Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Limburg.

830 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Limburg:

woensdag 8 juli 2020

Nieuwe afzuigkap plaatsen

Mijn oude afzuigkap moet verwijderd worden omdat ik een nieuw groter fornuis heb gekocht en ik een passende afzuigkap erbij gekocht heb.Het gaat om een 90cm afzuigkap die over een 90cm smeg gasfornuis en oven combinatie geplaatst moet worden.
maandag 6 juli 2020

Nieuwe CV ketel plaatsen

Het huis is verbouwd naar 4 appartementen, er zijn voldoende zonnepanelen, met volledige isolatie, ramen met twee en drie lage glas. Met omgevingsvergunning Augustus 2019 en van het gas af. Juni 2020.
maandag 6 juli 2020

Radiator verwijderen en vervangen door een nieuwe

De oude radiator moet afgekoppeld worden en de nieuwe opgehangen. Ik hoor graag wat dit kost.
zaterdag 4 juli 2020

Nieuwe verwarmingsinstallaties plaatsen

Ik wil op de begane grond (50 m2) nieuwe vloerverwarming laten leggen. In de eetkamer en woonkamer. Ook wil ik alle oude radiatoren weghalen, en nieuwe radiatoren/infraroodverwarming plaatsen. Ik heb al een nieuwe Aristor Lydos hybride boiler voor de tapwater/badkamer.
donderdag 2 juli 2020

Een oude geiser vervangen

Ik zoek een specialist die mijn oude aardgas geiser kan vervangen. Of dit weer op gas gaat of misschien elektrisch moet worden bespreek ik graag met de vakman.
woensdag 1 juli 2020

Elektrische verwarming aanleggen ipv huidige CV (aardgas)

Het gaat om elektrische verwarming te plaatsen, in onze woonkamer en gang. Het huis, 2 onder een kap, is gebouwd in 1986, voorzien met dubbel glas. De gang is ongeveer 4 m2 met trap naar hal naar boven.En er hangt nu een gewone verwarming. In de kamer hangt nu ook nog gewone verwarming en deze kamer is ongeveer 38 m2. De kamer heeft een normale hoogte van 2.40 mtr. Verder de vraag om het idd handig is , met het oog op de toekomst om dit te doen. Prijsvergelijk gas versus elektriciteit. Wij hebben al 12 zonnepanelen, sinds een aantal jaren. Het moet een mooie/design verwarming zijn, maar niet groot. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming
woensdag 1 juli 2020

Dakgoot en regenpijp vervangen

Ik wil de zinken dakgoot (5,5 meter) en de regenpijn laten verwijderen, afvoeren en vervangen door een nieuwe. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 1 juli 2020

Droogbouw vloerverwarming aanbrengen

Momenteel zijn we druk bezig met het verbouwen van de volledige bovenverdieping. Graag willen wij hier droogbouw vloerverwarming in plaatsen gezien het een houten skeletbouw betreft. Het zijn 4 kamers waarbij 1 kamer een verhoging heeft. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject . Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Circa 40 m2.
woensdag 1 juli 2020

Radiatoren verplaatsen en advies van aardgas naar elektra

Onze nieuwe keuken wordt geplaatst in week 44 en ik wil graag daarna, begin oktober, twee radiatoren laten verplaatsen. Ik heb 18 zonnepanelen op het dak en een CV-ketel op gas. Graag dan ook meteen advies van de vakman hoe de verwarming elektrisch te krijgen i.p.v. aardgas.
zondag 28 juni 2020

Verwarmingsinstallatie advies en aanleggen

Ik wil graag advies over wat voor mij de beste en goedkoopste manier is om mijn huis te verwarmen.Het gaat om een geheel huis waar nu gas luchtverwarming inzit. Het gaat om twee verdiepingen met in totaal vijf ruimtes. Ik twijfel tussen infrarood en verwarming via airco. Graag wil ik hier advies over.
donderdag 25 juni 2020

