Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Spaubeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Spaubeek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Spaubeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Spaubeek of directe omgeving.

24 klanten uit Spaubeek bevelen een bij Casius in Spaubeek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Spaubeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Spaubeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Spaubeek:

Warmtepomp plaatsen

De vrijstaande woning is voorzien van vloerverwarming. De woonoppervlak is 200 m2 en het grondwaterpeil ligt op circa 2 meter onder de woning. Ik zou graag een water warmtepomp laten installeren voor het verwarmen en koelen van de woning en het verwarmen van sanitair water.

Badkamerkraan vervangen

Ik wil een badkamerkraan laten vervangen.

Afzuigventilator vervangen

De huidige ventilator maakt veel geluid. We willen graag een stil afzuigsysteem die makkelijk aan en uit te zetten is. Het betreft het systeem in de wc en badkamer.

Radiatoren op pootjes monteren

In verband met de plaatsing van kunststof kozijnen met onder paneel moeten er 4 paneel radiatoren, die nu aan de bestaande houten onder panelen bevestigd zijn, op pootjes komen te staan. Het betreft drie radiatoren H=500 mm B=600 mm D=100 mm en 1 radiator H=500 mm B=1400 mm D=100 mm. De vloer waar ze op moeten komen te staan is betegeld. Bij het plaatsen van de kozijnen, nog niet bekend wanneer, moeten de radiatoren af- en aangekoppeld worden.

Dmopelpomp vervangen

Mijn dompelpomp cap circa 10 mtr3 moet vervangen worden. Gemonteerd in put in garage . Pompt overollig regenwater weg. Graag offerte .

Installatie zonnepanelen

Het betreft het installeren van zonnepanelen op een woonhuis; zadeldak (deel naar nok 30 ongeveer graden); richting = Z-W (meer Z dan W); geen rechttoe-recht aan, wel voldoende oppervlak. Wij ontvangen graag extra advies over de mogelijkheden.

Mogelijk gaslek

Wij ruiken telkens een gaslucht zodra we ons gasfornuis of oven gebruiken. En willen dit laten nakijken en indien nodig laten repareren.

Nieuwe kraan plaatsen op verwarming

Nieuwe [eventueel thermostatische] knop plaatsen op verwarming slaapkamer. Nu zit er 'n oude bakeliete knop die niet meer functioneert. Het is geen grote klus.