Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenkraan vervangen:

Keukenkraan vervangen

Onze oude keukenkraan lekt een beetje en ik overweeg om een nieuwe kraan te kopen. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het verwijderen van de oude kraan en monteren van een nieuwe.
Onze klant uit Grathem (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

Keukenkraan vervangen

Ik wil mijn bestaande keukenkraan vervangen door een andere tweedehands kraan. Alle onderdelen van de "nieuwe" kraan zijn aanwezig en deze is in uitstekende staat. Ik hoor graag van u wat de vervangingskosten zijn.

Keukenkraan monteren

Bestaande keukenkraan vervangen door een al in bezit hebbende andere kraan.

Douche- en keukenkraan nieuw monteren

Een oude douchekraan en een keukenkraan vervangen voor nieuwe. De kranen reeds gekocht in de bouwmarkt, moet alleen nog gemonteerd worden. Afvoeren niet nodig.

WC-bak en keukenkraan vervangen

Graag had ik een loodgieter langs laten komen om een lekkende WC bak te vervangen, alsook een verkalkte keukenkraan te vervangen. Zou u mij kunnen laten wetenwat jullie tarieven zijn? Alvast dank bij voorbaat. Met vriendelijke groeten,

Keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen en de kraan is al aangeschaft. De overige benodigde materialen niet. Ik wil dat deze door de loodgieter worden meegebracht.

Keukenkraan vervangen

Ik heb voor het huis van mijn moeder een nieuwe keukenkraan gekocht met sproeikop. Ik zoek een vakman die deze voor haar kan monteren. In het RVS keukenblad moet de opening wat groter worden gemaakt. Ik ontvang graag uw offerte.

Vervangen van de keukenkraan

Kraan vervangen in keuken de oude kraan demonteren en de nieuwe kraan monteren.

Daklekkage repareren en keukenkraan vervangen

Zo'n 2 keer per jaar treedt een kleine lekkage op aan het dak. Verder doet de keukenkraan het stroef en moet mogelijk vervangen worden.

Kranen vervangen

Zaterdag een douchekraan en een keukenkraan gekocht bij De Gamma in Wormerveer. Zoonlief durft echter klus toch niet aan. Kunnen jullie de kranen voor mij monteren? Het betreft een Grohe keukenkraan en een Handson thermostaat douchekraan. Graag een offerte hiervoor.

Keukenkraan vervangen

Ik wil de keukenkraan vervangen door een nieuwe kraan. De huidige kraan is voorzien van 2 afsluitkraantjes en een geschikte koppeling voor een nieuwe kraan.

Partners

Partners van Casius