Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Maasbree te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Maasbree heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Maasbree u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Maasbree of directe omgeving.

17 klanten uit Maasbree bevelen een bij Casius in Maasbree aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Maasbree bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Maasbree staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Maasbree:

Warmtepomp installeren

Graag wil ik een warmtepomp laten boren en installeren.Deze moet op de bestaande vloerverwarming worden aangesloten. Het gaat om een vrijstaand huis van ongeveer 500 kuub. Er wonen twee volwassenen. Ik ben me momenteel nog een beetje aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn.

Warmtepomp plaatsen

Het betreft het plaatsen van een warmtepomp en deze dient te worden aangesloten op een bestaande Solarbayer installatie. De pomp zal de woning moeten verwarmen en worden aangesloten op de radiatoren en de vloerverwarming.

Airco plaatsen

Ik wil graag een airco laten plaatsen die op de zolder gemonteerd moet worden. Deze kan aan de buitenmuur gemonteerd worden.

Vervangen reservoir toilet

In verband met een scheur in het reservoir van het toilet op de begane grond dient dit vervangen te worden. Het reservoir is volgens de leverancier vanaf de bovenzijde te vervangen. Het is weliswaar een inbouw toilet, echter met horizontale plint aan de bovenzijde welke verwijderd kan worden. Indien er tevens tegelwerk van de achterwand verwijderd dient te worden kunnen we dit eventueel al zelf doen om de werkzaamheden te bevorderen. In de bijlage een foto van badkamer met vergelijkbaar toilet. OLI Olympic (Diamente).

Lekkage bij hangende toiletpot verhelpen

Wij hebben op de bovenverdieping een toiletpot hangen waar regelmatig een plasje water onder staat. Nu hij enkele dagen niet gebruikt is, is het plasje groter. Graag willen we weten of dit gerepareerd kan worden of dat de pot vervangen moet worden. We maken graag op korte termijn een afspraak met u.

Paneelradiator leveren en plaatsen

Het leveren en plaatsen van een paneelradiator afmeting 450 x 2400. T22 paneel radiator, of vergelijkbaar, liefst met afdek rooster boven en zijpanelen. Opbrengst 3500 W.

Plaatsen van een toilet op de badkamer. ...

Plaatsen van een toilet op de badkamer. Waarschijnlijk leidingwerk en afvoer.

natuurlijke of mechanise ventilatie ...

natuurlijke of mechanise ventilatie uitvoeren verkeersruimte in appartementengebouw 16 woningen

aanbrengen en monteren ventilatie in ...

aanbrengen en monteren ventilatie in gemeenschappelijke verkeersruimte en bergruimtes appartementencomplex

Bij het plaatsen van een houtkachel in ...

Bij het plaatsen van een houtkachel in de woonkamer moet een doorvoer naar de schoorsteen komen. Het rookkanaal moet door de betonnen afdekplaten van het huis worden geboord/gezaagd. 1xdoor het plafond van de huiskamer 2xdoor de afdekplaten van de opzetschoorsteen op het dak (nieuwbouw)