Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Roermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Roermond heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Roermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Roermond of directe omgeving.

413 klanten uit Roermond bevelen een bij Casius in Roermond aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Roermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Roermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Roermond:

Klussen in huis

Ik wil graag een keuken afzuiging laat vervangen

Vloerverwarming aanleggen

Er ligt nu een siergrindvloer en deze wil ik vernieuwen. Het is 33 vierkante meter. Ik wil vloerverwarming als hoofdverwarming in huiskamer en twee halletjes, is aan jullie hoeveel groepen. Infrezen plus installatie en installeren is op begane grond.

Het verwijderen van een gasleiding

Ik zoek een installateur die een gasleiding kan verwijderen in mijn keuken. Het betreft 2 strekkende meter. De leiding loopt langs de muur omhoog. De leiding moet tot aan de wand verwijderd worden.

Zonneboiler plaatsen

Mijn bedoeling is om warm water te produceren met een zonneboiler, heatpipes en dit op te slaan in een vat. Vervolgens vanuit dat vat met een pomp de vloerverwarming te voorzien van warm water. Dus geheel onafhankelijk van de cv ketel. Ik kan vanuit het plat dak direct naar de garage en van daaruit naar de kruipruimte waar de verdeler van de vloerverwarming hangt. Ik ben in het bezit van 18 zonnepanelen.

Geothermische warmtepomp installeren

Ik zoek een installateur die een geothermische warmtepomp voor verwarming en tapwater kan installeren. De gehele benedenverdieping is vloerverwarming en staat nu ingesteld op 45 graden. Mijn jaarverbruik is 1600 kuub gas. We zijn met 5 gezinsleden en hebben geen stortdouche. Huis is van 1970 en heeft spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dak isolatie en hr++ glas. Vermogen zal ergens tussen de 8-12 kw zijn. Graag buffervat 500 ltr voor tap water en buffervat 200 ltr voor koppeling tussen warmtepomp en CV-installatie.

Nieuwe gaskraan aan laten sluiten

Ik wil graag een nieuwe gaskraan aan laten sluiten.

Warmtepompinstallatie passend bij onze woonsituatie

Ik heb interesse in een warmtepomp installatie, maar laat me graag informeren welk systeem het beste aansluit bij onze situatie. Het betreft hier een vrijstaand woonhuis uit 1997 met een inhoud van rond 700 m3. Zonnepanelen met een wattpiek capaciteit van 5880 en een zonneboiler zijn geïnstalleerd met een overschot van elektriciteit van rond 350 kW. Voor de winter willen we van start met de klus.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil alles voorzien van vloerverwarming, woonkamer en open keuken, toilet en 2 losse gangen. Bij elkaar zo'n 41 m2. Wij willen dit als hoofdverwarming gaan gebruiken. Er licht nu een betonvloer.

Gasfornuis aan laten sluiten

Ik wil graag iemand mij helpen met het gasvernuis aansluiten Ik heb het zelf gedaan naar hij is niet goed er komt gas uit

Airco op slaapkamers installeren

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen en leveren van 2 airco's voor op 2 slaapkamers. De slaapkamers hebben een inhoud van ongeveer 30 m3. Het moet plaatsvinden op de eerste verdieping van een vrijstaande woning.

Waterleidingen ontkalken

Ontkalken warm waterleiding boiler

Lucht - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil graag een combi Lucht-water en water-water warmtepomp. Indien de temperatuur van de buitenlucht hoog genoeg is buitenlucht gebruiken en indien buitenlucht temp te laag grondwater gebruiken en restwater via riool wegpompen.

Lucht-luchtwarmtepomp plaatsen

Het betreft een vrijstaande woning, gasgestookte cv ketel. Woning heeft 16 zonnepanelen (ca. 4000kWh).

Ventilatie aanbrengen in casco penthouse

Het betreft een casco penthouse van 150 m2 (4e etage), dat ik laat ombouwen tot woonhuis. Ik wil graag energie neutraal bouwen. Bij voorkeur all-electric. Er komen nieuwe buitenwanden in met nieuwe kozijnen ( HR +++) en vloerverwarming. In de plafonds en boven de koven van de ramen wordt rekening gehouden met plaatsing van het ventilatiesysteem. Graag vakkundig advies bij de aanschaf en aanleg van een lucht- waterwarmtepomp.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Betreft renovatie ventilatiesysteem (geen mechanische) van een oud gebouw/woning. Tussen de 3 en 6 ruimtes.

Kranen monteren

Ik zou graag een offerte aan willen vragen voor het monteren van 3 kranen: een badkraan, douchekraan en keukenkraan. De kranen zijn al in ons bezit.

Leiding van douchekraan en wastafel verleggen

Wij gaan de badkamer renoveren en wij willen de leiding van de douchekraan veranderen en de leiding van de wastafel ook. De cv leiding komt in de badkamer.

Waterleiding en watermeter verplaatsen

Momenteel hebben wij onze watermeter in een put in de garage zitten (halve meter onder de grond en toegankelijk via een luik). We willen deze graag verplaatsen naar de muur in de garage waar de stamleiding momenteel al loopt. De verplaatsing is ongeveer 4 meter. De nieuwe locatie van de watermeter zal rechts van de dubbele rioolpijp zijn zoals zichtbaar op de foto. Ik zou graag weten wat het kost om dit uit te laten voeren. Met vriendelijke groeten.

Keukenkraan monteren

Ik wil mijn keukenkraan gaan vervangen en heb al een nieuwe kraan uitgezocht bij Gamma, maar nog niet gekocht. Ik wil vooraf graag weten wat de montage gaat kosten.

Mechanisch ventilatiesysteem reinigen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het reinigen van het mechanische ventilatie systeem in mijn eengezinswoning. Ik weet niet wanneer dat voor het laatst is gereinigd.

Aanschaf en plaatsing airconditioning

Graag ontvang ik een prijsopgave voor de aanschaf en montage van een split-unit wandmodel airconditioning op de bovenste verdieping van een split level hoekwoning. Het betreft hier twee kamers van 9 en 12 vierkante meter met een open overloop naar de verdieping beneden. Bijgevoegd de plattegrond van de bovenste drie levels. Ik laat graag op korte termijn de situatie hier beoordelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang daarna graag uw prijsopgave.

Waterkraan plaatsen op buitenmuur

Ik wil een waterkraan van mijn keuken naar de buitenmuur in de tuin laten plaatsen.

Differnz douchepaneel Mundo XXL thermostaat vervangen

In de douche is waarschijnlijk de thermostaat kapot. Het is een Differnz douchepaneel Mundo XXL thermostaat. Wat kost het om de thermostaat te vervangen?

Gasaansluiting verwijderen in de keuken

Het betreft het afstoppen van de gasaansluiting in de keuken.

Gres riolering in de voortuin vervangen

- In de voortuin wil ik graag ongeveer 10 meter gres-leiding vervangen door dikwandige PVC en opnieuw installeren onder voldoende afschot. - Beplanting verwijderen in het rioolleiding tracé; - Sleuf graven en vrij gekomen grond in depot zetten langs de sleuf; - Oude buis en eventueel verzamel / controle putten verwijderen en afvoeren voor recycling; - Nieuwe hoogwaardige PVC buis installeren (inclusief opgehaalde ontstoppingspunten); - Bestaande aansluitingen op de terreinleiding aan de buitengevels overnemen en aansluiten op de nieuwe buis; - Nieuw geïnstalleerde terreinleiding afdekken met schoon zand (om schade aan PVC materialen te voorkomen); - De gegraven sleuf vullen met originele grond en verdichten (trillen) met sleuven wacker; - De voortuin herstellen.