Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wastafelkraan monteren:

Wastafelkraan monteren

Ik wil graag een wastafelkraan laten vervangen echter weet ik zelf niet welke kraan hier past. Ik zoek iemand die bij mij thuis kan kijken welke kraan hier op past en deze vervolgens ook kan monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wastafelkraan monteren uit heel Nederland:

Kranen, wasbak en sifon laten monteren

De man wil graag zijn keukenkraan, wastafelkraan en wastafel laten vervangen. Al deze dingen schaft hij zelf aan. Omdat de klant niet volledig inzage heeft in al de benodigdheden voor de klus raad ik de vakman aan om even contact met hem op te nemen.

Kranen, wasbak en sifon monteren

De klant wil graag een wasbak, keukenkraan en wastafelkraan laten monteren. De oude kranen en wasbak moeten ook worden verwijderd.

Wastafelkraan plaatsen

Wij willen graag de wastafelkraan in onze badkamer laten monteren; de huidige kraan blijft druppelen. Hoe eerder geplaatst hoe beter.

Badkamermeubel plaatsen

Huidige wastafel verwijderen. Nieuwe badkamermeubel monteren (onderkast in elkaar zetten) en plaatsen. Het betreft een Bruynzeel badkamermeubel Heros: staande onderkast met granieten blad met daarin een wastafel. Monteren wastafelkraan (Tiger Boston). In overleg misschien de pootjes van het badmeubel iets inkorten in verband met bestaande plancet.

Nieuwe regendouche en wastafelkraan monteren

Monteren en demonteren van de regendouche. Type: Hans Grohe MyClub regendoucheset inclusief thermostatische douchekraan Showerpipe. En monteren en demonteren van een kraan van de wastafel (ook in de badkamer). Type: Handson wastafelkraan Ralph chroom.

Wastafelkraan vervangen

Demonteren wastafelkraan en monteren andere wastafelkraan

GAMMA keuken- en wasbakkraan monteren

Ik heb bij Gamma kranen gekocht en wil die hier laten monteren. Het gaat om een keukenmengkraan Handson Ralph en een wastafelkraan Handson Thomas. Ik ontvang graag een prijsindicatie van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Wastafelkraan monteren

Ik heb bij Gamma een nieuwe wastafelkraan gekocht en zoek nu een vakman voor de montage. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Douchekraan met glijstangset, wastafelkraan en badkraan monteren

Ik wil 3 kranen laten vervangen: - Een douchekraan met glijstang, - Een wastafelkraan en, - Een badkamerkraan. Ik heb zelf geen eventueel installatiemateriaal. Het gaat om vervanging, dus geen meet- en leidingwerk. Moet ik de kranen zelf aanschaffen of kan dit via u? En op welke termijn is dit mogelijk?

Lekkende sifon nakijken

Ik heb onlangs een wastafelkraan Iguazu (A-vive) laten monteren. Deze blijft echter lekken ter hoogte van het sifon, wanneer ik de stop uit wastafel trek en ik een (volle) wasbak wil laten leeglopen. Hierdoor lekkage in mijn onderkast wastafel.

Partners

Partners van Casius