Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Heerlen of directe omgeving.

858 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Heerlen:

Radiatoren plaatsen en leidingen vervangen

2 oude radiatoren op de zolder, aangesloten op een oud stookolienetwerk van buizen, moeten worden vervangen door (2-4) moderne radiatoren. Daarnaast willen we de oude leidingen vervangen en moet er 1 verwarmingspunt extra komen. Het gaat in dit geval om de zolderverdieping, die op dit moment (aan de binnenzijde) volledig in renovatie is. Dit betekent dat de vloer er uit is en er geen bekleding meer op de wanden aanwezig is.

Pallet cv plaatsen en evt zonneboiler

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om mijn woning met pallet cv te verwarmen, evt combi zonneboiler. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1920 met een oppervlakte van 300 m2.

Radiatoren vervangen en vloerverwarming aanleggen

Het betreft de bovenverdieping. Hier zitten momenteel 3 radiatoren van de cv installatie. Graag wil ik deze vervangen door elektrische radiatoren. Het liefste wil ik deze centraal kunnen bedienen of met een eventuele app. Later wil ik op de begane grond elektrische vloerverwarming plaatsen (80 m2). Het zou dan mooi zijn als dan ook koppelbaar is met de rest.

Besturingssysteem vervangen en 2 dompelpompen opnieuw aansluiten

Wij hebben 2 dompelpompen in onze garage die worden aangestuurd door een Pedrollo besturingssysteem (foto's zitten in bijlage). Volgens een installatiebedrijf moet het besturingssysteem vernieuwd worden en de pompen opnieuw aangesloten op het nieuwe systeem. Hiervoor zouden we graag een offerte willen ontvangen. We hebben nu een noodoplossing waarbij een dompelpomp het doet, maar het gehele systeem zou vervangen moeten worden.

CV ketel vervangen

Ik wil mijn cv ketel vervangen. Ik weet nog niet of ik een Remeha Calenta 40C of 40L wil. Graag advies over deze twee opties. De klus bestaat in ieder geval uit het monteren van de nieuwe en de oude Nefit verwijderen.

Buitenunit airco verwijderen

Ik wil graag de buitenunit van de airco willen laten verwijderen. Hij staat op het dak van de dakkapel. De steiger is volgende week donderdag en vrijdag aanwezig.

Gasleiding afdoppen en wegwerken

Ik krijg een inductiekookplaat en wil de gaskraan afgedopt hebben en netjes weggewerkt hebben. Ik wil graag weten wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Aanleggen rookkanaal en aansluiten houtkachel

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen en aansluiten op een houtkachel. De opening moet gemaakt worden in een stenen zijgevel en gaat dan naar boven via een overstek. Graag in de 1e of 2e week van januari. Er is nog geen kanaal aanwezig. Woning is goed te bereiken voor een hoogwerker. Lengte 440 cm tot aan de dakgoot. Overstek 90 cm.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming waar uiteindelijk een giet/dekvloer of tegelvloer over heen komt. Er moet 50 m2 aangelegd worden.

Warmteboiler aanschaffen en plaatsen

Ik wil graag evt. in combinatie met zonnepanelen Woning inhoud ca 400 kub . Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4 Zitten nog in de oriëntatiefase.

CV ketel vervangen

Ik ben aan het overwegen om mijn gas CV combiketel te vervangen door een 100% elektrische CV combi installatie. De huidige CV ketel in geinstalleerd op zolder. enkel 230V enkelfasig aanwezig, 3-fase zou aangevraagd en aangelegd moeten worden. Huidig gasgebruik ca 1000m3 per jaar. Kostenberekening gas versus Elektra is een belangrijk startpunt. Alvast bedankt

Warmtepomp plaatsen

Ik heb een bestaand huis aangekocht (datum passeren binnen 6 maanden) dat ik ga verbouwen. Hierbij wil ik het huis zo duurzaam mogelijk maken waarbij het financieel rendement voor mij van belang is. Momenteel beschikt het huis over een vrij nieuwe cv en een oude kachel. Ik ga: - de woning voorzien van zonnepanelen met een totale opbrengst van +/- 5500 kWh/jaar. - Muren, dak, ramen en vloer isoleren. - de kachel vervangen door een pellet kachel om de woonkamer/keuken aanvullend te verwarmen. - Bovenverdieping (65 m2, 4 slaapkamers + badkamer) voorzien van lucht/lucht warmtepomp om de verdieping aanvullend te verwarmen of te koelen in de zomer. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten v.w.b. de warmtepomp installaties.

