Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Limburg.

811 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Limburg:

woensdag 14 augustus 2019

Realiseren van een infrarood vloerverwarming

Ik wil graag een infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw woning. Gaat om 40 m2 .
woensdag 14 augustus 2019

Vervangen van de radiatoren door elektrische radiatoren

Het betreft een woonkamer van 61m3. aan de twee uiteinden zit een raam, deze zijn voorzien van HR++ beglazing. de muren aan het uiteinde hebben geen isolatie, de andere muren zijn tussenmuren. De cv ketel is aan vervanging toe maar ik ben op zoek naar een alternatieve verwarmingsbron en denk dus nu aan elektrische verwarming dmv elektrische radiatoren. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas
dinsdag 13 augustus 2019

Flexibele buis plaatsen in schoorsteen

Ik wil een flexibele (dubbelwandig?) RVS buis laten plaatsen in een bestaande schoorsteen voor het aansluiten van een pelletkachel die ik al heb. Met Vermiculite korrels. De kachel moet gereinigd worden en aangesloten. De hoogte is ongeveer 6 meter. Ook zoek ik een schoorsteenveger die van te voren de schoorsteen kan vegen. Het rookkanaal heeft een diameter van circa 7 cm. Ik zoek een professional.
dinsdag 13 augustus 2019

Warmtepomp installeren

Graag wil ik een warmtepomp laten boren en installeren.Deze moet op de bestaande vloerverwarming worden aangesloten. Het gaat om een vrijstaand huis van ongeveer 500 kuub. Er wonen twee volwassenen. Ik ben me momenteel nog een beetje aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn.
maandag 12 augustus 2019

Warmtepomp realiseren

Momenteel lever ik meer stroom op dan ik gebruik. Hier zou ik graag mee willen verwarmen en/of koelen. Wat zijn de mogelijkheden en bijbehorende kosten? Per jaar brengen de huidige panelen ruim 6000 KwH op verbruik is ongeveer 4000 per jaar. gasverbruik momenteel(met gashaard) is 2000m3 graag hoor ik van jullie omtrent de mogelijkheden. Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4 Momenteel zit ik nog in een oriënterende fase, er is nog geen persoonlijk plan en ik ben nog aan het kijken of het mogelijk is.
maandag 12 augustus 2019

Betonnen vloer leggen met een vloerverwarming

Op dit moment ligt er een houten vloer in de woonkamer,die moet eruit. Ik wil graag een nieuwe betonnen vloer met vloerverwarming aangesloten op de cv. Het gaat ongeveer om 32 m2
zondag 11 augustus 2019

Staand toilet vervangen

Ik wil ons toilet laten vervangen. Staand toilet met waterreservoir en vloerafvoer.
woensdag 7 augustus 2019

Gaskookplaat aansluiten en keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen en de gaskookplaat. Beiden heb ik al gekocht. Aansluitmateriaal is aanwezig. De oude gasplaat haal ik zelf weg de nieuwe moet wel aangesloten worden
zondag 4 augustus 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Eventuele aanschaf en plaatsing warmtepompboiler in het washok waar nu ook de CV ketel hangt. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1940.
vrijdag 2 augustus 2019

Riool, water en gas doortrekken naar mantelzorgwoning

Ik wil riool, water en gas doortrekken naar een mantelzorgwoning. De mantelzorgwoning staat op ca. 30m afstand van de hoofdwoning.
donderdag 1 augustus 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik heb een bestaand huis aangekocht (datum passeren binnen 6 maanden) dat ik ga verbouwen. Hierbij wil ik het huis zo duurzaam mogelijk maken waarbij het financieel rendement voor mij van belang is. Momenteel beschikt het huis over een vrij nieuwe cv en een oude kachel. Ik ga: - de woning voorzien van zonnepanelen met een totale opbrengst van +/- 5500 kWh/jaar. - Muren, dak, ramen en vloer isoleren. - de kachel vervangen door een pellet kachel om de woonkamer/keuken aanvullend te verwarmen. - Bovenverdieping (65 m2, 4 slaapkamers + badkamer) voorzien van lucht/lucht warmtepomp om de verdieping aanvullend te verwarmen of te koelen in de zomer. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten v.w.b. de warmtepomp installaties.
zondag 28 juli 2019

Combiketel plaatsen

Nieuwe CV ketel plaatsen in bestaande woning. Geen oude CV ketel aanwezig.
zondag 28 juli 2019

Gasleiding keuren

Ik wil de gasleiding laten keuren. Hij loopt vanaf de meterkast naar de badkamer, door naar de zolder. Het is net vernieuwd. Ik wil dat iemand komt kijken of alles goed werkt.
zaterdag 27 juli 2019

