levert én installeert. Om offertes te kunnen vergelijken zou ik graag willen zien wat de kosten van de boiler zijn en wat de kosten van het installeren zijn. Graag contact maken/ een offerte indienen per mail in plaats van bellen omdat ik het dan op mijn gemak kan bekijken. Alleen reageren als het op korte termijn gerealiseerd kan worden.

Keukenboiler plaatsen

Mijn keukenboiler lekt en ik wil deze graag vervangen hebben.

Partners

Partners van Casius