Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaatkraan bad/douche vervangen:

Thermostaatkraan bad/douche vervangen

Het vervangen van de thermostaat bad/douche mengkraan. Kraan is opbouw. Graag een offerte voor kraan met montage.
Onze klant uit Schimmert (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaatkraan bad/douche vervangen uit heel Nederland:

Keukenapparatuur vervangen en bad vervangen door inloopdouche

Ik wil graag enkele klussen in mijn woning laten uitvoeren. Allereerst heb ik een slecht functionerende inbouw vaatwasser die ik wil vervangen. Daarnaast wil ik een combi magnetron/oven plaatsen, dat kan ook eventueel een inbouw model worden. Ik wil hier graag advies over en een prijsopgave voor de montage. Verder willen wij onze badkamer laten wijzigen. We willen het bad eruit en een inloopdouche erin met een glazen wand, een afvoergoot en een thermostaatkraan met regendouche. Er moeten ook enkele leidingen worden omgelegd en tegelwerk worden aangepast en vernieuwd. We hebben nog wat dozen met tegels tot onze beschikking. Ik denk dat ik zelf wat materialen naar mijn smaak zal aanschaffen. We maken graag een afspraak om beide klussen te bespreken.

Badkamer en toilet gedeeltelijk renoveren

Ik wil in onze badkamer de tegelvloer vervangen, ons duoblok vervangen door een hangend toilet en onze gewone radiator vervangen door een designradiator. Ook wil ik de huidige twee standen handdouche vervangen door een regendouchecombinatie met thermostaatkraan en ons dubbele badmeubel vervangen door een nieuw dubbel badmeubel samen met spiegelkast. De wandtegels vervangen zo nodig (voor b.v. het toilet) en de kitranden vernieuwen. Wij hebben ook een bad, deze kan ongewijzigd blijven. De vloerafmetingen van de badkamer zijn: 2.47 x 2.60 meter. In de aparte toiletruimte wil ik het duoblok vervangen door een hangend toilet en de vloertegels vervangen. De wastafel met kraan eveneens vervangen door een nieuw. De wandtegels alleen voor zover nodig vervangen. De kitranden zo nodig vernieuwen. De vakman dient het afval ook af te voeren.

Badkamer laten renoveren

Ik wil een badkamer renoveren. De badkamer is 1.63 bij 2.40 meter. We willen er een inloopdouche in hebben en liefst een dubbele wasbak. De tegels weten we niet direct. Iets van 20 bij 40 cm. Een glazen afscherming. Een thermostaatkraan, verder gewone douche kranen. Er hoeft geen bad en toilet in.

Badkamer compleet slopen en verbouwen

Graag wil ik mijn badkamer compleet slopen (het tegelwerk slopen doe ik zelf, de wastafel wil ik er ook zelf uithalen) en er een nieuw badkamer van laten maken. Ik heb twee designradiatoren die geplaatst moeten worden. Er zullen leidingen omgelegd moeten worden. Er zal opnieuw betegeld moeten worden. Er is nu een staand toilet, dit zal vervangen moeten worden voor een ander staand toilet. Ik wil graag een kwart cabine op de vloer. Er zal een nieuwe wastafel geplaatst moeten worden. Ook zal er een bad geplaatst moeten worden. Ik wil een thermostaatkraan. De badkamer is 2.45 breed en 2.05 lang en 2.45 hoog.

Thermostaatkraan bij het bad vervangen

De thermostaatkraan werkt niet meer, is kapot. Deze moet vervangen worden door een nieuwe. De kraan is aan de muur bevestigd. Wat kost het de kraan te vervangen?

Badkamer en toiletruimte reparaties

Wij willen enkele klussen in de badkamer en de toiletruimte laten verzorgen. De thermostaatkraan bij het bad is verkalkt en zit nu vast. Er is geen temperatuurregeling meer mogelijk. De kraan moet gerepareerd of vervangen worden. Verder loopt bij twee inbouwunits van de toiletten het water door. Ook hier is reparatie nodig.

Divers kluswerk in de woning

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Ophanging TL buis garage monteren; 2. Transformator repareren voor de ingebouwde lampjes keukenkastjes; 3. Ruis dakventilator wegwerken. Er is waarschijnlijk is iets ingewaaid. Merk J.E. Stork Air; 4. Zand ruimen uit "voorgedeelte"kruipruimte. Deze ruimte is 2 bij 2 meter bij de voordeur; 5. Nieuwe kraan wasbak in de badkamer en bij de douche een thermostaatkraan monteren; 6. Doucheset boven het bad vastzetten.

Kapotte thermostaatkraan repareren of vervangen

De thermostaatkraan boven bad kan niet meer warmer gezet worden. Andere tappunten leveren wel heet water. Dus het ligt niet aan de warmwaterbereiding. Ik wil graag dat de vakman voor een nieuwe kraan zorgt.