Gat boren in muur voor afvoer mobiele airco

Gat boren in de buitenmuur (1e verdieping) voor afvoer lucht mobiele airco.
woensdag 24 juni 2020

Airco installeren

Het installeren van een Qlima split unit airco SC5232 3,2kW.
dinsdag 23 juni 2020

Gas aansluiting in keuken afdoppen

In de keuken hebben we een gasaansluiting die afgedopt moet worden omdat wij op inductie gaan koken. Wie kan ons zsm helpen?
maandag 22 juni 2020

Vloerverwarming leggen

De volledige begane grond voorzien van vloerverwarming. Gereed om te betegelen. c.a. 50 m2.
zondag 21 juni 2020

Reparatie afvoergoten

1.Vervanging en plaatsing van nieuwe PVC kilgoot inclusief vernieuwing eternieten dakplaat, aangrenzende pannen . 2.Plaatsing nieuwe PVC Mastgoot aan schuur van ongeveer 10 m lang
zondag 21 juni 2020

WC leidingen herstellen

Ze hebben een gat geboord op de verkeerde plaats zijn ze door de afvoer van de wc gegaan.Kwam hierdoor lekkage, heb alles vervolgens moeten uit zetten. Wil dit graag laten verhelpen.
vrijdag 19 juni 2020

Stralingspaneel in badkamer plaatsen

Het betreft de badkamer. De oppervlakte van de badkamer is 8 m2. Bevestiging element aan het plafond, met verlichting. Stroomtappunt is aanwezig in plafond.
woensdag 17 juni 2020

Lucht/lucht warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een lucht/lucht warmtepomp met 6 units naast de bestaande CV ketel. Huis is 800 m3. Tevens benieuwd naar de lucht/water mogelijkheden. Alles moet via verduurzaming bouwdepot.
dinsdag 16 juni 2020

Infra-rood vloerverwarming aanleggen

Het gaat om infra-rood vloerverwarming aan te leggen op de BG van een vrijstaande woning uit 1976. Er zit geen vloerisolatie onder de dekvloer. Muren zijn slecht geïsoleerd. Het dak is wel geïsoleerd. Graag advies van de vakman. De oppervlakte zal circa 100 m2. zijn (woonkamer/keuken ,hal en toilet). Ik ga er daarna zelf tegels overheen laten leggen.
dinsdag 16 juni 2020

2 Airco s verwijderen

Ik heb 2 aparte airco s hangen met buiten unit. Wegens verhuizing wil ik deze er af gehaald hebben.
vrijdag 12 juni 2020

Warmte en watervoorziening boerderij realiseren

2 onder 1 kap boerderij Gekocht waar nu een oliegestookte ketel aanwezig is, deze willen we graag verbouwen naar een warmtepomp maar vanwege de hoeveelheid grond (8000m2) aan huis twijfelen we wat beter is. De pomp moet de woning dus van sanitair en CV kunnen voorzien. De woning zelf is 185 m2. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.
maandag 8 juni 2020

Vloerverwarming leggen

Ik wil 350 m2 vloerverwarming in mijn woning laten leggen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
zondag 7 juni 2020

Airco met r407c opnieuw vullen

Split airco elca 100ac laten bijvullen met r407c
donderdag 4 juni 2020

Elektrische warmtepomp-boiler leveren en plaatsen op zolder

Verwijderen en afsluiten van de geiser in de kelder. Op zolder een elektrische warmtepomp-boiler leveren en plaatsen en leidingwerk verzorgen. (voor alleen warmwater-voorziening).
donderdag 4 juni 2020

nieuwe cv ketel

graag zou ik een offerte willen hebben voor het vervangen van mijn Nefit HR ecomline ketel voor een Nefit Aqua plus 9000i ketel, de montage is op dezelfde locatie, de huidige ketel hangt in de kelder

Partners

Partners van Casius