Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Limburg.

805 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, advies en mogelijk installatie water-water warmtepomp in kelder, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, water-water-warmtepomp informatie, 2 vloerverwarmingen leggen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, verdiepingsvloer tussen horecapand en appartement isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Limburg:

dinsdag 16 april 2019

Woning elektrisch verwarming

Graag wil ik van het gas af en wil mijn huis energiezuinig en elektrisch verwarmen (hoofdverwarming). Ik heb zonnepanelen. Woonoppervlakte 130m2. Momenteel heb ik 3 verwarmingen in de woonkamer en keuken (open verbinding). 1 verwarming in de bijkeuken. 1 verwarming in de garage. 1 verwarming in de gang. 1e verdieping: 3 slaapkamers elk 1 verwarming. Badkamer 1 verwarming. Zolderkamer 1 verwarming. Badkamer zolder 1 verwarming. Kosten incl. Plaatsen
maandag 15 april 2019

Radiatoren laten dompelen

Wij willen ongeveer 4 radiatoren anthraciet laten kleuren/dompelen. Hoe en waar kan dat, en wat zijn de kosten?
maandag 15 april 2019

Vloerverwarming aanleggen

Graag wil ik vloerverwarming in de woonkamer. Oppervlakte is rond 107 m2. We hebben een nieuwbouw woning met bestaande betonvloer. Het gaat ons nu vooral om een offerte zodat we weten wat het gaat kosten. We weten nog geen datum van uitvoer. Over de vloer willen we een gietvloer aanbrengen.
zaterdag 13 april 2019

Complete CV installatie plaatsen

Voor een renovatieproject zijn we op zoek naar de aanleg van een complete cv (is nog niet aanwezig in het pand). Wat zijn hiervan de mogelijkheden en kosten? Ik hoor het graag.
donderdag 11 april 2019

Waterleidingen laten ontkalken

Ik zoek een loodgieter die alle waterleidingen in mijn woning kan ontkalken. Het gaat voornamelijk om de leidingen op de begane grond naar de keuken toe. Het gaat om een geschakelde woning.
donderdag 11 april 2019

Flexibel rookkanaal plaatsen in bestaand kanaal

Via de afzuigkap hebben wij af en toe last van lekkage. Daar wij bezig zijn met het renoveren van de badkamer op de 2de verdieping is er een opening gemaakt om de schoorsteen te bekijken. Wij hebben het idee dat de buis is losgekoppeld en willen dit graag laten beoordelen en repareren.
woensdag 10 april 2019

CV ketel installeren

Ik heb reeds een woning uit 1963 gekocht (bungalow, 140m2 oppervlakte) en ben deze aan het opknappen en isoleren. Er was enkel 2cm stroplaten als dakisolatie aanwezig, en ik heb hier 10 cm glaswol (Rd=3,1) aan toegevoegd. Daarnaast worden alle kozijnen met enkelglas vervangen door nieuwe kozijnen met HR++ glas. Verder wil ik de spouwmuren laten isoleren. De bungalow is gebouwd op zand, en het is daarom helaas niet mogelijk om de vloer te isoleren. Nadat bovenstaande klussen gereed zijn, heb ik interesse om de woning verder te verduurzamen. Echter heb ik geen goed overzicht van de mogelijkheden in mijn woning, en wil ik graag een kostenindicatie ontvangen. Ik heb reeds een palletkachel aangeschaft (6kW, wat voldoende moet zijn om de woonkamer en keuken te verwarmen). De CV ketel is functioneel maar al tien jaar oud, en de radiatoren hebben hun beste tijd ook gehad en dienen daarom ook vervangen te worden (door bijv. LTV). De CV keten zou ik graag op termijn willen laten vervangen door een (aardwarmte)-warmtepomp. Hierbij is het handig om zonnepanelen en/of zonnecollectoren aan te schaffen. Welke combinatie van maatregelingen is het meest effectief? Hoeveel moet een totaalpakket ongeveer kosten? Alvast bedankt.
dinsdag 9 april 2019

Zonneboiler plaatsen

Ik wil graag meer informatie over een zonneboiler voor tapwater én (vloer) verwarming. Jaarverbruik 1800 m3 p/j. Ik hoor graag van u.
maandag 8 april 2019

Waterslagdemper plaatsen

Sinds de aanschaf van een nieuwe wasmachine maakt de waterleiding een bonkend geluid bij het pakken en stoppen van water.
zondag 7 april 2019

Gasleiding verwijderen en afdoppen

Oude gasleiding van de oude cv ketel.verwijderen. Is een bovenstuk van een werkende gasleiding.
vrijdag 5 april 2019

