Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor badkraan en keukenkraan monteren:

Badkraan en keukenkraan monteren

Badkraan en keukenkraan monteren. Graag prijsindicatie.
Onze klant uit Bunde (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkraan en keukenkraan monteren uit heel Nederland:

Kranen vervangen

Ik wil drie kranen laten monteren. Ik wil een thermische badkraan, wastafelkraan en keukenkraan. Ook moet de afvoer van de wastafel gemonteerd worden.

Keukenkraan en bad/douche-thermostaatkraan installeren

Graag offerte voor het installeren van een Grohe badkraan (Precision Trend thermostatisch) en een Aqualino Mareno keukenkraan. Bad/douchekraan vervangt een bestaande Grohe kraan met dezelfde hartafstand van 15 cm. Indien mogelijk de opdracht nog deze week uit laten voeren.

Kranen monteren

Ik zou graag een offerte aan willen vragen voor het monteren van 3 kranen: een badkraan, douchekraan en keukenkraan. De kranen zijn al in ons bezit.

Badkraan, keukenkraan en fonteinkraan aansluiten

Via de Praxis hebben wij diverse kranen gekocht die aangesloten moeten worden. Het gaat om een badkraan, keukenkraan en een kraan bij het fonteintje.

Badkraan, keukenkraan en fonteinkraan aansluiten

Graag willen we langs deze weg iemand inhuren die een badkraan, keukenkraan en een wastafel kraan wil aansluiten.

Divers sanitair laten monteren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 1. Montage van een glasstenen muurtje van ongeveer 200 centimeter hoog en 40 centimeter-> Stenen van 19 x 19 centimeter; 2. Montage glazen deur voor de douche 90 centimeter; 3. Montage badkraan; 4. Montage douchekraan; 5. Montage wastafelkraan; 6. Montage keukenkraan, 2 gaten in natuurstenen keukenblad, 2 aansluitingen maken. Ik ben benieuwd naar de prijs voor punt 1 t/m 5 afzonderlijk en incluis punt 6. Gelieve de totale kosten weergeven, uiteraard exclusief aanschaf kranen/stenen/deuren.

Keukenkraan en badkraan vervangen

Ik wil graag de keukenkraan vervangen en de badkraan. De nieuwe kranen zijn hiervoor al aangeschaft. Daarbij wil ik de intercom verplaatsen. Er zit al bedrading echter weet ik niet of deze werkt. Het gat, waar de intercom zat wil ik dan graag laten stuken. Er zijn foto's beschikbaar.

Diverse sanitairwerk in de woning

De werkzaamheden zijn als volgt: 1 demontage bestaand inbouwreservoir toilet; 2 montage en aansluiting nieuw inbouwreservoir en afwerken; 3 tegels verwijderen en vervangen plus voegen ombouw en vloer toilet, 1 bij 1.20 meter groot; 4 vervangen fonteinkraan toilet; 5 vervangen van keukenkraan; 6 leveren en vervangen reparatieset in de stortbak toilet badkamer; 7 vervangen thermostaat badkraan. Er is een foto beschikbaar.

Lekkende kranen herstellen

Keukenkraan lekt, of herstellen of een nieuwe plaatsen, badkraan lekt, of herstellen of een nieuwe plaatsen. Graag contact via email.

Thermostaat badkraan vervangen

1. Verwijderen van oude en plaatsen van nieuwe thermostaat badkraan met handdouche 2. Vervangen leertje keukenkraan 3. Onderhoudsbeurt Nefitketel (10 jaar oud)