Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Maastricht of directe omgeving.

1223 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen, verticale warmtepomp installatie, bodem- warmtepomp plaatsen, warmtepomp aanleggen, warmtesysteem vervangen, advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen, grondwaterwarmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van een warmtepomp, warmtepomp Nefit Enviline plaatsen, warmtepomp plaatsen, aardwarmte plaatsen, woning "all- electric" maken, grondwaterwarmtepompsysteem of Lucht- waterpomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Maastricht:

Warm water afvoerkraan vervangen

De warm water afvoerkraan bij de boiler moet worden vervangen.

Waterkotte warmtepomp vervangen

De bestaande Waterkotte warmtepomp vervangen. Het leidingwerk dient deels aangepast te worden bij de pomp.

Airco onderhoud

Vacumeseren en bijvullen Einhell airco Alles goed toegankelijk

Storkair mechanische ventilatie reinigen

Graag wil ik het mechanische ventilatiesysteem in mijn woning laten inspecteren en reinigen. De motor is van J.E. StorkAir. Reinigen is inclusief 4 kanalen, ventielen en eventuele filters. Het ventilatiesysteem werkt/is verdeeld over drie verdiepingen.

Zibro airco controleren en bijvullen

Graag een offerte voor het bijvullen van de Zibro p122 airco. Graag zo snel mogelijk een reactie via de mail.

Zonne-energie in huis integreren

Ik heb momenteel een bestaande gas-cv installatie met doorstroomboiler en wil graag over gaan op zonne-energie (5 panelen van circa 5000 kwh). De woning is ongeveer 160 m3 en door het hele pand zitten radiatoren. Graag hierover uw advies en een passende offerte.

Elektrische vloerverwarming monteren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidige tegelvloer moet worden vervangen. Hier ligt op dit moment geen vloerverwarming. Wij willen graag elektrische vloerverwarming in de gang, toilet en keuken (+/-25 mtr2).

Warmtepompboiler plaatsen

Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij wensen een warmtepompboiler voor sanitair warm water.

Warmwaterleiding ontkalken

Weinig water uit doucheaansluiting. Waarschijnlijk kalk in de leiding. 45 jaar oude leidingen. Badkamers is nieuw. Ketel ook nieuw.

Toilet vervangen

Zwevende toiletpot moet vervangen worden.

Mobiele Zibro airco repareren

Ik heb een Zibro PX 643 die waarschijnlijk alleen bijgevuld moet worden maar misschien is er ook een lek in het systeem.

Nieuwe CV ketel leveren en plaatsen

CV ketel en montage

Badkamerkraan vervangen

Wij willen onze badkamerkraan laten vervangen in verband met een lekkage. Wij hebben al een vervangende kraan aangeschaft.

Keukenkraan vervangen

Simpele eengreeps keukenkraan met hoge uitloop, niet al te moeilijk te bereiken in het keukenkastje. Er is nog geen nieuwe kraan aanwezig. Oude kraan verwijderen en afvoeren. Ik wil een kraan zonder dat je daar de kraanleertjes voor hoeft te vervangen.

Warmtepomp voor verwarmen zwembad

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Zwembad verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: 23 kube zwembad, er zijn al zonne-collectoren. Graag een warmtepomp offerte.

Motor van een sanibroyeur repareren of vervangen

De 'Sanibroyeur' motor bromt enorm lang na, na doorspoelen. We zouden graag laten nakijken of de motor te repareren is of vervangen moet worden.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Ik wil een houtkachel/oven en hoek kap schuur (tuinhuis) plaatsen/aansluiten op dubbelwandige buis ( zwart ) en een doorgang door het schuine dak maken. Waterdicht en goed hoog op het dak laten uitsteken. Het rookgasafvoerkanaal moet 3 meter worden. Ik heb een hittebestendige vloer en achterwand.

Luchtwaterwarmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een nieuwbouw appartement van 120 M2 met vloerverwarming en één badkamer met bad en douche. Momenteel wordt een normale combi-ketel op gas voorzien. Ik zou deze ketel willen vervangen door een luchtwaterwarmtepomp en kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Gasfornuis aansluiten

Ik wil graag 3 gedetailleerde offertes ontvangen via de mail. Wat kost het om een gasfornuis aan te sluiten. Ik zoek de goedkoopste prijs hiervoor. In afwachting op jullie mailtje verblijf ik.

Sfeerhaard plaatsen

Ik wil graag een sfeerhaard plaatsen aan de muur van de woonkamer.

Opbouw ventilatiesysteem monteren

Op de eerste verdieping ontstaat in de slaapkamers aan de binnenkant van de buitenmuren schimmel achter de bedden. Het normaal ventileren, open ramen, zorgt er voor dat de schimmel verdwijnt, maar heeft dit terugkerend probleem niet kunnen oplossen. De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers. Ook zou er een nieuwe ventilator in de badkamer moeten worden geplaatst.

Warmtepomp (lucht) installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 1 ruimte. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil mijn gas kosten drastisch verlagen en enkel de verwarming gebruiken om op te warmen bij koude temperaturen. Tot 17 graden traditioneel met cv, echter het verschil tot de 20 à 21 graden dient de warmtepomp te doen.

Plaatsen van een Water - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken vervanging huidige hr ketel reeds vloerverwarming aanwezig.. gecombineerd met radiatoren

Water - Water warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaand woonhuis gebouwd in 1986, isolatie wanden RC>1,3, dak RC>2 en begane grond vloer RC >0,3. de verwarming geschiedt middels radiatoren, vanwege een stofallergie mogen geen convectieschotten toegepast worden, vandaar dat de te leveren temperatuur > 75 graden moet zijn en vanwege de bestaande situatie is het niet mogelijk om een lage temperatuur verwarming zoals vloer- of wandverwarming toe te passen de bestaande HR combiketel (nefit) heeft een capaciteit van 28KW.

Grond - Water warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Andere Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken een project omvat 10 vakantiewoningen en een horecagelegenheid van ongeveer 1200 m3 een ander project omvat 18 appartementen , 2 woningen en een multifunctionele ruimte van 5500 m3 in een bestaand monumentaal pand. Wij hebben een heel hoop vragen hierover om een grond-water warmtepomp te installeren.