Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor badkamerkraan vervangen:

Badkamerkraan vervangen

Ik wil een badkamerkraan laten vervangen.
Onze klant uit Spaubeek (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamerkraan vervangen uit heel Nederland:

Badkamerkraan vervangen

Wij willen onze badkamerkraan laten vervangen in verband met een lekkage. Wij hebben al een vervangende kraan aangeschaft.

Nieuwe badkamerkraan monteren

Ik wil graag een nieuwe badkamer kraan vervangen. Wat zijn het totaal kosten?

Badkamerkraan vervangen

Wij hebben een nieuwe thermostatisch kraan gekocht nu blijkt dat de oude s bouten niet ver genoeg zitten voor de nieuwe kraan te monteren. We hebben nieuwe s bouten maar durven zelf de oude bouten er niet af te halen uit schrik iets kapot te doen

Diverse klusjes laten doen

Ik heb inmiddels een aantal kleine klusjes die ik niet zelf kan uitvoeren. -vervangen grijs kitrandje keukenvloer ,tussen tegels en parket -koelkastdeur opnieuw afstellen (sluit niet goed) -keukenkastje/-deur opnieuw afstellen -badkamerkraan vervangen

Badkamerkraan vervangen

Verwijdering van de oude badkamerkraan en de installatie van een nieuwe badkamer mengkraan. Ik heb de nieuwe kraan al gekocht.

Scheidingswand plaatsen en kraan vervangen in badkamer

Construeren van een scheidingswand + betegelen van deze scheidingswand. Afmetingen scheidingswand (1,80 bij 0,75 meter). Materialen in onderling overleg. Tegels zijn standaard badkamertegels van 0,15 bij 0,15 meter. De 107.jpg foto is onze badkamer. De scheidingswand moet identiek zijn aan de scheidingswand van 105.jpg. Graag ook het vervangen van de badkamerkraan. Wij zorgen voor de kraan.

Diverse klusjes in huis

Diverse klusjes: Plank ophangen voor combimagnetron, plank en ophangsysteem monteren, plank en toebehoren nog niet aanwezig (62 x 34cm), badkamerkraan monteren, magneetstrip voor messen ophangen en twee deurklinken vervangen.

Badkamerkraan vervangen

Op mijn badkamer moet de badkraan worden vervangen.

Badkamerkraan en doucheset vervangen

Ik laat graag mijn badkamerkraan en douche-set vervangen.

Klussen in huis

Planken opnieuw bevestigen aan een muur, oude bevestiging laat los. Kattenluikje voor een nieuwe vervangen. Dimmer repareren. Badkamerkraan repareren. Nieuwe lamp in de badkamer ophangen. Nieuw kattenluikje heb ik al, de rest van de materialen in overleg.

Partners

Partners van Casius