Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor spoelen vloerverwarming:

Spoelen vloerverwarming

We willen graag de vloerverwarming laten reinigen, naspoelen, sealen en conditioneren van 5 groepen vloerverwarming. Het zijn witte slangen en de vloerverwarming is 25 jaar oud en doet het prima, alleen een klein stukje voor in de kamer wordt niet warm.
Onze klant uit Heythuysen (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spoelen vloerverwarming uit heel Nederland:

Vloerverwarming spoelen en reinigen

Ik zoek een CV-specialist die mijn vloerverwarming, bestaande uit: (13 slangunits) met 3 pompen en 2 drukvaten wordt indirect via warmtewisselaar verhit door Nefit ecoLine 30KW kan inspecteren en daar waar nodig kan aanpassen. De installatie komt uit circa 1998. Waarschijnlijk door corrosie in stalen verdeel unit en slurrie vorming in de leidingen (waarschijnlijk tyleenbuis) duurt opwarmen woonruimte erg lang. De vloerverwarming verhit een oppervlakte van 75 m2.

Vloerverwarming spoelen en reinigen

We hebben in 2014 een huis gekocht waar vloerverwarming in keuken en gang zit. Deze is vermoedelijk rond 2000 aangelegd. Er is in 2014 een nieuwe CV en nieuwe pomp voor de vloerverwarming geplaatst. Vloer is nooit echt goed warm geworden terwijl pomp wel aanslaat als thermostaat aanspringt. We hebben het vermoeden dat hij gespoeld moet worden en goed ingesteld moet worden. Graag ontvangen we offerte.

Vloerverwarming reinigen en spoelen onder hoge druk

Twee jaar geleden een nieuw verdeel en pomp unit laten plaatsen voor 3 groepen op een circa 15 jaar oude vloerverwarming. Vloer wordt toch niet echt overal even warm. Vermoedelijk is doorspoelen echt noodzakelijk.

Vloerverwarming spoelen

Ik wil de vloerverwarming laten doorspoelen. Het gaat om 3 groepen voor 40 m2 vloer. Zwarte tyleen slang.

Vloerverwarming doorspoelen

Wij hebben nu ruim 10 jaar vloerverwarming en ik merk dat de keuken niet meer warm wordt. We hebben 4 groepen. Ik hoor graag van u wat het kost om alles te laten spoelen.

Vloerverwarming spoelen en reinigen

Onze vloerverwarming warmt niet goed op. Ondanks dat de thermostaat aangeeft dat het 20 graden is blijft het onbehaaglijk. Het duurt lang voor de vloer opwarmt en er zijn koude plekken. Volgens mij is de vloerverwarming 25 jaar oud. CV en regelaar zijn vorig jaar nog vervangen. Oppervlakte is ongeveer 45 m². We ontvangen graag een offerte voor het spoelen en reinigen van de vloerverwarming.

Vloerverwarming spoelen reinigen en repareren

Een groep van de vloerverwarming is lek. Vloerverwarming is niet de hoofdverwarming. Het vloeroppervlak ter plaatse van de verwarmingsbuis is circa 18 m2. Buizen bestaan denk ik uit een plastic mantel en een spiraalvormige RVS-stalen binnenbuis. Wat kost het om de leiding te reinigen en er een dunne binnenslang in aan te brengen. Tevens werkt de convector in de convectorput niet naar behoren. Waarschijnlijk zit er vuil in. Wat kost het om de convector met een lengte van circa 3 meter door te spoelen?

Vloerverwarming spoelen, reinigen en repareren

One group in the system isn't working, no flow in it. Seems that the system is very dirty so the group seems to have been blocked. It's 7 groups in the system. Need to get the pipe opened so I get flow in it and to clean the whole system.

Vloerverwarming spoelen, reinigen en repareren

Vloerverwarming met oude zwarte slangen. Mogelijke lekkage. Graag offerte voor het aanbrengen van een nieuwe binnenleiding in 1 groep. De werkplek is goed bereikbaar.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Ik wil de vloerverwarming slangen door laten spoelen omdat de vloer niet meer warm wordt. Het gaat hier om zwarte slangen en 2 groepen (bijverwarming). Ik ontvang graag een indicatie van de kosten hiervoor.

Partners

Partners van Casius