Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor stork bypass klep en warmtewisselaar vervangen:

Stork bypass klep en warmtewisselaar vervangen

De bypass klep van de Stork whr 930 is defect. Daarnaast moeten de kanalen worden schoongemaakt en de warmtewisselaar vervangen.
Onze klant uit Geleen (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stork bypass klep en warmtewisselaar vervangen uit heel Nederland:

In onze nieuwbouwwoning is een ...

In onze nieuwbouwwoning is een WTW-installatie geïnstalleerd: J.E. Stork Air model WHR91R (met bypass module). Wij willen echter een airconditioning voor het gehele huis: 3 woonlagen (circa 350 m3). Hiervoor komt wellicht de ConfortUnit Artic 950 van J.E. Stork Air in aanmerking, maar deze kan volgens mij niet op de bestaande WHR91R aangesloten worden en dient mogelijk vervangen te worden voor de WHR950. Graag willen wij een deskundig advies omtrent de meest geschikte installatie voor ons huis. Graag wil ik van 3 erkende installateurs een offerte ontvangen. Merk op: de huidige WTW heeft 2 schakelaars: één 3-standenschakelaar in de keuken en één tijdschakalaar (van stand 1 naar 3) bij de badkamer.