Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bunde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bunde heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bunde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bunde of directe omgeving.

53 klanten uit Bunde bevelen een bij Casius in Bunde aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bunde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre, zonneboiler voor verwarming of sanitair water en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Bunde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bunde:

Badkraan en keukenkraan monteren

Badkraan en keukenkraan monteren. Graag prijsindicatie.

Haard plaatsen

Houtkachel plaatsen inclusief pijpen naar buiten. Ik heb namelijk nog geen aansluiting. Ik laat mij graag adviseren door de vakman, mijn ouders hebben ook een parketvloer net als ik en die hebben een dikke glasplaat onder de haard liggen.

Leveren en monteren van een douchecabine

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het leveren en monteren van een douchecabine. Het betreft douchecabine van RIGA met schuifdeur van 90 bij 90 cm (hoek instap), kleur wit (gezien op de site van GAMMA ten bedrage van 159 euro). Deze cabine moet rechtstreeks op de tegelvloer worden gemonteerd.

Inbouw airconditioning met buitenunit

Betreft een 2 onder 1 kap woning gelegen te Bunde. Ik ben geïnteresseerd in de mogelijkheden aangaande inbouw airconditioning met buitenunit. Het gaat om het reguleren van de temperatuur op een slaapkamer en in de huiskamer. Mogelijkheid tot uitbreiden naar meerdere ruimtes graag meenemen. Inhoud van de woonkamer is 62 m3. Inhoud van de slaapkamer is 45 m3. Ik heb een plat dak.

Badkamer vernieuwen

Wij willen de gehele badkamer laten vernieuwen. De afmetingen zijn 4 meter bij 3 meter ongeveer. Er moet een inloopdouche komen, er komt geen nieuw toilet voor in de plaats. Er moet een ander meubelkast komen en nieuwe betegeling en kraan. De leidingen moeten ook verplaatst worden. Misschien iets met het plafond. Er zit een verlaagd plafond met spotjes maar dat moet misschien veranderd worden.

Vervangen van de mechanische ventilatie

In ons huis hangt een mechanische ventilatie van Ubbink. Uit 1987. Die veel lawaai maakt (na langdurige stilstand bij verbouwing). Type is MVS-6 en ventileert badkamer, toilet en keuken, maar keuken werd bij verbouwing afgestopt. Wij willen deze graag vervangen door enegiezuinige moderne (en stille) versie.

Complete CV-installatie aanleggen

Ik wil graag een complete CV-installatie aan laten leggen in een woonhuis met 2 lagen. Beneden wil ik graag 3 grote radiatoren en 2 kleine. Boven 4 radiatoren. De opdracht graag inclusief het leveren van CV-ketel. We hebben nu twee gashaarden en boven hebben we wat elektrische kachels. Het huis heeft een oppervlak van 104 m2.

Dik Geurts houtkachel en rookkanaal plaatsen

Het betreft een houtkachel van Dik Geurts, type Jannik Large aansluiten op een afvoerkanaal. Het afvoerkanaal heb ik nog niet. Wat er gemaakt moet worden: Een afvoerkanaal met bovenafvoer aan kachel, bocht 90 graden naar buiten, om vervolgens 5 meter met dubbelwandige RVS buis langs gevel omhoog te gaan. Vrijstaande woning met plat dak.

Defect gasfornuis van Bauknecht repareren

Elektrische ontsteking bauknecht gasfornuis(9 jaar oud) blijft permanent vonken afgeven zonder dat men op de knoppen drukt.

Lekkende keukenkraan maken of vervangen

Ik wil een lekkende keukenkraan laten maken,en eventueel laten vervangen.

Nieuwe HR-ketel (combi) + extra ...

Nieuwe HR-ketel (combi) + extra verwarming keuken.

Het installeren van een split airco type ...

Het installeren van een split airco type Tristar AC5412 Plaatsen UNIT op dak van platte garage Plaatsen van de airco op de slaapkamer Afstand tussen beide 5 meter 1 maal doorvoering door schuine dak ( hout ) de airco heb ik reeds bij Praxis gekocht

Lekkage in waterleiding/afvoer in vloer ...

Lekkage in waterleiding/afvoer in vloer van badkamer op dit momend twee vocht plekken zichtbaar.

Dichten van naden in bestaand zinkwerk. ...

Dichten van naden in bestaand zinkwerk. Dakgoten type bakgoot.