Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zuidhorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zuidhorn heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zuidhorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zuidhorn of directe omgeving.

71 klanten uit Zuidhorn bevelen een bij Casius in Zuidhorn aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zuidhorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmte pompinstallatie over 19 woningen, lUCHT - LUCHT warmtepomp installeren, een water-water-warmtepomp installeren, een water-water-warmtepomp installeren, vloerverwarming en warmtepomp plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, warmtepomp monteren, tussenwoning verwarmen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, radiatoren plaatsen, cV aanleggen in stacaravan chalet, warmtepomp monteren, een warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning, een lucht-water-warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Zuidhorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zuidhorn:

Wasbak afkoppelen en waterleiding afsluiten

Onze oude badkamer is nu de waskamer: de wasmachine en de droger staan daar nu met eigen aansluitingen. De oude wasbak zit nu in de weg en moet worden verwijderd. Dat verwijderen doe ik zelf. De daarop aangesloten waterleiding moet worden afgesloten, daar waag ik mij niet aan. Graag ontvang ik een offerte voor dit afkoppel- en afsluitwerk.

Aansluiten houtkachel op bestaand rookkanaal

De open haard en schouw zijn verwijderd. Op dezelfde plek willen wij onze houtkachel plaatsen. Deze houtkachel moet worden aangesloten op de bestaande schoorsteenpijp (dubbelwandig RVS 15 binnenrijd), tussen de houtkachel en het plafond moet een pijp met waarschijnlijk twee bochten komen. De kachel is ongeveer 1,36 meter hoog en het plafond is circa 2,40 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Radiatoren vervangen en verplaatsen

Er zijn in de woning 3 oude radiatoren die we graag zouden vervangen voor nieuwe modernere. Deze zijn alle 3 geplaatst voor een raam die tot de vloer loopt. Ook moet er een radiator verplaatst worden. Er zit een radiator voor een raam waar we een schuifpui willen gaan plaatsten. Volgens mij is de inhoud van de ene kamer 52 m3 en zijn er 2 radiatoren. 1 van 2,40 meter lang en 40 cm hoog 1 van 1,20 meter lange en 40 cm hoog. In de andere kamer is de inhoud 57 m3 en zijn er ook 2 radiatoren. 1 van 90 cm lang en 40 cm hoog. De andere moet 2 meter verplaatst worden. Die staat nu ook voor een raam maar die komt aan een muur te hangen. De twee kamers zijn aan elkaar gekoppeld met 2 doorgangen om een haard heen.

Nieuwe gaskraan laten installeren

Wij hebben een nieuw fornuis aangeschaft, en willen daarvoor een nieuwe gaskraan laten installeren. De huidige gaskraan steekt te ver naar voren, waardoor het fornuis niet netjes naar achter kan worden geschoven.

Plaatsen 15 zonnepanelen en omvormer

Plaatsen van 15 zonnepanelen op pannendak en aansluiten omvormer. Zonnepanelen lever ik zelf aan.

Onderhoud aan een 4 tal kranen. Betreft ...

Onderhoud aan een 4 tal kranen. Betreft kalkaanslag, te weinig watertoevoer etc.

Na het ontstoppen van mijn afvoer in de ...

Na het ontstoppen van mijn afvoer in de keuken bleek dat niet de oplossing. Onder de vloer van het huis blijkt een laag water van 5-10 cm zich te bevinden. Het gat in de afvoer of waterleiding moet opgespoord en gerepareerd worden.