Pelletkachel plaatsen en aansluiten

het betreft een vrijstaand huis uit 1962. Hebben de sleutel vanaf 26 april a.s. Huidige ketel is 21 jaar oud. We willen deze vervangen door een pelletkachel. Deze kan in een bijkeuken worden geplaatst. Willen hier ook CV en tap/douchewater op aansluiten. Aantal M3 is 558, twee verdiepingen en voorzien van zonnepanelen.
vrijdag 5 april 2019

Vloerverwarming aanleggen als hoofdverwarming

Ik wil graag vloerverwarming frezen in een bestaande tegelvloer met een oppervlakte van 45 m2. Graag als hoofdverwarming. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 5 april 2019

Accumulatie verwarming plaatsen

Ik wil graag accumulatie verwarming laten plaatsen. Het gaat om een nieuwe woning. Oppervlakte 9x5 = 45 m2. Er liggen al loze leidingen.
donderdag 4 april 2019

Keukenkraan vastzetten

Ik wil de kraan in de keuken vast gezet hebben. De kraan staat los op het keukenblad.
woensdag 3 april 2019

Warmtepomp plaatsen

Woning is een vrijstaande nieuwbouw woning, inhoud ongeveer 580 m3, met 3 woonlagen. De bedoeling is ook op 3 woonlagen vloerverwarming aan te leggen, en het sanitair met de warmtepomp te verwarmen. Energieprestatiecoefficient van de woning zal rond de 0. 38 liggen. Is een lucht-water warmte pomp hier geschikt voor? En hoe zit het met de stroomkosten in de winter? Installatie zou pas over een 6-9 maanden plaatsvinden.
dinsdag 2 april 2019

Onderhoudsbeurt van de gashaard

Ik zoek iemand die mijn DRU gashaard ongeveer 10 jaar oud, een onderhoudsbeurt kan geven. Laatste beurt ongeveer 2 jaar geleden. Momenteel speelt het probleem dat ik de waakvlam niet meer uit krijg. Svp reageren per mail tot 19.00 u.
donderdag 28 maart 2019

Grondwaterpomp repareren

De grondwaterpomp bouwt geen druk op. Ik zou graag iemand naar de pomp willen laten kijken, om te bepalen of reparatie de moeite waard is en aan welk geldbedrag ik dan zou moeten denken.
donderdag 28 maart 2019

Badkamermeubel en kraan

Wil graag een badkamermeubel (wastafel en kast) en kraan geïnstalleerd en aangesloten hebben.
woensdag 27 maart 2019

Warmtepomp installeren

Het installeren van een water/water warmtepomp. Ik wil dat deze wordt geplaatst in mijn woning van ongeveer 80 m2. Boven heb ik infraroodverwarming en elektrische verwarming.
dinsdag 26 maart 2019

4 CV ketels leveren en plaatsen

Ik en 3 buren willen graag een C10 Vailliant ketel laten plaatsen. Het gaat dus om 4 aparte ketels. Ontvang graag offerte inclusief materiaal.
woensdag 20 maart 2019

Zonneboiler installeren

Op de Westen/Noordzijde van het dak kunnen de zonnepanelen liggen. Bij de cv is er plek voor een boiler, dit is direct onder het dak aan de zelfde zijde.
woensdag 20 maart 2019

CV ketel vervangen

Ik heb een oud huis. Verbruik 3000m gas per jaar. Vanwege afsluiting gas, wil ik overstappen op propaangas, stookolie. Wat zijn de kosten, aub ook helpen met aanvraag omgevingsvergunning? Ik maak deze overstap,voordat de Klimaatwet van kracht wordt.
woensdag 13 maart 2019

Luchtverwarmingssysteem vervangen

Het huidige Brink ketel van het luchtverwarmingssysteem moet vervangen worden dit is een type B-40-HR.
dinsdag 12 maart 2019

Waterleiding en afvoer verleggen in de keuken

Voor de nieuwe keuken komt de kraan op een andere plek. De waterleiding en afvoer moet verlegd worden en het gas afgesloten.
zondag 10 maart 2019

Informatie voor een warmtepomp

Rijtjeswoning met achtertuin van 17 x 5,4 meter. De woning zit als tweede in de rij. Woning is vorig jaar opgeleverd met aardgas CV met HT/LT. Begane grond heeft vloerverwarming (op basis van watercirculatie) en eerste verdieping heeft radiatoren (geen convector radiatoren). Bijkomstig probleempje is dat de BaseHomes van Klok eigenlijk niet echt een kruipruimte hebben (maar ongeveer 20 cm).

Partners

Partners van Casius