Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor honeywell evohome multizone installeren:

Honeywell Evohome Multizone installeren

Ik wil graag een offerte ontvangen om een Honeywell Evohome Multizone (4-zones) te installeren. We hebben een Remeha ketel en die bewaren wij. Tevens verwijderd de klant deze zelf.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor honeywell evohome multizone installeren uit heel Nederland:

Honeywell Evohome multi zone thermostaat aansluiten

Het betreft het aansluiten van een Honeywell Evohome multi zone thermostaat met de woonkamer als zone 1 en daarnaast 3 andere kamers met een Evohome radiator regelaar. In 1 kamer bevinden zich 2 radiatoren, de andere 2 kamers hebben 1 radiator. De radiatoren in de woning zijn nu voorzien van een gewone radiatorkraan. Het is voor in een woning waar ik nog mee bezig ben dus graag een indicatie van de kosten voor installatie. Materiaal in overleg. Half maart zal de overdracht plaatsvinden.

Vloerverwarming aansluiten op een thermostaat

Ik heb op de begane grond vloerverwarming (via stadsverwarming), maar er is geen thermostaat aanwezig. Ik wil graag een thermostaat aanschaffen, bijvoorbeeld een Honeywell Evohome. Ik ben op zoek naar een vakman die kan bepalen welke onderdelen er nodig zijn, en die kan installeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopave.

Radiatorkranen vervangen voor thermostatische radiatorkranen

Graag wil ik in mijn nieuwe woning 12 radiatorkranen vervangen voor thermostatische kranen. Kranen zijn al in mijn bezit (honeywell v2000) ter behoeve van het Evohome systeem. Ik schat in dat de kranen op de huidige koppelingen passen.

Draadloze Honeywell Evohome thermostaat leveren en installeren

Ik zou graag een Evohome systeem laten plaatsen, draadloos aangesloten en via Opentherm aangestuurd. Inclusief 3 thermostaatkranen voor zonneregeling voor in de woonkamer, keuken, badkamer. Onze cv-ketel is een Intergas HRE 36/30 (OT). Het systeem moet draadloos aangesloten worden, zodat hij niet vast op een plaats staat, en moet via Opentherm geschakeld worden. Tevens in de installatie de thermostaatkranen en het inregelen van het Evohome systeem opnemen. De multizone mag eventueel uit meerdere ruimtes bestaan dan boven beschreven. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en plaatsing van het systeem.

Thermostaatklep van de stadsverwarming vervangen

Met de ronde Honeywell thermostaat (bedraad) kan ik allerlei temperaturen draaien, maar de stadsverwarming gaat voluit verwarmen zodat ik binnen no-time subtropische temperaturen bereik. Mijn vermoeden is dat het niet aan de Honeywell ligt, maar aan de thermostaatklep van de stadsverwarming. Dit is zo te zien een Honeywell Braukmann van 24V aangesloten middels een transformator op het 220V stopcontact. Graag ontvang ik een vrijblijvende en gespecificeerde offerte om het Nederlandse klimaat in huis terug te krijgen. Ook ben ik benieuwd wat de meerkosten zijn om gelijktijdig de ronde Honeywell draai-thermostaat te vernieuwen naar de Honeywell Evohome. Het gaat dan om de volgende zones: woonkamer met 2 radiatoren, slaapkamer met 1 radiator, babykamer met 1 radiator en een badkamer met 1 radiator. Alhoewel ik de badkamer niet echt nodig vind, omdat daar de verwarming nooit aan staat. Warme groet.

Honeywell Evo Home met WiFi installeren

Ik wil graag een Honeywell EvoHome met WiFi voor 7 zones met 10 kranen laten leveren en installeren.

Honeywel Evohome (3e generatie) installeren

Ik wil voor een Honeywell Evohome 3de generatie bedieningspaneel, de Honeywell zoneafsluiter aan laten sluiten op mijn vloerverwarming, de gateway hiervoor en de gateway voor de ketel. De ketel is een Intergas HR uit 2007.

Honeywell Evohome thermostaat leveren en installeren

Ik heb zelf een ATAG 32C ketel uit 2006 en zou graag via het Evohome systeem verschillende zones in mijn huis willen verwarmen. Het gaat om 10 radiatoren en de Evohome wifi thermostaat. Aangezien mijn ketel modulerend is zou ik deze graag modulerend willen kunnen aansturen, maar ik weet niet of dat kan in deze combinatie (graag advies). Ik ben op zoek naar iemand die de apparatuur kan leveren en installeren en hier ervaring mee heeft.

Radiatorkranen vervangen

Als voorbereiding op een zelf te plaatsen Honeywell Evohome systeem wil ik graag 11 radiatorkranen laten vervangen en een zoneregeling klep op de vloerverwarming laten plaatsen.

Honeywell Evohome systeem aansluiten

Ik wil graag een offerte voor het Honeywell evohome systeem op mijn CV met 11 radiatoren en vloerverwarming. Op 5 radiatoren is geen thermostaat kraan geïnstalleerd. De ketel is een intergas Kombi (36/30) geloof ik. Graag offerte voor compleet systeem, zodat elke ruimte apart is aan te sturen.

Partners

Partners van Casius