Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Maastricht of directe omgeving.

1297 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, warmtepomp aanschaffen en plaatsen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler, cv installaties vervangen, warmte pomp boiler voor warm tap water verzorgen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Maastricht:

Duoblok verwijderen en plaatsen

Beste, Mijn duoblok moet vervangen worden. Graag zou ik willen weten wat de kosten van het verwijderen en plaatsen zijn. Tevens zou ik graag willen dat de oude duoblok afgevoerd word.

Vloerverwarming aanleggen

Het band is een hoekwoning (60 jaar oud) die is door een gaskachel + geiser verwarmd. Heeft helemaal geen isolatie met een energielabel van G. Ik wil gewoon beter isolatie nog installeren mogelijk ook met zonnepanelen. Wat betreft de verwarming het gaat om een vloerverwarming van de begaande grond en eerste verdieping. In de begaande grond de woonkamer (24 m²) heeft in hout ondervloer maar de keuken is gewoon beton (zal een open keuken worden naar de woonkamer). De 1ste verdieping bestaat uit 4 slaap kamers (resp. ca. 12, 11, 7 en 5 m²) en een bad kamer ( ca. 2 m² die zou omgebouwd naar een wasruimten), alles met een beton grond. 1 van de kamers (7 m²) zou omgebouwd worden naar een grotere badkamer.

Radiator

Ik wil een radiator in mijn badkamer laten verwijderen en er een nieuwe in plaatsen. De oude hoeft niet afgevoerd te worden. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Waterleidingen ontkalken

In de badkamer hebben wij bij de wastafel als wij warm water gebruiken een klein straaltje water. Bij het bad hebben wij dat niet, maar daar is de temperatuur niet in orde, het water wordt niet meer echt goed warm. In de rest van het huis hebben wij geen problemen. Wij zouden dus graag de waterleidingen laten ontkalken om het probleem in de badkamer op te lossen.

Pelletkachel plaatsen

Ik heb bij Praxis een pelletkachel gekocht en heb hiervoor een erkende installateur nodig.

Combiketel vervangen

Het gaat om de vervanging van een bestaande combiketel uit 1997 in een rijtjeshuis dat in het verleden eigendom was van de woningvereniging maar nu eigendom is van mijn zoon (die mij heeft gevraagd offertes aan te vragen). Rookgasafvoer en luchtinlaat zijn volgens mij nog goed (en wellicht van latere datum). leidingwerk tot aan de ketel ziet er ook nog prima uit. Desgewenst kunnen foto's worden toegezonden en natuurlijk kan de situatie ter plekke bekeken worden.

Toilet en douchebak vervangen en opnieuw aansluiten

Ik wil het huidige duo toilet laten vervangen door een nieuw duo toilet, tevens de oude douchebak van 80 bij 80 laten vervangen door een douchebak van 90 bij 90. Omdat de douchebak iets groter wordt willen wij graag van de vakman horen of dit wel kan, we weten niet of dat op dezelfde plek terug kan komen. De huidige bak en douche mogen door het vakbedrijf worden afgevoerd.

Radiator vervangen/verplaatsen

Wij zoeken iemand die een radiator kan vervangen en gelijk op een nieuwe plek plaatsen.

Buitenkraan aanleggen

Er moet een waterleiding gelegd worden vanaf de wc van de bovenverdieping naar de tuin. Omdat er geen kruipruimte is en keuken ligt voor aan het huis staat, is dit geen optie. Het werk is een leiding van waterfonteintje op wc door de muur naar buiten maken en dan naar beneden in de tuin dat is de kortste weg en het minste werk.

Geiser plaatsen voor vloerverwarming

Oud huis met in het verleden een mazout gestookte centraal verwarmings- systeem, dat echter gestolen werd. Pijpen voor vloerverwarming zijn aanwezig. Ik wil nu een nieuwe geiser plaatsen voor de vloerverwarming en ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Vloerverwarming plaatsen

In de woonkamer en gang ligt een composiet marmer tegel, 50 m², de slaapkamers hebben normale chappe, 40 m². In deze ruimtes willen wij graag vloerverwarming laten monteren. Echter weten wij niet of dit in de tegels gefreesd kan worden of dat de tegels verwijderd moeten worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen.

