Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor flexibele kachelpijp in de schoorsteen plaatsen:

Flexibele kachelpijp in de schoorsteen plaatsen

Plaatsen flexibele kachelpijp in bestaande schoorsteen, incl topplaat en aansluiting op ew kachelpijp, diameter 125 mm. Lengte ongeveer 8 meter.
Onze klant uit Schimmert (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexibele kachelpijp in de schoorsteen plaatsen uit heel Nederland:

Houtkachel installeren

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Kachel (Livin' Flame Lund), kachelpijp en plafond rozet zijn aanwezig. Er loopt een stenen rookkanaal (15 cm breed) vanuit de vloer van de eerste verdieping tot aan de schoorsteen door. Ik weet niet of deze voldoet of dat er een flexibele buis doorheen getrokken moet worden. Mocht dit het geval zijn kan deze dan worden aangeleverd door de monteur?

Flexibele kachelpijp in de schoorsteen plaatsen

In een bestaand gemetseld schoorsteen kanaal van 20/14 cm willen we een enkelwandige kachelpijp laten plaatsen die geschikt is voor een pelletkachel. De totale lengte bedraagt circa 9 meter.

Flexibele kachelpijp plaatsen en aansluiten op houtkachel

Ik wil in de bestaande rookkanaal een flexibel rookkanaal laten plaatsen. De totale hoogte tot aan het dak is 9 tot 10 meter. Ik wil graag een offerte voor inspectie van het rookkanaal, installatie van de flexibele buis en aansluiting op de houtkachel. Er is op de schoorsteen ook nog een trekkap nodig. Graag ontvang ik uw offerte inclusief de nog benodigde materialen.

Flexibele kachelpijp plaatsen en aansluiten op houtkachel

Ik wil in de bestaande schouw met rookkanaal een flexibel rookkanaal laten plaatsen. De totale hoogte tot aan het dak is 9 tot 10 meter. Ik wil graag een offerte voor inspectie van het rookkanaal, installatie van de flexibele buis en aansluiting op de houtkachel. Er is op de schoorsteen ook nog een trekkap nodig. Graag ontvang ik uw offerte inclusief de nog benodigde materialen.

Flexibele kachelpijp plaatsen

Wij willen graag een pijp in onze schoorsteen laten plaatsen. Het is een gemetselde schoorsteen die aansluit op een houtkachel. De kachel is een gesloten systeem.

Kachelpijp in de schoorsteen plaatsen

Wij willen graag een kachelpijp in de schoorsteen aanleggen. Zonder kachelpijp komt er teveel rook naar binnen in de woonkamer zodra de kachel wordt geopend. Pas op het moment dat de schoorsteen volledig warm is, is dit probleem weg. Het gaat om een rookkanaal rechttoe rechtaan, lengte van het rookkanaal van het dak tot aan de kachel is ongeveer 7 meter. We zouden graag een prijsopgave willen voor een flexibele en een vaste (inflexibel) pijp inclusief installatie door jullie. Het gaat om een diameter van We hopen deze offerte spoedig te ontvangen.

Flexibele kachelpijp plaatsen

Ik wil graag een flexibele kachelpijp laten plaatsen. Totale lengte ongeveer 5 /6 meter recht naar beneden. Betreft voor het aansluiten van een gashaard. Aansluiting 100, is een open gas haard systeem. Rvs buis 100. Liever mailen dan bellen. Uitvoering zo snel mogelijk.

Houtkachel aansluiten

Ik heb een houtkachel gekocht en deze wordt op 5 september hier geleverd. Ik wil die kachel laten aansluiten op een bestaand rookkanaal in een schouw waar vroeger een gashaard op aangesloten zat. Ik vermoed dat er een dubbelwandige flexibele kachelpijp nodig is en ook een trekkap. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden en een aparte post daarbij voor de materialen. Ik stel een bezoek vooraf op prijs, zodat u kunt beoordelen wat er nodig zal zijn.

Houtkachel aansluiten

Aansluiten van een houtkachel op het bestaande rookkanaal. Mocht het oude rookkanaal niet goed zijn, dan RVS flexibele buis door bestaande rookkanaal (ongeveer 6 meter). Aansluiten kachelpijp in plafond. Aansluiten rookafvoer op het dak (schoorsteenpijp). Het betreft een huis uit 1934, we willen het kanaal eerst laten checken.

Morso houtkachel aansluiten

Wij hebben recentelijk een huis gekocht en nu willen wij daar graag een houtkachel in plaatsen. De houtkachel hebben we reeds in het bezit (Morso), ook is nog een schoorsteen aanwezig waar we alleen nog maar de kachelpijp van de begane grond via de eerste en zolderverdieping door hoeven te trekken naar het dak. Vanaf de schouw waar onze houtkachel komt te staan moet een flexibele RVS buis naar de zolder komen (afstand max 7 meter). De diameter van de buis moet 125 mm zijn. Ook is er een koppelstuk nodig van de kachel naar de flexibele buis. Waar de flexibele buis de schoorsteen in gaat moet het gat om de buis dichtgemaakt worden, zodat hier vermiculiet korrels om de buis kunnen worden aangebracht. Ik denk dat een stalen afsluitplaat hier mooi is, maar ik laat de invulling hiervan ook graag aan u over, wat is gebruikelijk? Overigens is op de eerste verdieping een luikje in de schoorsteen aanwezig waar de korrels in kunnen worden gebracht, kunnen we ook mooi zien wanneer er genoeg in zit. Op zolder stopt de schoorsteen en daar moet de buis aangesloten worden op een dubbelwandige RVS buis. Tot het dak moet deze buis circa 1 meter overbruggen. De dubbelwandige buis moet vervolgens nog 1 meter uit het dak steken. Hier is een koppelstuk met loodslab voor nodig en een trekkende kap. Er moet nog een gat in het houten dak met pannen worden gemaakt.

Partners

Partners van Casius