Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaatkraan bad/douche vervangen:

Thermostaatkraan bad/douche vervangen

Het vervangen van de thermostaat bad/douche mengkraan. Kraan is opbouw. Graag een offerte voor kraan met montage.
Onze klant uit Schimmert (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaatkraan bad/douche vervangen uit heel Nederland:

Thermostaatkraan van Whirlpool bad vervangen

De badkamer is voorzien van een Montego Whirlpool bad. Blijkbaar is de thermostaatkraan van het bad kapot. Deze moet gerepareerd of vervangen worden.

Ligbad plaatsen

Wij willen graag een ligbad laten plaatsen. Zie foto. Afmetingen: 170 x 80 cm. Ook de thermostaatkraan vervangen voor een bad-douche thermostaatkraan. Wij kopen zelf het bad, de kraan, een douchewand en tegels. De tegels zijn hetzelfde zoals op de muur. Graag in de offerte het installatiemateriaal opnemen.

Nieuwe thermostaatkraan plaatsen

Mijn bad/douche kraan wordt te heet of koud. Nu heb ik bij Gamma een nieuwe Grohe thermostaatkraan gekocht. De kraan moet dus vervangen worden. De kraan is een bad/douchekraan die aan de wand bevestigd is. Eventueel een nieuwe stortdouche plaatsen. Beide zijn gekocht bij Gamma.

Werkzaamheden aan het sanitair

Ik wil graag twee wc's vervangen. Hierbij horen ook waterbesparende stortbakken. Bij de toilet beneden dient mogelijk ook de kleine wastafel vervangen te worden. De tweede wc staat boven in de badkamer. Hier staat een bad met daarboven een douche. Daarvan wil ik graag de oude kraan vervangen door een thermostaatkraan. Er is geen materiaal aangeschaft. Graag een advies en een inventarisatie ter plekke wat er nodig is.

Enkele sanitaire aanpassingen

Ik wil graag twee wc's vervangen. Hierbij horen ook waterbesparende stortbakken. Bij de toilet beneden dient mogelijk ook de kleine wastafel vervangen te worden. De tweede wc staat boven in de badkamer. Hier staat een bad met daarboven een douche. Daarvan wil ik graag de oude kraan vervangen door een thermostaatkraan. Er is geen materiaal aangeschaft. Graag een advies en een inventarisatie ter plekke wat er nodig is

Kapotte thermostaatkraan repareren

15 jaar terug is een inbouw thermostaat kraan geplaatst, type Grohe Atrio Jota. Deze regelt de temperatuur niet meer goed. Het is niet mogelijk om koud water te krijgen, of heet. Water wordt nu alleen rond normale douche temperatuur geleverd. Gaarne zou ik weer een heet bad willen kunnen nemen, en een koude douche als het ons uitkomt. Wat zijn hiervoor de opties, en wat gaat dat kosten.

Probleem met warm water oplossen

We hebben een geiser, die warm water levert aan de badkamer. Er is warm water in de wasbak en in het bad. Echter niet in de douche. Wij hebben de thermostaatkraan al vervangen, dit verholp niet het probleem. Water uit de kant van de warme leiding van de douche, is lauw/niet warm. We zoeken iemand die kan achterhalen wat het probleem is en dit kan verhelpen. Ook hebben wij al gebeld met de geiser service, zei zeggen niks te kunnen doen en raden een loodgieter aan.

Bestaande badkamer geheel vernieuwen

Wij willen onze badkamer van 3,75 x 183 x 250 cm graag laten renoveren. Er moet even bekeken worden of het tegelwerk verwijderd moet worden of dat er overheen kan worden betegeld. We willen het bestaande bad vergroten, een inloopdouche laten maken met een thermostaatkraan, eenregendouche, een handdouche en een glazen wand. Verder willen we de wastafel laten vervangen door een wastafelmeubel en het staande toilet verplaatsen en daar een hangtoilet laten maken. Als laatste willen we een radiator laten vervangen door een designradiator. Wij nodigen bedrijven graag uit om onze wensen hier met ons te bespreken en de ruimte te beoordelen. Wij ontvangen graag uw offerte voor de levering van de materialen en alle werkzaamheden.

Badthermostaatkraan monteren

We willen graag een door jullie bad thermostaatkraan laten monteren. Graag vernemen we de kosten hiervan.

Installeren van een badkamer en toilet

We gaan onze badkamer en toilet renoveren. Het sanitair daarvoor hebben we al aangeschaft. De opzet blijft vergelijkbaar met het bestaande, alleen de toilet wordt een klein stukje verplaatst en verschuift 90 graden. Het bad verschuift 0,33 cm naar rechts. De klus betreft het volgende: * inloopdouche met regendouche van grohe (210) met thermostaatkraan * toilet met inbouwreservoir en accessoires * bad met badkraan en handdouche * badmeubel 140 met twee kranen en een spiegelkast met verlichting en stopcontact De toilet bestaat uit een bestaand inbouwreservoir dat we hergebruiken, een nieuwe hangtoilet en een klein hoekfonteintje. Ook moeten de leidingen voor dit fonteintje worden ingefreesd. Ik zou graag de kosten hiervoor willen weten.

Partners

Partners van Casius