Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Simpelveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Simpelveld heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Simpelveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Simpelveld of directe omgeving.

40 klanten uit Simpelveld bevelen een bij Casius in Simpelveld aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Simpelveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Simpelveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Simpelveld:

Totale cv installatie

Totale cv installatie: - cv ketel - leiding werk - radiatoren Liefst met thermostaat kranen, per radiator.

Radiatoren dompelen

Wij willen graag 3 radiatoren laten dompelen. Dit betreft 3 standaardmodellen van de slaapkamers. Zou u hiervoor n offerte kunnen afgeven?

Inspectie rookkanaal pelletkachel via muurdoorvoer

Inspectie: ik heb een rookkanaalafvoer via een muurdoorvoer. er moet een bewijs mee gestuurd worden dat een installateur de afvoer heeft gekeurd. Graag een offerte.

Verwarmingsketel plaatsen

Ik wil een verwarmingsketel laten plaatsen in mijn woning. Ik woon gehuurd; deels privé en deels zakelijk. Ik verhuur ruimtes als Bed and Breakfast. Het gaat om een oppervlak van 300 m2 dat verwarmd zal moeten worden.

Warmtepomp installeren

Ik heb de voorkeur voor een water-warmtepomp en warm water voorziening, voor zover mogelijk. Wij hebben een vrijstaande woonhuis uit 1972 voorzien van dubbelglas. De begane grond heeft vloerisolatie en vloerverwarming en de 1e etage, slaapkamers en badkamer verwarmd door radiatoren. Het gehele pand heeft geïsoleerde spouwmuren. Het dak is gedeeltelijk geïsoleerd, wordt nog volledig geïsoleerd. Er zijn 31 zonnepanelen aanwezig op het dak. De inhoud van het pand is ongeveer 800 m3.

Warmtepomp plaatsen

Ik ben op zoek naar een warmtepomp voor mijn woonhuis voor het verwarmen en koelen van de woning en het sanitair water. De gegevens zijn als volgt: - bouwjaar huis 1934 - isolatie deels toegepast - 100 m2 vloerverwarming begane grond - 90 m2 radiatoren 1 verdieping. - boiler 200 ltr RVS zonneboiler naverwarmd door HR combi toestel stookt alleen de 1 verdieping - begane grond cv ketel aan vervanging toe stookt alleen de begane grond - 22 zonnepanelen 5300 WP gem. 4000 kWh per jaar

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De benedenverdieping beschikt over een (gasgestookte) vloerverwarming. Op het dak liggen zonnepanelen met een capaciteit van 6050 Wp en geregistreerde opwekking over de 6704 kWh. Ik wil van het gas af en kijken wat daar de mogelijkheden voor zijn.

Warmtepompinstallatie

* Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. * De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. * Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van een zwembad. * Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Zwembad van 50 m2.

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Na een jaar of tien na installatie en enkele keren bezoek van de schoorsteenveger, wil ik nu mijn hele gashaard laten schoonmaken en nakijken.

Rookafvoer voor gashaard installeren

Een rookkanaal realiseren door een plat dak en door de muur van de woonkamer. We willen een gashaard in de woonkamer. De afvoer moet omhoog, door een binnenmuur en dan omhoog door het geïsoleerde platte dak. De gasleiding ligt er dan al.

Lekkende schoorsteen van de openhaard reviseren

Het betreft een gemetselde schoorsteen van plusminus 7 meter lengte. Schoorsteen is 54 jaar oud en regelmatig gestookt met de openhaard. Vertoont lekkages, ontdekt bij vervangen plat/zadeldak dakbedekking was zwart geblakerd. De doorsnede van het rookkanaal is circa 17,5 cm. Wat zijn de globale kosten van lekkagevrij maken van schoorsteen? Een vakkundige uitvoering gewenst.

Wasmachine- en drogeraansluiting verplaatsen

Wij willen de wasmachine en droger verplaatsen naar een lege slaapkamer en daar een washok van maken. Gaat om een afstand van ongeveer 2 meter. Vraag aan de vakman of dat mogelijk is.

Tussenmeters voor gas, water en elektra plaatsen

Er dienen (tussen) meters geplaatst te worden voor gas, water en stroom in een vakantiehuisje op het Bungalowpark Simpelveld, in Limburg-Zuid. De leidingen zijn eenvoudig bereikbaar via een centrale meterkast die via de buitenzijde van het huisje bereikbaar is. Wie kan dit uitvoeren en voor welk bedrag? Graag alleen via de email reageren.

Airco split unit controleren en vullen

Ik heb een airco op de overloop hangen (wandmodel). De buitenunit hangt aan de gevel op pak hem beet 2,5 mtr hoogte. Ik heb het idee dat deze niet optimaal werkt en zou dan ook graag willen dat deze gecontroleerd wordt en indien nodig wordt bijgevuld.

Houtkachel in recreatiewoning plaatsen

Houtkacheltje Kalmar plaatsen in recreatiewoning. De kachelpijp moet rechtstandig door het dak heen. Het dak is een schuin pannendak. Er is geen verdiepingsvloer. Geen bochten nodig, denk ik. Materialen die nog nodig zijn voor de installatie, zijn in overleg mee te leveren. Graag eerst een vrijblijvende indicatie per mail.

Zonnepanelen plaatsen en leveren

Plaatsing van 8 zonnepanelen op een plat dak. Betreft ook het leveren van de zonnepanelen.

Electra en CV vervangen slaapkamer

- verwijderen oude electra - frezen t.b.v. nieuwe inbouwstekkerdozen en lichtpunten - plaatsen nieuwe stekkerdozen, materialen aanwezig - maken nieuwe lichtpunten, 3 stuks - afkoppelen, afvoeren oude radiator, graag advies i.v.m. leeglaten / vullen - monteren nieuwe radiator op later tijdstip Graag per mail contact opnemen.

Het betreft een woning van rond 1900. ...

Het betreft een woning van rond 1900. Hierbij moeten de leidingen (m.n. gasleiding) geinspecteerd worden, de CV installatie geinspecteerd en gereinigd worden, op de radiatoren thermostaatkranen worden geplaatst, en een geiser moet verplaatst worden vanuit de serre naar de zolder. In de nabije toekomst wordt tevens een nieuwe badkamer aangelegd.