Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor sleuf frezen voor radiatoren plaatsen:

Sleuf frezen voor radiatoren plaatsen

In een appartement dient verwarming aangelegd te worden: 5 radiatoren en 35 meter leiding.
Onze klant uit Neeritter (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf frezen voor radiatoren plaatsen uit heel Nederland:

Sleuf voor een data en COAX-kabel frezen

Sleuf voor datum en coaxkabel en stroom maken, ongeveer 3 meter

Sleuf frezen en stopcontacten aanleggen

In de slaapkamer van uit een bestaand stopcontact een sleuf frezen. Lengte circa 4 meter. Na de eerste meter weer een nieuw stopcontact en dan op het eind weer een stopcontact. Bestaand stopcontact is op 35 cm hoogte. De 2 nieuwe stopcontacten komen ook op 35 cm hoogte. Muur is gipsbeton.

Sleuven frezen

De contactdozen zijn momenteel hoog op de muur geplaatst. We willen deze verplaatsen naar net boven de plint en het aantal uitbreiden. Daartoe moeten sleuven gefreesd worden voor de leidingen van ongeveer 20 meter en uitsparingen voor de electradozen, 8-10 x dubbele contactdoos. De wanden betreffen betonmuren. Verder dient er een sleuf in de dekvloer gemaakt te worden voor de coax en utp kabel van ongeveer 2 meter en een gat door betonnen binnenmuur voor doorvoer coax en UTP. Als laatste komen er 3 gaten vanuit het huis naar het balkon, geboord met een diameter 32 mm. Het werk moet voor 29 en/of 30 maart 2018 uitgevoerd zijn.

Sleuf frezen in het betonnen plafond

Ik wil zo'n 3 x een 2 meter sleuf laten frezen in het betonnen plafond. Welke mogelijkheden ziet u hiervoor? Of is dan eventuele bewapening een probleem?

Sleuf frezen

Op 27 december wil ik graag een sleuf laten frezen voor het wegwerken van kabels voor de TV.

Elektra in betonnen muur frezen

In onze betonnen draagmuur van appartement zitten 2 wandcontactdozen 1,50 meter verkeerd en moeten verplaatst. Dus 1,5 meter PVC sleuf en 2 ronde 7 cm gaten voor de nieuwe einddozen.

Sleuven frezen in het plafond

Ik wilde graag een offerte aanvragen voor het frezen van sleuven in het plafond, voor het verplaatsen van lichtpunten. Het gaat in totaal om 4 sleuven, ik denk per sleuf gemiddeld 1 meter. Het plafond is van beton.

Spots en sleuven frezen

Ik zou graag ongeveer 6 spots in het plafond willen frezen (woonkamer) en een sleuf voor de eetkamerlamp. Zou ik geïnformeerd kunnen worden of dit mogelijk is en wat de prijzen zijn?

Sleuven en dozen in betonzagen/ frezen

Heer/mevrouw, Eind januari ga ik een nieuwe keuken plaatsen waarvoor ik 7 elektrodozen (rond, 70 mm) moet realiseren in een gestorte betonnen wand. Hiernaast dient er ongeveer 10 meter sleuf (22 mm) breed gerealiseerd te worden (betonnen wand). Optioneel een rond gat boren door de buiten en binnenwand van de voorgevel (leiding 150 mm) voor de afzuigkap. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden.

Stopcontacten en COAX kabel verplaatsen en sleuf frezen voor tv kabels

In onze nieuwe woning willen wij stopcontacten en wandpunt voor COAX verplaatsen. De wandcontactpunten moeten zo'n 1 meter worden opgeschoven. Daarbij willen wij graag een kabelgoot in de muur laten frezen voor 2 kabels die vanaf ons tv meubel naar de tv aan de muur moeten lopen. Zie de tekening voor meer uitleg.

Partners

Partners van Casius