Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wastafelkraan monteren:

Wastafelkraan monteren

Ik wil graag een wastafelkraan laten vervangen echter weet ik zelf niet welke kraan hier past. Ik zoek iemand die bij mij thuis kan kijken welke kraan hier op past en deze vervolgens ook kan monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wastafelkraan monteren uit heel Nederland:

Wastafelkraan vervangen

Demonteren wastafelkraan en monteren andere wastafelkraan

GAMMA keuken- en wasbakkraan monteren

Ik heb bij Gamma kranen gekocht en wil die hier laten monteren. Het gaat om een keukenmengkraan Handson Ralph en een wastafelkraan Handson Thomas. Ik ontvang graag een prijsindicatie van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Wastafelkraan monteren

Ik heb bij Gamma een nieuwe wastafelkraan gekocht en zoek nu een vakman voor de montage. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Douchekraan met glijstangset, wastafelkraan en badkraan monteren

Ik wil 3 kranen laten vervangen: - Een douchekraan met glijstang, - Een wastafelkraan en, - Een badkamerkraan. Ik heb zelf geen eventueel installatiemateriaal. Het gaat om vervanging, dus geen meet- en leidingwerk. Moet ik de kranen zelf aanschaffen of kan dit via u? En op welke termijn is dit mogelijk?

Lekkende sifon nakijken

Ik heb onlangs een wastafelkraan Iguazu (A-vive) laten monteren. Deze blijft echter lekken ter hoogte van het sifon, wanneer ik de stop uit wastafel trek en ik een (volle) wasbak wil laten leeglopen. Hierdoor lekkage in mijn onderkast wastafel.

Grohe Costa Trend kraan monteren

Vervanging wastafelkraan (lekt) door Grohe costa trend

Grohe Costa Trend wastafelkraan monteren

Vervanging wastafelkraan (lekt) op bovenste verdieping. Nieuwe kraan is Grote Costa Trend.

Nieuwe wastafelkraan monteren

Ik wil graag een nieuwe wastafelkraan gemonteerd hebben. Een Bahco kraan. De koppelingen en tape zijn al in mijn bezit. De oude kraan moet nog wel gedemonteerd worden. Graag eerste reactie via email.

Bruynzeel Elements badkamermeubel monteren

Ik heb interesse in een badkamermeubel van de serie Bruynzeel Elements. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de montage. Het betreft: *Onderbouwkast grijs eiken 55.5 x 120 x 45 cm *wastafel Keramiek wit 18 x 120 x 46 cm *greep rond M RVS 2 x 36 x 3 cm, 4 greepjes nodig *afvoerbuis grijs 5 x 33 x 3 cm, 2 afvoerbuizen nodig Naast mijn bovenstaande verzoek om een offerte, vraag ik me af: - of de 'Handson wastafelkraan Oscar met waste' die Gamma verkoopt op de wastafelmeubel past van de serie Elements? - welke artikelen er nog meer nodig zijn om de badkamer meubel in elkaar te zetten/aan te sluiten?

Kraan monteren op de wastafel

Wij hebben een wastafelkraan gekocht bij Gamma en willen die graag laten monteren. Het kunststof planchet dat boven de wastafel hangt moet eerst wat omhoog verplaatst worden, zodat de nieuwe kraan er goed onder gaat passen. We horen graag wat de montagekosten zijn.

Partners

Partners van Casius