Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor badkamerkraan vervangen:

Badkamerkraan vervangen

Ik wil een badkamerkraan laten vervangen.
Onze klant uit Spaubeek (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamerkraan vervangen uit heel Nederland:

Scheidingswand plaatsen en kraan vervangen in badkamer

Construeren van een scheidingswand + betegelen van deze scheidingswand. Afmetingen scheidingswand (1,80 bij 0,75 meter). Materialen in onderling overleg. Tegels zijn standaard badkamertegels van 0,15 bij 0,15 meter. De 107.jpg foto is onze badkamer. De scheidingswand moet identiek zijn aan de scheidingswand van 105.jpg. Graag ook het vervangen van de badkamerkraan. Wij zorgen voor de kraan.

Diverse klusjes in huis

Diverse klusjes: Plank ophangen voor combimagnetron, plank en ophangsysteem monteren, plank en toebehoren nog niet aanwezig (62 x 34cm), badkamerkraan monteren, magneetstrip voor messen ophangen en twee deurklinken vervangen.

Badkamerkraan vervangen

Op mijn badkamer moet de badkraan worden vervangen.

Badkamerkraan en doucheset vervangen

Ik laat graag mijn badkamerkraan en douche-set vervangen.

Klussen in huis

Planken opnieuw bevestigen aan een muur, oude bevestiging laat los. Kattenluikje voor een nieuwe vervangen. Dimmer repareren. Badkamerkraan repareren. Nieuwe lamp in de badkamer ophangen. Nieuw kattenluikje heb ik al, de rest van de materialen in overleg.

Keukenkraan en badkamerkraan vervangen

Ik wil graag 2 mengkranen laten vervangen, 1 kraan in de badkamer bij de wastafel en 1 kraan in de keuken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kranen vervangen

Ik wil 3 kranen laten vervangen, een douchekraan met glijstang, een wastafelkraan en een badkamerkraan. Deze wil ik bij de Gamma aanschaffen ik heb zelf geen eventueel installatiemateriaal. Het gaat om vervanging dus geen meet en leidingwerk. Moet ik de kranen dat eerst zelf aanschaffen of kan dit via u? En op welke termijn is dit mogelijk?

Douchekraan met glijstangset, wastafelkraan en badkraan monteren

Ik wil 3 kranen laten vervangen: - Een douchekraan met glijstang, - Een wastafelkraan en, - Een badkamerkraan. Ik heb zelf geen eventueel installatiemateriaal. Het gaat om vervanging, dus geen meet- en leidingwerk. Moet ik de kranen zelf aanschaffen of kan dit via u? En op welke termijn is dit mogelijk?

Badkamerkraan vervangen

Ik zou graag een badkamerkraan willen laten vervangen, nieuwe kraan reeds gekocht. Betreft een standaard kraan met hendel voor op de wastafel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamerkraan vervangen

Ik wil een nieuwe douche thermostaatkraan laten vervangen.

Partners

Partners van Casius