Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Swalmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Swalmen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Swalmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Swalmen of directe omgeving.

53 klanten uit Swalmen bevelen een bij Casius in Swalmen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Swalmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van de woning en plaatsen van zonnepanelen en een houtkachel, cV installatie aanleggen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, brink heteluchtinstallatie vervangen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, de CV-ketel vervangen voor een hybride systeem, dijkwoning voorzien van gas en cv leidingen, inclusief installeren van radiatoren en combiketel, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, vloerverwarming aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Swalmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Swalmen:

Keukenboiler plaatsen

Ik heb nu warm water in de keuken vanuit de combiketel op zolder. Wil energie besparen en keukenboiler Plieger 2000 W, 10 liter (139,= euro) aankopen en onder de gootsteen in het kastje geplaatst hebben. De plaatsing kan na half september.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Ik ga een winkelpand ombouwen tot B&B. Dit zullen 3 slaapkamers worden en 2 verblijfsruimtes. De oppervlakte totaal is 100 m2 en er moet een volledig ventilatiesysteem geplaatst worden. Graag ontvang ik advies hoe dit het beste aan te pakken en wat hier voor de kosten gaan worden.

Airco controleren en bijvullen

Ik wil dat mijn koelvloeistof voor de buitenunit vervangen word. Betreft splitunit merk NAGAN (driven by Toshiba).

Designradiator in de woonkamer installeren

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Swalmen en zijn op zoek naar 3 Design radiatoren voor in de woonkamer die gezamenlijk 10. 000 wat gaan opbrengen. Aansluitingen zijn al aanwezig, hier en daar misschien een kleine verplaatsing doorvoeren. Wij hebben verder geen vloerverwarming. Vloer (laminaat) en spuitwerk (muren) moet nog gedaan worden. Zou u ons meer informatie willen toesturen of een offerte kunnen uitwerken?

Water-water pomp aanleggen

Ik wil graag een nieuwe water - water warmtepomp laten aanleggen voor het verwarmen van mijn woning van ongeveer 100 m2. Er kan geboord worden in de oprit. Graag een vakman die kan adviseren en informeren betreffende warmtepomp.

Warmtepompboiler installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Verwarming en warm water nu nog op gas. We willen geen gas meer in huis.

Kranen en radiator laten vervangen

Ik wil graag 2 kranen op onze wastafels laten vervangen. De kranen heb ik al aangeschaft. Koppel- of verloopstukken en afvoer onder de wasbakken door loodgieter bezorgen en radiator vervangen, aanschaf van radiator in overleg met loodgieter.

Warmtepomp op lucht en water installeren

Het gaat om en vrijstaand pand waarin 5 verhuurde appartementen liggen en momenteel verwarmd wordt op gas. Elk appartement heeft een vloer van circa 55 vierkante meter. Het gebouw heeft vloer- en deels spouwmuurisolatie en het hele pand (240 m2 in totaal) is voorzien van hoog rendement dubbele ramen. Het gaat om een hybride pomp in samenwerking met een cv ketel.

Vrijstaande houtkachel Dovre 250 installeren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een houtkachel, een Dovre 250 ivoor. De kachel komt voor de bestaande openhaard te staan. Hij moet via de achterzijde worden aangesloten. Hierbij moet er een RVS pijp door het 11 meter lange kanaal naar boven. De diameter van het kanaal is 20 cm. Tevens moet er een plaat achter de kachel zodat er geen warmte verloren gaat. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Vloerverwarming in een betonnen dek frezen

In een betonnen dek willen wij vloerverwarming laten frezen. Het gaat om een ruimte van 5 x 3 meter op de begane grond en is vrij toegankelijk.

Asbest mantel om CV-leidingen verwijderen

Verwijderen van asbest mantel om de leidingen bij cv ketel

Gasleiding aanleggen en radiator ophangen

- een gasleiding aanleggen in de keukenvloer (leiding is ongeveer 2 meter lang) - een nieuwe radiator ophangen in de woonkamer (excl. Radiotor, die hebben we al)

Staande toiletten vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de staande toiletten van 45/47 hoogte met een afvoer naar beneden toe en stortbakken in het toilet beneden en in de badkamer. De vakman dient het sanitair te leveren en te plaatsen.

Keukenkraan vervangen

Ik had graag dat de keukenkraan vervangen wordt. De nieuwe kraan heb ik al aangeschaft. Alles zit erbij van aansluitingen en dergelijk. Ik wil graag weten wat de totale kosten zijn.

Luchtafvoer maken

De luchtafvoer in mijn badkamer werkt niet meer goed. Het gaat om een elektrisch ventilatie systeem.

Houtkachel plaatsen en nieuwe aansluiting op kanaal maken

Graag ontvang ik een offerte voor de installatie van de houtkachel Halland. Rookkanaal is aanwezig en reeds geveegd, gat voor afvoerkanaal etc zal gemaakt moeten worden - dit is groter dan het originele gat. Wij hebben alleen de houtkachel gekocht, geen klein-materiaal voor de verdere installatie.

Leidingwerk verleggen in de nieuwe keuken

Voor onze nieuwe keuken dienen sommige leidingen te worden verlegd. Het gasfornuis krijgt een andere locatie en de vaatwasser en spoelbak wisselen van plaats. De installatie tekening ervoor krijgen we nog.

Leidingen in de keuken verleggen

Voor onze nieuwe keuken dienen sommige leidingen te worden verlegd. Het gasfornuis krygt Een andere locatie en de vaatwasser en spoelbak Wisselen van plaats. Installatie tekening ervoor krygen we nog.

Radiatoren plaatsen op zolder

Onze zolder is verdeeld in 3 ruimtes. In de middelste ruimte staat de cv ketel (2012) en in de beide andere ruimtes willen we graag verwarming aanleggen. Een ruimte bevind zich direct aan de achterkant van de ketel. Naar de ander ruimte zal ongeveer 8 meter leiding nodig zijn. En natuurlijk hebben we 2 radiatoren nodig, deze zijn in overleg te leveren door de vakman. Ruimtes zijn +/-30m3

Heb een aanbouw laten realiseren ...

Heb een aanbouw laten realiseren 4,90-4,70 m. Electraleidingen en afvoer zelf gelegd. Moet nog waterleiding en CV worden aangelegd. Durf deze klus niet in mijn eentje te klaren, heb dit nog nooit gedaan. Heb hierbij hulp nodig van een vakman.

Het vervangen van een bestaande ...

Het vervangen van een bestaande badgeiser - nieuwe ophangen, leidingwerk opnieuw solderen door een erkend en gecertifiseerd bedrijf.

Ik wil mijn nieuw gekochte aico laten ...

Ik wil mijn nieuw gekochte aico laten hangen, en ontvang graag schriftelijke offertes. Het gaat om 1 airco die de gehele bovenverdieping dient te koelen.