Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor zonneboiler aansluiten:

Zonneboiler aansluiten

Ik wil graag op het platte dak een zonneboiler laten plaatsen georiënteerd naar het zuiden.Deze dient te worden aangesloten op een Vailant combi ketel. Het boilervat minimaal 300 liter met 2 collectoren.
Onze klant uit Belfeld (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler aansluiten uit heel Nederland:

Pellet-CV kachel aanleggen

Er is nu op de zolderverdieping een 20 jaar oude CV-ketel op aardgas aanwezig. Daarnaast hebben wij ook een zonneboiler die werkt op 2 panelen. De wens is behoud van de zonneboiler en aansluiten van een aan te schaffen pellet-CV kachel, die bij voorkeur op de begane grond geplaatst wordt. Het hete water is alleen nodig in de badkamer. De keuken heeft een boiler met kokend water voorziening.

Zonneboiler aansluiten

Het betreft een jaren '30 tussenwoning, alles geïsoleerd. Nefit HR CV, geen nz, met Nibe boiler, 120 liter, dus ook driewegklep denk ik, op zolder - beide 14 jaar oud maar nog erg degelijk, onder plat dak van dakkapellen. Bestaande vloerverwarming in badkamer en begane grond. Ik denk dat we met gemak een boiler van 300 ltr kwijt kunnen boven. We willen graag kijken of we in stappen op een gasvrije setup kunnen bereiken waarbij we voor verwarming en warm water zonnecollectoren en warmtepomp gebruiken. 1. Nieuwe grotere boiler met 2 spiralen, te gebruiken met bestaande CV ketel; 2. Toevoegen van zonnecollector voor voorverwarming boiler water, met bestaande CV als naverwarming van de boiler 3. Als CV vervangen moet worden, dan warmtepomp op plat dak. Het stappenplan zou niet alleen financieel beter op te brengen zijn, maar wellicht ook beter aansluiten bij de gebruiksduur van de CV.

Zonneboiler plaatsen

Mijn CV-ketel is aan vervanging toe. Hierbij oriënteer ik mij onder andere op een zonneboiler. Mijn huis (circa 100 m2 oppervlakte) heeft geen vloerverwarming, wellicht in de toekomst wel, maar wanneer weet ik nog niet. Het gaat om een tussenwoning. De ketel en zonneboiler moeten in een berging komen. Ik wil er in de toekomst ook mijn wasmachine- en vaatwasser op kunnen aansluiten. Graag zou ik mij willen laten adviseren wat een zonneboiler met zich meebrengt en wat het mij uiteindelijk zal opleveren. De functie is het het verwarmen van de woning en het sanitair.

Zonneboiler plaatsen en installeren

Het plaatsen van een zonneboiler op een plat garage dak tegen de muur op het Zuiden gericht. Bij voorkeur hygiëne boiler. Bij voorkeur heatpipes. Voorkeur circa 10 m2. Bij voorkeur een 1000 liter vat met twee warmtewisselaars. Lengte tussen uitgang vloerverwarming circa 15 meter. Lengte naar heatpipes circa 10 meter. Lengte naar tapwater circa 35 meter. Leidingen kunnen door mij zelf gelegd worden. Zelf aansluiten kan ook met een door leverancier check voor de RVO subsidie.

Zonneboiler aansluiten op vloerverwarming

Wij wonen in Almere en hebben stadsverwarming van de Nuon. We hebben vloerverwarming en zouden graag deze op de zonneboiler aan willen sluiten. Wij hebben een stuk schuin dak vrij maar ook een stuk plat dak door een dakkapel.

Zonneboiler laten installeren

Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water, verwarming woning. De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in een gebouw in gebruik / afgewerkt. Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Dakpannen. Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Onze nieuwe woning willen wij gaan voorzien van een zonneboiler en -collectoren in combinatie met vloerverwarming op de gehele begane grond. Graag kom ik in contact met een installateur die beide systemen voor ons kan realiseren en deze tevens kan aansluiten op de bestaande CV-installatie/thermostaat. Vanaf 16 april krijgen we de sleutel.

Zonneboilersysteem plaatsen

Het betreft het plaatsen van een zonneboiler systeem met vlakkeplaat, naast bestaande PV installatie. De tank moet op zolder, 200 liter 100 kg, geplaatst worden en de collectoren, 2 x 2 x 1 meter, geplaatst boven elkaar op een pannen dak 40 kg/stuk. Verder het aansluiten van de RVS leiding, temperatuurvoelers plaatsen systeem vullen, ontluchten, op druk brengen en waterdicht opleveren.

Zonneboiler installeren

Ik wil graag een zonneboiler laten plaatsen. Het dak is hellend. Ik wil graag de zonneboiler kunnen aansluiten op 20 bestaande zonnepanelen, ook wil ik de zonneboiler graag aansluiten op de vloerverwarming.

Zonneboiler met boilervat plaatsen

Ik heb een Nefit HR Trendline combi cv-ketel. Ik wil graag een zonneboiler op mijn dak laten aansluiten en een boilervat laten plaatsen op de zolderverdieping. Ik heb al zonnecellen op het dak liggen. Voor de zonneboiler is er ruimte boven een dakraam. De ruimte tot de nok meet ongeveer 100 cm. Ik denk dat daarom de zonneboiler verticaal geplaatst moet worden. Mijn dak is op het zuiden gericht. Ik heb een huishouden van 2 personen. Graag laat ik de situatie hier beoordelen en ontvang een prijsopgave.

Gasboiler vervangen voor zonneboiler

Ik wil de bestaande gasboiler vervangen voor eventueel een zonneboiler of misschien laten aansluiten op de warmwatervoorziening. De huidige gasboiler is nog goed maar wij willen wat energiekosten gaan besparen. Ik ben op zoek naar een bedrijf die mij hier in kan adviseren.

Partners

Partners van Casius