Onderhoudsbeurt van de gashaard

Ik zoek iemand die mijn DRU gashaard ongeveer 10 jaar oud, een onderhoudsbeurt kan geven. Laatste beurt ongeveer 2 jaar geleden. Momenteel speelt het probleem dat ik de waakvlam niet meer uit krijg. Svp reageren per mail tot 19.00 u.

Buitenkraan aanleggen

Ik zou graag willen weten hoeveel het zou kosten om een buitenkraan aan te leggen in de paarden wei die ik huur. Ik weet niet hoelang de waterleiding moet worden.

Elektrische vloerverwarming laten plaatsen

Wij hebben een aanbouw van ongeveer 25 m2 waar nu laminaat ligt. Die ruimte willen we graag voorzien van elektrische vloerverwarming waarna wederom laminaat hierover geplaatst gaat worden. Als het mogelijk is kan de vloerverwarming mogelijk op de bestaande vloer gelegd worden maar dat dient door de specialist aangegeven worden of dat kan. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Circa 25 m².

Houtkachel plaatsen en installeren

Het plaatsen en monteren van een houtkachel.

Installeren van een pelletkachel

Ik heb een MCZ Ego pelletkachel aangeschaft die geplaatst moet worden. Hiervoor moeten er 2 gaten geboord worden van 150mm dia. in de buitenmuur. Er zal ook een geschikt afvoerkanaal gemaakt moeten worden van 2.5 meter hoog met een enkelwandige buis. Er is mij verteld dat de kachel niet heet wordt aan de onderkant. Ik heb geen hitte bestendige vloer. Een schoorsteen is niet nodig. Ik beschik over het materiaal wat er nodig is voor deze klus.

Zonneboiler plaatsen

Ik heb een Remeha Calante ketel CW4. Op kort termijn ga ik verbouwen en wil vloerverwarming aanleggen. Mijn idee was om het tap en de CV op de zonneboiler te doen en de ketel ter ondersteuning te plaatsen. Ik heb een schuin dak met dakpannen.

Sifon, binnen- en buitenkraan vervangen

Ik zoek een vakman die een buitenkraan, een binnenkraan en een sifon in de badkamer voor mij kan vervangen.

Wastafelkraan vervangen

Het gaat om het plaatsen van een nieuwe wastafelkraan.

Airco plaatsen

Ik wil graag een airco laten plaatsen en wel de Split Unit Airco 9000 BTU.

Warmtepomp advies

Ik wil graag een warmtepompboiler aanschaffen. Onze woning heeft een oppervlakte van 150 m2 en telt een gezin van 5 personen (2 volwassenen en 3 Kinderen). Momenteel hebben we een cv ketel en radiatoren. Graag laat ik me adviseren over de mogelijkheden.

Split airco installeren

Ik wil een airco split monteren in de slaapkamer bij het raam.

Warmtepomp en vloerverwarming aanleggen

Ik wil een warmtepomp laten installeren. Ik wil graag advies over de beste keuze hiervoor. Ook moet er vloerverwarming komen voor een oppervlak van 100 m2.

Warmtepomp systeem integreren

Het betreft een twee-onder-een-kap, bouwjaar 1993 (450m3). Huidig verwarmingssysteem is een Cv ketel op gas. We hebben radiatoren, de ramen zijn goed geïsoleerd en het is een huis met mechanisch afzuiging. Ik laat me graag adviseren en als er een goed voorstel ligt, kan er per direct worden begonnen met de aanleg.