Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Maastricht of directe omgeving.

1188 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Maastricht:

Ketel, vat en thermostaat vervangen

Nieuwe remeha tzerra 5c plaatsen+ vat+ thermostaat.

Honeywell Evohome Multizone installeren

Ik wil graag een offerte ontvangen om een Honeywell Evohome Multizone (4-zones) te installeren. We hebben een Remeha ketel en die bewaren wij. Tevens verwijderd de klant deze zelf.

Radiator repareren of vervangen

Een radiator in woonkamer aan de praat brengen of vervangen.

Kraan monteren

De oude kraan moet worden verwijderd en een nieuwe moet worden geplaatst. Betreft een mengkraan voorop de wastafel. Graag ontvang ik een prijsopgaaf.

Afvoer wasmachine aanleggen

Ik wil graag een aansluiting / afvoer voor de wasmachine aanleggen. Plaats in huis is nog niet duidelijk. Graag een offerte voor het aanleggen van een afvoer.

Gemeenschappelijke watermeter splitsen

In mijn woonhuis staat maar 1 watermeter en worden de kosten 50/50 gesplit. We willen een extra watermeter, zodat we duidelijk kunnen meten wie wat verbruikt en dan op die manier afrekenen.

Kranen in keuken en badkamer monteren

We bought these items from your store and we want someone to come and fix and install these.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

We willen een nieuwe houtkachel, Livin’ flame houtkachel Lund zwart, die op het bestaande rookkanaal moet worden aangesloten. De huidige opening is te laag om de nieuwe houtkachel op aan te sluiten. Tevens willen we weten welke verbindingsstukken en dergelijke nodig zijn om de kachel aan te sluiten.

Gasfornuis aansluiten

De aansluiting van het gasfornuis moet worden bevestigd.

Gaskraan en gasfornuis aansluiten

Graag zou ik in de keuken mijn gasfornuis laten aansluiten. Ik meen dat de gasleiding is afgedopt en dus een kraan nodig heeft. Wellicht kan ik tzt een foto sturen alvorens iemand langs komt om onnodige voorrijd kosten te voorkomen. Ik werk als arts in het ziekenhuis en heb daardoor beperkte mogelijkheid mbt datum en tijd afspraak. Wellicht kunt op zaterdag.

CV-ketel verplaatsen

Cv ketel verplaatsen 2 meter. Leidingen dienen verlegd te worden. Geen materialen in bezit.

Airco monteren

Installatie / montage van (Gamma) airco.

Warmetepomp installatie voor verwarming en sanitair installeren

Systeem - lucht/water (verwarmen en koelen) Benodigd vermogen 4 tot 12-13kW De installatie zal dienen voor de bestaande vloerverwarming, radiatoren, convector in woonkamer (koelen en verwarmen) en het sanitair warmwater. Plaatsing van buitenunit naast de woning. De bestaande vloerverwarming en radiatoren op het systeem aangesluiten. Aanpassen van de collector vloerverwarming dmv plaatsen gemotoriseerde mengkraan Plaatsing buffervat (200-250 liter) voor verwarming en koeling De nodige geïsoleerde verbindingsbuizen, tussen de warmtepomp en de binnenunits Plaatsen ontluchters ed voor correcte aansluiting van de verwarmingscircuits. Plaatsen van de benodigde mengkranen, modulerende circulatieppompen en afsluiters, en isolatie daarvan Plaatsen 400l boiler geschikt voor warmtepomp en expansievat. Klus is in Belgie, 15 km van Maastricht

Installatiewerk badkamer

Loodgieter gezocht voor oa het aansluiten van een inbouwdouche (type Grohtherm 3000 Cosmopolitan ,zoals op foto, dus met regendouchekop, inbouwmengkraan en aansluiting handdouche) . Grohterm badkraan 2000, buizenradiator, wc kraantje en onstoppen (of vernieuwen)douche afvoer. Reacties per email aub

Gaskraan aansluiten

Ik heb een nieuwe woning. De bouwvereniging geeft aan dat ik zelf door een erkend bedrijf de gaskraan moet laten aansluiten. Er is zelfs geen kraan hiervoor aanwezig.

Airco installeren

Ik zoek iemand die een aangekochte airco (split unit) kan installeren en in bedrijf kan nemen. Het gaat om een hoekwoning en de airco is voor de zolderkamer. De airco-unit kan aan de buitenmuur.

Aanleggen van een CV-installatie

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht met 2 woonlagen en een woonoppervlak van ongeveer 150 m2. Hier dienen nieuwe leidingen aangelegd te worden, 9 nieuwe radiatoren en een huurketel.

Airco met split unit installeren

Ik heb een airco split gekocht en deze moet geïnstalleerd worden.

Split airco laten installeren

We hebben een split airco gekocht en willen die laten installeren graag meer info over prijs. We hebben nu nog geen airco. Ik wil de airco graag in de woonkamer/keuken geplaatst hebben (benedenverdieping).

Airco's ophangen en installeren

Ik zou graag twee airco's kopen en laten ophangen en installeren. Ik zou graag weten hoeveel het ophangen en installeren mij zou kosten. Kunt u mij een indicatie geven van deze extra kosten. Het is een airco unit voor de woonkamer en een voor de slaapkamer.

Ontkalken van waterleidingen

Na vervangen van de ketel is gebleken dat de leidingen ontkalkt moeten worden. Betreft alleen de warm water leiding, deze leiding loopt op de begane grond en de eerste verdieping van een eengezinswoning. Graag ontvang ik een offerte.

Gaskraan aansluiten

De gaskraan is afgedopt.

Gasleiding verleggen of aanleggen

We zijn een zorgorganisatie en hebben sinds kort een pand gehuurd. In de keuken zouden we graag een gasfornuis willen plaatsen. We zijn op zoek naar een bedrijf wat een gasleiding kan verleggen of aanleggen voor ons gasfornuis. Vermoeden is dat er een gasleiding loopt via het plafond. Tevens graag even kijken naar de afzuiging voor een gasfornuis. Er loopt momenteel nog een afzuiging, maar de vraag is in hoeverre dit nog optimaal functioneert.

Gaskraan aansluiten

In mijn nieuwe huurwoning zit er op de gasleiding een eindstop. Graag laat ik hier een kraantje op plaatsen en het gasfornuis aansluiten.

Staand toilet met reservoir vervangen

Ik wil graag een staand toilet (met waterreservoir) op een simpele manier laten vervangen. Indien mogelijk ook het nieuwe toilet leveren. Vanwege beperkte telefonische bereikbaarheid graag eerst contact per e-mail, dan bel ik terug indien nodig.