Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Landgraaf of directe omgeving.

330 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, een water-water-warmtepomp installeren, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Landgraaf:

Pelletkachel aansluiten

Ik wil een pelletkachel laten aansluiten gevel doorvoer.

Flexibel rookkanaal plaatsen bestaande gemetselde schoorsteen

Wij willen graag een flexibel rookkanaal laten plaatsen in onze bestaande schoorsteen.

Info over warmtepomp plaatsen

Ik ben geïnteresseerd om mijn oude boerderij uit 1567 over te stappen op een warmtepomp maar wil eerst inzicht krijgen in het kostenplaatje. De woning beschikt deels over vloerverwarming maar er is nog winst te behalen door andere ruimtes ook vloerverwarming aan te leggen of wandverwarmingen te maken. Het gaat om een oppervlak van 100-150 m2. Kunt u mij bellen voor informatie en een indicatie?

Warmtepompinstallatie

Ik zit te twijfelen tussen een lucht water of een grond water warmtepomp. Het gaat om een bestaand pand uit 1930. De woning is zo rond de 110 m2.

Rookkanaal vernieuwen en pelletkachel aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die een pelletkachel kan plaatsen. Op dit moment hebben wij een houtkachel maar deze willen wij dan vervangen. Wij zoeken iemand die een buis in het bestaande kanaal kan maken voor de pelletkachel en deze dan ook kan aansluiten.

Inbouwreservoir plaatsen

Het gaat om het monteren van een inbouwreservoir set. Eventueel is er leidingwerk nodig.

Onderhoud aan airco plegen

Onderhoud plegen aan twee airco’s van het merk Argo.

Warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming aanleggen

Bestaande situatie: in de garage moet de CV-ketel worden vervangen door een warmtepomp, de noodzakelijke vloerverwarming is er nog niet en zal dan ook nog geïnstalleerd moeten worden. Aansluitend willen we het energie verbruik door zonnepanelen laten opwekken.

Warmtepomp plaatsen

We verwachten een warmtepomp die als hoofdverwarming en verwarming van het tapwater gebruikt kan worden. De COP moet aantoonbaar goed zijn en vergelijkbaar met producten in dezelfde categorie. De warmtepomp berekeningen zijn dat er een 20kw warmtepomp nodig zou zijn voor onze woning.

Airco met buitenunit bijvullen

Airco buiten bij vullen wat kost dat

CV-installatie vervangen voor warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik ben bezig met renovatie van een woonhuis. De complete woning word gestript en gerenoveerd. De bestaande cv installatie zal dus ook compleet vervangen worden. Het huis heeft een inhoud van ongeveer 300 m3 en bestaat uit de volgende aparte ruimtes: woonkamer, keuken, 2 x slaapkamer, badkamer, zolder. Graag zou ik de mogelijkheden en kosten willen weten om het hele huis te verwarmen en te voorzien van warm water voor sanitair zonder gebruik van gas.

Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler plaatsen. Graag offerte voor boiler van 50 liter, plat model, label A of B, te plaatsen in de keukenkast waar momenteel een badgeiser geïnstalleerd is die op gas werkt.

Mechanische luchtafvoer in een woning installeren

Wat is de functie van het gebouw? Woning. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een mechanisch ventilatiesysteem voor een nieuwbouwwoning van 900 m3.

Warmtepompsysteem laten installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco). Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om 3 ruimtes, een woonkamer en twee slaapkamers. Een woonkamer van 25m² en beiden slaapkamers van 12m². Het is een half vrijstaande woning die matig geïsoleerd is. Wel is er dubbelglas, van 20 jaar oud.

Radiator installeren

Ik heb een radiator besteld in de bouwmarkt. Deze had ik graag geïnstalleerd in de woonkamer. Op de plek waar de radiator komt, hing ook de vorige radiator. Deze heeft elders een andere aansluiting. De nieuwe radiator moet dus worden opgehangen en opnieuw worden aangesloten.

Airco repareren

Gaarne prijsopgave airco thuis bijvullen reinigen en evt lekkage opsporen merk chigo omg landgraaf

Multi split airco installeren

We zijn op zoek naar de mogelijkheden en kosten voor 3 airco's in huis met 1 buiten unit. Het betreffen 2 units boven en 1 beneden. Boven is het een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een wat kleinere, smallere ruimte. Beneden is het de woonkamer met open keuken. De verdiepingen zijn elk 50 m2. De buitenunit zou eventueel op het platte dak geplaatst kunnen worden. We hebben nog geen concrete plannen. Graag informatie en een prijsindicatie.

CV-ketel Nefit HR EcomLine controleren

Ik wil graag een ketelcontrole voor een ketel uit 2004, graag zo snel mogelijk, werkt niet meer.

Bezinkput en afvoerleiding reinigen

Ik wil graag een bezinkput en een afvoerleiding laten reinigen. Over een lengte van ongeveer 10 meter. Uitvoering in de week van 24 april aanstaande, uitsluitend in de middag.

Gasleiding leggen naar de keuken

Wij willen een gasleiding leggen naar de keuken, omdat wij op gas willen gaan koken.

Afvoerkanaal voor de houtkachel aanleggen

Ik heb op het dak een gemetselde schoorsteen, deze loopt inpandig in een schoorsteenkanaal tot aan het plafond van de begane grond/woonkamer waar de kachel komt te staan. Zelf dacht ik aan enkelvoudig uitgevoerde pijp tot het schoorsteenkanaal. Het huis bestaat uit begane grond/woonkamer, eerste verdieping/slaapkamers en een schuin dak /zolder. De hoogte is 7 a 8 meter en de vloeren zijn van beton.

Waterleiding scannen om lekkage op te sporen en te verhelpen

Wij hebben een lekkage in onze waterleiding, maar willen daarvan de plaats laten bepalen. We ontvangen graag uw prijsopgave voor het scannen van ruim 10 meter waterleiding. Daarna voor het herstelwerk. De klus heeft haast. Bij voorkeur in de week vanaf 10 januari tot en met 13 januari 2017.

Grohe thermostaatkraan in de douche repareren

Grohe Euphoria thermostaatkraan functioneert opeens niet meer goed. Temperatuur is veel lager dan wordt ingesteld of is even warm en dan kouder, met name als de kraan helemaal wordt open gezet. Wie heeft hier ervaring mee en kan dit oplossen?

Hoog energieverbruik in woonhuis controleren

We hebben een vrijstaande goed geisoleerde woning. We zijn met twee personen, alle twee werkzaam dus overdag bijna niemand thuis. Ook hebben we geen luxe apparaten zoals jacuzzi enz. Toch is ons verbruik ieder jaar 7000 kwh of hoger. We hebben zelf al onderzoek gedaan en meter is geijkt, niets opgeleverd. Wie kan ons hierbij helpen?

Airco plaatsen in een thuisbioscoop

Momenteel zijn wij bezig met de bouw van een thuisbioscoop op zolder en we zoeken nog een oplossing voor de koeling/ventilatie. Graag ga ik met u in gesprek over de mogelijkheden om een unit (liefst monoblock of portable maar als dat te veel geluid geeft een split unit) te plaatsen en installeren. De zolder is 6 x 4 meter met aan twee kanten schuin dak.