Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor sleuf frezen voor radiatoren plaatsen:

Sleuf frezen voor radiatoren plaatsen

In een appartement dient verwarming aangelegd te worden: 5 radiatoren en 35 meter leiding.
Onze klant uit Neeritter (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf frezen voor radiatoren plaatsen uit heel Nederland:

Sleuven en dozen in betonzagen/ frezen

Heer/mevrouw, Eind januari ga ik een nieuwe keuken plaatsen waarvoor ik 7 elektrodozen (rond, 70 mm) moet realiseren in een gestorte betonnen wand. Hiernaast dient er ongeveer 10 meter sleuf (22 mm) breed gerealiseerd te worden (betonnen wand). Optioneel een rond gat boren door de buiten en binnenwand van de voorgevel (leiding 150 mm) voor de afzuigkap. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden.

Stopcontacten en COAX kabel verplaatsen en sleuf frezen voor tv kabels

In onze nieuwe woning willen wij stopcontacten en wandpunt voor COAX verplaatsen. De wandcontactpunten moeten zo'n 1 meter worden opgeschoven. Daarbij willen wij graag een kabelgoot in de muur laten frezen voor 2 kabels die vanaf ons tv meubel naar de tv aan de muur moeten lopen. Zie de tekening voor meer uitleg.

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

We zouden graag een bestaand lichtpunt in het plafond ongeveer 120 centimeter laten verleggen, zodat deze boven de eettafel uitkomt. We zoeken iemand die een sleuf in het plafond kan zagen/frezen, de elektra aanlegt (eventueel met doos) en het plafond weer opvult zodat het plafond gestuct kan worden. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2003 met betonnen (harde) plafonds. Bij voorkeur wordt het frezen/zagen stofvrij gedaan. De werkzaamheden moeten voor 7 december gaan plaatsvinden.

Groepenkast vervangen en sleuf frezen

Wij zijn de komst van een nieuwe keuken aan het voorbereiden in ons appartement. Voordat de keuken in week 49 wordt geplaatst, willen wij onze groepenkast laten vernieuwen en laten uitbreiden. Er moet in de betonnen vloer ook een sleuf van 5 meter worden gefreesd voor de aanleg van stroomkabels naar de vaatwasser, oven, inductiekookplaat en magnetron. Er zit geen vloerverwarming in die vloer. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier al op korte termijn tijd voor hebben. Wij stellen een bezoek op prijs.

Sleuven voor antislipprofielen in 2 trappen frezen

In de zomer van 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Er zijn daar 2 vurenhouten trappen met elk 16 treden waar wij per trede 1 sleuf in willen laten frezen, zodat daar antislipprofielen in geplaatst kunnen worden. Wij ontvangen graag uw offerte met de kosten voor 1 trap en voor 2 trappen.

Sleuf frezen in beton (plafond)

Wij willen een lichtpunt in het plafond (beton) laten verplaatsen. Hiertoe moet een sleuf van ongeveer 65 cm worden gefreesd. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van afval mag apart op de offerte komen.

Leidingwerk frezen in plafond

Graag offerte voor 3 x 1 meter sleuf frezen in beton plafond + aan het einde gat voor centraaldoos t.b.v. leidingwerk (lichtpunt moet verplaatst worden). Frezen/boren in bestaande ruimte dus dient stofvrij te gebeuren.

Sleuf in plafond frezen

In het plafond van ons nieuwbouw huis moet een sleuf gefreesd worden van 30 mm diep, 230 mm breed en 2 meter lang ter behoeve van een keuken afzuigkap ventilatiekanaal. Er komt een verlaagd plafond, maar dit geeft niet voldoende ruimte om het kanaal kwijt te kunnen.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Sleuf frezen in betonnen plafond van 150 cm. Voor elektriciteitsleiding.

Sleuf frezen in betonnen plafond

Ik wil 2 nieuwe plafond lampen aansluiten op 1 bestaand contact punt in het plafond. Hiervoor moet dus van het bestaande contact punt een sleuf gefreesd worden van maximaal 1 meter. Daarna moet de frees netjes worden afgewerkt met structuur zoals de rest van het plafond. Op de foto is 1 kontakt punt te zien vanwaaruit 2 draden lopen naar 2 hanglampen. De nieuwe lampen worden direct aan het plafond gemonteerd en komen in de plaats van de hanglampen die nu te zien zijn op de foto.

Partners

Partners van Casius