Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor infrarood als bij-verwarming:

Infrarood als bij-verwarming

Graag zou ik bij-verwarming (infrarood) willen bij openslaande tuindeuren van 360 x 240 cm, in een ruimte van 850 x 850 x 250 cm. Momenteel zit daar cv, dit moet eraf en worden verwarmd met infrarood. Het gaat om een oude boerderij.
Onze klant uit Neer (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor infrarood als bij-verwarming uit heel Nederland:

Infrarood verwarming

Ik heb een overschot aan zonnestroom en wil graag mijn woonkamer en misschien ook slaap- en badkamer elektrisch (bij)verwarmen met infraroodverwarming. Het gaat om 95 m2.

Infrarood verwarming realiseren in de woonkamer

Ik wil naast de cv ketel graag ander soort verwarming realiseren. Ik heb nu een nieuwe cv ketel op gas, maar omdat ik met gas wil minderen dacht ik aan infraroodverwarming. Het gaat om een jaren 30 woning, begane grond met uitbouw van 3,30 x 13 m en 2 x 5 m (woonkamer met keuken) zouden de stralingspanelen moeten komen. Wellicht ook in 2 badkamers en 1 slaapkamer (circa 20 m2). Als het mogelijk is in combinatie met de cv ketel, dan hoef ik alleen stralingspanelen in de woonkamer. Graag ontvang ik advies en een prijs indicatie.

Infrarood vloerverwarming aanleggen

In de woonkamer (32 m2) en open keuken (18 m2) willen wij verwarming plaatsen via infra rood panelen. Ik heb een tussen woning.

Infrarood verwarming met spiegel realiseren

De slaapkamer van onze dochter heeft een verwarming wat niet voldoende is. Nou zoeken we een oplossing om haar kamer te verwarmen, op een eenvoudige manier met lage kosten. We dachten aan infrarood met spiegel. De kamer is 3,5 x 3,5 meter. Is er een mogelijkheid om iets over de huidige verwarming heen te hangen? Graag ontvangen we een offerte en advies over een eenvoudige oplossing.

Infrafrood verwarming

Ik wil graag infrarood verwarming. Het is oudbouw, onverwarmde logeerkamer van ongeveer 10 m².

Woning verwarmen, wellicht met infrarood

Vrijstaande woning gebouwd in 1963. Ik heb plannen om de woning geheel te renoveren. Ik wil graag inventariseren wat de beste manier is om de woning te verwarmen als ik gas uitsluit. Infrarood verwarming lijkt mij een optie. 1. De woning bestaat uit een woon/keuken met een oppervlakte van ongeveer 50 m2 waar vloerverwarming geplaatst moet worden met eventueel panelen aan plafond of muur. 2. Hal/gang met natuursteen met oppervlakte van 20 m2 (10x2mtr) vloerverwarming is geen optie vanwege de vloer die blijft bestaan. Hier moeten panelen aan wand of plafond geplaatst worden. 3. Toilette 4 m2 vloerverwarming of panelen 4. 2de Woonkamer (wordt niet gerenoveerd) oppervlakte 25 m2 met al gedeeltelijk elctrische vloerverwarming (10m2). Hier moet ook extra verwarmd worden met panelen. 5. Wasmachine ruimte van 10 m2 met vloerverwarming of paneel aan plafond. 6. Inpandige garage/schuur 10 m2 paneel aan plafond boven verdieping 7. Slaapkamer 20 m2 met paneel aan plafond 8. slaapkamer 16m2 met paneel aan plafond 9. Badkamer 7m2 met vloer en/of panelen

Infrarood verwarming

Ik wil graag weten of het rendabel is om het huis elektrisch te verwarmen dmv infrarood verwarming. Ik heb een kleine tussenwoning uit 1969, en er komen 17 zonnepanelen op het dak van het huis en de schuur. Ik wil graag eerlijk advies en geen verkoop praatjes.

Verwarming voor kantine

Wij zoeken verwarming voor vernieuwde kantine. Wij gebruiken de kantine op onregelmatige tijden. Kantine bestaat uit 2 aan elkaar gekoppelde porte-cabins. Totale oppervlakte ca 35 m2. Vraag: is het mogelijk om de verwarming aan te sturen met een bewegingscensor Optie: infrarood..?

Infrarood verwarming

Het gaat om een vrijstaande woning uit 1910. Ik heb een kamer van 52 m2 en ik wil hier graag vloerverwarming aanleggen. Alleen heb ik van andere specialisten gehoord dat dit helaas niet mogelijk is. Ik heb een huis met houten balken en een kruipruimte en dit moet eerst goed geïsoleerd zijn voordat ik het aan kan leggen. Ik zit daarom nu te denken aan infrarood verwarming. Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om hier gebruik van te maken. Ik wil hier graag wat meer advies over.

Infrarood vloerverwarming aanleggen bij pedicure salon

De ruimte is een pedicure salon van ongeveer 3x4 meter. Er word een isolatievloer aangebracht met fermacell platen. Daarop zal de infrarood verwarming geplaatst moeten worden. Dit alles moet plaats vinden begin juni.

Partners

Partners van Casius