Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Meerssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Meerssen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Meerssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Meerssen of directe omgeving.

78 klanten uit Meerssen bevelen een bij Casius in Meerssen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Meerssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen, verticale warmtepomp installatie, bodem- warmtepomp plaatsen, warmtepomp aanleggen, warmtesysteem vervangen, advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen, grondwaterwarmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van een warmtepomp, warmtepomp Nefit Enviline plaatsen, warmtepomp plaatsen, aardwarmte plaatsen, woning "all- electric" maken, grondwaterwarmtepompsysteem of Lucht- waterpomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Meerssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Meerssen:

Warmtepompboiler installeren

Ik zoek een partij die een warmtepompboiler kan installeren in mijn woning. De installatie dient gelijktijdig te worden uitgevoerd met de plaatsing van een keuken (dan kunnen luchtkanalen makkelijk worden weggewerkt). Is na-verwarming door huidige CV installatie mogelijk/nodig?

Installeren van een mechanische ventilatie

Wat is de functie van het gebouw? Woning Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Meer dan 5 ruimtes Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een woning met 6 slaapkamers, drie badkamers een woonkamer, separaat toilet, twee bergruimten, washok, garage en hal. Er dient een mechanische ventilatie geplaatst te worden. Er dient geen afzuigkap geplaatst te worden voor het kookeiland. De keukenleverancier zal dat doen. Voor alle andere kamers dient er wel een afzuiging geplaatst te worden.

Lekkende Newform keukenkraan repareren

Na het tappen van water gaat de kraan (NewForm 2400) spontaan lekken. Gaarne vrijblijvende offerte om euvel te verhelpen.

Airco bijvullen en controleren

De airco blaast alleen nog lucht, echter koelt of warmt hij niet meer. Het betreft een Chigo.

Split airco installeren en in bedrijf stellen

Split airco van bouwmarkt Hornbach (Euromac) aanbrengen op de buitenmuur en aanbrengen van het andere deel in huis. Instellen, inclusief het in bedrijf stellen van de apparatuur. Er zit nu nog geen airco. Ik weet niet of hier wettelijke bepalingen zijn of je zomaar zoiets aan de gevel mag hangen.

GWE tussenmeter installeren

Ik wil graag weten wat het kost om een tussen meter te laten plaatsen voor gas water en elektra voor de bovenwoning. Beneden is een zakenpand.

Mengkraan instaleren

Het betreft het laten installeren van een mengkraan in de badkamer.

Waterleiding ontkalken van de douche

Het water van de douche wordt slechts een beetje warm in vergelijking met het water dat uit de kraan bij de badkuip komt. Een nieuwe doucheslang en wand helpt niet. Wellicht dat de waterleidingen ontkalkt moeten worden. Graag uw hulp.

Paneelradiatoren plaatsen

Ik wil graag twee paneelradiatoren laten plaatsen in mijn woning uit 1975. Het gaat om twee nieuwe, ongebruikte, niet-uitgepakte, originele Gamma-radiatoren (Haceka paneelradiator Imago Duo wit 2493 Watt 60x160 cm). Ze moeten komen op de plaats waar nu (te zwakke) design-radiatoren geplaatst zijn. Een van de radiatoren is voor de begane grond, de ander voor de eerste verdieping. Beide radiatoren moeten verticaal gemonteerd worden. Op de begane grond moeten, om de aansluiting te maken, opnieuw ook twee verticale verwarmingsbuizen vervangen worden. De buizen zijn ongeveer 2.4 meter, iets dikker dan normaal en met knelkoppelingen. Voor de radiator op de eerste verdieping geldt: alleen ophangen en aan- en afvoer aanpassen. Voor het plaatsen hiervan graag een offerte. Aanvullend ook een prijs voor het herplaatsen van een van de nu gebruikte designradiatoren naar een kelderruimte: ophangen radiator, opnieuw aansluiten op bestaande buizen. In deze ruimte is probleemloos staand te werken.

Verplaatsen van de meterkast

Meterkast verplaatsen. Hier komen alle faciliteiten binnen.

Riolering bij het woonhuis vervangen

Bij onze woning uit bouwjaar 1952 moet de riolering - kapotte gresbuizen, waar wortels doorheen groeien, zo heeft camera-inspectie al uitgewezen -- vervangen worden. Er moeten pvc-leidingen worden geplaatst, vanaf de toiletruimte, via het terras, onder het tuinpad door, naar de straatkant. Het gaat om ongeveer 15 meter graafwerk. De terrastegels moeten er dus uit, maar herbestrating kunnen we zelf doen.

Tussengasmeter plaatsen

Ik wil in de kelder bovenaan de keldertrap een tussengasmeter laten plaatsen. Dit om het gasverbruik van de cooker te kunnen bijhouden. De afstand tot de gasleiding, 22 mm, is ongeveer 50 cm.

Convectorput repareren

De convectorput geeft bijna geen warmte, in de kraan is geen beweging te krijgen.

Kachel plaatsen in de hobbyruimte

Een houtkachel, type Karlstad plaatsen in de garage / hobbyruimte. Het rookkanaal kan direct door het platte dak naar buiten worden aangebracht. De houtkachel zal ik zelf aanschaffen.

Airco bijvullen en controleren

Mijn airco koelt niet meer, graag offerte voor reparatie en herstel.

Riolering vervangen

Aanleg nieuwe riolering, 11 meter onder het huis en 6 meter van het huis naar de straat buiten. Dit is de hoofdriolering. Daarnaast nog vanuit de keuken, toilet en garage een aansluiting. Ik wil alles laten vervangen door PVC. Huis is 50 jaar oud.

Nieuwe closetpot plaatsen

Verwijderen oude toiletpot, plaatsen en aansluiten nieuwe complete toiletpot met bril. Afvoer naar beneden. Toiletruimte is 1x1,5m.

Het opnieuw aansluiten van een radiator aan kunstof leidingen

Een radiator heeft gelekt daarom is hij afgekoppeld en afgeblind. het gaat om kunstof leidingen. Hij mag gerepareerd en opnieuw aangekoppeld.

Gas Meting

We hebben laatst een afschrift gekregen van 2554m3 gas voor 109 dagen, wij zelf vonden dit een beetje veel en willen graag het systeem laten controleren voordat we een nieuwe meter aanvragen.