Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiatoren plaatsen en leidingen vervangen:

Radiatoren plaatsen en leidingen vervangen

2 oude radiatoren op de zolder, aangesloten op een oud stookolienetwerk van buizen, moeten worden vervangen door (2-4) moderne radiatoren. Daarnaast willen we de oude leidingen vervangen en moet er 1 verwarmingspunt extra komen. Het gaat in dit geval om de zolderverdieping, die op dit moment (aan de binnenzijde) volledig in renovatie is. Dit betekent dat de vloer er uit is en er geen bekleding meer op de wanden aanwezig is.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatoren plaatsen en leidingen vervangen uit heel Nederland:

Warmtepomp plaatsen

Plaatsen en installeren van de warmtepomp. Vloerverwarming en radiatoren zijn aanwezig. Het betreft een nieuwbouw woning. Eisen warmtepomp: maximale uitlaattemperatuur 55 graden / verwarmingscapaciteit 18 KW. Staan open voor andere mogelijkheden.

4 radiatoren plaatsen

Op 1e verdieping een installatie in zicht aan te leggen. Betreft aansluiting voor 4 radiatoren. Verdeelstuk op 1e verdieping, deze is voor kunststofleidingen. Hierop is de aanvoer en afvoer aangesloten.

Nieuwe CV ketel plaatsen

Ons huis is 2018 opgeleverd. Wij willen graag kijken hoe we zo slim mogelijk de energie kosten omlaag kunnen brengen. Beneden vloer verwarming boven radiatoren. Huidige cv heeft twee gescheiden circuits. Opties waaraan ik denk: elektrische CV als bij verwarming, voor warm water en radiatoren boven (zelden aan). Warmte pomp ter vervanging huidige CV ketel Afhankelijk van de geboden oplossingen voorstellen kunnen wij snel beslissen. Daarbij is het wel belangrijk dat de geboden oplossing goed onderbouwd is.

Radiatoren plaatsen en leidingen leggen

Leidingen en 4 radiatoren plaatsen in 3 kamer appartement: 2 slaapkamers 10 m2, woonkamer 14 m2, keuken/douche 6 m2. Cv ketel, werkend op gas, wordt geplaatst door installateur van VVE.

CV ketel en radiatoren plaatsen

Benedenwoning gekocht, bouwjaar 1959, heeft geen cv-installatie. Wens is een cv-ketel in kast in de tuin. Grote ramen. 1 radiator woonkamer voor, 1 radiator woonkamer achter, 1 radiator slaapkamer 1, 1 radiator slaapkamer 2.

Uitbouw achterzijde realiseren

Uitbouw van 5,5 bij 3,5m. De buren aan beide kanten hebben al een aanbouw. We kunnen hun muren gebruiken. We denken dat aan twee mogelijkheden: of de huidige kozijnen en pui hergebruiken in de nieuwe gevel, of de gevel geheel van ramen. dat laatste heeft onze voorkeur. Volgens sonderingsplan van de gemeente zijn er twee heipalen nodig. We hebben een heel concreet idee van wat we willen hebben, de financiering is ook rond. Vergunning is niet nodig. De gevel willen we gestuct en geïsoleerd. We willen een lichtstraat aan het begin van de aanbouw, zodat de buren geen inkijk hebben. De rest willen we een verlaagd plafond met spotjes. Elektra hebben we buiten al, dus dat hoeft alleen doorgetrokken te worden. We willen graag het verschil in prijs tussen casco en compleet weten. Bij compleet ook graag leidingen en elektra meenemen. Verder moeten er twee radiatoren aangesloten worden. Aan de binnenwand staan nu radiatoren, deze moeten blijven, maar de leidingen moeten doorgetrokken worden en in de vloer ingefreesd worden en dan de radiatoren plaatsen. Hebben jullie ook een risico verzekering? De buren vroegen hiernaar, zij willen de garantie dat als er door bijvoorbeeld het heien bij hen iets scheurt zij daar een garantie voor hebben.

Convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen

Wij willen graag natte vloerverwarming (40 m2 beneden in de woning laten plaatsen met erboven tegels laten plaatsen. Hierbij willen we graag dat de radiatoren worden verwijderd. Ook zit er een convectorput dat wij graag willen weghalen door bijvoorbeeld op te vullen.

Kelder onder huis + uitbouw

Goedenavond, Wij willen graag een kelder onder ons huis en onder de tuin laten plaatsen (totaal ongeveer 4,5 x 15 meter, waarvan 10 meter onder het huis en 5 meter onder de tuin). Een paar dingen op rekening mee te houden: - Ik ben 2 meter lang, dus een laag plafond is vervelend voor mij. Hoe hoog zou dit kunnen? - We willen graag spotjes in het plafond. - Ook willen we er graag een toilet in. - Een ook de wasmachine + droger willen we hier neerzetten. - Uiteraard met stopcontacten etc. - En ook willen we graag 3 radiatoren om de kamer te kunnen verwarmen (twee uiteinden + 1 midden). - De vergunning zou ik eventueel zelf kunnen regelen, maar kan ook door. Graag aparte post op de offerte. Aan de tuinkant willen we hier bovenop graag een uitbouw van 4,5 x 3 meter. Ik zou graag willen weten wat hiervoor de kosten zouden zijn, zodat we met onze hypotheekadviseur naar de beste oplossing kunnen gaan kijken. Ik kijk uit naar uw reactie.

Gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen

Het betreft een jaren '30 benedenwoning van in totaal 55 m2 grondoppervlak (woonkamer, keuken en slaapkamer). Momenteel is er nog geen centrale verwarming aanwezig en wordt er verwarmd door middel van een gaskachel. Het is de bedoeling dat het huis in de eerste plaats voorzien wordt van een centrale verwarming, maar aangezien er toch geklust moet worden zou ik hierbij graag vloerverwarming als hoofdverwarming aan laten leggen. Indien dit qua kosten een groot verschil oplevert dan ten opzichte van het plaatsen van radiatoren, zou ik radiatoren willen overwegen.

Zolder verbouwen tot twee kamers

In overleg met een architect hebben we een concept opgesteld voor de zolder. We zijn nu op zoek naar een timmerman of aannemer om het te realiseren. De werkzaamheden zijn in grote lijnen de volgende: - 2 dakkapellen aftimmeren - 1 dakraam aftimmeren - Wasmachine en droger aansluiting verplaatsen (wateraanvoer, afvoer en 2x elektra) - Kast om warmtepomp / MV bouwen (volgens ontwerp architect) - Tussenwand met deur en elektra maken om zolder in tweeën te verdelen (tot +/2m hoogte ondoorzichtig, daarboven dubbelglas, volgens ontwerp architect) - Knieschotten aftimmeren - Verwarming plaatsen (2 radiatoren)

Partners

Partners van Casius