Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Stein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Stein heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Stein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Stein of directe omgeving.

115 klanten uit Stein bevelen een bij Casius in Stein aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Stein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Stein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Stein:

Waterleidingen laten ontkalken

De warmwaterleiding in onze keuken lijkt verkalkt. Het water is wel warm maar loopt super langzaam. Ik wil graag een inspectie en offerte voor het ontkalken als dat nodig is. Ik woon in Stein in Limburg.

Airco ophangen en aansluiten

Graag een airco ophangen in een slaapkamer de airco binnen en de unit buiten.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het huis is in 1970 gebouwd. Huidige verwarmingsketel hangt in de garage. Er is vloerverwarming in combinatie met radiatoren.

Warmtepompboiler installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het huis heeft een oppervlakte 60 m2 en alleen de vloerverwarming is wel goed geïsoleerd. Ik wil een warmtepompboiler laten plaatsen.

Warmtepompboiler installeren

Wij hebben op dit moment nog verwarming op gas. In verband met 20 zonnepanelen op het dak willen wij dit gaan omzetten naar een lucht-water warmtepomp om zodoende het sanitair en de woning te verwarmen. Graag advies in deze en indien mogelijk een raming van de kosten.

Buiten de riolering renoveren

Riolering vernieuwen (PVC) inclusief op de aansluiting op het gemeenteriool, aansluiting erfgrens is voldoende diep: Ongeveer 16 meter rioollengte onder oprit, diameter is: 125 mm, hierop moet aangesloten worden: 2 * Riolering/badkamer. Diameter 110 mm. (= 1* <1 meter muur tot riool, 1* ongeveer 3 meter muur tot riool) 5 * HWA diameter 70 mm; (= 3 * maximaal 1.50 meter tot riool, 2 * maximaal 3 meter muur tot riool) mogelijk 1 * bladscheider. 1 * Keukenafvoer (= diameter 40 mm recht/vlak gezaagd aan de muur naar 40 of 50 mm PVC (maximaal 3.50 meter muur tot riool)) 1 * Open afvoergoot HWA in oprit plaatsen 1 * Oude inspectieput (1 * 0.50 * 1 meter), vervangen door in-line schroefdeksel insp. Punt 125 mm. 1 * 125 mm riolering op gemeente aansluiten. Enkel de nodige tegels boven riolering worden opgepakt, niet de gehele oprit! Open maken oprit en afgraven tot huidig riool, inclusief sloop gemetselde put erfgrens worden verzorgd.

Afvoer van de toilet verstopt

Afvoer van het toilet loopt niet goed door. Hoe op te lossen? Ontstoppen? Doorspuiten? Kunt u mij doorgeven wat de kosten zijn voor het in orde maken?

Platenwisselaar met toebehoren plaatsen

Wegens verontreiniging moet tussen vloerverwarming en overige verwarming een platenwisselaar geplaatst worden, die beide systemen van elkaar scheidt, inclusief expansievat, overstort, drukmeter, vul en aftapkraan.

Thermokoppel van Bellfires gashaard repareren

Mijn thermokoppel van mijn View Bell Large is defect. Kunt u mij een telefonische indicatie geven? In afwachting van uw reactie.

Rookkanaal in de schoorsteen renoveren

We willen advies en een offerte om het binnenwerk te laten renoveren van een schoorsteen van een houtkachel. Kunt u het renoveren of moet er een flexibele pijp in komen? We vertrouwen er niet op dat we de kachel aan het huidige kanaal kunnen laten staan. In een ander rookkanaal is brand geweest. Dat kanaal moet op termijn ook gerenoveerd worden.

Ontkalken warmwaterleidingen

Er stroomt steeds minder warm water uit de kranen van onze badkamer. De combi-ketel (AWB) bevindt zich op de naastgelegen zolder. Het lijkt nodig om de koperen leidingen te ontkalken.

