Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp installeren:

Warmtepomp installeren

Graag wil ik een warmtepomp laten boren en installeren.Deze moet op de bestaande vloerverwarming worden aangesloten. Het gaat om een vrijstaand huis van ongeveer 500 kuub. Er wonen twee volwassenen. Ik ben me momenteel nog een beetje aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Maasbree (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp installeren uit heel Nederland:

Cv ketel vervangen door warmtepomp

Ik wil de oude cv ketel verwijderen uit de bijkeuken en een warmtepomp installeren in de garage en verwarming in de garage aansluiten en in huis aanpassen. De garage is 40 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Adviseren en installeren van boiler of warmtepomp

Ik beschik over een vrijstaande woning op zandgrond met een leemplaat van 175 kuub. Wij willen graag van het gas af en daarvoor goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden. Ik denk nu na over een (zonne) boiler of warmepomp. Het gezin bestaat uit 2 volwassenen en één kind. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt om dit te bespreken. Of ik verplaats mij naar de vakman.

Installeren van warmtepomp op bestaande vloerverwarming

Ik heb een nieuwbouwhuis uit 2018 met een NEFIT HR ketel in de kelder. De woning is uiteraard goed geïsoleerd, en ook voorzien van balans ventilatie. Ik heb bovendien loze leidingen laten aanleggen om tzt een buiten unit te kunnen plaatsen op mijn platdak om eventueel naar een hybride systeem te kunnen overstappen. Systeem dient 2 doelen: Energie zuiniger worden + vloer koelen in de zomer.

Meterkast vervangen

Hebben reeks sterkstroom. Gaan zonnepanelen (20) en hybryde warmtepomp laten installeren. Daarom moet de meterkast vervangen worden.

Installeren van een warmtepomp

Het ingevulde adres betreft de woning waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden. De woning wordt 9 maart opgeleverd. De werkzaamheden moeten naar verwachting in april worden uitgevoerd. Plaatsing van de installatie op de tweede verdieping in de cv ruimte, die goed bereikbaar is via twee rechte trappen. Het gezin bestaat uit 2 personen. Kuub inhoud woning is al gauw 600k.

Adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning

Ik bezit een zeer grote oude vrijstaande woning uit ongeveer 1900. Ik ben nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een warmtepomp aan te schaffen. De woning is 6 meter hoog, 23 meter lang en 11 meter breed, gelegen aan het water. Ik wil weten of ik de warmte uit de sloot kan halen. De gezinssamenstelling bestaat uit 2 personen.

Warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen

Ik overweeg om een water warmtepomp te laten installeren. Mijn cv ketel is aan vervanging toe. Ook wil ik vloerverwarming laten infrezen in de benedenverdieping (65 m2).

Warmtepomp aanschaffen en installeren

We hebben een goed geïsoleerde, vrijstaande woning met vloerverwarming op de volledige begane grond. Totale oppervlakte van de begane grond is 150 m2. Het gasverbruik is circa 3000 m3. We hebben een perceel van 1600 m2.

Warmtepomp installeren

Onze CV ketel van circa 17 jaar oud staat op het punt van opgeven. We twijfelen aan lucht-lucht warmtepomp of aan water/water warmtepomp doordat wij met woning circa 30 meter direct aan water 2-2,5 meter diepte wonen.

Warmtepomp installeren in een woonboerderij

Warmtepomp installeren in een woonboerderij. Een boerderij uit 1843, grondig gerenoveerd (dak, wanden, meer dan 1/3 vloeroppervlakte geïsoleerd, overal dubbel glas).

Partners

Partners van Casius