Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Limburg.

814 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonneboiler en zonnepanelen plaatsen, cV, waterleiding en vloerverwarming realiseren, vloerverwarming leggen in woonboerderij, warmtepomp installatie en vloerverwarming aanleggen, het realiseren van een vloer met verwarming en een warmtepomp, een woning voorzien van een CV-ketel en radiatoren, nieuwe cv-installatie, zonneboiler plaatsen, het installeren van een lucht-lucht-warmtepomp in mijn bestaande installatie, vloerverwarming installeren en afwerken, het installeren van een water-water-warmtepomp, het installeren van een warmtepomp, vloerverwarming en tapwatervat, vloerverwarming droog systeem (op de chape), het aanschaffen en installeren van een warmtepomp, pelletkachel aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Limburg:

dinsdag 18 juni 2019

Grondwaterpomp repareren

De grondwaterpomp is stuk. Graag wil ik de situatie beoordeeld laten worden en gerepareerd hebben.
maandag 10 juni 2019

CV ketel vervangen

Wil 20 jaar oude luchtverwarmingsketel BRINK Allure 25 Upflow vervangen door eenzelfde systeem, direct gestookt.
maandag 10 juni 2019

Vloerverwarming aanleggen

Er ligt nu een siergrindvloer en deze wil ik vernieuwen. Het is 33 vierkante meter. Ik wil vloerverwarming als hoofdverwarming in huiskamer en twee halletjes, is aan jullie hoeveel groepen. Infrezen plus installatie en installeren is op begane grond.
zaterdag 8 juni 2019

Het renoveren van de CV-installatie

Ik zoek een CV-installateur voor het vervangen van een CV-ketel, deze wil ik in onderhoud plaatsen, huur of aankoop. Daarnaast alle radiatoren nalopen, een systeem zoals Honeywell evohome plaatsen. Ook moeten alle radiator knoppen worden vervangen. Het gaat om een kamer-verhuurpand bestaande uit 7 kamers.
vrijdag 7 juni 2019

Wasmachine afvoer maken op zolder

We willen de wasmachine van de kelder verplaatsen naar de zolder en aansluiten op de bestaande cv afvoer. Gezien deze afvoer wellicht niet geschikt is voor de wasmachine willen we hier een afvoer aanleggen
maandag 3 juni 2019

Waterleidingen in de muur frezen

Ik wil graag een leiding op mijn slaapkamer in de muur frezen.
maandag 27 mei 2019

Het verwijderen van een gasleiding

Ik zoek een installateur die een gasleiding kan verwijderen in mijn keuken. Het betreft 2 strekkende meter. De leiding loopt langs de muur omhoog. De leiding moet tot aan de wand verwijderd worden.
donderdag 23 mei 2019

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler voor warm water én verwarming (cv en vloerverwarming) voor gezin met 5 personen (gasverbruik 2018, 1760 m3). Het gaat om een 2 onder 1 kap semi bungalow uit 1989.
dinsdag 21 mei 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag droge vloerverwarming aanleggen over een oppervlakte van 80 m2 in een vrijstaande woning uit 1978. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 20 mei 2019

Vloerverwarming plaatsen

In de woonkamer en gang ligt een composiet marmer tegel, 50 m², de slaapkamers hebben normale chappe, 40 m². In deze ruimtes willen wij graag vloerverwarming laten monteren. Echter weten wij niet of dit in de tegels gefreesd kan worden of dat de tegels verwijderd moeten worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen.
dinsdag 14 mei 2019

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een woonkamer waar een kleine aanbouw bij komt (circa 10 m2). Het huis is nu voorzien van hete luchtverwarming die dan waarschijnlijk niet toereikend zal zijn. Daarnaast hebben wij een gas boiler voor het warme water. Nu is het idee om in de hele kamer (+aanbouw in totaal circa 50 m2) vloerverwarming te leggen waarbij we dan een combiketel kunnen plaatsen die ook voorziet in warm water (gebruik van 2 douches tegelijk en/of regendouche moet mogelijk zijn). De hete luchtverwarming blijft, de boiler gaat dan weg. De vraag is eigenlijk ook of dit te combineren is met de hete luchtverwarming. Hoe gaat de rest van het huis dan verwarmd worden aangezien de thermostaat in de kamer hangt. Graag advies en prijsindicatie.
zondag 12 mei 2019

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten leveren en plaatsen. Deze kan via de kruipruimte geplaatst worden. De afstand tussen de meterkast en de kraan bedraagt maximaal 10 meter.
vrijdag 10 mei 2019

