Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Limburg.

813 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Limburg:

donderdag 10 oktober 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen. De boiler moet op zolder geplaatst kunnen worden met behoud van wtw installatie. Graag een offerte hiervoor.
donderdag 10 oktober 2019

Het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie

Ik zoek een aannemer die mijn woning kan renoveren. Het gaat om het isoleren van de woning (spauwmuur, vloer, dak). Daarnaast moet er vloerverwarming komen op de begane grond. De woning is ongeveer 250 m2 groot en bestaat uit 2 woonlagen. Daarnaast zou ik ook een horizontaal aardwarmte installatie in mijn akker willen hebben (3000 m2). Verder bespreek ik graag met de vakman wat er exact moet gebeuren.
woensdag 9 oktober 2019

Onderhoud convector(put) in woonkamer

Ik wil de huidige convector verwarming in de woonkamer laten inspecteren. Voldoet hij nog of is vervanging noodzakelijk? De put is 2 meter.
vrijdag 4 oktober 2019

Verwarming bungalow

Het betreft een begane grond bungalow met gasgestookte (Nefit) vloerverwarming. We hebben géén energiebronnen zoals zonnepanelen. Prioriteit heeft de badkamer: deze is 3.00 x 2.75 meter en wordt niet voldoende warm, we denken hier aan een plafond infraroodpaneel op een plek waar nu een inbouw plafondspot zit. De slaapkamers hebben ook vloerverwarming, maar wij hebben in de slaapkamers de temperatuur laag ingesteld (15/16 graden) , we willen namelijk in koele kamers slapen, echter we hebben in deze kamers af en toe voor korte duur (snel) warmte nodig. Kamer 1 heeft een afmeting van 4.40 x 5.20 mtr. In deze kamer wordt af en toe een uurtje TV gekeken. Kamer 2 heeft een afmeting van 4.40 x 2.70 mtr. In deze kamer wordt af en toe een uurtje achter de computer doorgebracht. We hebben eventueel zelf een ervaren verwarmingsmonteur beschikbaar voor de aanleg. In dit geval graag uw advies welke panelen U ons zou adviseren. Als U nog vragen heeft verneem ik het graag.
woensdag 2 oktober 2019

Infraroodverwarming

Bestaand huis met normale verwarming. Ik wil in januari in ieder geval beginnen met 1 paneel en daarna uitbreiden. Mijn huis is 6 bij 6 meter.
woensdag 2 oktober 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Gasboiler moet vervangen worden door warmtepompboiler met zonnecollector.
zondag 29 september 2019

Warmteboiler aanschaffen en plaatsen

Ik wil graag evt. in combinatie met zonnepanelen Woning inhoud ca 400 kub . Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4 Zitten nog in de oriëntatiefase.
donderdag 26 september 2019

Waterput slaan in achtertuin voor beregening

Ik wil graag een beregeningsput laten slaan in de achtertuin. Compleet met pomp, leidingwerk etc. Tuin is 1100 m2 groot. Graag advies + uitvoering.
donderdag 26 september 2019

CV ketel vervangen

Ik ben aan het overwegen om mijn gas CV combiketel te vervangen door een 100% elektrische CV combi installatie. De huidige CV ketel in geinstalleerd op zolder. enkel 230V enkelfasig aanwezig, 3-fase zou aangevraagd en aangelegd moeten worden. Huidig gasgebruik ca 1000m3 per jaar. Kostenberekening gas versus Elektra is een belangrijk startpunt. Alvast bedankt
donderdag 26 september 2019

Water-water warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een water water warmtepomp plaatsen. Ik heb een installatie nodig om 2000 m3 gas te vervangen. Installatie makkelijk te plaatsen in garage, daar ook vloerverwarming hoofdleiding.
zondag 22 september 2019

Nieuwe bak dakgoten plaatsen

Gaat om een tussenwoning. De voor en achter bak dakgoten plaatsen voor de huidige goten. Ook graag zinken regenpijpen plaatsen.
dinsdag 17 september 2019

Airco installeren

We willen de woonkamer ( L- vormige kamer ) verwarmen én koelen, de oppervlakte is 55 m². De hoogte is 2,80 m². Graag offreren levering en installatie. We willen een kwalitatieve duurzame airco unit hangend tegen de muur, niet inbouw, die de ruimte in m³ goed kan verwarmen en koelen. Vanwege de zonnepanelen die we nog laten installeren kunnen we de ruimte goed verwarmen. Indien het reinigen van de lucht met de airco qua meerprijs of hetzelfde is kunt u die ook offreren. Graag uw advies en merk keuze. Bedankt alvast.
vrijdag 13 september 2019

