Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachels nakijken en repareren:

Gaskachels nakijken en repareren

Nakijken en reparatie gaskachels 1 x woonkamer 2 x slaapkamer
Onze klant uit Sittard (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachels nakijken en repareren uit heel Nederland:

HR combiketel met leidingwerk installeren

Momenteel huurboiler en gaskachels. Alle gaskachels en bijbehorende leidingen moeten verwijderd worden. Installatie HR combiketel. Voorbereiden installatie vloerverwarming BG en plaatsen radiatoren op de verdiepingen. Waterleidingen nakijken en evt. Vervangen. Gasleiding keuken nakijken en eventueel vervangen. De woning is 137 m2.

Gaskachels laten controleren en schoonmaken

Ik wil 2 oude Faber gaskachels laten nakijken en schoonmaken. Graag offerte via de mail.

Rookkanaal van de houtkachel nakijken

Wij willen de bestaande gaskachels laten vervangen door een houtkachel. Graag inspectie en offerte voor de aanpassing van het rookkanaal en het aansluiten van de houtkachel.

Gaskachels schoonmaken en controleren op veiligheid

Wij huren sinds kort een woning van een particuliere verhuurder. In de woning zitten heel oude gaskachels in de woonkamer en slaapkamer. Wij weten niet hoe lang de gaskachels niet gebruikt zijn en willen ze graag laten nakijken en schoonmaken. We willen laten beoordelen of de gaskachels nog voldoende veilig kunnen worden gebruikt, of dat ze mogelijk vervangen moeten worden.

Onderhoud aan gaskachels en geiser

Ik huur per direct een flat. Deze woning is voorzien van een gashaard, welke zeer waarschijnlijk ook de CV aanstuurt. Deze gashaard doet het echter niet. Ik wil graag de gaskachel en de geiser laten nakijken.

DRU en Lincar gaskachels nakijken en controleren

2 x gaskachel nakijken en controleren Dru en Lincar

Onderhoud aan gaskachels en geiser

Ik wil onze gaskachel en geiser laten nakijken, graag zou ik uw prijsopgave ontvangen inclusief eventuele voorrijkosten.

Gaskachels controleren en reinigen

Ik woon in een bovenwoning waar twee gaskachels aanwezig zijn. Mijn huisbaas maakt ze wel elk jaar schoon, maar graag laat ik ze nu grondig nakijken en schoonmaken door een installateur. Graag ook de afvoerkanalen en de gasleiding daarbij controleren en zo nodig aanpassen. Vooraf ontvang ik graag een prijsindicatie.

Gaskachels nakijken

Ik wil 6 gaskachels na laten kijken.

Gaskachel schoonmaken en nakijken

Ik heb twee gaskachels die nagekeken en schoongemaakt moeten worden. Het zijn ouwetjes maar doen het nog prima. Altijd regulier na laten kijken alleen vorig jaar niet.