Pelletkachel aansluiten

Ik heb een pelletkachel gekocht exclusief buizen en ander aansluitmateriaal. Ik wil de kachel op een bestaande schouw laten aansluiten en hiervoor is er waarschijnlijk een flexibele buis voor nodig. Het betreft een Glima kachel.
dinsdag 7 mei 2019

Een vloer voorzien van vloerverwarming in een nieuwbouwwoning

Ik zoek een CV-installateur die in een nieuwbouwwoning vloerverwarming kan plaatsen. Het gaat om 150 m2 wat moet worden aangesloten op de warmtepomp. Met wat voor een methode de vloerverwarming geplaatst moet worden bespreek ik graag met de vakman. Het werk moet gelijkvloers plaatsvinden.
maandag 6 mei 2019

Uitbreiding vloerverwarming

Ik heb een woonkamer die reeds voorzien is van vloerverwarming. Ik wil dit graag uitbreiden met 30 m2. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.
zondag 5 mei 2019

Een nieuwbouwwoning voorzien van warmte

Ik zoek een CV-installateur die een nieuwbouwwoning kan voorzien van zowel een warmtebron (warmtepomp, ketel of boiler), vloerverwarming, radiatoren en leidingwerk. Het gaat om een nieuwbouwwoning met een inhoud van 1200 m3. De bron moet de woning van warm sanitair en CV-water kunnen voorzien. Het gaat om de een begane grond en eerste verdieping, de tweede verdieping hoeft niet voorzien van CV te worden.
zondag 5 mei 2019

Waterleidingen ontkalken

Ik zoek een loodgieter voor het ontkalken van alle waterleidingen in mijn woning. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning. De meterkast bevindt zich op de begane grond.
dinsdag 30 april 2019

CV leidingen vervangen in de kruipruimte

Het vervangen van 2x 8.30 meter cv leiding in de kruipruimte. Rond 22. en 2 x 2.60 meter staande cv leiding. De kruipruimte is droog.
maandag 29 april 2019

Vloerverwarming opnieuw leggen

Ik wil de huidige vloerverwarming die het nooit naar behoren heeft gedaan er zelf proberen uit te slopen. Het aantal vierkante meters is 65. Ik wil daarvoor nieuwe vloerverwarming als hoofd verwarming in de plaats. Ik hoop samen met iemand de huidige situatie te kunnen overleggen en bespreken wat de volgende stappen zou kunnen zijn.
zaterdag 27 april 2019

Gasleiding laten controleren

Voor de gasleiding en de CV ketel zou ik graag een afspraak willen maken voor een onderhoudsbeurt.
dinsdag 16 april 2019

Woning elektrisch verwarming

Graag wil ik van het gas af en wil mijn huis energiezuinig en elektrisch verwarmen (hoofdverwarming). Ik heb zonnepanelen. Woonoppervlakte 130m2. Momenteel heb ik 3 verwarmingen in de woonkamer en keuken (open verbinding). 1 verwarming in de bijkeuken. 1 verwarming in de garage. 1 verwarming in de gang. 1e verdieping: 3 slaapkamers elk 1 verwarming. Badkamer 1 verwarming. Zolderkamer 1 verwarming. Badkamer zolder 1 verwarming. Kosten incl. Plaatsen
maandag 15 april 2019

Radiatoren laten dompelen

Wij willen ongeveer 4 radiatoren anthraciet laten kleuren/dompelen. Hoe en waar kan dat, en wat zijn de kosten?
maandag 15 april 2019

Vloerverwarming aanleggen

Graag wil ik vloerverwarming in de woonkamer. Oppervlakte is rond 107 m2. We hebben een nieuwbouw woning met bestaande betonvloer. Het gaat ons nu vooral om een offerte zodat we weten wat het gaat kosten. We weten nog geen datum van uitvoer. Over de vloer willen we een gietvloer aanbrengen.
zaterdag 13 april 2019

Complete CV installatie plaatsen

Voor een renovatieproject zijn we op zoek naar de aanleg van een complete cv (is nog niet aanwezig in het pand). Wat zijn hiervan de mogelijkheden en kosten? Ik hoor het graag.
donderdag 11 april 2019

Waterleidingen laten ontkalken

Ik zoek een loodgieter die alle waterleidingen in mijn woning kan ontkalken. Het gaat voornamelijk om de leidingen op de begane grond naar de keuken toe. Het gaat om een geschakelde woning.

Partners

Partners van Casius