Gasleiding vernieuwen

Ik wil graag de gasleiding in woonhuis vernieuwen en c.v. leidingen vernieuwen. Ik wil ook dat de oude leidingen afgevoerd worden. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
donderdag 12 september 2019

Luchtverwarming vervangen

We zijn sinds een jaar eigenaar van onze huidige woning en ervaren de aanwezige heteluchtverwarming als aangenaam. De huidige installatie dateert uit de eind jaren tachtig en willen graag met iemand in contact komen die ons kan adviseren om het huidige systeem te vernieuwen.
woensdag 11 september 2019

Lucht warmtepomp aanschaffen en installeren

Lucht -lucht warmtepomp op aanvulling vloerverwarming met lucht -water warmtepomp nu hebben in winterdag warme voeten maar koude neus Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
zondag 8 september 2019

Warmtepomp aanschaffen en monteren

We zijn een boerderij aan het verbouwen. En willen geen verwarmen (en koelen) met een warmtepomp. Het vermogen dat we nodig hebben zal tussen de 17 en 18kW zijn. We gaan onder en boven op de badkamer vloerverwarming aanleggen. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Renovatieproject Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
zaterdag 7 september 2019

Radiator vervangen/verplaatsen

Wij zoeken iemand die een radiator kan vervangen en gelijk op een nieuwe plek plaatsen.
vrijdag 6 september 2019

Verplaatsen waterleidingen in badkamer

We zouden graag een drietal leidingen in de badkamer verlegd hebben, t.w. 1. Leiding verwarming om in plaats van huidige radiator een sierradiator op te hangen, 2. Leiding wasbak komt nu uit de vloer, zouden we graag in de muur willen hebben, 3. i.v.m. plaatsen nieuwe inloopdouche de waterleiding verplaatsen naar een andere muur.
woensdag 4 september 2019

Infrarood als bij-verwarming

Graag zou ik bij-verwarming (infrarood) willen bij openslaande tuindeuren van 360 x 240 cm, in een ruimte van 850 x 850 x 250 cm. Momenteel zit daar cv, dit moet eraf en worden verwarmd met infrarood. Het gaat om een oude boerderij.
dinsdag 3 september 2019

Huidige CV vervangen voor een nieuwe cv-ketel, of een warmtepomp + aanleg vloerverwarming

Graag zou ik mijn huidige cv-ketel willen laten vervangen voor een nieuwe, of voor een warmtepomp. Dit ligt aan wat er mogelijk is. Het gaat om een ruimte van 110 m², de warmte pomp moet op het platte dak boven de ruimte, deze is aangrenzend aan een woonhuis. Dak is geïsoleerd. Vloer moet bij de aanleg van de vloerverwarming geïsoleerd (beton op zand), eentje met isolatie aan de onderkant. Dit is een eerste verkennende aanvraag. Ik ben opzoek naar een vakman die de hele klus kan doen.
woensdag 28 augustus 2019

Aanleggen buitenkraan

Ik wil graag een waterkraan in mijn achtertuin laten aanleggen. Het zou gewoon op het waternet moeten worden aangesloten, een kraantje in de muur of uit de grond zodat ik een tuinslang kan aansluiten.
zondag 25 augustus 2019

Klussen in huis

Ik wil graag een keuken afzuiging laat vervangen
vrijdag 23 augustus 2019

Warmtepomp plaatsen

Ons huis is voorzien van vloer- en wandverwarming. Het jaarverbruik aan gas is ca. 2000 m3 voor verwarmen. (we koken nog op gas en ww gaat via cv: samen 1000 m3). We beschikken over een grote tuin... putten kunnen eventueel ook verder uit elkaar geslagen worden. Op dit moment beschikken we nog over combi-CV . Ik twijfel tussen de 2 opties: Volledig obv bodemwater ….. of handhaven van cv-ketel die kan bijspringen en ww verzorgt. Indien water-warmtepomp-installatie duur wordt overweeg ik luchtwarmtepomp. Liefst doe-ik-zoveel-mogelijk zelf, dus mogelijk kan dit in offerte worden meegenomen.
woensdag 21 augustus 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een warmtepomp in mijn nieuwbouw woning laten plaatsen. Het word een appartement van 90 m2. Ik ontvang graag een prijs indicatie.
maandag 19 augustus 2019

Elektrische verwarming met thermostaat plaatsen

Ik ben op zoek naar een elektrische verwarming met thermostaat die een ruimte van 50 m3 kan verwarmen. Het gaat om een hobby ruimte.

Partners

Partners van Casius