Warmtepomp plaatsen

Wij hebben momenteel een brink b23 hete luchtverwarmingsinstallatie die nog gasgestookt is en lucht kanalen heeft Is voor deze installatie een mogelijkheid om via de luchtkanalen de woning te verwarmen en eventueel ook te kunnen koelen ? Zonder een gasgestookte ketel en een eventuele mogelijkheid om ook water te verwarmen voor bad en keuken En met welke kosten wij ongeveer zullen moeten rekenen en welke subsidies er voor te verkrijgen zijn In afwachting van uw reactie
zondag 21 juli 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming voor badkamer ca. 2 x 2 mtr. op 1ste verdieping. En woonkamer met open keuken ca. 7 x 4 en ca. 4 x 2 mtr.
zaterdag 20 juli 2019

Buitenkraan aanleggen

Er moet een waterleiding gelegd worden vanaf de wc van de bovenverdieping naar de tuin. Omdat er geen kruipruimte is en keuken ligt voor aan het huis staat, is dit geen optie. Het werk is een leiding van waterfonteintje op wc door de muur naar buiten maken en dan naar beneden in de tuin dat is de kortste weg en het minste werk.
donderdag 18 juli 2019

Lucht lucht warmtepomp installeren

Op dit moment is het huis volledig verwarmd via gas. Echter wil ik zo snel mogelijk overstappen naar een warmtepomp. Een lucht - lucht warmtepomp.
donderdag 18 juli 2019

Vloerverwarming leggen

Het aanleggen van vloerverwarming (helemaal compleet) met egaliseren, gaat om een rijtjes woning 130 m. Graag ontvang ik een offerte voor het totaalplaatje beginnen medio Januari 2020. Helaas heb ik eerst de verkeerde berekening doorgegeven van de woning. (Zie bijlage voor de juiste afmeting), mijn excuses!
zondag 14 juli 2019

Nieuwe Airco in bedrijf stellen en 1 airco controleren cq bijvullen R32

Gelieve mij een vrijblijvende offerte te maken voor; 1- Het in bedrijf stellen van een nieuw zelf geplaatste airco “AIRCO KL OPRIT” (zie foto bijlage), zijnde.. • Controle correcte aansluitingen van de koelleidingen. • Vacumeren van het systeem inclusief het hanteren van de wettelijke standtijd. • Lektest van het systeem. • Controleren van het systeem op de juiste werking. • Invullen en afgeven van het F-gassen installatiecertificaat en het garantieformulier. 2- Het OPNIEUW controleren van een in aug 2018 zelf geplaatste airco “AIRCO KL SK2018” (zie foto bijlage), die eerder door F-gassen monteur is in bedrijf genomen maar geen certificaat heeft afgegeven. Deze unit geeft een storing na 1 uur bedrijfstijd. (geel LED knippert) vlgs diagnose diagram kan dit duiden op; te weinig gas, sensor afvoerldg. Defect, gesloten service klep. • Lektest van het systeem. • Controleren van het systeem op de juiste werking. • Indien nodig bijvullen systeem met R32 koelmiddel. • Invullen en afgeven van het F-gassen installatiecertificaat en het garantieformulier. - Tijdstip van uitvoering.
dinsdag 9 juli 2019

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler van 200 of 300 liter, zwarte vlakke panelen, installatie op schuin pannendak. Ik woon in een vrijstaande woning uit 1960 met een oppervlakte van 125 m2. Ik ontvang graag een offerte.
zondag 30 juni 2019

CV ketel en geiser vervangen door boiler en warmtepomp

Ik wil mijn CV ketel en geiser door een boiler en warmtepomp laten vervangen. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1954 met een oppervlakte van 160 m2.
zaterdag 29 juni 2019

CV ketel plaatsen

Renovatie bestaande woning. Vraag is wat voor cv elektrisch is nodig om louter een ruimte van 180 kubieke meter te verwarmen. Huis is geïsoleerd (dak, gevel en vloer,) verder Hr 3+ ramen, vloerverwarming, zonnepanelen met opbrengst 7500 Kwh per jaar en meer. Tevens wtw systeem en wp boiler voor badkamer.
maandag 24 juni 2019

Dakgoten vervangen + daklekkage opsporen/verhelpen

Zinken dakgoten aan voorzijde en achterzijde (2 x 7 mtr) moeten vervangen worden.. Regenpijpen ook. Bereikbaarheid achterzijde kan een probleem zijn. Bij regen in combinatie met harde wind is er een lekkage in het pannendak aan de achterzijde. Mogelijke door een kapotte dakpan of door defect loodbeslag aan de schoorsteen.
zaterdag 22 juni 2019

Buitenkraan monteren

Ik zoek iemand die bij mij een buitenkraan komt aanleggen.
donderdag 20 juni 2019

Waterleidingen laten ontkalken

Warmwaterleidingen ontkalken op badkamer en eventueel ook in de rest van het huis. De warmwater opbrengst op de badkamer is minimaal bij het bad meubel en bad kraan. Graag hiervoor een offerte.

Partners

Partners van Casius