Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Herten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Herten heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Herten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Herten of directe omgeving.

63 klanten uit Herten bevelen een bij Casius in Herten aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Herten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Herten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Herten:

Staand toilet vervangen

Ik wil ons toilet laten vervangen. Staand toilet met waterreservoir en vloerafvoer.

CV ketel en geiser vervangen door boiler en warmtepomp

Ik wil mijn CV ketel en geiser door een boiler en warmtepomp laten vervangen. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1954 met een oppervlakte van 160 m2.

4 CV ketels leveren en plaatsen

Ik en 3 buren willen graag een C10 Vailliant ketel laten plaatsen. Het gaat dus om 4 aparte ketels. Ontvang graag offerte inclusief materiaal.

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

Ik heb een WTW unit die de foutmelding aangeeft E1/E2. Ik wil dit laten repareren

CV-leidingen in de muur frezen en verzinken

Wij willen graag alle CV leidingen in de muur wegwerken door ze erin te laten frezen en verzinken en te vervangen door flexibele buizen in een mantelbuis. Het betreft een 1980 woning in Herten (gemeente Roermond). Eventueel kunnen de radiatoren vervangen worden mits daar een mooie prijs aan zit.

Tristar split unit 9000 BTU monteren

Ik wil graag de "standaard montage" van €300 laten uitvoeren. Airco komt in de huiskamer op de begane grond. De buiten-unit komt aan de andere kant van de muur. De muur is van bakstenen aan de buitenkant en van kalkzandsteen aan de binnenkant. Ik heb de airco vandaag besteld bij de Gamma in Roermond.

Zonneboiler Aquasol 4 LB90 ET repareren

De zonneboiler Aquasol 4 LB90 ET geeft foutcode 75. Vloeistof is bijgevuld, sensoren zijn gecontroleerd, de pomp van de boiler is inmiddels vervangen, maar al deze reparaties lossen het probleem niet op. Als de collectorpomp aanslaat zou, volgens mij, de boilerpomp ook aan moeten slaan om de warmte naar de boiler over te hevelen. Dit laatste gebeurt niet, waardoor na enige tijd de foutcode 75 wordt weergegeven.

Gaskachel in de woonkamer plaatsen

Ik wil een gaskachel laten plaatsen in de woonkamer, aan de buitenmuur. Er moet ook een gasleiding vanuit de meterkast of keuken worden doorgetrokken en er moet een rookkanaal gemaakt worden. Het betreft een woning uit 2007, zonder kruipruimte.

Inbouwreservoir helemaal vervangen

Is het mogelijk om een inbouwreservoir volledig te vervangen inclusief andere drukplaat ?

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Ik wil graag het plaatsen van de houtkachel en het aansluiten voor gebruik laten uitvoeren. Er is nog geen rookkanaal aanwezig en deze moet ook gemonteerd worden. In principe wil ik het rookkanaal meteen naar buiten doorsteken, dus dit zal ongeveer 2 meter in lengte zijn. Er moet nog wel een gat in de muur gemaakt worden. Daarnaast moet er een hittebestendige vloerplaat geplaatst worden.

Open haard laten plaatsen

Wij zouden graag een prijsindicatie willen krijgen als een open haard geplaatst wordt.

Houtkachel in de aanbouw plaatsen

Het plaatsen van een houtkachel in de aanbouw. Er is geen rookkanaal aanwezig dit moet middels een gat in het plafond aangemaakt worden. De aanbouw heeft een plat dak. Anders de afvoer via de zijgevel laten lopen. Ik weet niet hoeveel hoogte nodig is om de kachel een goede trek te laten hebben. Kunt u mij adviseren tijdens een bezoekje om de situatie te bekijken?

Einhell split-unit airco controleren en bijvullen

Onze Einhell split unit airco geeft code e4. Waarschijnlijk moet deze bijgevuld worden. Graag een indicatie van de kosten

Windgenerator leveren en installeren

Op zoek naar een installateur voor levering en installatie van een kleine, relatief geluidsarme windgenerator voor onze woning. De windgenerator moet een vermogen hebben van tussen de 1.000 en 3.500 kwh/jaar. Regio Midden-Limburg.

Leidingen verleggen in de keuken

We hebben een nieuwe keuken aangeschaft en nu moeten er leidingen worden verlegd.

Extra radiator

Woning van bouwjaar 2004, met wtw installatie. Extra radiator, met thermostaatknop, toevoegen op de zolderverdieping en de bestaande radiator verplaatsen naar een andere ruimte In deze ruimte staat de installatie maar zijn er nog geen leidingen. De nieuwe radiato dinet door de vakman meegenomen te worden.

Keukenkraan

Ik wil graag een nieuwe keukenkraan laten plaatsen (keramische mengkraan?). Welke kosten berekent u en kan de kraan ook geleverd worden?

Offerte voor het verleggen van een ...

Offerte voor het verleggen van een waterleiding en de mogelijkheid tot het aansluiten vanuit de kruipkelder ivm met een boiler die nu in de keuken staat.

Offerte voor aanleg nieuwe ...

Offerte voor aanleg nieuwe vloerverwarming in woonkamer en keuken, ongeveer 35 m2, als bijverwarming in bestaande nieuwe vloer.

lekkage in kelder

lekkage in kelder