Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor sleuf frezen voor radiatoren plaatsen:

Sleuf frezen voor radiatoren plaatsen

In een appartement dient verwarming aangelegd te worden: 5 radiatoren en 35 meter leiding.
Onze klant uit Neeritter (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf frezen voor radiatoren plaatsen uit heel Nederland:

Sleuven frezen

Ik wil in de keuken een sleuf frezen van circa 40 cm in beton muur voor elektra aansluiting.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil 1 klus laten uitvoeren : 1 sleuf van 1 meter in betonnen plafond tbv elektrabuis en nog 1sleuf van 20 cm in plafond tbv elektrabuis. Graag werkzaamheden uitvoeren voor 20 april. Alleen op 17 april is niet mogelijk.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Wij willen in betonnen plafond een sleuf laten frezen ten behoeve van de elektra. De sleuf is ongeveer 3 meter.

Stroomdraad frezen in plafond

Ik wil een plafondlamp op een andere plek dan de lasdoos hebben zodat de lamp precies boven de eettafel staat. Ik vraag mij af of het mogelijk is om de stroomdraden in het plafond te frezen in plaats van een kabelgoot. De lamp moet ongeveer 60 cm verder komen te staan. De gefreesde sleuf moet ook dicht gesmeerd worden.

Frezen CAI aansluiting en stopcontact

Voor een nieuwbouwappartement moet een sleuf gefreesd worden in een betonmuur, ongeveer 3-4 meter. Dit om een extra CAI aansluiting voor de tv en twee dubbele stopcontacten te realiseren. Werkzaamheden zouden op korte termijn plaats moeten vinden, 6 april of eventueel 9 april. Voor meer details, bijvoorbeeld de plattegrond, graag mailen. Schipluidenlaan 134 is het uitvoeradres.

Sleuf frezen in plafond

Een sleuf van ongeveer 1.30 meter in het plafond om de elektriciteit van de hanglamp onzichtbaar te maken. Zodat de elektriciteit dus niet over het plafond hoeft te lopen.

Sleuf voor een data en COAX-kabel frezen

Sleuf voor datum en coaxkabel en stroom maken, ongeveer 3 meter

Sleuf frezen en stopcontacten aanleggen

In de slaapkamer van uit een bestaand stopcontact een sleuf frezen. Lengte circa 4 meter. Na de eerste meter weer een nieuw stopcontact en dan op het eind weer een stopcontact. Bestaand stopcontact is op 35 cm hoogte. De 2 nieuwe stopcontacten komen ook op 35 cm hoogte. Muur is gipsbeton.

Sleuven frezen

De contactdozen zijn momenteel hoog op de muur geplaatst. We willen deze verplaatsen naar net boven de plint en het aantal uitbreiden. Daartoe moeten sleuven gefreesd worden voor de leidingen van ongeveer 20 meter en uitsparingen voor de electradozen, 8-10 x dubbele contactdoos. De wanden betreffen betonmuren. Verder dient er een sleuf in de dekvloer gemaakt te worden voor de coax en utp kabel van ongeveer 2 meter en een gat door betonnen binnenmuur voor doorvoer coax en UTP. Als laatste komen er 3 gaten vanuit het huis naar het balkon, geboord met een diameter 32 mm. Het werk moet voor 29 en/of 30 maart 2018 uitgevoerd zijn.

Sleuf frezen in het betonnen plafond

Ik wil zo'n 3 x een 2 meter sleuf laten frezen in het betonnen plafond. Welke mogelijkheden ziet u hiervoor? Of is dan eventuele bewapening een probleem?