Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaatkraan bad/douche vervangen:

Thermostaatkraan bad/douche vervangen

Het vervangen van de thermostaat bad/douche mengkraan. Kraan is opbouw. Graag een offerte voor kraan met montage.
Onze klant uit Schimmert (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaatkraan bad/douche vervangen uit heel Nederland:

Kapotte thermostaatkraan repareren

15 jaar terug is een inbouw thermostaat kraan geplaatst, type Grohe Atrio Jota. Deze regelt de temperatuur niet meer goed. Het is niet mogelijk om koud water te krijgen, of heet. Water wordt nu alleen rond normale douche temperatuur geleverd. Gaarne zou ik weer een heet bad willen kunnen nemen, en een koude douche als het ons uitkomt. Wat zijn hiervoor de opties, en wat gaat dat kosten.

Probleem met warm water oplossen

We hebben een geiser, die warm water levert aan de badkamer. Er is warm water in de wasbak en in het bad. Echter niet in de douche. Wij hebben de thermostaatkraan al vervangen, dit verholp niet het probleem. Water uit de kant van de warme leiding van de douche, is lauw/niet warm. We zoeken iemand die kan achterhalen wat het probleem is en dit kan verhelpen. Ook hebben wij al gebeld met de geiser service, zei zeggen niks te kunnen doen en raden een loodgieter aan.

Bestaande badkamer geheel vernieuwen

Wij willen onze badkamer van 3,75 x 183 x 250 cm graag laten renoveren. Er moet even bekeken worden of het tegelwerk verwijderd moet worden of dat er overheen kan worden betegeld. We willen het bestaande bad vergroten, een inloopdouche laten maken met een thermostaatkraan, eenregendouche, een handdouche en een glazen wand. Verder willen we de wastafel laten vervangen door een wastafelmeubel en het staande toilet verplaatsen en daar een hangtoilet laten maken. Als laatste willen we een radiator laten vervangen door een designradiator. Wij nodigen bedrijven graag uit om onze wensen hier met ons te bespreken en de ruimte te beoordelen. Wij ontvangen graag uw offerte voor de levering van de materialen en alle werkzaamheden.

Badthermostaatkraan monteren

We willen graag een door jullie bad thermostaatkraan laten monteren. Graag vernemen we de kosten hiervan.

Installeren van een badkamer en toilet

We gaan onze badkamer en toilet renoveren. Het sanitair daarvoor hebben we al aangeschaft. De opzet blijft vergelijkbaar met het bestaande, alleen de toilet wordt een klein stukje verplaatst en verschuift 90 graden. Het bad verschuift 0,33 cm naar rechts. De klus betreft het volgende: * inloopdouche met regendouche van grohe (210) met thermostaatkraan * toilet met inbouwreservoir en accessoires * bad met badkraan en handdouche * badmeubel 140 met twee kranen en een spiegelkast met verlichting en stopcontact De toilet bestaat uit een bestaand inbouwreservoir dat we hergebruiken, een nieuwe hangtoilet en een klein hoekfonteintje. Ook moeten de leidingen voor dit fonteintje worden ingefreesd. Ik zou graag de kosten hiervoor willen weten.

Badkamer en leidingwerk vernieuwen

Ik wil graag mijn badkamer vernieuwen: leidingen veranderen, de muur afsmeren en het plafond dichtmaken. De badkamer is 3 bij 3 meter. Ik wil de badkamer graag ook opnieuw laten betegelen. Op de plek van het huidige bad wil ik graag een inloopdouche. Er zit nu een heel oud stopcontact, dit moet gemoderniseerd worden. De vloer dient ook opnieuw betegeld worden. Een wasbak en een toilet heb ik zelf al gekocht. Ik wil graag een glazen douchewand voor de inloopdouche. Ik wil ook graag een thermostaatkraan. Ik heb ook een keuken waar ik graag wat dingen in laten doen. Ik ga mijn keuken verplaatsten. Alle leidingen moeten verplaatst worden naar de andere kant van de woning (4 meter). Ik heb een L-woning.

Keukenapparatuur vervangen en bad vervangen door inloopdouche

Ik wil graag enkele klussen in mijn woning laten uitvoeren. Allereerst heb ik een slecht functionerende inbouw vaatwasser die ik wil vervangen. Daarnaast wil ik een combi magnetron/oven plaatsen, dat kan ook eventueel een inbouw model worden. Ik wil hier graag advies over en een prijsopgave voor de montage. Verder willen wij onze badkamer laten wijzigen. We willen het bad eruit en een inloopdouche erin met een glazen wand, een afvoergoot en een thermostaatkraan met regendouche. Er moeten ook enkele leidingen worden omgelegd en tegelwerk worden aangepast en vernieuwd. We hebben nog wat dozen met tegels tot onze beschikking. Ik denk dat ik zelf wat materialen naar mijn smaak zal aanschaffen. We maken graag een afspraak om beide klussen te bespreken.

Badkamer en toilet gedeeltelijk renoveren

Ik wil in onze badkamer de tegelvloer vervangen, ons duoblok vervangen door een hangend toilet en onze gewone radiator vervangen door een designradiator. Ook wil ik de huidige twee standen handdouche vervangen door een regendouchecombinatie met thermostaatkraan en ons dubbele badmeubel vervangen door een nieuw dubbel badmeubel samen met spiegelkast. De wandtegels vervangen zo nodig (voor b.v. het toilet) en de kitranden vernieuwen. Wij hebben ook een bad, deze kan ongewijzigd blijven. De vloerafmetingen van de badkamer zijn: 2.47 x 2.60 meter. In de aparte toiletruimte wil ik het duoblok vervangen door een hangend toilet en de vloertegels vervangen. De wastafel met kraan eveneens vervangen door een nieuw. De wandtegels alleen voor zover nodig vervangen. De kitranden zo nodig vernieuwen. De vakman dient het afval ook af te voeren.

Badkamer laten renoveren

Ik wil een badkamer renoveren. De badkamer is 1.63 bij 2.40 meter. We willen er een inloopdouche in hebben en liefst een dubbele wasbak. De tegels weten we niet direct. Iets van 20 bij 40 cm. Een glazen afscherming. Een thermostaatkraan, verder gewone douche kranen. Er hoeft geen bad en toilet in.

Badkamer compleet slopen en verbouwen

Graag wil ik mijn badkamer compleet slopen (het tegelwerk slopen doe ik zelf, de wastafel wil ik er ook zelf uithalen) en er een nieuw badkamer van laten maken. Ik heb twee designradiatoren die geplaatst moeten worden. Er zullen leidingen omgelegd moeten worden. Er zal opnieuw betegeld moeten worden. Er is nu een staand toilet, dit zal vervangen moeten worden voor een ander staand toilet. Ik wil graag een kwart cabine op de vloer. Er zal een nieuwe wastafel geplaatst moeten worden. Ook zal er een bad geplaatst moeten worden. Ik wil een thermostaatkraan. De badkamer is 2.45 breed en 2.05 lang en 2.45 hoog.