Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Limburg.

791 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Limburg:

vrijdag 15 juni 2018

Isoleren en warmtepomp aanleggen

Ik wil een gedeelte van de woning laten isoleren en een warmtepomp aanleggen. Het gedeelte dat geïsoleerd moet worden is 50 m2. Er moet een lucht-water warmtepomp aangelegd worden. Het gaat om ongeveer 300 m3 dat verwarmd moet worden.
donderdag 14 juni 2018

Installeren warmtepompsysteem met multisplit

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco) Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil mijn kamer keuken en slaapkamer er mee verwarmen dus het moet een multi split met 3 apparte uitblazers
donderdag 14 juni 2018

Mobiele Zibro airco repareren

Ik heb een Zibro PX 643 die waarschijnlijk alleen bijgevuld moet worden maar misschien is er ook een lek in het systeem.
dinsdag 12 juni 2018

Warmtepomp plaatsen

We verwachten een warmtepomp die als hoofdverwarming en verwarming van het tapwater gebruikt kan worden. De COP moet aantoonbaar goed zijn en vergelijkbaar met producten in dezelfde categorie. De warmtepomp berekeningen zijn dat er een 20kw warmtepomp nodig zou zijn voor onze woning.
maandag 11 juni 2018

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil alles voorzien van vloerverwarming, woonkamer en open keuken, toilet en 2 losse gangen. Bij elkaar zo'n 41 m2. Wij willen dit als hoofdverwarming gaan gebruiken. Er licht nu een betonvloer.
woensdag 6 juni 2018

Warmtepomp advies

Ik wil graag een warmtepompboiler aanschaffen. Onze woning heeft een oppervlakte van 150 m2 en telt een gezin van 5 personen (2 volwassenen en 3 Kinderen). Momenteel hebben we een cv ketel en radiatoren. Graag laat ik me adviseren over de mogelijkheden.
dinsdag 5 juni 2018

Airco met buitenunit installeren

Ik zoek iemand die per slaapkamer een airco met buiten unit kan plaatsen. Het betreft 3 slaapkamers. De woning is goed bereikbaar.
maandag 4 juni 2018

Airco reinigen, bijvullen en afwerken

Airco reinigen en bijvullen. Daarnaast afwerking buitenshuis bijwerken, hier hangen de slangen los en er moeten afwerkkapjes geplaatst worden.
vrijdag 1 juni 2018

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen.
vrijdag 1 juni 2018

Split airco installeren

Ik wil een airco split monteren in de slaapkamer bij het raam.
vrijdag 1 juni 2018

Nieuwe CV ketel leveren en plaatsen

CV ketel en montage
vrijdag 1 juni 2018

LTV CV-ketel installeren

Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft de installatie van een LTV CV-ketel. In de garage installeren graag.
vrijdag 1 juni 2018

Airco met buiten unit plaatsen

Airco plaatsen met een buiten unit op de bovenverdieping. Er zit een zolder nog boven.
woensdag 30 mei 2018

Flexibele schoorsteenpijp plaatsen

Ik had graag een offerte voor het plaatsen van een flexibel rookgas afvoer kanaal. Met een lengte van 7 meter en met vermiculite korrels afgewerkt in schoorsteen.
woensdag 30 mei 2018

Warmtepomp installeren

Vrijstaande nieuwbouwwoning waar wij een lucht - water warmtepomp in willen installeren. Functie is koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Woning oppervlak is zo'n 450 m2 (ongeveer 1500 m3) met vloerverwarming, triple glas - Rwanden > 4,5 - Rdak > 9,0, benodigde installatie >21 kW, buffervat 1 m3 nodig.
maandag 28 mei 2018

CV-ketel monteren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn (reeds aangekochte) CV-ketel kan installeren. Het betreft een CW5 Vaillant ketel. De ketel bevindt zich op zolder en is goed bereikbaar.
zaterdag 26 mei 2018

Warmtepomp en vloerverwarming aanleggen

Ik wil een warmtepomp laten installeren. Ik wil graag advies over de beste keuze hiervoor. Ook moet er vloerverwarming komen voor een oppervlak van 100 m2.
donderdag 24 mei 2018

CV ketel monteren

Valliant eco TEC plus 5Cw , die ikzelf gekocht heb monteren
donderdag 24 mei 2018

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Ik ga een winkelpand ombouwen tot B&B. Dit zullen 3 slaapkamers worden en 2 verblijfsruimtes. De oppervlakte totaal is 100 m2 en er moet een volledig ventilatiesysteem geplaatst worden. Graag ontvang ik advies hoe dit het beste aan te pakken en wat hier voor de kosten gaan worden.
woensdag 23 mei 2018

Warmtepomp bij een nieuwbouw plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw.
woensdag 23 mei 2018

Gasfornuis aan laten sluiten

Ik wil graag iemand mij helpen met het gasvernuis aansluiten Ik heb het zelf gedaan naar hij is niet goed er komt gas uit
dinsdag 22 mei 2018

Duurzame energieproductie woning realiseren

Aanleg van een systeem in plaats van de CV. Het moet een combinatie van zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp worden. Ik zoek een geschikt systeem voor zowel tapwater voor 4 personen als voor LT vloerverwarming (ongeveer 170 m2) en 80 m2 LT radiatoren (1 verdieping). Daarvoor de aanleg van ongeveer 6000 kWh zonnepanelen. Tenslotte vervanging van bestaande Daalderop cv installatie (2012) die overgedimensioneerd is (vooral tapwater was geschikt voor 5 badkamers) door een lucht/water warmtepomp. Alleen reageren als u alles kunt leveren en installeren.
dinsdag 22 mei 2018

Gietvloer plaatsen

Betreft een woonhuis, bestaande uit serre (29.5 m2) / woonkamer (41.3 m2) / hal-toilet (10 m2) / keuken (16.2 m2) / kantoor (22 m2) en bijkeuken (12 m2). Alle ruimtes voorzien van tegelvloer welke er vooraf uitgehaald moeten worden met uitzondering van serre waar wel de mogelijkheid is direct op de bestaande vloer te leggen. Verwijderen tegellaag dient te gebeuren daar anders de deur doorgangen te laag gaan worden. De enige drempels die er zijn is overgang serre naar woonkamer (schuifpui) en keuken naar kantoor (verval van 4 cm). Vervolgens moet er een gietvloer geplaatst worden (troffelvloer).
dinsdag 22 mei 2018

Airco controleren en bijvullen

Ik wil dat mijn koelvloeistof voor de buitenunit vervangen word. Betreft splitunit merk NAGAN (driven by Toshiba).
dinsdag 22 mei 2018

Mobiele airco bij laten vullen

Mijn mobiele Arico koelt niet meer goed. Ik denk dat dit aan het koelmiddel ligt. Kan iemand hier naar kijken en eventueel bijvullen.

Partners

Partners van Casius