Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Steijl te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Steijl heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Steijl u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Steijl of directe omgeving.

23 klanten uit Steijl bevelen een bij Casius in Steijl aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Steijl bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Steijl staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Steijl:

Verplaatsen waterleidingen in badkamer

We zouden graag een drietal leidingen in de badkamer verlegd hebben, t.w. 1. Leiding verwarming om in plaats van huidige radiator een sierradiator op te hangen, 2. Leiding wasbak komt nu uit de vloer, zouden we graag in de muur willen hebben, 3. i.v.m. plaatsen nieuwe inloopdouche de waterleiding verplaatsen naar een andere muur.

Slangen van de vloerverwarming reinigen

Omdat ik een nieuwe HR ketel wil laten plaatsen, moeten de zwarte slangen van de vloerverwarming gereinigd en gecoat worden. Wat zijn de kosten? De keuken is 6 m2 hoofdverwarming en de huiskamer 30 m2 bijverwarming. Het gaat dus om 2 groepen.

Gasleiding verleggen

Wij krijgen een nieuwe keuken en moeten hiervoor de gasleiding een stukje verleggen, circa, 3-4 meter.

Gaskachel vervangen door houtkachel

Ik wil graag een gaskachel vervangen door een nieuwe houtkachel. Voor de gaskachel is destijds een flexibel rookkanaal aangelegd, echter deze heeft een te kleine diameter. Er moet dus een nieuw kanaal geplaatst worden inclusief kap en nisbus.

Schoorsteen renoveren en flexibele buis plaatsen

Ik wil graag mijn schoorsteen laten renoveren, aangezien de voegen poreus zijn. Het betreft een schouw met 4 kanalen. 1 van de kanalen wordt gebruikt voor mijn houtkachel. Deze wil ik graag voorzien van een flexibele buis of andere gelijkwaardige oplossing in verband met een rooklek. Er zijn diverse foto's beschikbaar.

Keukenkraan laten vervangen

Ik wil de kraan in de keuken laten vervangen door een Gessi Oxygene 13173.

Verwarming plaatsen

Het leveren, plaatsen en aansluiten van 2 radiatoren in werkkamer onder een raam en het terugplaatsen na stucwerk in garderobe.

Installatie gaskachel + rookkanaal

Aansluiten gaskachel op gasleiding. De gaskachel is reeds op locatie aanwezig. Verder het aansluiten van de kachel op het rookkanaal. Gasleiding ligt al klaar en rookkanaal is ook aanwezig.

Op een nog te verbouwen zolder komen ...

Op een nog te verbouwen zolder komen twee slaapkamers. Voordat er verbouwd wordt moeten er twee radiatoren geplaatst worden. Ruimte is vrij toegankelijk en de CV ketel staat ook op zolder.