Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Neer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Neer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Neer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Neer of directe omgeving.

12 klanten uit Neer bevelen een bij Casius in Neer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Neer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Neer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Neer:

Infrarood als bij-verwarming

Graag zou ik bij-verwarming (infrarood) willen bij openslaande tuindeuren van 360 x 240 cm, in een ruimte van 850 x 850 x 250 cm. Momenteel zit daar cv, dit moet eraf en worden verwarmd met infrarood. Het gaat om een oude boerderij.

Rookanaal aanbrengen

Ik zou graag een dubbelwandig roestvrij stalen rookkanaal willen laten plaatsen in mijn aanbouw. Er zijn misschien aanpassingen noodzakelijk aan het bestaande rookkanaal. De afstand tot het dak is ongeveer 2,5 meter.

Houtkachel plaatsen en rookafvoer aansluiten

De woonkamer van een semi bungalow is 36 m2 groot. Het rookkanaal is nooit gebruikt en gaat net voor het plafond naar buiten. Er is twijfel tussen het model Halland, zou groot genoeg moeten zijn, of Gotland, heeft een groter venster. Graag ontvangen wij hier advies over. Ik ben het beste na 17.00 uur bereikbaar in verband met werk.

Riolering en regenwaterafvoer aanleggen en vervangen

Aanleggen nieuwe riool en regenwater afvoer voor nieuw woongedeelte achter bestaande woning en vervangen bestaande afvoer. Het nieuw aan te leggen gedeelte ligt nu open door bouwwerkzaamheden. Er zal alleen 3 x door een bestaande fundering een doorgang gemaakt moeten worden. De te vervangen afvoer ligt voor plm. 8 meter onder oprit met klinkers. Het nieuw aan te leggen gedeelte is plm. 9 meter met aansluitingen voor nieuw toilet wasbak, wasmachine en regenwaterafvoer.

Pelletkachel plaatsen

Het plaatsen van een pelletkachel. De kachel weegt circa 150 kgr. Geleverd aan de achterdeur: 3 meter vanaf de plek waar hij moet komen. Boren van gat 80 mm en kachel aansluiten. 2x boren van gat 110 mm steens muur t.b.v. luchtkanalen De kachel word door de klant zelf aangeschaft.

CV-houtkookhaard (ook met gas) aansluiten op buffervat en cv-ketel en schoorstenen plaatsen

Hout-kookhaard met gasgedeelte aansluiten op een buffervat (1000 ltr) en cv-ketel, voor zowel sanitair- als cv-water. Voor de kookhaard moet een RVS dubbelw. flex. schoorsteen getrokken worden en een RVS enkelw. flex. voor de afzuiging. Vanaf de tweede verdieping nog een derde enkelw. flex. RVS voor de afzuiginstallatie. Dit alles in een bestaande schoorsteen die midden op het huis (een oude boerderij) staat (ong. 11 mtr, hoog) en enkel te bereiken is met een hoogwerker. Hout-kookhaard is aanwezig.