Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor haard plus rookkanaal aanleggen:

Haard plus rookkanaal aanleggen

Ik wil een haard laten plaatsen op mijn laminaat vloer. De hittebestendige vloer kopen wij zelf, net als de haard. Het rookgasafvoerkanaal moet door de vakman worden gekocht. Deze moet van de begane grond naar buiten door het schuine dak. De woning heeft 2 verdiepingen.
Onze klant uit Sappemeer (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor haard plus rookkanaal aanleggen uit heel Nederland:

Open haard bouwen in bestaande schouw

Wij hebben een huis uit het jaar 1897 gekocht met 2 schouwen plus rookkanaal. In één stond een open haard (oud/groot/lelijk) en wij denken erover na om tenminste in een van de twee schouwen (met driehoekig ruimte onder de rookkanaal) en echte open haard te laten bouwen. Dit zijn de beste foto's op dit moment. Graag horen wij van u of u hierbij kunt helpen.

Haard en dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen

Dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen plus haard plaatsen. Van begane grond naar 1ste verdieping is beton van 1ste naar 2de is houten vloer. Gaten zijn aanwezig echter verder moet alles aangelegd worden

Flexibele buis in bestaand kanaal plaatsen

In mijn pas gekochte woning zit een Dovre open haard plus rookkanaal. Na camera-inspectie is gebleken dat dit rookkanaal vol met scheuren zit. Er zou dus een flexibele buis van 150 mm in het rookkanaal geplaatst moeten worden. Ook ontbreekt de smoorklep. Hier zou iets voor gemaakt moeten worden.

Open haard plus rookkanaal aanleggen

Ik wil een open haard plus rookkanaal aanleggen in een kerkgebouw met schuin dak. Het rookkanaal moet ongeveer 6-7 meter worden. Dit moet binnen 3 weken gedaan worden ongeveer omdat er al een steiger ligt. De opening van het dak moet alvast gemaakt worden zolang de steiger er staat.

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

Houtkachel plaatsen, plus installeren rookkanaal, hoogte dak 10 meter. Gaten in alle vloeren zijn aanwezig.

Nieuw schoorsteen met RVS-binnenpijp metselen

Ik heb een gestript huis. Ik wil graag een nieuwe schoorsteen maken, geschikt voor een open haard of gas open haard, van de begane grond via de 1e verdieping en dan door het dak, ongeveer 6 meter plus dakdoorvoer. Hoeft niet persé in metselwerk te worden uitgevoerd. Ik heb een enkelsteenshuis met een pannendak, houten, houten vloeren.

Haard plus rookkanaal plaatsen

Haard plus rookkanaal plaatsen. Rookkanaal moet naar het dak, twee plafonds door.

Open haard installeren

Er is een openhaardkanaal en uitvoering aanwezig. Ook zit er nog een gasleiding. Wij willen echter een open haard of alles brander. Het gaat dus om verwijderen gasleiding en installeren van de "binnen haard" (plus controle rookkanaal) in huis.

Haard plaatsen plus rookkanaal controleren

Controle van de afvoer pijp en eventueel aanpassen Plus het plaatsen van een haard!

Open haard met schoorsteenpijp en schouw slopen

Het slopen van een schouw en een open haard. In principe mag het rookkanaal behouden blijven. Maar ik vermoed dat de pijp die erin zit asbest bevat. Dus de sloop van de haard plus schouw. Het verwijderen van de buizen (wellicht asbest) indien mogelijk. Schoorsteen verwijderen (niet gemetseld) dak dichten en plafond begane grond dichten.

Partners

Partners van Casius