Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Limburg.

807 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Limburg:

woensdag 18 maart 2020

Radiatoren plaatsen en leidingen vervangen

2 oude radiatoren op de zolder, aangesloten op een oud stookolienetwerk van buizen, moeten worden vervangen door (2-4) moderne radiatoren. Daarnaast willen we de oude leidingen vervangen en moet er 1 verwarmingspunt extra komen. Het gaat in dit geval om de zolderverdieping, die op dit moment (aan de binnenzijde) volledig in renovatie is. Dit betekent dat de vloer er uit is en er geen bekleding meer op de wanden aanwezig is.
woensdag 18 maart 2020

Vloerverwarming realiseren in betonvloer

Gaat om gehele begane grond war ik vloerverwarming als hoofdverwarming wil hebben. Gaat om woonkamer, keuken en hal, rond de 36 m2. Alles drempelvrij. Het huis heeft een bestaande betonvloer, deze is niet geheel egaal, wel redelijk maar het heeft wel oneffenheden. Het gaat om een vloerverwarming, met van die buizen die aan de verwarming gekoppeld kunnen worden. Ik wil het als vervanging van de radiatoren.
woensdag 11 maart 2020

Cv aanleggen in stacaravan met aanbouw

Ik wil graag een compleet nieuwe CV installatie in mijn stacaravan laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 5 maart 2020

Pallet cv plaatsen en evt zonneboiler

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om mijn woning met pallet cv te verwarmen, evt combi zonneboiler. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1920 met een oppervlakte van 300 m2.
woensdag 4 maart 2020

Twee CV ketels vervangen

Ik wil 2 ketels verwijderen, afvoeren en vervangen, en daarna aansluiten op de vloerverwarmingen van een eengezinswoning (bouwjaar 1973, 117 m2) en een bijgebouw (bouwjaar 2000, 85 m2). Graag ontvang ik een offerte.
maandag 2 maart 2020

Gasgeiser vervangen door doorstroomtoestel

Er hangt een geiser in de keuken in mijn verhuurappartement in Venlo voor keukenwater en douchewater. Duplex appartement. Ik wil deze vervangen voor een elektrisch doorstroomtoestel. Ben op de hoogte van het vervangen van de stroommeter door krachtstroom. Enexis heb ik reeds gecontacteerd. Ik zoek een loodgieter zo een toestel wil hangen op de plaats van de geiser. Ik zoek een niet te duur toestel. Ook niet voor groot verbruik. Huurders zijn nu ook aan een kleine waterstraal gewend. Heb toestellen gezien rond de 400 euro. Daarbij moeten dan nog plaatsingskosten komen. Er is nu 1x 25 Amp dus het zal aangepast moeten worden naar 3x een aansluiting door Enexis. Kunt u aangeven hoeveel ik het best kan bestellen?
zondag 1 maart 2020

Infrarood verwarming installeren

De 2 de etage zijn 3 ruimtes zonder verwarming graag zou ik willen gaan voor stralingspanelen voor muren, stralingspanelen voor het plafond. Het gaat om 2 tot 5 Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
woensdag 26 februari 2020

Warmtepomp plaatsen voor zwembad

In de garage willen wij een zwembad bouwen van 600 x 300 x 1.50. Welke warmtepomp is voor ons geschikt. Het zwembad wordt zowel in de zomer als ook in de winter gebruikt. Graag gratis informatie en vrijblijvende gratis offerte.
maandag 24 februari 2020

CV ketel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging van een ketel op aardgas met warmwatervoorziening voor bad/douche. 1-persoonshuishouden.
zondag 23 februari 2020

Centrale verwarming aanleggen

Wij zoeken iemand die een centrale verwarming kan aanleggen. Wij wonen in een 2 onder 1 kapwoning met 2 personen. De kuub inhoud van het huis durven wij niet te zeggen, maar de woning is 103 m2. Wij hebben een gashaard en elektrische vloerverwarming. Kunt u voor ons een prijsindicatie geven hoeveel het ongeveer gaat kosten?
woensdag 19 februari 2020

Waterleidingen laten ontkalken en doorspoelen....SPOED!!!!

