Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor spoelen vloerverwarming:

Spoelen vloerverwarming

We willen graag de vloerverwarming laten reinigen, naspoelen, sealen en conditioneren van 5 groepen vloerverwarming. Het zijn witte slangen en de vloerverwarming is 25 jaar oud en doet het prima, alleen een klein stukje voor in de kamer wordt niet warm.
Onze klant uit Heythuysen (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spoelen vloerverwarming uit heel Nederland:

Vloerverwarming door laten spoelen

Ik wil graag onze vloerverwarming laten repareren. Op de begaande grond functioneert de vloerverwarming niet meer naar behoren. Een deel verwarmt helemaal niet meer. Mogelijk zullen de leidingen doorgespoeld moeten worden en de installatie worden nagekeken.

Spoelen en reinigen van vloerverwarming

Vloerverwarming water (60 m2) ligt op de begane grond in woonkamer en keuken, op 1e verdieping in Badkamer. 1e gedeelte (200 m2) van de woonkamer wordt al lang niet meer warm. Overige gedeelten wel. Vloerverwarming ligt erin sinds 1993. Ik weet zelf niet wat er mis mee is / kan zijn maar hoor en lees dat een groep wellicht verstopt is. Graag wil ik offerte voor: a. Inspecteren van vloerverwarming en eventueel bevestiging van vermoedens. b. Oplossing van dit probleem.

Vloerverwarming spoelen, reinigen en repareren

Ik ben op zoek naar een cv-specialist die de vloerverwarming in mijn woning kan repareren. De vloerverwarming is mogelijk verstopt aangezien deze op sommige plekken wel werkt en op sommige plekken niet. Het betreft een cementvloer met ingefrezen vloerverwarming.

Vloerverwarming nakijken en spoelen

Wij hebben de vloerverwarming altijd als bij verwarming gebruikt maar willen deze nu als hoofdverwarming gaan gebruiken. Ik heb echter nog niet het idee dat deze optimaal werkt. Hij wordt niet echt warm. Dus wil ik graag de zaak laten nakijken en verbeteren of spoelen waar nodig. Wij hebben 4 groepen. Totaal oppervlak is ongeveer 55 m2. De eerste drie groepen zijn ongeveer 20 jaar (of iets meer) oud. De 4e groep in de uitbouw is nu 14 jaar oud.

Vloerverwarming reinigen en spoelen onder hoge druk

Ik zie graag een offerte tegemoet, de vloerverwarming wordt niet warm. Het systeem is waarschijnlijk net zo oud als de woning, 27 jaar dus.

Vloerverwarming spoelen en reinigen

Ik zoek een CV-specialist die mijn vloerverwarming, bestaande uit: (13 slangunits) met 3 pompen en 2 drukvaten wordt indirect via warmtewisselaar verhit door Nefit ecoLine 30KW kan inspecteren en daar waar nodig kan aanpassen. De installatie komt uit circa 1998. Waarschijnlijk door corrosie in stalen verdeel unit en slurrie vorming in de leidingen (waarschijnlijk tyleenbuis) duurt opwarmen woonruimte erg lang. De vloerverwarming verhit een oppervlakte van 75 m2.

Vloerverwarming spoelen en reinigen

We hebben in 2014 een huis gekocht waar vloerverwarming in keuken en gang zit. Deze is vermoedelijk rond 2000 aangelegd. Er is in 2014 een nieuwe CV en nieuwe pomp voor de vloerverwarming geplaatst. Vloer is nooit echt goed warm geworden terwijl pomp wel aanslaat als thermostaat aanspringt. We hebben het vermoeden dat hij gespoeld moet worden en goed ingesteld moet worden. Graag ontvangen we offerte.

Vloerverwarming reinigen en spoelen onder hoge druk

Twee jaar geleden een nieuw verdeel en pomp unit laten plaatsen voor 3 groepen op een circa 15 jaar oude vloerverwarming. Vloer wordt toch niet echt overal even warm. Vermoedelijk is doorspoelen echt noodzakelijk.

Vloerverwarming spoelen

Ik wil de vloerverwarming laten doorspoelen. Het gaat om 3 groepen voor 40 m2 vloer. Zwarte tyleen slang.

Vloerverwarming doorspoelen

Wij hebben nu ruim 10 jaar vloerverwarming en ik merk dat de keuken niet meer warm wordt. We hebben 4 groepen. Ik hoor graag van u wat het kost om alles te laten spoelen.

Partners

Partners van Casius