Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Limburg.

802 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Limburg:

woensdag 12 december 2018

Houtkachel plaatsen en installeren

Het plaatsen en monteren van een houtkachel.
dinsdag 11 december 2018

Split airco unit ophangen, plaatsen

Ik wil een airco plaatsen en aansluiten. De buiten unit kan achter op de uitbouw van het huis. (eerste verdieping).
maandag 10 december 2018

Radiator vervangen en verplaatsten

I.v.m. plaatsing nieuwe keuken moet daar de radiator verplaatst worden. Wij willen deze dan tevens laten vervangen door een design radiator, die uiteraard ongeveer hetzelfde vermogen als de huidige radiator moet hebben. De werkzaamheden moeten uitgevoerd worden voor 24 januari 2019.
maandag 10 december 2018

Vloerverwarming plaatsen

Het betreft het plaatsen van vloerverwarming in een voormalige garage die verbouwd wordt naar woonkamer. De aankoop van het pand is momenteel aan de gang. Het pand wordt nu conventioneel verwarmt en heeft geen kruipruimte. Er is enig hoogte, 10-15 cm, verschil tussen de aansluitende kamers in de bestaande bouw. Tevens advies gevraagd voor toekomstige verbouwingen en aansluitmogelijkheden van de huidige radiatoren en de nieuwe vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 38 m2. Kunt u een telefonische indicatie geven?
zaterdag 8 december 2018

Installeren van een pelletkachel

Ik heb een MCZ Ego pelletkachel aangeschaft die geplaatst moet worden. Hiervoor moeten er 2 gaten geboord worden van 150mm dia. in de buitenmuur. Er zal ook een geschikt afvoerkanaal gemaakt moeten worden van 2.5 meter hoog met een enkelwandige buis. Er is mij verteld dat de kachel niet heet wordt aan de onderkant. Ik heb geen hitte bestendige vloer. Een schoorsteen is niet nodig. Ik beschik over het materiaal wat er nodig is voor deze klus.
zaterdag 8 december 2018

Warmtepomp vervangen

Op de zolder heb ik mijn bestaande cv ketel hangen. Ik heb mij al eerder hebben laten informeren dat de cv ketel vervangen moet gaan worden en dooreen hybride systeem met op het garagedak een buitenunit. De begane grond (70m2) is voorzien van vloerverwarming, convectorput en nog 3 radiotors. Verder heb ik de tweede- en zolder verdieping een aantal radiators hangen, echter die staan nooit aan. Op de badkamer hangt wel een designradiotor welke dagelijks even aan staat, althans in winterperiode.
zaterdag 8 december 2018

Houtkachel laten plaatsen

We hebben het oude rookkanaal verwijderd en willen graag een nieuwe houtkachel + rookkanaal hier plaatsen.
donderdag 6 december 2018

Kachel plaatsen

Het gaat om een kachel welke geplaatst dient te worden in een werkplaats van 3,5 meter hoog, alle ruimte om met de auto naast de locatie te komen. De woning is deels boven de loods gebouwd , afstand is dan 3,5 meter. Rook gaskanaal kan door het plat dak. Totaal woning geschat 400 m3 inhoud In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
woensdag 5 december 2018

Infrarood vloerverwarming plaatsen

Ik heb een aanbouw bij een appartement van ongeveer 10-15 m2 waar een betonnen vloer in komt te liggen waar ik een infrarood vloerverwarming in wil.
maandag 3 december 2018

Mantelbuis aanleggen naar bestaande meterkast

Voor het vervangen van de oude gasleiding door het nutsbedrijf dient een mantelbuis aangebracht te worden. Ik wil graag dat er wordt gemeten wat de lengte van de mantelbuis moet worden naar de bestaande meterkast toe. Vervolgens moet deze geplaatst worden.
maandag 3 december 2018

Chigo airco lekkage controlen, vacumeren en opnieuw afpersen

Ik wil graag mijn Chigo airco laten nakijken op lekkage (heeft gelekt), en opnieuw laten vacummeren en oppersen met R32 koudemiddel. De lekkage is aan een koppeling aan de leiding geweest, waarschijnlijk niet goed aangedraaid. Modelnummer splitunit betreft CS-35V3G. Graag de offerte alleen per e-mail, ben zeer slecht telefonisch bereikbaar.
donderdag 29 november 2018

Hete lucht verwarmingsketel repareren of vervangen

De verwarming is een hete lucht verwarming. Er komt nu iets teveel koolmonoxide vrij. Of de brander moet vernieuwd of er moet een nieuwe ketel komen.
dinsdag 27 november 2018