Vloerverwarming in nieuwbouwwoning aanleggen

We gaan binnenkort starten met de nieuwbouw. We hebben een bouwgrond aangeschaft en zijn momenteel bezig met de architect etc. Graag willen we vooraf een informatie over de vloerverwarming om mee te nemen in het tekenwerk. Onze woning wordt 200 vierkante meter en we willen eigenlijk op begane grond en op de 1ste verdieping vloerverwarming. De (verdiepings)vloeren zullen van beton zijn. Mogelijk gaan we werken met zonnecollectoren maar daar hebben we ook nog geen informatie over. Wat zou dit ons gaan kosten? Graag wil ik eerst hierover informatie en een indicatie van kosten.

Schouw met houtkachel moderniseren

Wij zouden graag onze huidige schouw met houtkachel willen moderniseren. De bedoeling is dat de schouw kleiner/smaller wordt. De houtkachel blijft en er zal gestuukt moeten worden. De houten balken willen wij wel behouden, echter zal deze strak gezaagd moeten worden.

Stacaravan aansluiten op gas, water en elektra

Alle aansluitingen zoals water elektric gas en afvoer toilet op een camping in Belgie.

Lekkage aan de afvoer herstellen

Enkele maanden geleden heb ik een lekkage aan de afvoerbuis in de kruipkelder gehad. Ik heb dat toen provisoir hersteld, maar dit is niet voldoende gebleken. Ik zou dus een structurele herstelling willen laten uitvoeren, ik vermoed een stuk van de afvoerbuis er tussenuit en een mof plaatsen. Doen jullie dat? Zo ja, zou u me kunnen bellen om een prijsindicatie te geven.

Waterleidingen laten ontkalken

Ik heb een warmwaterprobleem in de badkamer. In het bad krijg nauwelijks warm water terwijl dit elders in de woning wel het geval is. De thermostaat in de badkamermengkraan is reeds vervangen en de ketel is ook helemaal nagekeken. De badkamerkraan heb ik reeds meerdere keren uit elkaar gehaald en daarbij kwam telkens een grote hoeveelheid kalk vrij. Vandaar dat ik het vermoeden heb dat het probleem in de leidingen zit. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het ontkalken van de leidingen. De ketel is gehuurd bij Feenstra maar zij ontkalken geen leidingen.

Rookkanaal maken voor houtkachel

Graag hadden wij een offerte voor t plaatsen/maken van een rookkanaal voor een houtkachel. Naast het rookkanaal dient ook de schoorsteen geplaatst te worden. De woning heeft 3 woonlagen en de vloeren zijn of van hout of van beton. Dit is helaas niet duidelijk. De kachel is al aanwezig en dient aangesloten te worden.

Verwarming aanleggen in een bestaande woning

We zijn bezig met de aankoop van een woning (van mijn moeder). Hierin moet centrale verwarming worden aangelegd, woning uit ongeveer 1950. Twee-onder-een-kap-woning. Betreft CV-ketel, leidingen aanleggen, radiatoren plaatsen en alle materialen inclusief ketel ook leveren. Graag een offerte.

In een bovenwoning (verdieping en ...

In een bovenwoning (verdieping en zolder) moeten 7 radiatoren geïnstalleerd worden. Een combi-ketel en de radiatoren zijn reeds aanwezig, moeten echter nog geplaatst worden. Er loopt reeds een gasleiding tot de plaats waar de ketel komt te hangen. Voor de overige materialen kan ik in overleg zelf zorgen of dit kan u verzorgen. Omschrijving van de plaatsen van de radiatoren: 1 op de wc (begane grond, entree), 2 in de woonkamer (1e verdieping), 1 op de keuken (verdieping), 1 op de badkamer (verdieping), 1 op een slaapkamer (1e verdieping) en 1 op de zolder (2e verdieping). Op de zolder komt ook de CV te hangen. De woning heeft houten vloeren en is (bijna) geheel gestuct. De bedoeling is dat de leidingen gewoon in het zicht komen. Het werk dient z.s.m. te gebeuren. (Nog voor de bouwvak)

Heb woonhuis gekocht ; verwarmingsketel ...

Heb woonhuis gekocht ; verwarmingsketel en daarbij behorende leidingwerk is aan vervanging toe. Ben voornemens een nieuwe Combi-ketel (verwarming woonhuis + warmwatervoorziening badkamer) te laten plaatsen. Hierbij zal ook het nodige leidingwerk geinstalleerd moeten worden.