Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Limburg.

771 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, cV aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren, vloerverwarming aanleggen op de begane grond, houtkachel en rookkanaal plaatsen, vloerverwarming als bijverwarming aanleggen, vloerverwarming aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Limburg:

woensdag 15 november 2017

Houthaard plaatsen

Een houthaard plaatsen. Alleen op de eerste is een rookafvoerkanaal. Op de tweede en derde verdieping moet het kanaal verder aangelegd worden. De materialen hiervoor dient u te verzorgen. De kachel koop ik bij Gamma.
dinsdag 14 november 2017

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Ik wil een rookkanaal van het woonkamer (2,5 meter hoog) plafond en slaapkamer (2,35 meter hoog) plafond via de zolder naar het dak.
dinsdag 14 november 2017

Honeywell Evohome Multizone installeren

Ik wil graag een offerte ontvangen om een Honeywell Evohome Multizone (4-zones) te installeren. We hebben een Remeha ketel en die bewaren wij. Tevens verwijderd de klant deze zelf.
maandag 13 november 2017

Badkamerkraan vervangen

Ik wil een badkamerkraan laten vervangen.
zondag 12 november 2017

Sleuf frezen voor radiatoren plaatsen

In een appartement dient verwarming aangelegd te worden: 5 radiatoren en 35 meter leiding.
vrijdag 10 november 2017

Rookkanaal van houtkachel vervangen

Wij willen het rookkanaal laten controleren en indien nodig vervangen vervangen. Tevens ook het aansluiten en installeren van de houtkachel.
donderdag 9 november 2017

Centrale verwarming aanleggen

Bij een huis met 2 verdiepingen willen we graag nieuwe elektra. Totaal gaat het om 11 radiatoren, waarvan 3 op de bovenverdieping en 8 op de onderverdieping. In totaal huis is 150m2. CV ketel worden verplaatst en vervangen maar komt dicht bij de gasaansluiting. Wat kost dit?
woensdag 8 november 2017

Rookkanaal plaatsen

We willen onze bestaande houtkachel die op een tegelvloer staat aansluiten op een nieuw te maken dubbelwandig rookkanaal. Het gaat om een rechte pijp waarbij er 1 doorvoer moet worden gemaakt in een houten vloer en 1 doorvoer in het dak . Het dak is voorzien van een geïsoleerde dakplaat. De omkasting van het rookkanaal maken we zelf van gasbetonblokken.
woensdag 8 november 2017

Radiator en wasbak vervangen

Ik zou graag op mijn badkamer(tje) een radiator willen laten vervangen door een kleinere design radiator (reeds in bezit). Daarnaast zou ik ook graag meteen de wasbak willen laten vervangen. Op dit moment nog geen nieuwe wasbak in mijn bezit maar die kan zo gehaald worden. Optioneel is het afvoeren van de oude materialen, dit ligt aan de meerprijs.
maandag 6 november 2017

Waterleiding ontkalken of vervangen

Warmwaterleiding naar badkamers laten minder water doorstromen. De leidingen zijn volgens mij aangegroeid met kalk. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de nieuwe leidingen mochten die nodig zijn.
zaterdag 4 november 2017

Thermostaatknoppen vervangen

2 maal een nieuwe thermostaat knop plaatsen
zaterdag 4 november 2017

Geberit inbouwreservoir laten repareren

Bediening Gebeurt inbouwreservoir werkt niet meer. Kleine Spielberg werkt niet meer, soms loopt water door. herstellen; is nu niet meer bruikbaar.
zondag 29 oktober 2017

Houtkachel plaatsen met muurdoorvoer

Gat boren voor muurdoorvoer van houtkachel. Kachel mag daarna aangesloten worden.
vrijdag 27 oktober 2017

Lekkende verwarmingsbuis repareren

Ik heb een lekkage in de kruipruimte van de verwarmingsleiding op de aansluiting. Graag laat ik dit op zeer korte termijn repareren.
vrijdag 27 oktober 2017

Radiator repareren of vervangen

Een radiator in woonkamer aan de praat brengen of vervangen.
woensdag 25 oktober 2017

Kraan monteren

De oude kraan moet worden verwijderd en een nieuwe moet worden geplaatst. Betreft een mengkraan voorop de wastafel. Graag ontvang ik een prijsopgaaf.
dinsdag 24 oktober 2017

Houtkachel plaatsen met muurdoorvoer

Houtkachel plaatsen met muurdoorvoer.
dinsdag 24 oktober 2017

Extra radiator plaatsen

Ik wil een extra cv radiator plaatsen op een bestaande cv installatie
dinsdag 24 oktober 2017

Extra radiator plaatsen

Ik wil graag een extra radiator plaatsen op een bestaande cv installatie. Deze moet in een bijgebouw geplaatst worden en er kan leidingen afgetapt worden door de muur heen.
dinsdag 24 oktober 2017

Ventilators inbouwen en aansluiten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het inbouwen en aansluiten van luchtafvoerventilators. Het gaat om 2 stuks.
zondag 22 oktober 2017

Afvoer wasmachine aanleggen

Ik wil graag een aansluiting / afvoer voor de wasmachine aanleggen. Plaats in huis is nog niet duidelijk. Graag een offerte voor het aanleggen van een afvoer.
zondag 22 oktober 2017

Dompelpompje installeren in de kelder

Mijn kelder bleek vorig jaar niet waterdicht toen bij werkzaamheden aan het Julianakanaal een grote hoeveelheid water weglekte en het grondwaterniveau meters omhoog kwam. In mijn kelder stond het water wekenlang 5 tot 6 centimeter hoog. Wellicht nog hoger, want de wanden waren tot 60 cm hoog. nat. Ik voorkwam stijging door elke dag het water meerdere malen af te pompen. Gezien de hoeveelheid water denk ik aan het laten plaatsen van een kleine dompelpomp van zo'n 10 tot 20 m³/uur. Er zit een betonnen vloer in de kelder. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en prijsopgave.
zaterdag 21 oktober 2017

Houthaard met rookgasafvoerkanaal plaatsen

Wij overwegen om in onze woning een houtkachel te laten installeren met een rookkanaal. Er moet in de woonkamer een rookkanaal worden gemaakt van 4 à 5 meter tot aan het zadeldak. Dat kanaal hoeft dus niet door plafonds/vloeren. Het dak is als volgt opgebouwd van binnen naar buiten: gipsplaat, isolatiemateriaal, dakbeschot en dakpannen. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.
dinsdag 17 oktober 2017

Gaskachel aansluiten

Wij willen een gaskachel laten aansluiten op een bestaand rookkanaal, d.m.v. een twee meter lange afvoerpijp. De bestaande gasleiding loopt precies onder de plek waar de kachel moet staan, en daarop moet een aansluiting worden gemaakt. De leiding is bereikbaar via de kruipruimte onder een betonnen systeemvloer. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
zondag 15 oktober 2017

Gemeenschappelijke watermeter splitsen

In mijn woonhuis staat maar 1 watermeter en worden de kosten 50/50 gesplit. We willen een extra watermeter, zodat we duidelijk kunnen meten wie wat verbruikt en dan op die manier afrekenen.

Partners

Partners van Casius