Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanleggen:

Vloerverwarming aanleggen

Er ligt nu een siergrindvloer en deze wil ik vernieuwen. Het is 33 vierkante meter. Ik wil vloerverwarming als hoofdverwarming in huiskamer en twee halletjes, is aan jullie hoeveel groepen. Infrezen plus installatie en installeren is op begane grond.
Onze klant uit Roermond (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanleggen uit heel Nederland:

De verwarming in het hele huis vernieuwen en nieuwe vloerverwarming aanleggen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die in onze hele woning de verwarming kan vervangen. Dit is inclusief een nieuwe CV en 4 radiatoren en de buizen. Daarnaast hebben wij vloerverwarming beneden, deze zal compleet verwijdert moeten worden en opnieuw gelegd moeten worden. De vloerverwarming zal weer op de cv worden aangesloten, de vloer zelf is ongeveer 40m2.

Vervangen electra + aanleggen vloerverwarming

het gaat om het vervangen van de elektra tijdens grote verbouwing. Alles ligt open, dus overal kan er makkelijk bijgekomen worden. Het zou gaan om: - Meterkast uitbreiden. Er moeten groepen bij, 1 voor inductie. - Wandcontactdozen lichtpunten in keuken en aanbouw, in keuken de geaard - Bedrading vervangen in 3 slaapkamer en wandcontactdozen en lichtpunten vervangen + aanleggen - Alle elektra in de badkamer aanleggen: wandcontactdozen (geaard), aardmat en elektrische vloerverwarming met timer. Badkamer is 4 m2.

Uitbouw achterzijde woning

Afmeting +/- 2,50 x 5.30 Grote kunstof pui met openslaande deuren en 2 grote ramen. Graag een casco oplevering (met elektra) met meerprijzen van afwerking in de offerte. Verder willen we gelijk vloerverwarming aanleggen op de gehele begane grond.

Warmtepomp aanschaffen en installeren

Nieuwbouw, laagtemperatuur vloerverwarming aanwezig in de gehele woning. 200 m2 vloeroppervlakte, inhoud 750 m3. Warmte verlies is berekend en komt op 0,4%. Graag voldoende watercapaciteit voor 2 badkamers. 6 volwassen persoons huishouden. Koelen in zomer en toch boiler verwarmen. Huis is vrijstaand en heeft een garage voor de apparatuur. Zolder eventueel een extra boiler? Vloer is daar verzwaard voor max. 1ton gewicht. Volgens omgevingloket Noordzeekanaal is er geen beperking voor het boren in de grond met gesloten systeem. Rond september 2020 word het huis opgeleverd. Ik ben zelf aannemer en kan diverse voorzieningen eventueel zelf aanleggen indien noodzakelijk. Het opgegeven adres is niet het adres waar de werkzaamheden moeten plaats vinden. Dat is in Spaarndam

Vloerverwarming aanleggen

Bedrijfshal van 350 m2 / 5 meter hoog, met nu nog een gestampte puinvloer. Beoogd is een betonvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming t.b.v. inrichting naar kantoor. Omgeving Tilburg.

Vloerverwarming aanleggen

Medio maart krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis. In de woonkamer en de hal wil ik graag vloerverwarming in laten frezen. De totale oppervlakte hiervan is circa 50 m2.

Serre renovatie

Aan de achtergevel van ons huis hebben wij een serre met polycarbonaat serre platen. De platen aan de beide uiterste kanten verschuiven vaak naar beneden. Graag wil ik advies aan huis over: * mogelijkheid om de platen te vervangen voor glas (is de constructie hier sterk genoeg voor), zo niet * advies over verschillende soorten kunststof dakplaten. Vervolgens ontvangen wij graag een offerte betreffende deze platen en de bijbehorende werkzaamheden om de vervanging van platen uit te laten voeren. Ons doel is om meer isolatie aan te brengen in de serre. We hebben momenteel ook vloerverwarming in de serre laten aanleggen.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming als hoofdverwarming. Extra isolatie. Woonkamer 35 m2 , keuken 13 m2, gang 5 m2.

Nieuwe elektra door de gehele woning

Ivm aanleggen vloerverwarming moet er nieuwe elektra aangelegd worden. Het gaat om 140m2 verdeeld over drie etages. De vloer wordt opengebroken, daar ligt de water en elektra, zodra de vloerverwarming weg is is het de bedoeling dat dit opnieuw gelegd wordt. Datum in overleg.

Droge vloerverwarming aanleggen

Het appartement is 91 m² daar gaat vanaf de wc en de badkamer. Ik wil hier droge vloerverwarming aan laten leggen. Graag een offerte hiervoor.