Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Limburg.

780 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Limburg:

donderdag 11 januari 2018

Gaskachels nakijken en repareren

Nakijken en reparatie gaskachels 1 x woonkamer 2 x slaapkamer
woensdag 10 januari 2018

Flexibele kachelpijp in de schoorsteen plaatsen

In een bestaand gemetseld schoorsteen kanaal van 20/14 cm willen we een enkelwandige kachelpijp laten plaatsen die geschikt is voor een pelletkachel. De totale lengte bedraagt circa 9 meter.
woensdag 10 januari 2018

Vervangen en plaatsen nieuwe cv ketel

Betreft het vervangen van de huidige CV ketel. Nieuwe Nefit Type Trentline II HRC 30/CW5 plaatsen.
dinsdag 9 januari 2018

Ketel, vat en thermostaat vervangen

Nieuwe remeha tzerra 5c plaatsen+ vat+ thermostaat.
maandag 8 januari 2018

Gaskookplaat monteren

Ik wil graag een gaskookplaat laten plaatsen.
woensdag 3 januari 2018

Warmtepomp installeren

Bestaand woonhuis uit 1968 CV en radiatoren die we willen vervangen voor vloerverwarming. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Verwarming op gas.
dinsdag 2 januari 2018

Gas aanleggen vanaf de weg en ketel plaatsen

Wij zijn de aankoop van een andere woning aan het overwegen, maar hier zit géén gasaansluiting in. Het huis wordt nog op olie gestookt verwarmd. Vraag dus, wat is er nodig om wél gas gestookt de woning te kunnen verwarmen. Aansluitingen vanaf de weg naar huis? Installatie in huis? Wel/geen nieuwe radiatoren? We horen het graag.
vrijdag 29 december 2017

Palletkachel plaatsen

De klant wil graag pijpen voor de kachel aan laten leggen. Deze moet dan door de stenen muur en vervolgens door het dak naar buiten. Het gaat om ongeveer 3 meter pijpleiding. De klant wil graag nog advies krijgen van de vakman over hoe de klus het beste kan worden uitgevoerd, want hij denkt dat er eventueel ook een betere oplossing zou kunnen zijn.
donderdag 21 december 2017

Verwarmingsinstallatie aanleggen

Er is nog geen CV systeem. Deze moet aangelegd door het hele huis.
woensdag 20 december 2017

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen in bestaande schoorsteen

Graag zou ik wat meer informatie inwinnen over het proces en de kosten van het plaatsen van een flexibel rookkanaal (gaat door 3 woonlagen heen) in de bestaande schoorsteen, danwel het weer veilig bruikbaar maken van de huidige schoorsteen. Dit naar aanleiding van een bouwtechnische keuring.
donderdag 14 december 2017

Houtkachel installeren

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een houtkachel. De houtkachel komt op de begaande grond. Het rookkanaal zal op de begaande grond naar buiten gaan, er is geen bestaand rookkanaal aanwezig. Het rookkanaal hoeft maar 1-1,5 meter lang te worden. Er moet wel een gat in de muur geboord worden.
dinsdag 12 december 2017

Volledige CV-installatie aanleggen

Mijn vrouw heeft uit een erfenis een oude woning uit bouwjaar 1850 verkregen. De woning is onbewoond en willen we volledig gaan renoveren. Er is momenteel verwarming met een gaskachel en we willen er centrale verwarming laten installeren. We willen met de vakman de woning bezoeken, zodat alles kan worden ingemeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. We willen het werk in het voorjaar laten verzorgen. We willen waar nodig zelf meewerken bij de aanleg/montage.
zondag 10 december 2017

Ventilatiesysteem reinigen en unit vervangen

Wij willen graag een vakman huren voor het reinigen van mijn ventilatiesysteem en eventueel het vervangen van de unit. Volgens mij is het geen warmteterugwinsysteem.
zondag 10 december 2017

Mechanische ventilatie-unit repareren of vervangen

in een half vrijstaande woning met een enkelvoudige ventilatiesysteem zou ik graag deze vervangen hebben en het systeem gereinigd. systeem een Itho, wat zijn dan de kosten voor het complete pakket met monteren?
donderdag 7 december 2017

Vervangen van radiatorknoppen door thermostaatknoppen

Ik wil graag op 8 radiatoren thermostaatknoppen laten zetten, zodat ik de warmte in elke kamer afzonderlijk kan regelen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
woensdag 6 december 2017

Flexibel rookkanaal plaatsen met Vermiculite korrels

Wij hebben een houtkachel en willen overgaan naar een pelletkachel. De huidige schoorsteen bestaat uit gemetselde blokken en is op zolder aangesloten op de oude gemetselde schoorsteen. De totale lengte van de schoorsteen is 10 meter. Voor de pelletkachel heb ik een kleiner rookkanaal nodig van 80 mm doorsnede. Ik zoek een bedrijf die in het bestaande kanaal een kleinere flexibele pijp kan plaatsen en rondom kan opvullen met Vermiculite isolatiekorrels. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.
woensdag 6 december 2017

Houtkachel aansluiten in een chalet

Wij willen een houtkachel laten aansluiten in een chalet op een recreatiepark. Dit chalet heeft een dak met metalen dakplaten met een helling van 22 %. Er moet een gat ik dat dak worden gemaakt. Verder moeten in het bestaande rookkanaal nieuwe pijpen geplaatst worden tot op het dak. De aansluiting op het dak moet goed waterdicht worden afgewerkt. Ik heb alle materialen hier al liggen en zoek een vakman voor de montage. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.
maandag 4 december 2017

Afvoerpijp van WC slopen

Het slopen van een afvoer pijp in een kelder zie foto
woensdag 29 november 2017

Rookkanaal voor houtkachel maken

Houtkachel plaatsen en rookkanaal maken. Kachel komt op de begane grond waarbij het rookkanaal via een knik door de spouwmuur moet, verdieping omhoog en dan met een knik naar binnen. Vervolgens op de zolderverdieping nog zo'n 2 meter omhoog.
woensdag 29 november 2017

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen 5kw schoorsteen is al aanwezig. Ik wet niet of het schoorsteen / rookkanaal in orde is. Het open haard op het eerste verdieping werkt goed! Alsjeblieft een prijs inclusive BTW
dinsdag 28 november 2017

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

Haard plaatsen + rookkanaal aanleggen
dinsdag 28 november 2017

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van een rookkanaal. Houtkachel komt in de woonkamer te staan.
dinsdag 28 november 2017

Rookkanaal in de schoorsteen repareren

Op zolder komt er rook uit de schoorsteen aan de binnenkant. Een gipsplaat die er tegenaan stond is zwart geworden. Kennelijk is het rookkanaal lek. Hoe kan dit gerepareerd worden?
woensdag 22 november 2017

Verwarmingsketel elders hangen

Ik wil op zolder een vlizotrap vervangen door ern vaste trap. Op zolder is de verwarmingsketel geplaatst en die miet dan dus omgehangen worden. Ook moeten daarbij enkele leidingen verlegd worden. Zelfwerkzaamheid kan behoorlijk geboden worden
dinsdag 21 november 2017

Hoofdaansluiting vloerverwarming verplaatsen

Wij zouden graag de hoofdaansluiting van de vloerverwarming verplaatsen van boven de kelder, naar in de kelder.

Partners

Partners van Casius