Keukengeiser bekijken

Ik heb problemen met mijn keukengeiser. Deze geeft geen warm water meer. Ik wil graag dat deze gerepareerd of vervangen wordt.

Vloerverwarming en eventueel warmtepomp plaatsen

Ik zou graag vloerverwarming willen laten plaatsen. Het is een hoekwoning met een oppervlakte van ongeveer 33 vierkante meter. Alleen voor de benedenverdieping moet vloerverwarming geplaatst worden. Ik wil ook weten wat de benodigdheden en kosten zijn voor het plaatsen van een warmtepomp die hierbij zou passen.

Bestaand kanaal voor gaskachel geschikt maken voor houtkachel

Een voormalige sociale woning uit 1940 met één etage en kleine zolder heeft nu een kanaal voor een gaskachel. Aansluiting begane grond. Mogelijk willen wij er een houtkachel voor in de plaats hebben. Het lijkt er op dat er geen knik in het huidige kanaal zit.Wat gaat die ombouw kosten?

Dubbelwandige of flexibele buis plaatsen

Ik zoek een partij voor het leveren en plaatsen van een dubbelwandige flexibele buis in een bestaand rookkanaal van een houthaard. De buis moet ongeveer 12 meter zijn. Tevens plaatsen regenkap bovenop.

Split airco unit ophangen, plaatsen

Ik wil een airco plaatsen en aansluiten. De buiten unit kan achter op de uitbouw van het huis. (eerste verdieping).

Radiator vervangen en verplaatsten

I.v.m. plaatsing nieuwe keuken moet daar de radiator verplaatst worden. Wij willen deze dan tevens laten vervangen door een design radiator, die uiteraard ongeveer hetzelfde vermogen als de huidige radiator moet hebben. De werkzaamheden moeten uitgevoerd worden voor 24 januari 2019.

Pelletkachel plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een pelletkachel kan plaatsen/aansluiten op een bestaand afvoerkanaal. Alleen niet bekend of deze nog goed is, was afvoer van een open haard. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Radiatoren werken niet of nauwelijks

Twee- of drietal radiatoren (zolder en slaapkamer(s)) werken niet naar behoren of blijven koud. Ondanks meerdere checks van de CV plus het regelmatig ontluchten van de radiatoren, blijven 2 tot 3 radiatoren koud of gedeeltelijk koud. De druk van de CV is ook in orde. We zijn nu genoodzaakt om deze ruimtes (elektrisch) bij te stoken. Dat lijkt ons niet echt de bedoeling.

Gasboiler vervangen door doorstroomboiler

Mijn gasboiler geeft problemen en is aan vervanging toe. De nieuwe boiler met watervoorraad past niet in de ruimte. Een doorstroomboiler is enige optie. Ik zoek een partij die dit kan plaatsen.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

Ik wil graag gaskraan verplaatsen voor een gasfornuis. Gasfornuis komt nu niet volledig tegen de muur aan. Wat zijn hiervan de kosten?

CV ketel vervangen

Heb momenteel een Ferroli Megadens 4, maar deze is defect. Ik wil hem graag vervangen door een betere kwaliteit CV-ketel. Deze combiketel hangt in de kelder. De nieuwe ketel wil ik weer op dezelfde plaats hebben, waarbij ook gebruik gemaakt wordt van de bestaande rookgasafvoer.

Waterleiding ontkalken

De waterleding in de keuken is verkalkt waardoor ik alleen nog warm water in de keuken krijg als ik de kraan in de ruimte ernaast (badkamer) aanzet. Er is dus te weinig druk om de geister te laten aanslaan.

Warm water afvoerkraan vervangen

De warm water afvoerkraan bij de boiler moet worden vervangen.

Waterkotte warmtepomp vervangen

De bestaande Waterkotte warmtepomp vervangen. Het leidingwerk dient deels aangepast te worden bij de pomp.