Vloerverwarming infrezen en aansluiten

Ik zoek een vloerenbedrijf/CV-installateur die vloerverwarming kan infrezen in de plavuizen vloeren op de begane grond. Het gaat om ongeveer 45 m2. Vervolgens dient de vloerverwarming aangesloten te worden po de bestaande CV-ketel. Uiteindelijk dient er over de vloerverwarming een PVC-vloer gelegd te worden.
zondag 25 november 2018

2 x houtkachel plaatsen

Ik wil het plaatsen van rookafvoerkanaal voor 2 houtkachels uitbesteden. De dakdoorvoer is reeds gerealiseerd (dubbelwandige doorvoer met kap), de verbinding met de houtkachel moet nog plaatsvinden (inclusief aanschaf kachelpijpen).
zondag 25 november 2018

Warmtepomp installeren

Het betreft een vrijstaande nieuwbouwwoning. De woonoppervlak is 155 m2, de inhoud is mij op dit moment niet bekend. Er is voldoende ruimte voor een horizontaal buizennetwerk in de grond.De pomp zal gebruikt gaan worden voor het verwarmen en koelen van de woning en het verwarmen van het sanitair water.
zondag 25 november 2018

Info over warmtepomp plaatsen

Ik ben geïnteresseerd om mijn oude boerderij uit 1567 over te stappen op een warmtepomp maar wil eerst inzicht krijgen in het kostenplaatje. De woning beschikt deels over vloerverwarming maar er is nog winst te behalen door andere ruimtes ook vloerverwarming aan te leggen of wandverwarmingen te maken. Het gaat om een oppervlak van 100-150 m2. Kunt u mij bellen voor informatie en een indicatie?
zaterdag 24 november 2018

Pelletkachel aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die volgens de richtlijnen een pelletkachel kan installeren. Er is al een rookkanaal aanwezig. Dit alles moet voldoen aan de eisen ten behoeve van een vergunning.
zaterdag 24 november 2018

Pelletkachel plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een pelletkachel kan plaatsen/aansluiten op een bestaand afvoerkanaal. Alleen niet bekend of deze nog goed is, was afvoer van een open haard. Verdere specificaties graag in onderling overleg.
zaterdag 24 november 2018

Radiatoren werken niet of nauwelijks

Twee- of drietal radiatoren (zolder en slaapkamer(s)) werken niet naar behoren of blijven koud. Ondanks meerdere checks van de CV plus het regelmatig ontluchten van de radiatoren, blijven 2 tot 3 radiatoren koud of gedeeltelijk koud. De druk van de CV is ook in orde. We zijn nu genoodzaakt om deze ruimtes (elektrisch) bij te stoken. Dat lijkt ons niet echt de bedoeling.
woensdag 21 november 2018

Gasboiler vervangen door doorstroomboiler

Mijn gasboiler geeft problemen en is aan vervanging toe. De nieuwe boiler met watervoorraad past niet in de ruimte. Een doorstroomboiler is enige optie. Ik zoek een partij die dit kan plaatsen.
woensdag 21 november 2018

Hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren

We hebben onlangs deze woning gekocht. Vrijstaande woning met een inhoud van 600 m3 en totale vloeroppervlakte van circa 300 m2. Huis is uit 2009, R-waardes zijn 3,5, HR++ beglazing. We hebben een Nefit ketel, type Topline compact HRC 30/CW5, en Brink WTW installatie. Hoge temperatuur systeem. Vloerverwarming begane grond en radiatoren. We overwegen de aanschaf van hybride lucht-warmtepomp. Buiten en binnen units moeten stil zijn! Voldoende capaciteit hebben. Eventueel geluidsreducerende omkasting om de units heen.
woensdag 21 november 2018

Gaswaterboiler vervangen voor een electrische boiler

Wij hebben een luchtverwarming met losse gas waterboiler, de waterboiler willen we vervangen voor een elektrische waterboiler of een warmtepompboiler en ben op zoek naar goed advies en installatie. De woning is 700 m3.
dinsdag 20 november 2018

Klep in open haard installeren

Ik wil een afsluitklep in de open haard installeren. Heeft er vroeger een ingezeten maar sinds ik hier woon (10 jaar) dus niet meer. Er gaat teveel warmte naar buiten en dat wil ik voorkomen
maandag 19 november 2018

Vloerverwarming infrezen op de begane grond

Ik zoek een vloerenbedrijf die op de begane grond van mijn woning vloerverwarming in de tegel vloer van frezen. In totaal gaat het om ongeveer 70 m2. De vloerverwarming dient te worden aangesloten op de CV-ketel.
zondag 18 november 2018

Onderhoudsbeurt van de gashaard

Ik heb een gaskachel van het merk: Benraad 40 en deze gaat niet meer aan. De waak vlam blijft mini en gaat uit als ik de knop loslaat. De locatie ligt in de garage.

Partners

Partners van Casius