Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoensbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoensbroek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoensbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoensbroek of directe omgeving.

176 klanten uit Hoensbroek bevelen een bij Casius in Hoensbroek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoensbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonneboiler en zonnepanelen plaatsen, cV, waterleiding en vloerverwarming realiseren, vloerverwarming leggen in woonboerderij, warmtepomp installatie en vloerverwarming aanleggen, het realiseren van een vloer met verwarming en een warmtepomp, een woning voorzien van een CV-ketel en radiatoren, nieuwe cv-installatie, zonneboiler plaatsen, het installeren van een lucht-lucht-warmtepomp in mijn bestaande installatie, vloerverwarming installeren en afwerken, het installeren van een water-water-warmtepomp, het installeren van een warmtepomp, vloerverwarming en tapwatervat, vloerverwarming droog systeem (op de chape), het aanschaffen en installeren van een warmtepomp, pelletkachel aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hoensbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoensbroek:

Het renoveren van de CV-installatie

Ik zoek een CV-installateur voor het vervangen van een CV-ketel, deze wil ik in onderhoud plaatsen, huur of aankoop. Daarnaast alle radiatoren nalopen, een systeem zoals Honeywell evohome plaatsen. Ook moeten alle radiator knoppen worden vervangen. Het gaat om een kamer-verhuurpand bestaande uit 7 kamers.

Wasmachine afvoer maken op zolder

We willen de wasmachine van de kelder verplaatsen naar de zolder en aansluiten op de bestaande cv afvoer. Gezien deze afvoer wellicht niet geschikt is voor de wasmachine willen we hier een afvoer aanleggen

Nefit combi ketel vervangen

Bestaande ketel weghalen . Is ongeveer 12 jaar oud. Aansluitingen zitten allemaal binnen 1 meter vanaf de ketel. Ook de rook kanaal afvoer. Er hangt nu een Nefit combi ketel. Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen.

Waterleidingen laten ontkalken

Ik wil een waterleiding naar een kraan in de keuken ontkalken. Het water loopt niet goed meer.

Ventilators inbouwen en aansluiten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het inbouwen en aansluiten van luchtafvoerventilators. Het gaat om 2 stuks.

Plaatsen radiator op zolder

Ik had graag een prijs opgave voor het plaatsen van een radiator op de zolder.

Complete CV-aansluiting verzorgen

Het betreft het volledig aanleggen van een CV. Dit houdt in 6 radiatoren, alle leidingen en de combiketel. Er is op dit moment niks aanwezig in de woning.

Gaskraan monteren en kookplaat aansluiten

Ik wil binnenkort een gaskookplaat met elektrische oven laten aansluiten in mijn keuken. De gasleiding is nu afgedopt en er moet dus nog een gaskraan worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Split unit airco controleren en bijvullen

Airco op slaapkamer koelt niet meer

Warmwaterleiding ontkalken

Graag laat ik de warmwaterleiding ontkalken. Deze geeft in badkamer en keuken niet meer het aantal liter water als de ketel. De ketel hangt op de zolder.

Riolering vervangen

Betreft woning uit 1956 van moeder. Vervanging oude riolering (gres) langs woning vanaf straat met aansluiting naar toilet (en evt. Keuken).

Kapotte gresbuis riolering vervangen door pvc

Ik heb bij mijn woning nog een oude riolering met twee gresbuizen liggen. Omdat er verzakkingen in het terras ontstonden, is er onderzoek gedaan. Daarbij bleek dat de gresbuizen kapot zijn. Hierdoor komt er veel rioolwater in de bodem terecht en is het terras gaan verzakken. De rioolbuizen moeten nu vervangen worden door pvc en het terras moet opnieuw gelegd moet worden. Tevens dient een oude verzamelput verwijderd te worden. Het terras is reeds gedeeltelijk opengebroken. Er zijn door een Rioolinspectiebedrijf al beelden gemaakt van de situatie.

Schouw smaller maken en gashaard plaatsen

Ik wil onze schouw smaller laten maken (flexen) en een gashaard laten plaatsen. Rookkanaal is er, moet alleen nog een pijp in.

Combiketel ontkalken

Het gaat om een Intergas HR 28 combiketel. Er komt heel weinig warm water uit de douchekraan. Het blijkt dat de ketel verkalkt is. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het ontkalken van de ketel.

Waterleidingen laten ontkalken

Waterleidingen ontkalken vanwege lage waterdruk. Wij hebben geen druk meer op het water. De waterleidingen dienen vanaf de ketel (hangt op zolder) tot beneden ontkalkt te worden. Graag een prijsindicatie hiervoor.

Rookkanaal bruikbaar maken

Ik wil mijn rookkanaal graag weer bruikbaar laten maken. Er is een rookgaskanaal, alleen is de schoorsteen van boven dicht gemaakt (dak eroverheen). En van onder is hij ook dicht. Ik heb een bouwtekening, graag wil ik overleggen over wat mogelijk is.

Verwarming in de badkamer plaatsen

Verwarming op badkamer plaatsen er is nu niks

RVS pijp in bestaande schoorsteen aanleggen

Flexibele rvs pijp in bestaande schoorsteen trekken. Montage en materiaal. Diameter 150 mm en lengte 8 meter.

Lekkende waterafsluiting repareren

In de meterkast zit een waterafsluiting voor de waterkraan die uitkomt in de tuin. Deze afsluiting in de meterkast lekt water en sluit niet meer goed.

Gasleiding omleggen en inkorten

Ik wil mijn gaskraan(in de keuken) aanpassen tbv nieuwe inbouw gaskookplaat. Betreft inkorten gasleiding en plaatsen nieuwe gaskraan en gasslang. Gaskraan wordt gemonteerd onder het keukenblad.

Houtkachel laten plaatsen

De houtkachel is vrijstaand en het rookgaskanaal kan recht door het plafond naar boven, waar deze uitkomt op een plat dak. De ruimte tussen het plafond en het dak is 60 centimeter.

Gas- en energieverbruik controleren

Wij wonen met twee personen in een tussenwoning (appartement). Vorig jaar heb ik een afrekening voor het gas van 1800 euro gekregen en dit jaar een eindafrekening van 2600 euro. Wij letten er heel goed op dat wij niet te veel verbruiken, tóch hebben we een hoge afrekening gekregen. Nu word ik door mijn netwerkbeheerder van het kastje naar de muur gestuurd. Graag zou ik een installateur willen laten komen kijken of er ergens een defect is. Graag eerst de kosten hiervoor voordat de installateur komt.

Airco ophangen

Ik wil een airco met buiten unit laten plaatsen. Deze hebben wij meegenomen van ons oude huis naar onze seniorenwoning. De buitenunit zal via de zolder op het platte dak geplaatst moeten worden en er moet een gat in de buitenmuur komen.

Hoofdriool inspecteren en mogelijk vervangen

Er zitten onder mijn oprit (daar waar de riool zit) enkele rattengangen. Ik vermoed dat mijn riool defect is. Graag eerst via camera een analyse. De oprit is 6 meter lang. Een ander deel van het riool ligt onder de garage. Wat gaat mij de camera inspectie kosten en is het mogelijk om, indien er een lek in de garage zit, een pijp erin te plaatsen