Geen druk meer op warm waterkraan in de keuken. Waarschijnlijk moeten de leidingen ontkalkt en doorgespoeld. Geiser hangt beneden in keukenkastje. Tevens indien mogelijk douche thermostaatkraan boven op de badkamer vervangen voor een nieuwe. Maar dit zou ook later kunnen. Waterleiding is echter spoed!!
woensdag 12 februari 2020

Het realiseren van elektrische verwarming in de badkamer

Het betreft de verwarming van een badkamer van 20 m2. De vloerverwarming is kapot gegaan en zoeken hiervoor een alternatief. Waarschijnlijk wordt het te duur om de vloer op te breken. We hebben nu alleen een radiator welke niet voldoende warmte geeft voor deze ruimte. Een radiator bijplaatsen is (bijna) niet mogelijk. Het idee is om een aantal verwarmingspanelen te realiseren met een timer.
vrijdag 7 februari 2020

Warmtepomp plaatsen en aanschaffen

Ik zoek iemand voor het installeren en onderhouden van een lucht/lucht warmtepomp systeem(of andere slimme oplossing) in woning uit 1946 met redelijke isolatie (muur/ramen/dak). Doel is koelen van de woning, rekening houdende met de mogelijkheid dat ook de woning verwarmt dient te kunnen worden( nu cv met radiatoren) in de toekomst, zonder dat dit capaciteits problemen gaat opleveren. In eerste instantie gaat het om 5 ruimtes (later eventueel uit te breiden) met de volgende waardes(naar mijn berekening tenminste). 1. kamer/speelkamer /keuken 72 m2 185 m3 factor 40 benodigd 7.4Kw. 2. slaapkamer 1 11 m2 28 m3 factor 30 benodigd 0.8Kw. 3. slaapkamer 2 14 m2 35 m3 factor 40 benodigd 1.4Kw. 4. slaapkamer 3 23 m2 58 m3 factor 50 benodigd 2.9Kw. 5. Kantoor 30m2 41m3 factor 40 benodigd 1.6Kw. - condensafvoer nr 2,3,4 kan op plat dak - condensafvoer nr 1 en 5 kan via afvoerput in garage - er dient een dakdoorvoer door plat dak gemaakt te worden voor leidingwerk. - enige aanpassing van meterkast noodzakelijk(nu 1 vrije groep waar eerst oplader van auto op zat) - krachtstroom eventueel aanwezig (geloof ik) -.binnenunits met ruimtedetectie en zone indeling is gewenst. - geluidsniveau van alle componenten zo laag mogelijk. -.afgenomen vermogen van installatie zo laag mogelijk. - alle ruimtes dienen gelijk gekoeld en verwarmt te kunnen worden. - alles via app en afstandsbeding te regelen. - meter Kwh gebruik van de installatie gewenst. ik hoop dat u een juiste partij voor mij kunt vinden(zo lokaal mogelijk en met goede aftersales) Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? 2-onder-1 kap Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
zondag 2 februari 2020

Cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp

We hebben een oude CV ketel. We overwegen om nu de stap naar warmtepomp verwarming te maken. We hebben radiatoren, geen vloer verwarming. Liefst willen we een hele renovatie voorkomen. Huis is gebouwd in 1998. Nu verbruiken we rond 2000 m3 gas met HR-ketel. Ik heb al een grondwaterput voor tuin, grondwater op 3 meter diepte. Is het ook mogelijk met een 2e put 15 à 20 meter verderop water op/terug te pompen. HEt is een vrijstaande woning. We zijn met 5 personen. We hebben 2 etages en een kleine zolder. De cv-ketel moet worden verwijdert en worden afgevoerd. Ik heb nu een ketel van 28 kilowatt. Mijn grote zorg is dat ik radiatoren heb en geen vloerverarming of iets aan de muren. Ik wil het liefst vloerverwarming vermijden vanwege de vloerbedekking (eikenhout parket en tegels). Ik wil een warmtepomp op grondwater, niet op lucht. Ik heb zonnepanelen van 7 kilowatt.
zondag 2 februari 2020

Warmtepomp plaatsen

Wij zijn aan het onderzoeken wat de beste oplossing is voor onze woning. Er is al een grondwater wel aanwezig. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het huis is 250 m2 en 800 m3. Momenteel hebben we een gezinssamenstelling van 2 personen maar pomp moet een verbruik aankunnen van 4 a 5 personen.
zondag 2 februari 2020

