Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Oirsbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Oirsbeek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Oirsbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Oirsbeek of directe omgeving.

30 klanten uit Oirsbeek bevelen een bij Casius in Oirsbeek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 7,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Oirsbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Oirsbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Oirsbeek:

Nibe warmtepomp type 2040-12 installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Mijn voorkeur gaat uit naar een Nibe warmtepomp type 2040-12 met een voorraadvat UKV100 in combinatie met een 6kw naverwarmer geregeld door een SMO 40. Een ACX naregeling voor lagetemperatuur ventilator convectoren is gewenst. Het system zal ook vloerverwarming voor woonkamer en keuken aansturen. De totale leidinglengte tussen buitenunit en voorraadvat is ongeveer 15 m. Een boring door 20 cm beton is noodzakelijk om de leidingen door te voeren. De unit behoeft geen warm tapwater te verzorgen. Zijn er nog vragen dan verneem ik dat graag van u.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Ik wil een rookkanaal van het woonkamer (2,5 meter hoog) plafond en slaapkamer (2,35 meter hoog) plafond via de zolder naar het dak.

Ontkalken van waterleidingen

De waterdruk van mijn CV-ketel is steeds te laag. Ik heb er een monteur bij gehad die heeft geconstateerd dat de waterleidingen te veel kalk bevatten. Hij had geen apparatuur bij zich om dit probleem op te lossen. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het ontkalken van de koud en warm waterleidingen en mijn CV-ketel.

Leidingwerk omleggen in keuken

Water, gas en stroom omleggen voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Voor de afzuigkap willen we ook een afzuigingskanaal laten maken, direct naar buiten toe.

CV verwarming

Demontage CV ketel. Montage combiketel. Waterleidingen (vanuit trapkast) en afvoerbuis (vanuit kruipruimte) trekken. Omleggen leidingen: 2x hoofdbuis CV zolder van WC naar keuken; 1x gasleiding van CV zolder naar keuken Omleggen verwarmingsbuizen keuken in muur of nieuw vanaf boven Verwijderen verwarmingsbuizen woonkamer, nieuwe toevoer radiator slaapkamer, 2 vanaf zolder Gasleiding trekken van muur keuken naar midden vanuit kruipruimte Montage radiatoren Spoed is een must. Nieuwe ketel is al aanwezig, gaat dus om het werk. Wel eventueel radiatoren leveren.