Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor leveren en monteren van verwarmingsunits:

Leveren en monteren van verwarmingsunits

Voor woonkamer en keuken twee buitenunits in de tuin plaatsen met twee binnenunits voor onder het raam van keuken en woonkamer. Dit als verwarming dus de nadruk kwa rendement moet liggen op verwarmen. Leidingwerk is laag bij de grond en bij handige installatie niet meer dan een meter of twee. (Vermogen rond de 3 KW bij -15 C in verwarmingsmodus).
Onze klant uit Vlagtwedde (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leveren en monteren van verwarmingsunits uit heel Nederland:

Lichtstraat leveren en monteren + Isoleren plat dak

Onze lichtstraat in de uitbouw willen we vervangen door een nieuwe met isolerend glas, grove afmeting 525cm x75cm. Daarnaast willen we het +/-8m2 dak van de uitbouw isoleren inclusief opstaande dak rand. (hier moet rekening gehouden worden met +/-3cm piepschuim die vanuit de binnenkant tegen het dak zit)/ Zie foto

Vervangen cv ketel

Graag laat ik mijn huidige cv ketel vervangen. Dit is wat er moet gebeuren: ** levering en montage Vaillant VHR 25-30/5-5 Ecotec Plus CW4, 14.0 liter warm water per minuut ** leveren en monteren van een nieuwe gecombineerde dakdoorvoerset ** leveren en monteren van een nieuw expansievat ** Afkoppelen en afvoeren van de bestaande ketel.

Luifel boven de voordeur laten maken

Ik ben op zoek naar iemand voor het volgende: Luifel leveren en monteren afmeting luifel 120 x 90 cm. Luifel met ronding van polycarbonaat.

Badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement

Ik heb een appartement gekocht in het centrum van Rotterdam in een pand dat getransformeerd wordt van kantoren naar appartementen . De aannemer levert oktober 2020 het casco op. Daarna wil ik er een badkamer en wc in laten bouwen. De aannemer maakt de aansluitingen op de juiste plek (afvoeren, waterleidingen, elektriciteit). Bijgevoegd de plattegrond met de afmetingen. Ik lever de tegels, wc pot, inbouwstortbak, spoelknop, douche thermosstaatkraan en glijstang, doucheputje, wastafelmeubel, Waskom, kraan, elektrische handdoekendroger. Overige aansluitmaterialen graag meeleveren met de montage. Werkzaamheden: - tegelen vloer wc 1,3m2. Afmetingen tegels: 60x60 - tegelen wanden wc 8m2. Afmetingen tegels: 30x90 - tegelen vloer badkamer 5m2. Afmetingen tegels: 60x60 - tegelen wanden badkamer 25m2. Afmetingen tegels: 30x90 - afschot douchegedeelte smeren - dorpel belgisch hardsteen leveren en aanbrengen - kimband aanbrengen in de hoeken, incl kimband leveren - kitten in bijpassende kleur, incl kit leveren - aansluitpunten vrijhouden bij het tegelen (gaten maken in de tegels ter plekke van stopcontacten, leidingen, putje etc) - inbouwen van de inbouwstortbak wc, ophangen van de wc, aansluiten afvoer, aansluiten en ophangen knop - Doucheputje monteren - Douche thermostaatkraan monteren incl glijstang - Wastafelmeubel ophangen en aansluiten, incl Waskom, kraan, sifon etc. - elektrische handdoekendroger ophangen - 4x wandcontactdoos ophangen: 1 bij de wastafel, 1 bij de elektrische handdoekendroger, 2 bij de wasmachine en droger

Elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken

Voor onze nieuwe woning moet het volgende gebeuren: 1. cat6 en coax aansluiting worden afgemonteerd in de woning (8 stuks), wij leveren zelf de wandcontactdoosjes 2. dimmers plaatsen in de woning (3 stuks), wij leveren zelf de dimmers 3. in de keuken 3 nisjes voorzien van verlichting waarbij de stroom afgetakt dient te worden van het stopcontact van de stoomoven, wij leveren zelf de verlichting 4. vanuit de berging stroom van een opdek wandcontactdoos aftakken en een grondkabel de grond in de tuin in trekken, wij leveren zelf de grondkabel 5. verlichting en stopcontacten plaatsen in de tuin en aansluiten op de grondkabel, wij leveren zelf de verlichting en stopcontacten In de bijlage hebben we een voorbeeld toegevoegd van de nisjes in de keuken. Wij zien uit naar een prijsopgave en als u vragen heeft, horen we het graag.

Vervangen oude groepenkast

De werkzaamheden omvatten het volgende: - het spanningsloos maken en veiligstellen van de installatie. - het demonteren van de oude groepenkast. - het leveren en monteren van een groepenkast 330 x 220 mm met 7 stuks 1-fase b16a installatie automaten, 1 stuks fornuisgroep, 2 stuks 1-fase 40A/30mA aardlekschakelaars, 1 stuk 1-fase 40A hoofdschakelaar. - het testen en bedrijfsvaardig opleveren van de installatie.

Aanbouw met serredak

Het gaat om het realiseren van een aanbouw met serredak. Dit zijn mijn wensen: - Leveren/plaatsing 2 á 3 heipalen. - Aanleggen bekisting voor fundering en betonvloer van de uitbouw. - Binnenblad maken aan beide zijden d.m.v. houtskeletwanden met isolatie. - Binnenzijde wordt voorzien van osb platen en gips. - Leveren en monteren hardhouten binnenframe voor serredak. - Leveren en monteren aluminium kaders voor het glas. - Leveren en monteren letselbeperkend glas, HR++. - Serredak wordt voorzien van boei en zinken daklijst. - Uitloop van het dak wordt aangesloten op de bestaande hwa. - Het op metselen van de buitenbladen met een steen gelijkend op die van het huis en het afvoegen er van. - Voor de achtergevel leveren en plaatsen van een aluminium hefschuifpui met 4 dezelfde vakken waarvan de middelste deuren naar buiten schuiven. In RAL naar keuze. - Letselbeperkend glas HR++. De gevelbreedte is 5,5 m en het wordt 3/3,5 m diep. Er is geen vergunning nodig. De constructietekening wordt gemaakt. Ik wil in april beginnen. Graag een scherpe prijs.

3 puntssluiting in de voordeur aanbrengen

Leveren en monteren van een 3 puntssluiting in de voordeur.

Afvoer voor afzuigkap door gevel boren en koof plaatsen

Bestaande keuken met bestaande afzuigkap (tot nu zonder afvoer naar buiten) Nieuwbouw woning uit 2005, drive inn woning, keuken is op eerste etage. Goed toegangkelijk. Gat in gevel boren 15cm OP EERSTE ETAGE VAN BUITEN AF (dus ladder of stijger nodig) want boren moet in dit geval van buiten af. Afzuigkap afvoerslang (max 2 meter) leveren en monteren op gat, gat afdekken met rooster. Koof maken om slag weg te werken uit het zicht. max 2 meter, langs plafond, recht stukje.

Solatube leveren en monteren (3 st)

Op een transformatieproject (school uit 1930 transformeren tot 10 woningen) wil een van de kopers 3 stuks solotube's hebben voor lichtinval. 1 stuks van ca. 6 mtr. uitkomend in hal en 2 stuks van ca. 2,20 mtr uitkomend in berging en badkamer. Zie bijlagen. Het betreft hier een pannendak.

Partners

Partners van Casius