Gasleiding verwijderen en afdoppen

Er loopt een leiding van mijn huis naar de buren waar hij de afgelopen tijd zonder mij weten gebruik van heeft gemaakt en ik wil die leiding verwijderd hebben
vrijdag 31 januari 2020

Radiatoren vervangen en vloerverwarming aanleggen

Het betreft de bovenverdieping. Hier zitten momenteel 3 radiatoren van de cv installatie. Graag wil ik deze vervangen door elektrische radiatoren. Het liefste wil ik deze centraal kunnen bedienen of met een eventuele app. Later wil ik op de begane grond elektrische vloerverwarming plaatsen (80 m2). Het zou dan mooi zijn als dan ook koppelbaar is met de rest.
vrijdag 31 januari 2020

Infraroodverwarming plaatsen

Er ligt nu een grindvloer die wordt verwijderd. De woonkamer die we willen verwarmen is 85 m2. Het eet gedeelte ligt 2 treden lager en is ongeveer is ongeveer 16 m2 hiervan. De woning is uit 1974 en matig geïsoleerd. Er zal dus eerst een isolatielaag moeten komen. We willen er daarna een keramische vloer overheen leggen. De meterkast staat in de ruimte onder de woonkamer en is dus makkelijk bereikbaar.
donderdag 30 januari 2020

vloerverwarming plaatsen

Graag de oude vloerbedekking eruit en dan vloerverwarming erin en daarna nieuwe vloerbedekking erin . Gaat om 37 m2 , graag elektrische vloerverwarming.
donderdag 30 januari 2020

Waterleidingen laten ontkalken en kraan vervangen

Wij hebben twee douches met thermostaatkranen en een bad. Nu is het warmte water lauw, en komt er zelfs bij 50 graden water van onder de 38 graden. Wij vermoeden dat de waterleiding in de badkamer ontkalkt moet worden. Ook heb ik een lekkende keukenkraan die ik graag gerepareerd zou willen hebben.
woensdag 29 januari 2020

Marmer verwijderen, vloerverwarming aanleggen en nieuwe tegels plaatsen

Graag ontvang ik een offerte om mijn marmer vloer laten verwijderen +/- 50 m2 en vloerverwarming (nat systeem aansluiten op mijn cv installatie). Afvoeren doe ik zelf. Graag ontvang ik materiaalkosten apart op de offerte. De vloer is nu niet heel mooi meer, maar mochten nieuwe tegels te duur zijn, is er dan een mogelijkheid om de huidige tegels her te gebruiken en te polijsten?
woensdag 22 januari 2020

Nen keuring voor verkoopwagen uitvoeren

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor een Nen keuring van mijn elektrische verkoopwagen.
woensdag 22 januari 2020

Klep in schoorsteenbuis plaatsen

Ik wil graag een klep laten plaatsen in de kachel afvoerbuis. De kachel is zojuist geveegd en de kachel trekt te hard, dus het hout brand te snel op. Liefst zo snel mogelijk.
zaterdag 18 januari 2020

Houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard

Gewenst resultaat: bestaande gemetselde schouw en houthaard 2-zijdig vervangen voor een 3-zijdige gashaard roomdivider gestuct. 1. Ik weet niet of de bestaande schouw een dragende functie heeft, dus zoek iemand die dat ook kan bepalen, constructieberekening kan (laten) maken, adviseert ivm eventuele vergunning en met een oplossing en/of alternatieven komt, mocht het een dragende functie hebben. 2. Eventueel verwijderen huidige haard en constructie wijzigen indien nodig. 3. Eventueel gashaard leveren, inbouwen, stucen, gas aanleggen via kruipruimte. (deze stap kan ik ook door een ander bedrijf laten uitvoeren, maar zoek het liefst iemand die al het werk uit handen neemt van begin tot eind).
donderdag 16 januari 2020

Warmwaterleiding ontkalken en doorspoelen

Ik wil de warmwaterleiding vanaf de cv ketel naar de badkamer en keuken ontkalken en doorspoelen. +/- 10 leidingwerk.

Partners

Partners van Casius